To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Niedługo w kinie

Jotka - Pią 15 Lis, 2019 10:45

Jak nie kochać Last Christmas :shock: . 1 grudnia ustawiam sobie dzwonek na telefonie :-P :mrgreen:
Trzykrotka - Pią 15 Lis, 2019 11:42

Oj można nie kochać, można :confused3: Podobnie jak Kevina samego w domu :mrgreen:
Admete - Pią 15 Lis, 2019 13:25

Mnie Last Christmas jakoś nie przeszkadza za bardzo. Piosenka jak piosenka.
Agn - Pią 15 Lis, 2019 14:02

Ja zione do niej czysta, niczym nieskazona nienawiscia.
Do Kevina podobnie.
Nic nie poradze. Za to nieustajaco lubie piosenke Mariah Carey i Cliffa Richarda.

Admete - Pią 15 Lis, 2019 15:00

Mnie się ona nawet jakoś szczególnie ze świętami nie kojarzy. Jakoś nie chodzę wtedy więcej po sklepach. Zresztą słuchawki w uszach i ok.
trifle - Pią 15 Lis, 2019 16:18

Caroline napisał/a:
Pisząc "dziwny" o akcencie Emmy T. miałam na myśli "ciekawy", "intrygujący". To plus, który zachęca do tego filmu (mnie :) )

Ja to tak zrozumiałam :) To będzie taka lekka głupotka, można dla relaksu obejrzeć w kinie, pobiadolić na głupie rzeczy i już ;)

Admete - Pią 15 Lis, 2019 16:50

Oficer i szpieg:

https://www.youtube.com/watch?v=aGXtHjgzmxk

Aragonte - Pią 15 Lis, 2019 18:50

O, to o sprawie Dreyfusa. Może być ciekawie.
Admete - Pią 15 Lis, 2019 18:50

Wrzuciłam już na półkę w Legimi powieść Harrisa, na podstawie której Polański zrobił film.
Agn - Czw 09 Sty, 2020 12:25

Nastal mrok! Oto trailer "365 dni" wg arcydzieUa Blanki L.
https://youtu.be/SaZOy5Zq1dY
O mamusiu, jaki to bedzie soczysty pazdzierz! Juz czekam na recki profesjonalow i rozpiszczanych fanek. :twisted:

Aragonte - Czw 09 Sty, 2020 13:58

Agn napisał/a:
https://youtu.be/SaZOy5Zq1dY
O mamusiu, jaki to bedzie soczysty pazdzierz! Juz czekam na recki profesjonalow i rozpiszczanych fanek. :twisted:

Agn, opisuj sznurki, pliss - nie chcę otwierać w pracy trailerów "365 dni", jakby co :wink:

Agn - Czw 09 Sty, 2020 14:23

Pardon, juz poprawiam. *skruszona mina*
Aragonte - Czw 09 Sty, 2020 14:26

Ha, czyli dobrze obstawiałam, że to właśnie to badziewie :mrgreen:
Admete - Czw 09 Sty, 2020 14:47

Fuj :?
annmichelle - Czw 09 Sty, 2020 17:35

To będzie hit kinowy, same zobaczycie jaką będzie miało wysoką frekwencję.... :( :?
Aragonte - Czw 09 Sty, 2020 18:59

Zamierzam ignorować to dzieuo i udawać, że nie istnieje, nawet trailer mnie znudził po kilkunastu sekundach i zaczęłam czytać komentarze pod spodem :-P
Trzykrotka - Czw 09 Sty, 2020 20:39

Ja tez się zabawiałam czytaniem komentarzy :mrgreen: Okropnie to oklepane i tandetne. Mimo wspaniałych lokacji i scenerii. Koronkowe maseczki, kostki lodu. Tylko pejczyka brakuje.
Admete - Czw 09 Sty, 2020 20:42

Też poczytałam komentarze, dużo ciekawsze :)
Agn - Czw 09 Sty, 2020 22:54

Alez ja nie zamierzam tego ogladac, ale juz sie nie moge doczekac recenzji Sfilmowanych oraz - zakladam, ze beda - ochow i achow wiernych fanek kultury gwaltu.
Swoja droga gdzie by nie spojrzec pisza o "filmie Blanki Lipinskiej" - ona to g. rezyseruje, przepraszam bardzo?

Trzykrotka - Czw 09 Sty, 2020 23:45

Podejrzewam, ze siedziała na planie. Widziałam jakiś wywiad z nią - twierdzi, że sceny erotyczne ona reżyserowała.
Agn - Pią 10 Sty, 2020 10:03

Nie wiem dlaczego moje obrzydzenie do tego filmu wzroslo... :obrzydzenie:
Aragonte - Pią 10 Sty, 2020 11:48

A mnie to lotto, skoro i tak nie zamierzam oglądać :-P
Agn, szkoda twojej energii na to, skieruj ją w jakieś bardziej estetyczne regiony :kwiatek:

Agn - Pią 10 Sty, 2020 12:21

Ech, recenzje Sfilmowanych na pewno obejrze, bo roast paskudztwa to roast zacny.
Ale filmu nie bede ogladala nawet dla funu, bo watpie bym go miala. Juz sie na Greju i Afterze przejechalam, starczy.

Trzykrotka - Pią 10 Sty, 2020 12:36

Poziom żenady już podczas oglądania trailera jest taki, że wątpię, czy film da się obejrzeć inaczej niż z głową za oparciem fotela przed tobą :obrzydzenie:
Aragonte - Pią 10 Sty, 2020 12:41

Agn napisał/a:
Ech, recenzje Sfilmowanych na pewno obejrze, bo roast paskudztwa to roast zacny.

Ja niestety obawiam się, że to tylko podkręca zainteresowanie tym badziewiem, nawet jeśli ludzie sięgną po to wyłącznie dla obśmiania i żeby sprawdzić, czy to faktycznie takie złe. Mam podejście trochę takie jak przy haśle "nie karmić trolla".
O, takie podejście sobie wyrób :wink:

Gif pożyczony z Niezatapialnej, nie wiem, kto jest autorem.