To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anaru - Czw 27 Cze, 2013 12:15

Jupi! :cheerleader2:
(takie cichutkie, żeby nie zapeszyć :trzyma_kciuki: )

Anonymous - Czw 27 Cze, 2013 13:01

bede z Wami - myslami. :)
A w sierpniu juz osobiscie - oj

Admete - Czw 27 Cze, 2013 13:17

Najwyżej pojadę sama, bo Riella się pewnie nie wyrwie.
BeeMeR - Czw 27 Cze, 2013 14:54

Tak sobie myślę że jakby co to w Krakowie można by Riellątko zostawić moim Rodzicom wraz z Adasiem, o ile Riella nie miałaby obiekcji i podróż z Anusią nie stanowi problemu - a przede wszystkim zostanie z obcymi jakby nie było osobami dla Anusi :mysle:
Anaru - Czw 27 Cze, 2013 15:39

A z córeczką nie dałaby rady w razie gdyby Ania nie chciała z obcymi zostać?
Admete - Czw 27 Cze, 2013 16:12

Tego nie wiem, popytam. Pogoda ma być chyba w porządku.
Anaru - Czw 27 Cze, 2013 18:44

Ponoć, przynajmniej w długoterminowej tak widziałam. Oby :trzyma_kciuki:
Anonymous - Czw 27 Cze, 2013 19:28

O kurczę widzę, że przez wojaże, romanse etc. mi spotkanie uciekło :(
Jotka - Czw 27 Cze, 2013 19:35

Będę chyba prawie na pewno :wink:
BeeMeR - Czw 27 Cze, 2013 20:57

Jotka napisał/a:
Będę chyba prawie na pewno :wink:
Cieszę się, że się poznamy :hello:
Admete - Czw 27 Cze, 2013 21:44

lady_kasiek napisał/a:
O kurczę widzę, że przez wojaże, romanse etc. mi spotkanie uciekło :(

Jeszcze nie uciekło.

Anonymous - Czw 27 Cze, 2013 21:51

Uciekło :(
Wróciłam dziś po trzech dniach na wyjeździe. Niespania i stresu i przeżywki. Jutro muszę do pracy iść. A w sobotę gospodarka na mojej głowie. i może pośpię.

Admete - Czw 27 Cze, 2013 21:51

Szkoda.
Deanariell - Pią 28 Cze, 2013 15:23

Szkoda, ale w końcu będą kolejne okazje - za którymś razem się uda. ;)

Miałam napisać, że na 98% jadę - bez Annarielki, bo pogoda paskudna - innym razem ją wezmę. Umordowałabym się trochę teraz z Młodą, a szczerze powiem, że chciałabym chwilę odpocząć i oderwać się od spraw pracowo - domowych... Mama się zgodziła przyjść jutro, choć może nie do końca jej to pasowało :-P - kochana Mama. :serce:

Anaru - Pią 28 Cze, 2013 19:16

Dla Mamy wielki całus! :love_shower:

W Krakowie jest nowe Chaczapuri - na Grodzkiej :mrgreen: , zauważyłyśmy wczoraj z przyjaciółką łażąc po Krakowie. I powstały nowe fajne kafejko-ciastkarnie lajkoniki, wczoraj też jeden wypróbowałyśmy. Już nie mówiąc o fantastycznej cukierence z rewelacyjnymi ciachami :slina: na Grodzkiej również, więc jakby co to miejsca żarciowe do obczajenia :wink:

Ania Aga - Pią 28 Cze, 2013 19:20

Anaru napisał/a:
Już nie mówiąc o fantastycznej cukierence z rewelacyjnymi ciachami na Grodzkiej

a w którym miejscu na Grodzkiej?

Anaru - Pią 28 Cze, 2013 19:34

Prawie naprzeciwko UJa, tak na rogu, nie pamiętam jak się nazywa, ale widać ladę z tortami i ciachami, na zewnątrz foteliki.
Agn - Pią 28 Cze, 2013 20:38

Prawisz o tym, co testowałyśmy? Bo jeśli tak, to ciacha są pyszne, nawet Anaru smakowały (!!!), do tego dobra kawa. :-)
Anaru - Pią 28 Cze, 2013 20:50

O tych właśnie :slina:
Dorfi - Pią 28 Cze, 2013 22:59

Z racji tego, że Wojtek nam się rozchorował, przesunęliśmy wyjazd na poniedziałek. Jak się uda, to może przyjdę, ale z naciskiem na "może" a nie na "przyjdę".
Anaru - Pią 28 Cze, 2013 23:03

To trzymam kciuki za "przyjdę" :trzyma_kciuki: :wink:
arlekin - Pią 28 Cze, 2013 23:17

Anaru tylko mnie nie rozstrzelaj, ale z moimi długoterminowymi planami to tak ostatnio jest. :frustracja: :sorry3:
Siostra dziś dowiedziała się, ze dostaje na jutro "wychodne" więc zaplanowała poszukiwania sukienki na chrzciny i prosiła, żeby jej towarzyszyć. postaram się ją wyciągnąć w stronę Rynku, to może choć przelotem was zobaczę, a może - w tym optymistycznej wersji - zakupy skończymy szybko i gdzieś do was dołączę.

Pozwole sobie namierzać wasze położenie za pomocą Ciebie Anaru :mrgreen:

Jotka - Sob 29 Cze, 2013 19:02

Dziękuję za spotkanie, bardzo miło spędziłam czas. :kwiatki_wyciaga:
Admete - Sob 29 Cze, 2013 19:11

Nam tez było miło cię poznać w realu ;) Mam nadzieję, że sienie przestraszyłaś za bardzo. Riella była supergrzeczna dziś ;)
Anaru - Sob 29 Cze, 2013 19:29

My też byłyśmy supergrzeczne :mrgreen:

Jotka było Cię bardzo miło wreszcie poznać :-D , mam nadzieję, że nie odstraszyłyśmy Cie na przyszłość :mrgreen:

Arlekin :przytul: następnym razem się zjawiasz i nie ma to tamto. :bejsbol: To jest rewelacyjne naładowanie akumulatorów.