To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Agn - Nie 12 Maj, 2013 15:42

Wiecie... Z tą ewakuacją to taki żart był... :ops1: Nie uciekajcie! Będę grzeczna*!!!

*w granicach rozsądku :twisted:

Eeva - Nie 12 Maj, 2013 19:38

Postaram się zrobić wszystko co w mojej mocy, zeby być. W planach na czerwiec mam weekend w Berlinie, ale postaram sie go ustawić na inny weekend:-)
Agn - Nie 12 Maj, 2013 19:49

Ooo, a co masz zamiar porabiać w Berlinie? Fajne miasto. :-)

Ale bądź bądź bądźbądźbądźbądźbądźbądź w stolicy w ten weekend... :trzyma_kciuki:

Eeva - Nie 12 Maj, 2013 19:51

Mam zamiar zwiedzać, zwiedzać i jeszcze raz zwiedzać ile wlezie i ile się a przez trzy dni. Poza tym mam zamiar zjeść wursta i wypić niemiecki piwo i przede wszstkim słuchać niemieckiego :-)
Agn, rozumiem, ze data się nie zmieniła i nadal tak jak w temacie jest 14-16?

Agn - Nie 12 Maj, 2013 19:54

Data się nie zmieniła. Zwłaszcza, że już nabyłam bilety, więc dla nie klamka zapadła.
Eeva - Nie 12 Maj, 2013 19:55

Ok będę to miała na uwadzę ustalając termin wyjazdu, bo przechetnię się z Tobą spotkam :-)
zooshe - Nie 12 Maj, 2013 19:55

Więc plan jest taki, Agn wpada do mnie w piątek i zostaje do niedzieli z przerwą na spotkanie formowe na, którym także się pojawię, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie. :rumieniec: Jeśli ktoś chce wpaść i nie ma gdzie nocować, mogę ugościć w swoich skromnych progach.
Agn - Nie 12 Maj, 2013 20:50

Eeva napisał/a:
przechetnię się z Tobą spotkam

Ja z tobą także. :przytul:
zooshe napisał/a:
którym także się pojawię, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie.

Nie ma opcji, że nie przyjmą. Jesteśmy w pakiecie. :mrgreen:

Anaru - Pon 13 Maj, 2013 01:04

Tak się zastanawiam czy nie udałoby mi się urwać na 15-16 i się do Was zwalić na spotkanko. :mysle: Chciałabym....
praedzio - Pon 13 Maj, 2013 05:09

Tak, tak, tak!!
Caroline - Pon 13 Maj, 2013 07:07

Anaru napisał/a:
Tak się zastanawiam czy nie udałoby mi się urwać na 15-16 i się do Was zwalić na spotkanko. Chciałabym....
:) przybywaj
Eeva - Pon 13 Maj, 2013 08:34

Jakby co to ja mogę udzielić miejsca na kanapie komuś :-)
BeeMeR - Pon 13 Maj, 2013 09:22

Też bym chciała a nie mogę :(
Agn - Pon 13 Maj, 2013 21:27

Anaru napisał/a:
Tak się zastanawiam czy nie udałoby mi się urwać na 15-16 i się do Was zwalić na spotkanko. :mysle: Chciałabym....
:excited: :excited: :excited:
Anaru - Pon 13 Maj, 2013 23:59

Ty się jeszcze nie ciesz ;) , najpierw muszę się dogadać i wiedzieć czy się uda. Ty kiedy jedziesz? W piątek?
Agn - Wto 14 Maj, 2013 08:26

W piątek o 6.00 rano mam autobus.
Anaru - Wto 14 Maj, 2013 09:23

No to ja, jak się uda, w sobotę. Podrzucisz namiary na transport, tak w razie czego, żebym sobie mogła sprawdzić możliwości?
Agn - Wto 14 Maj, 2013 23:25

http://www.polskibus.com/
Polecam! Coś w guście lajkonika. :-) Dużo połączeń, apetyczne ceny. :-) Tylko więcej możliwości, bo ogólnie między większymi miastami kursuje. Z tego co widziałam też podstawiają wypasione, wygodne autokary (takie całe oklejone czerwoną reklamą Polskiego Busa, na pewno gdzieś ci to mignęło). Jazda między Wrockiem a Wawą to 6 h, więc się szykuj na dłuższą podróż.

Anaru - Wto 14 Maj, 2013 23:58

Faktycznie. Nawet znam dworzec na Młocinach. :wink:
Aragonte - Śro 15 Maj, 2013 00:11

Eeva napisał/a:
Jakby co to ja mogę udzielić miejsca na kanapie komuś :-)

U jest wysokie stężęnie kocich alergenów, uprzedzam, jakby co :wink:

Eeva - Śro 15 Maj, 2013 08:39

Agn napisał/a:
Z tego co widziałam też podstawiają wypasione, wygodne autokary

Polecam polskeigo busa. Jechałam nim do Zakopanego i z powrotem i do Torunia. Wygodnie bardzo. Jechałam w nocy więc na spokojnie przekimałam całą drogę nie nie obudziłam się ze skrzywieniem pleców. No wiadomo, arcywygodnie nie było, ale taniej i toaleta nie straszyła wyglądem i zapachem jak to jest w pociagu ;-)

Anaru - Śro 15 Maj, 2013 10:04

Będę w piątek wiedzieć, znaczy postaram się wiedzieć. ;)
Anaru - Pią 17 Maj, 2013 22:41

No to jak się nic nie wydarzy (odpukać!) to będę. :cheerleader2: Przyjadę w sobotę, wybywam z powrotem w niedzielę najpóźniej koło południa. Niezbyt to długo, ale przynajmniej Was zobaczę. :hug_grupowy:
Agn - Pią 17 Maj, 2013 22:59

YESSSSSSSSSSS!!! :banan: :banan: :banan:
Anaru - Pią 17 Maj, 2013 23:12

Czy w razie gdybym nie miała noclegu (bo może będę miała) przechowałby mnie ktoś przez jedną noc? :kwiatek: