To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

praedzio - Śro 11 Mar, 2009 22:28

Wywiad z Mishą: http://scifiwire.com/2009...angel-misha.php
Harry_the_Cat - Śro 11 Mar, 2009 23:39

Bardzo sympatyczny picspamik - dlaczego oglądamy SPN:

http://bobbinrob.livejour...94093#t15494093

praedzio - Czw 12 Mar, 2009 07:16

Świetny!! :serce:
spin_girl - Czw 12 Mar, 2009 12:27

Dzisiaj wreszcie koniec hiatusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :banan_czerwony: :banan_czerwony: :banan_czerwony: :banan_Bablu: :banan_Bablu: :banan_Bablu:
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 14:41

A, faktycznie :mrgreen:
To na kiedy będzie już po naszemu? W poniedziałek? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

trifle - Czw 12 Mar, 2009 14:46

Yyy, jutro? ;)
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 15:20

trifle napisał/a:
Yyy, jutro? ;)

Po naszemu? :wink:
Bo, że jutro już pewnie można łowić, to rozumiem ;)

trifle - Czw 12 Mar, 2009 15:56

Noo, po naszemu, tak wieczorem. Chyba raz czy dwa tylko mi się zdarzyło, że nie było po naszemu i trzeba było poczekać troszkę ;)
Anaru - Czw 12 Mar, 2009 15:58

trifle napisał/a:
Noo, po naszemu, tak wieczorem. Chyba raz czy dwa tylko mi się zdarzyło, że nie było po naszemu i trzeba było poczekać troszkę ;)

Jupi, jupi, jupi!!!! :excited: :excited: :excited: :excited: :excited:

trifle - Czw 12 Mar, 2009 16:19

Ale jak się okaże, że nie ma, to żeby nie było na mnie :P :mrgreen: Tak na sobotę to się chyba można już szykować..
Fajnie, że wreszcie koniec tej przerwy. Czemu akurat wszystkie moje seriale naraz mają przerwę, to nie rozumiem :roll:

Sofijufka - Czw 12 Mar, 2009 18:36

obejrzałam dzisiejszy odcinek - z przeklętym lustrem...Chłopaki były śliucznie fotografowane [mniam], a co do treści, to nie jestem bezstronna, bo moja specjalnościa były właśnie sprawy paranormalne... Sam pisałam o "fatalnych" lustrach, ftancuskim, które wywoływało wylew krwi do mózgu, lustrze Twardowskiego itp...
praedzio - Czw 12 Mar, 2009 18:52

Sofi, musisz nam to w jakimś wątku opowiedzieć... Może w Fantastyce założyć wątek pt. Zjawiska paranormalne, albo Ciekawostki na granicy cienia? ;) A co do odcinka SPN, to pewnie to był wciąż powodujący na moim grzbiecie ciarki Bloody Mary?
Deanariell - Czw 12 Mar, 2009 18:56

praedzio napisał/a:
Sofi, musisz nam to w jakimś wątku opowiedzieć... Może w Fantastyce założyć wątek pt. Zjawiska paranormalne, albo Ciekawostki na granicy cienia?

Jestem za! Też chciałabym o tym posłuchać i chętnie podyskutuję :D Świetny pomysł :oklaski:

Anaru... masz teraz taki avek, że nie mogę się skupić na pisaniu! :slina: :rotfl:

Anaru - Czw 12 Mar, 2009 18:58

Sofi, Ty zaczynasz przygodę z Supernatural, pierwszy raz oglądasz, czy jakieś powtórki?
Gdzie o tych lustrach pisałaś? Uwielbiam takie rzeczy :kwiatek: :excited:

Sofijufka - Czw 12 Mar, 2009 19:10

nie, ja to juz ogladałam, choć z przerwami, bo późno dawali i przysnęłam często albo zapomniałam... I tak, to była "Bloody Mary". A pisywałam do dodatku popularno-naukowego do SuperExpresu, "Tajemnice świata". Moja działka to było "chcesz, to wierz" oraz "Dotyk tajemnicy". Trochę do "Feniksa", "Gwiazdy mówią" i "Wrózki". Jak chcecie, to mogę gdzieś wklejać - stopniowo...
praedzio - Czw 12 Mar, 2009 19:13

CHCEMY!!!! Myślę, że w Fantastyce będzie dobre miejsce.

Wracając do SPN, poniżej ciekawy wywiad (jak zwykle zresztą!) z Serą Gamble. Spoilery, spoilery, spoilery.... http://featuresblogs.chic...er-castiel.html

Anaru - Czw 12 Mar, 2009 19:15

Sofijufka napisał/a:
Jak chcecie, to mogę gdzieś wklejać - stopniowo...

Chcecie!!! :excited:

Deanariell napisał/a:
Anaru... masz teraz taki avek, że nie mogę się skupić na pisaniu! :slina: :rotfl:

Taaa... to specjalnie, żeby zwoje prostować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Już dziś pisałam w którymś wątku, że wiosna idzie, człowiek się już nie musi tak grubo ubierać... :mrgreen:

Alicja - Czw 12 Mar, 2009 19:31

Sofijufka napisał/a:

załóż osobny temat :-D pewnie, że chcemy

Trzykrotka - Czw 12 Mar, 2009 21:29

Sofijufka napisał/a:

Chcemy! Chcemy! :banan: :banan: :banan: :banan: :kwiatek:

Kurcze, jak mnie zastopowało na odcinku 10 czwartej serii, tak ani rusz do końca odcinka, ani dalej :( . Sposób potraktowania aniołów budzi we mnie wyraźny sprzeciw. Nehi! :foch2:

Harry_the_Cat - Czw 12 Mar, 2009 21:41

praedzio - http://nyaubaby.livejournal.com/93204.html#cutid1
Admete - Czw 12 Mar, 2009 21:45

Trzykrotko oglądaj dalej - warto, mimo że będzie tam jeden gorszy odcinek. A teraz to juz w ogóle gorąco się zrobi.
Aragonte - Czw 12 Mar, 2009 21:47

Sofijufka napisał/a:
obejrzałam dzisiejszy odcinek - z przeklętym lustrem...Chłopaki były śliucznie fotografowane [mniam], a co do treści, to nie jestem bezstronna, bo moja specjalnościa były właśnie sprawy paranormalne... Sam pisałam o "fatalnych" lustrach, ftancuskim, które wywoływało wylew krwi do mózgu, lustrze Twardowskiego itp...

Sofi, też jestem za wątkiem o takich sprawach :-D
Wklej to, plisss :kwiatek: zwłaszcza lustra mnie ciekawią, z powodów okołotfurczościowych (bo sama wykorzystywałam ten motyw i chcę go jeszcze dopracować).

To co - kto zakłada wątek w fantastyce? Sofijufka? :wink:

Anaru - Czw 12 Mar, 2009 22:13

Trzykrotka napisał/a:
Sposób potraktowania aniołów budzi we mnie wyraźny sprzeciw. Nehi! :foch2:

No cóż, to nie były takie znowu grzeczne i poczciwe anioły... :roll:

Ooo, Aragonte, kolczaczek wrócił :-D

Harry_the_Cat - Czw 12 Mar, 2009 22:34

No dobra, teraz to już jestem w totalnym szoku....................

Jared ma być w maju na mojej konwencji! :shock: :shock: :shock: :shock: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu:

Aragonte - Czw 12 Mar, 2009 22:35

To znaczy, że i Jared, i Jensen? :-D :-D :-D :-D