Filmy - Plotki i newsy filmowe
Gunia - Śro 22 Kwi, 2009 16:56
Ooo... To trzeba będzie obejrzeć.
Gosia - Śro 22 Kwi, 2009 17:02
Sprawdzam co u moich filmowych ulubieńców.
Co u Paula McGanna?
Title: Lesbian Vampire Killers (2009)
Paul McGann (Vicar), James Corden, Mathew Horne, MyAnna Buring
Dwaj główni bohaterowie starają się przezwyciężyć starożytną klątwę, która sprawiła, że wszystkie kobiety w ich miasteczku stały się wampirzycami.
Admete - Śro 22 Kwi, 2009 17:15
| Cytat: | Dwaj główni bohaterowie starają się przezwyciężyć starożytną klątwę, która sprawiła, że wszystkie kobiety w ich miasteczku stały się wampirzycami.
|
Biedna Gosia.
Harry_the_Cat - Śro 22 Kwi, 2009 18:40
| Gosia napisał/a: | | Lesbian Vampire Killers (2009) |
Caitriona - Śro 22 Kwi, 2009 18:59
| Gosia napisał/a: | | Title: Lesbian Vampire Killers (2009) |
Zeszłam ze śmiechu z tego świata
Ale za to podoba mi się obsada Enid Blyton
praedzio - Śro 22 Kwi, 2009 19:21
Gosia - Śro 22 Kwi, 2009 21:07
Zastanowię się na tym Czy w końcu wszystko muszę oglądać?
Anaru - Śro 22 Kwi, 2009 23:57
| Gosia napisał/a: | Title: Lesbian Vampire Killers (2009)
Paul McGann (Vicar) |
Nie kojarzę faceta, ale na tytuł nabrałam chętki
Podobnie jak na predatora kontra ktoś tam od Jane Austen
Gosia - Czw 23 Kwi, 2009 07:45
"Rzeczpospolita" pisze, że znany amerykański aktor Bruce Willis będzie reklamował polską wódkę Sobieski. Za czteroletni kontrakt reklamowy dostanie 16 mln dolarów - ustaliła gazeta. Kampania reklamowa ma ruszyć w tym miesiącu. Gwiazdor, który reklamuje już na przykład niemieckie piwo Veltins, będzie promował wódkę Sobieski m.in. w Hiszpanii, Francji, krajach bałtyckich, na Ukrainie oraz w Chinach. W tym ostatnim kraju wódka ta ma dopiero wejść na rynek. Firma Belvedere, właściciel marki Sobieski, zakłada, że w ciągu trzech lat reklamowany przez aktora produkt wejdzie do pierwszej trójki najpopularniejszych wódek o zasięgu globalnym.
Kampania reklamowa z udziałem Bruce'a Willisa obejmie także nasz kraj. Jeszcze w tym roku firma zamierza zaprosić aktora do Polski.
Jednak gwiazdor nie pojawi się na billboardach ani w reklamie telewizyjnej ( ) ze względu na ograniczenia reklamy mocnych alkoholi. Zarząd Belvedere liczy jednak, że marce pomoże rozgłos, który zapewni jej Willis.
miłosz - Pią 24 Kwi, 2009 08:34
tak łatwo sie umiera wywiad z Jandą, wiem że nie bardzo pasuje do plotek ale nie wiedziałam gdzie wkleić
Tamara - Pią 24 Kwi, 2009 21:59
| Anaru napisał/a: | | Gosia napisał/a: | Title: Lesbian Vampire Killers (2009)
Paul McGann (Vicar) |
Nie kojarzę faceta, ale na tytuł nabrałam chętki
Podobnie jak na predatora kontra ktoś tam od Jane Austen |
Predator kontra Lady Katarzyna
Ale ta klątwa to najwyraźniej nie tylko wampiryzm powoduje , ale i zmianę orientacji , nader ciekawe zjawisko
Teraz to tylko czekać na "Zombie Gays"
Gosia - Nie 26 Kwi, 2009 21:44
2009-04-25 21:47
ABC zamawia kolejne sezony 5 seriali
Stacja ABC ogłosiła tytuły pięciu kolejnych seriali, które powrócą jesienią z nowymi sezonami.
Kanał zamówił następne serie "Gotowych na wszystko", "Chirurgów", "Prywatnej praktyki", "Brzyduli Betty" oraz "Braci i sióstr". Produkcje te dołączyły do finałowego sezonu serialu "Zagubieni", który zamówiony został już w 2007 roku.
Na razie na liście zamówionych seriali nie ma tegorocznych nowości "The Unusuals", "Better Off Ted", "Castle", "In the Motherhood" oraz przejętych od NBC "Hożych doktorów". Z tych seriali obecnie jedynie "Castle" ma wystarczającą oglądalność, która pozwalałaby dać mu kolejną szansę.
Wśród nowości w jesiennym sezonie znaleźć się może serial "Flash Forward". Nie zostało to jeszcze oficjalnie ogłoszone, ale ABC podczas zbliżającego się 100. odcinka "Zagubionych" zacznie emitować spoty promujące ten serial.
19 maja w Nowym Jorku ABC ogłosi swoją pełną ramówkę na następny sezon.
za: filmweb
Caitriona - Nie 26 Kwi, 2009 22:07
| Gosia napisał/a: | | Na razie na liście zamówionych seriali nie ma tegorocznych nowości "The Unusuals", "Better Off Ted", "Castle", "In the Motherhood" oraz przejętych od NBC "Hożych doktorów". Z tych seriali obecnie jedynie "Castle" ma wystarczającą oglądalność, która pozwalałaby dać mu kolejną szansę. |
Czyli jeszcze może być ciąg dalszy Castle'a? Oby!!
Gosia - Nie 26 Kwi, 2009 22:17
Widzę zdjęcia Tennanta z BAFTY i on okropnie wygląda...
maniutka - Nie 26 Kwi, 2009 23:18
| Gosia napisał/a: | Widzę zdjęcia Tennanta z BAFTY i on okropnie wygląda... |
To się nie godzi tak mówić/pisać
David jest wspaniały zawsze i wszędzie, a już najbardziej jako Doctor Who
Gosiu, mogłabyś podać link do tego zdjęcia bym mogła nacieszyć oczy tym "okropnym wyglądem"
Gosia - Pon 27 Kwi, 2009 08:24
Ja mówię o wyglądzie, chudości..
maniutka - Pon 27 Kwi, 2009 11:47
Ale on zawsze taki jest. Ja już się pryzwyczaiłam do ogalądania takiego patyczaka Ubarał się trochę dziwnie, ale ten typ tak ma W ogóle i w szczególe Davida uwielbiam
Gosiu, dzięki za zdjęcie
Gosia - Pią 01 Maj, 2009 14:32
Bruce Willis znowu w akcji. Trzykrotnie!
Etatowy hollywoodzki twardziel choć właśnie skończył 54 lata nie zamierza się ustatkować. Wręcz przeciwnie. W najbliższym czasie nakręci aż trzy filmy akcji: thriller ''Inventory'', sensacyjny ''Red'' oraz mafijną biografię ''Scarpa''. Zero taryfy ulgowej...
Gwiazdor, którego nazwisko kojarzy nam się z takimi hitami kina akcji jak "Armageddon" czy "Szklana pułapka" negocjuje właśnie kolejne role, w których będzie mógł wykazać się nie tylko aktorskim kunsztem, ale i tężyzną fizyczną, nieodzowną w tego typu produkcjach.
Najmniej wiadomo o projekcie dla studiów NuImage/Millenium - thrillerze zatytułowanym "Inventory". Willis zagra w nim detektywa prowadzącego śledztwo w sprawie tajemniczego morderstwa. Nie wiadomo jednak kto miałby reżyserować, ani kto jest autorem scenariusza. Widać sprawa jest naprawdę tajemnicza.
Natomiast "Red", który powstanie w studio Summit, to klasyczny film sensacyjny z pojedynkami wrogich wywiadów w tle. Willis wcieli się w rolę emerytowanego agenta CIA, który musi raz jeszcze stanąć do walki ze złem i poskromić dysponującego super-nowoczesnym sprzętem zabójcę, który zagraża życiu jego bliskich.
Produkcją filmu, który powstanie na motywach scenariusza Ericha i Jona Hoeberów, zajmą się Lorenzo di Bonaventura i Mark Vahradian. Projekt nie ma jeszcze wyznaczonego reżysera, ale niewykluczone, że będzie to Richard Donner, z którym Willis spotkał się w 2006 roku na planie "16 przecznic".
Niezniszczalny Bruce zamierza także podjąć się roli w produkowanym przez studio Morgan Creek obrazie "Scarpa", opowiadającym o tkwiącym w strukturach mafii informatorze FBI Gregorym Scarpie. Reżyserią filmu o życiu gangstera ma się zająć Antoine Fuqua autor "Dnia próby" i "Króla Artura", z którym Willis pracował już na planie wojennego filmu "Łzy słońca" w 2003 roku.
http://www.dziennik.pl/ku...zykrotnie_.html
Anaru - Pon 04 Maj, 2009 22:28
Pattinson: Zostałem aktorem, by zaliczać laski
http://film.wp.pl/idGalle...43,galeria.html
Ech...
Kogo boi się Hollywood czyli Pattison raz jeszcze
Królował na siedmiu listach najpiękniejszych. Magazyn "Forbes" ogłosił go nadzieją Hollywood. Jeśli jeszcze nie wiesz, kim jest Robert Pattinson (22), gwiazda filmu "Zmierzch", czas go poznać.
http://kobieta.interia.pl...od,1298828,5535
Bohaterowie "Slumdoga" są parą!
Dev Patel i piękna Freida Pinto, odtwórcy głównych ról w oscarowym filmie, są parą! Tę sensacyjną informację podała do wiadomości publicznej matka aktora w wywiadzie dla brytyjskiej gazety.
http://www.plejada.pl/2,1...ra,artykul.html
aneby - Pon 04 Maj, 2009 22:57
| Anaru napisał/a: | Pattison raz jeszcze
Królował na siedmiu listach najpiękniejszych |
Niewiarygodne Już taki kryzys mamy, że nikogo lepszego nie znaleźli
Admete - Pon 04 Maj, 2009 23:09
| aneby napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Pattison raz jeszcze
Królował na siedmiu listach najpiękniejszych |
Niewiarygodne Już taki kryzys mamy, że nikogo lepszego nie znaleźli |
Widać kanony urody się zmieniły Nie wybrzydzajcie
Alicja - Wto 05 Maj, 2009 12:28
| Anaru napisał/a: | | Królował na siedmiu listach najpiękniejszych. Magazyn "Forbes" ogłosił go nadzieją Hollywood. Jeśli jeszcze nie wiesz, kim jest Robert Pattinson (22), gwiazda filmu "Zmierzch", czas go poznać. |
najpiękniejszy to może niekoniecznie, ale wamiprem jest dobrym
Calipso - Wto 05 Maj, 2009 19:05
A czy Pattison nie grał Cedricka Diggory'ego w HP?
trifle - Wto 05 Maj, 2009 19:39
Grał
Alicja - Czw 07 Maj, 2009 08:54
nareszcie w czerwcu film z Sandrą Bullock, kolejna komedia, lubię tę aktorkę
http://film.onet.pl/zwias...67,1,filmy.html
|
|
|