Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 22:28
Wywiad z Mishą: http://scifiwire.com/2009...angel-misha.php
Harry_the_Cat - Śro 11 Mar, 2009 23:39
Bardzo sympatyczny picspamik - dlaczego oglądamy SPN:
http://bobbinrob.livejour...94093#t15494093
praedzio - Czw 12 Mar, 2009 07:16
Świetny!!
spin_girl - Czw 12 Mar, 2009 12:27
Dzisiaj wreszcie koniec hiatusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 14:41
A, faktycznie
To na kiedy będzie już po naszemu? W poniedziałek?
trifle - Czw 12 Mar, 2009 14:46
Yyy, jutro?
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 15:20
| trifle napisał/a: | Yyy, jutro? |
Po naszemu?
Bo, że jutro już pewnie można łowić, to rozumiem
trifle - Czw 12 Mar, 2009 15:56
Noo, po naszemu, tak wieczorem. Chyba raz czy dwa tylko mi się zdarzyło, że nie było po naszemu i trzeba było poczekać troszkę
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 15:58
| trifle napisał/a: | Noo, po naszemu, tak wieczorem. Chyba raz czy dwa tylko mi się zdarzyło, że nie było po naszemu i trzeba było poczekać troszkę |
Jupi, jupi, jupi!!!!
trifle - Czw 12 Mar, 2009 16:19
Ale jak się okaże, że nie ma, to żeby nie było na mnie Tak na sobotę to się chyba można już szykować..
Fajnie, że wreszcie koniec tej przerwy. Czemu akurat wszystkie moje seriale naraz mają przerwę, to nie rozumiem
Sofijufka - Czw 12 Mar, 2009 18:36
obejrzałam dzisiejszy odcinek - z przeklętym lustrem...Chłopaki były śliucznie fotografowane [mniam], a co do treści, to nie jestem bezstronna, bo moja specjalnościa były właśnie sprawy paranormalne... Sam pisałam o "fatalnych" lustrach, ftancuskim, które wywoływało wylew krwi do mózgu, lustrze Twardowskiego itp...
praedzio - Czw 12 Mar, 2009 18:52
Sofi, musisz nam to w jakimś wątku opowiedzieć... Może w Fantastyce założyć wątek pt. Zjawiska paranormalne, albo Ciekawostki na granicy cienia? A co do odcinka SPN, to pewnie to był wciąż powodujący na moim grzbiecie ciarki Bloody Mary?
Deanariell - Czw 12 Mar, 2009 18:56
| praedzio napisał/a: | | Sofi, musisz nam to w jakimś wątku opowiedzieć... Może w Fantastyce założyć wątek pt. Zjawiska paranormalne, albo Ciekawostki na granicy cienia? |
Jestem za! Też chciałabym o tym posłuchać i chętnie podyskutuję Świetny pomysł
Anaru... masz teraz taki avek, że nie mogę się skupić na pisaniu!
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 18:58
Sofi, Ty zaczynasz przygodę z Supernatural, pierwszy raz oglądasz, czy jakieś powtórki?
Gdzie o tych lustrach pisałaś? Uwielbiam takie rzeczy
Sofijufka - Czw 12 Mar, 2009 19:10
nie, ja to juz ogladałam, choć z przerwami, bo późno dawali i przysnęłam często albo zapomniałam... I tak, to była "Bloody Mary". A pisywałam do dodatku popularno-naukowego do SuperExpresu, "Tajemnice świata". Moja działka to było "chcesz, to wierz" oraz "Dotyk tajemnicy". Trochę do "Feniksa", "Gwiazdy mówią" i "Wrózki". Jak chcecie, to mogę gdzieś wklejać - stopniowo...
praedzio - Czw 12 Mar, 2009 19:13
CHCEMY!!!! Myślę, że w Fantastyce będzie dobre miejsce.
Wracając do SPN, poniżej ciekawy wywiad (jak zwykle zresztą!) z Serą Gamble. Spoilery, spoilery, spoilery.... http://featuresblogs.chic...er-castiel.html
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 19:15
| Sofijufka napisał/a: | | Jak chcecie, to mogę gdzieś wklejać - stopniowo... |
Chcecie!!!
| Deanariell napisał/a: | Anaru... masz teraz taki avek, że nie mogę się skupić na pisaniu! |
Taaa... to specjalnie, żeby zwoje prostować
Już dziś pisałam w którymś wątku, że wiosna idzie, człowiek się już nie musi tak grubo ubierać...
Alicja - Czw 12 Mar, 2009 19:31
załóż osobny temat pewnie, że chcemy
Trzykrotka - Czw 12 Mar, 2009 21:29
Chcemy! Chcemy!
Kurcze, jak mnie zastopowało na odcinku 10 czwartej serii, tak ani rusz do końca odcinka, ani dalej . Sposób potraktowania aniołów budzi we mnie wyraźny sprzeciw. Nehi!
Harry_the_Cat - Czw 12 Mar, 2009 21:41
praedzio - http://nyaubaby.livejournal.com/93204.html#cutid1
Admete - Czw 12 Mar, 2009 21:45
Trzykrotko oglądaj dalej - warto, mimo że będzie tam jeden gorszy odcinek. A teraz to juz w ogóle gorąco się zrobi.
Aragonte - Czw 12 Mar, 2009 21:47
| Sofijufka napisał/a: | | obejrzałam dzisiejszy odcinek - z przeklętym lustrem...Chłopaki były śliucznie fotografowane [mniam], a co do treści, to nie jestem bezstronna, bo moja specjalnościa były właśnie sprawy paranormalne... Sam pisałam o "fatalnych" lustrach, ftancuskim, które wywoływało wylew krwi do mózgu, lustrze Twardowskiego itp... |
Sofi, też jestem za wątkiem o takich sprawach
Wklej to, plisss zwłaszcza lustra mnie ciekawią, z powodów okołotfurczościowych (bo sama wykorzystywałam ten motyw i chcę go jeszcze dopracować).
To co - kto zakłada wątek w fantastyce? Sofijufka?
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 22:13
| Trzykrotka napisał/a: | Sposób potraktowania aniołów budzi we mnie wyraźny sprzeciw. Nehi! |
No cóż, to nie były takie znowu grzeczne i poczciwe anioły...
Ooo, Aragonte, kolczaczek wrócił
Harry_the_Cat - Czw 12 Mar, 2009 22:34
No dobra, teraz to już jestem w totalnym szoku....................
Jared ma być w maju na mojej konwencji!
Aragonte - Czw 12 Mar, 2009 22:35
To znaczy, że i Jared, i Jensen?
|
|
|