North and South - serial BBC - Thornton- dziewica?
Gosia - Nie 11 Paź, 2009 21:52
| Mag13 napisał/a: | A chęć całowania u Thorntona na stacji można wytłumaczyć tym, że pomyliły mu się kierunki (kolejowe!), a poza tym człowiekowi nieprzywykłemu do przebywania na świeżym powietrzu, tylko w zapylonej przędzalni, uderzył do głowy zapach różanego kwiecia. Będąc w stanie kwietnego upojenia stracił kontrolę nad swoim ciałem - wystarczy popatrzeć, że nawet wysiadając z przedziału musiał trzymać się klamki u drzwi! |
Tak, to wiele wyjaśnia!
Sofijufka - Pon 12 Paź, 2009 09:21
na mnie też, jeśli chodzi o opinię o cnocie johnowej!
Tamara - Pon 12 Paź, 2009 20:16
| Mag13 napisał/a: | | Tamara napisał/a: | A toż to po scenie peronowej widać , każda kobieta z jakim-takim doświadczeniem powie , że tak się zachowa wyłącznie DOŚWIADCZONY mężczyzna |
Hmm, tyle tylko, że Margaret raczej owego jako-takiego doświadczenia nie miała. A chęć całowania u Thorntona na stacji można wytłumaczyć tym, że pomyliły mu się kierunki (kolejowe!), a poza tym człowiekowi nieprzywykłemu do przebywania na świeżym powietrzu, tylko w zapylonej przędzalni, uderzył do głowy zapach różanego kwiecia. Będąc w stanie kwietnego upojenia stracił kontrolę nad swoim ciałem - wystarczy popatrzeć, że nawet wysiadając z przedziału musiał trzymać się klamki u drzwi! |
Ale to nie idzie o zdanie Margaret , tylko zdanie postronnych obserwatorek filmu posiadających doświadczenie , które na podstawie tegoż doświadczenia wyciągają właściwe wnioski co do oceny zachowania Jaśka coś mącisz Waćpani , a to oznaka niepewności
BeeMeR - Wto 13 Paź, 2009 09:50
Wątek jak zwykle nieśmiertelny
Sofijufka - Śro 10 Lut, 2010 14:42
O matko moja jedyna! To ja samotną obrończynią dziewictwa Johna się zostałam! sierota biedna!!!!
Admete - Śro 10 Lut, 2010 14:54
Nigdy nie stałąm po żadnej ze stron, ale skłaniam się bardziej ku dziewictwu
Sofijufka - Śro 10 Lut, 2010 15:19
to jeden z ostatnich komentarzy na C19:
I should probably mention, just for clarity's sake, that--being a dried up old maid--I, to repeat myself, can only get all hot and bothered about virginal men. I was worried for a while, because I realized that I approached the hot-and-bothered state when watching some of Richard Armitage's other performances. But, I quickly realized, that must mean that he is playing virgins. Well, with John Standring and John Thornton, that's obvious, to my mind; but--here's my incredibly intelligent analytical conclusion--that means that Guy of Gisborne, Lucas North, and Lee the Lecherous Lifeguard are also virgins. !!! Surprising, I know, but it does explain why Guy ditched the baby in the woods: it wasn't his. (Don't interrupt me with questions about why leaving a baby to die in a forest is an okay thing; Guy may be a virgin, but he is just not a very nice man, let's face it.)
spin_girl - Śro 10 Lut, 2010 15:29
Bez sensu nieco ten komentarz...
Admete - Śro 10 Lut, 2010 15:41
To zbyt duży przeskok - od dziewictwa Johna do dziewictwa wszystkich psotaci granych przez RA!
Alicja - Śro 10 Lut, 2010 21:04
co nie zmienia faktu, iż John dziewicem był, ale dawno temu i już nie jest
Calipso - Czw 11 Lut, 2010 20:26
| Sofijufka napisał/a: | | taka jest MOJA wersja... ale prawdopodobna, musisz przyznać... |
Prawdopodobna Nawet romantyzmem ciut zalatuje...
Tak sobie myślę ( żeby było w temacie ),że na dzisiejszy wieczór zmienię stronę i napiszę Thornton dziewicem był
Tamara - Sob 13 Lut, 2010 16:37
| Calipso napisał/a: | Tak sobie myślę ( żeby było w temacie ),że na dzisiejszy wieczór zmienię stronę i napiszę Thornton dziewicem był |
O zdrajczyni niegodna !
Tamara - Sob 13 Lut, 2010 16:38
| Sofijufka napisał/a: | | :cry2: O matko moja jedyna! To ja samotną obrończynią dziewictwa Johna się zostałam! Obrazek sierota biedna!!!! |
Sofi , jeszcze Gosia jest
Sofijufka - Sob 13 Lut, 2010 16:46
no wiem, ale pokazała sie na forumie po tym, jak te słowa pisałam...
Tamara - Sob 13 Lut, 2010 17:21
Ale jakby nie patrzeć jest Was dwie
Sofijufka - Sob 13 Lut, 2010 18:05
no to może wespól wzespół przekonamy jeszcze kogoś...
Tamara - Sob 13 Lut, 2010 21:36
Eeeeeeeeeetam
Calipso - Sob 13 Lut, 2010 21:50
Ktoś usunął posta.....
| Tamara napisał/a: | | Calipso napisał/a: | Tak sobie myślę ( żeby było w temacie ),że na dzisiejszy wieczór zmienię stronę i napiszę Thornton dziewicem był |
O zdrajczyni niegodna ! Obrazek |
Nie rozpaczaj,wszak napisałam, że uznałam go dziewicem tylko na jeden,jedyny wieczór
Anonymous - Sob 13 Lut, 2010 22:37
Hmm... to w sumie dosc wygodne - uznac Jaska dziewicem dla czystej przyjemnosci rozdziewiczania. Niczym Florentino Marqueza...
Calipso - Sob 13 Lut, 2010 22:39
Nie znaju Florentino Marqueza,ale rozdziewiczenie było baardzo przyjemne
Anonymous - Sob 13 Lut, 2010 23:01
A jak myslisz, dlaczego Strażniczki tak pilnuja jego cnoty (nawet jesli nieskutecznie...)?
Calipso - Nie 14 Lut, 2010 16:51
To już musiałyby strażniczki powiedzieć.Nie wiem czy chodzi o zasadę,o marzenia....tak czy inaczej jakiś powód mają.Jednak musiałby być chorobnie dobry,żebym się nad tym zastanowiła
Loana - Wto 16 Lut, 2010 08:30
Ja jeszcze jestem za Johnem Dziewicem!!!
Tylko sie rzadko wypowiadam, bo jak czesc forumowiczek taka niezaradna, ze musi miec Thortona jako doswiadczonego mena, zeby sobie biedak w malzenstwie poradzil to co je bede przekonywac, ze ludzie sie szybko ucza?
Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 09:48
Brutusie - szczerze mowiac wolimy niezaradnosc wlasna, niż niezaradnosc Jaska (ze tak pozwole sie wypowiedziec w liczbie mnogiej...)
Mara - Wto 16 Lut, 2010 18:29
Ja się chyba jeszcze w tym temacie nie wypowiadałam, a jestem jak najbardziej za dziewictwem Thorntona.
|
|
|