Literatura - Proza i poezja - NOWOŚCI W KSIĘGARNIACH
Aragonte - Czw 24 Lis, 2011 12:24
| Agn napisał/a: | Aragonte, mamy książki Elis Peters.
A zareklamować możesz, przecież to wada techniczna. |
Zareklamuję na pewno - nie wiem tylko co zrobić, jeśli wszystkie dostępne egzemplarze będą miały tę wadę
Fibula - Czw 24 Lis, 2011 18:32
| Aragonte napisał/a: | | Agn napisał/a: | Aragonte, mamy książki Elis Peters.
Zareklamuję na pewno - nie wiem tylko co zrobić, jeśli wszystkie dostępne egzemplarze będą miały tę wadę |
U mnie jest ok, reklamuj.
Aragonte - Czw 24 Lis, 2011 18:47
Dzięki, jutro się tam przejdę
Agn - Czw 24 Lis, 2011 23:35
| Aragonte napisał/a: | | Agn napisał/a: | Aragonte, mamy książki Elis Peters.
Zareklamuję na pewno - nie wiem tylko co zrobić, jeśli wszystkie dostępne egzemplarze będą miały tę wadę |
Jeśli nie byłoby dobrego egzemplarza, masz prawo zażądać zwrotu kosztów. Ale pewnie będzie jakiś, jeśli zależy ci na książce, to ci wymienią egzemplarz.
Fibula - Pią 25 Lis, 2011 00:12
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Agn napisał/a: | Aragonte, mamy książki Elis Peters.
Jeśli nie byłoby dobrego egzemplarza, masz prawo zażądać zwrotu kosztów. Ale pewnie będzie jakiś, jeśli zależy ci na książce, to ci wymienią egzemplarz. |
Chyba że będą mieli u siebie akurat wadliwą partię. Oby nie. W ubiegłym roku musiałam zwrócić książkę w miejscu zakupu, bo we wszystkich dostępnych egzemplarzach brakowało stron i zamówić ją w innej księgarni.
Agn - Pią 25 Lis, 2011 06:43
Aragonte, daj znać, jakby co, sprawdzę egzemplarze u siebie i coś się wymyśli...
Alicja - Czw 29 Gru, 2011 21:46
moja ulubiona autorka jest niezwykle płodna. Za kilka dni w księgarniach znajdzie się kolejna książka Jodi Picoult - Tam gdzie ty
Po dziesięciu latach małżeństwa i długotrwałych bezskutecznych staraniach o dziecko, Zoe i Max Baxter postanawiają się rozstać. Zoe, ku własnemu zaskoczeniu, znajduje szczęście u boku kobiety, Max szuka pocieszenia w kościele. Lecz marzenie o dziecku trwa, i to, co wydawało się być na wyciągnięcie ręki, przeradza się w starcie światopoglądów i przekonań religijnych, w którym nie ma miejsca na sentymenty.
"Tam gdzie ty" to powieść o trudnych, często bardzo bolesnych wyborach oraz o tym, że każdy ma prawo do szczęścia. Ale czy na pewno?
milenaj - Czw 29 Gru, 2011 21:57
A mnie zaczęła nużyć Picoult po kilku powieściach.
Jak czytam, to tylko z biblioteki.
Aragonte - Czw 29 Gru, 2011 21:59
| Agn napisał/a: | Aragonte, daj znać, jakby co, sprawdzę egzemplarze u siebie i coś się wymyśli... |
Odpisuję z koszmarnym opóźnieniem, sorki
Ksiązka wymieniona bez problemu na pozbawioną wady, więc nie będziesz zmuszona nic kombinować
Agn - Pią 30 Gru, 2011 00:27
Cieszę się, że się udało!
Admete - Nie 08 Sty, 2012 21:25
Znalazłam w zapowiedziach w Matrasie. Thin gdybys mogła kiedyś do tego zajrzeć i wydac swoja opinię:
http://www.matras.pl/best...rusalkach.html#
milenaj - Nie 08 Sty, 2012 21:40
Ooo, chciałabym to. I w dodatku cena nie jest obezwładniająca.
Agn - Nie 08 Sty, 2012 21:44
*salutuje* Jak wpadnie mi w łapy. Choć pozwolę sobie skonsultować się z koleżankami z pracy, bo ja bestiariuszy raczej nie przeglądam, więc nie mam punktu odniesienia, kiedy besiariusz jest zrobiony dobrze, a kiedy "na odwal się". Ale jak coś będę wiedziała, to dam znać.
Agn - Śro 11 Sty, 2012 23:19
Bestiariusza ciągle niet, tymczasem w rąsie wpadł mi katalog zapowiedzi wydawniczych Świata Książki / Weltbilta. Ponoć jeszcze w styczniu mają być "Żony i córki" E. Gaskell!
Aragonte - Śro 11 Sty, 2012 23:24
Super! Na pewno kupię, jak wyjdą.
Fibula - Śro 11 Sty, 2012 23:35
Nie było jeszcze info na forum? Na ich stronie można już zamawiać. Szkoda tylko, że przy takiej objętości będzie miękka okładka - chciałam dziś w Weltbildzie zbadać, czy się nie rozpadnie po jednym czytaniu, ale jeszcze nie mają w sprzedaży.
Agn - Śro 11 Sty, 2012 23:37
Ja czekam na swoją księgarnię, z rabatem sobie kupię. O!
milenaj - Śro 11 Sty, 2012 23:38
Będzie zdaje się dokładnie 18 stycznia. W Empiku też jeszcze nie można zamawiać.
Fibula - Śro 11 Sty, 2012 23:42
A w marcu będzie Lokatorka Wildfell Hall Anny Bronte.
http://merlin.pl/Lokatork...t/1,979936.html
milenaj - Śro 11 Sty, 2012 23:44
Ooo, to też muszę zakupić.
Agn - Śro 11 Sty, 2012 23:49
Wydawnictwo MG, to będę musiała szperać poza pracą. A najbardziej z opisu produktu na Merlinie spodobała mi się kategoria tej książki - proza polska.
Fibula - Śro 11 Sty, 2012 23:50
Na kategorię nie zwróciłam uwagi.
Admete - Czw 12 Sty, 2012 11:59
| Agn napisał/a: | Ja czekam na swoją księgarnię, z rabatem sobie kupię. O! |
Ja tez czekam, aż będzie mozna kupić gdzieś poza pierwotnym wydawnictwem.
Caitriona - Czw 12 Sty, 2012 21:39
| Fibula napisał/a: | | A w marcu będzie Lokatorka Wildfell Hall Anny Bronte. |
Świetnie, wiem juz co chcę na urodziny
milenaj - Pon 23 Sty, 2012 15:35
"Kompania braci":
http://www.matras.pl/komp...antowej-1.html#
|
|
|