North and South - serial BBC - Pierwsze wrażenia i późniejsze
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 20:47
Koniecznie pokaż im North and South. Nie zapomnij o Thorntonie w najlepszym ujeciu!
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 21:06
Ujecie jest bardzo ważne, pamietam jak pierwszy raz zobaczylam Thorntona, to mi sie nie podobal - glupia jakas bylam
Musisz wybrac absolutnie najbardziej korzystne i w ogole zeby film wygladal atrakcyjnie
Darcy - Nie 20 Kwi, 2008 21:13
Ale przecież każde ujęcie wygląda tam obłędnie!
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 21:14
| Mag13 napisał/a: | | Toż przecie nie zaserwuję im na początek zebrania związków zawodowych, szkółki niedzielnej z pastorem albo fioletowych ścieków poprodukcyjnych w Milton, nie mówiąc o ich równie fioletowej ofierze. |
To znosza fani z wielka godnością
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 21:16
| Gosia napisał/a: | | Musisz wybrac absolutnie najbardziej korzystne i w ogole zeby film wygladal atrakcyjnie |
Nie!!
Nigdy, chyba, ze to w przytłaczającej większości ONI studenci, nie ONE. | Gosia napisał/a: | | Czasem sa tylko male skoki w bok, |
Darcy - Nie 20 Kwi, 2008 21:21
Mag, a co wykładasz? Jeśli można wiedzieć, of korz.
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 21:22
Przyjedziemy na wyklad
Bedziemy stanowic przyklad co pociagi, dworce i wielka architektura wiktorianska moze zrobic z czlowieka
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 21:29
Proponuje jednak nie poruszac tematow z watku o dziewictwie Thorntona
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 21:56
no ba my to najchętniej założyłybyśmy jakiś uniwersytet im Thortona, albo Gaskell9to się dogra) gdzie pierwszym i najważniejszym przedmiotem w ramach wydziału nauk o richardzie byłaby Thortonologia,
Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 07:41
| Mag13 napisał/a: | | A profesura z wątku Thornton - The virgin |
to profesura nadzwyczajna aż się boję zapytać jaki byłby warunek uzyskania mianowania na zwyczajną
Loana - Pon 21 Kwi, 2008 09:23
Hmm, zgubilam sie - jaki plik MAG13 wypuscila, ze mozna go ogladac??? Ja tez chce!!!
a ja jestem osamotniona w swoim towarzystwie, jesli chodzi o milosc do pana Thortona... dobrze, ze mam Was!!!
Gosia - Wto 22 Kwi, 2008 23:11
Życzę powodzenia! I opowiedz pozniej jak poszlo
Anonymous - Śro 23 Kwi, 2008 18:32
| Mag13 napisał/a: | | licząc na deszcz i w ogóle czarne chmury |
w sumie słusznie jak będzie brzydko na długiom weekendzie posiedzę może w domu i się poucze bo ta studencka banda AA już jakieś ognisko planuje. A tak domciu i uczonko. któe przejdzie pewnie w oglądanie filmów.
Właśnie długi weekend jak każdy weekend i każda pora jest świetną okazją do maratonu North&South
Anonymous - Śro 23 Kwi, 2008 18:42
a moze to kwestia pory roku kiedy mu ciut płowieją. Albo oświetlenia.
Admete - Śro 23 Kwi, 2008 20:24
Klip do utworu Nara - nieźle to wyszło:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Caitriona - Śro 23 Kwi, 2008 20:42
Dzięki Admete! Fantastyczna muzyka i nieźle dobrane sceny.
Gosia - Czw 15 Maj, 2008 08:04
a w ktorym momencie sie wyłączył? (Toz to sadyzm )
Anonymous - Czw 15 Maj, 2008 08:51
Mag własnie studenci mogę Cię oskarżyć o ten sadyzm. nieładnie
Darcy - Pią 16 Maj, 2008 09:49
| Mag13 napisał/a: |
A że było o klasach pociągów, to film mi sie wyłączył jeszcze przed różyczką!
To co - dorzucić w ramach pokazywania kroju koszul fragment ławeczki? |
Mag, toż Ty przecież pozbawiłaś ich najlepszego, creme de la creme, wisienki na torcie. Zlituj się nad nimi.
Sofijufka - Sob 17 Maj, 2008 07:07
| Mag13 napisał/a: | Niestety, tematyka wykładu była ograniczona do historii techniki w XIX wieku!
Myślę o kolejnictwie, a nie technice całowania! |
technika to technika! A dziewiętnastowieczna technika pocałunków różniła się od dzisiejszej...
Anonymous - Sob 17 Maj, 2008 08:33
| Mag13 napisał/a: | | Myślę o kolejnictwie, a nie technice całowania! |
już człek zaczął mieć nadzieję,
a jak reakcje studenckiej braci?
Anonymous - Nie 18 Maj, 2008 08:52
| Mag13 napisał/a: | | Dam im szansę na egzaminie |
| Mag13 napisał/a: | | Niektórzy chcieliby powtarzać ten przedmiot... |
ha złapana in flagranti, jeszcze wprawdzie szukam corpus delicti, ale gdzieś tutaj było wspomniane, że tak tak, fajnie pięknie, człowiek anioł, studenta nie obleję.
A tutaj masz czarno na białym, dam im szansę na egzaminie.
MAg nu,. nu nu(nie ma emotki grożącej palcem)
nigdy nie wierzę wykładowcą, tzn jak mówią, że fajnie będzie i pięknie bo jak mówią, że będzie rzeź to wtedy wierzę bez problemu.
Ale studenci musieli być zainteresowani, podejrzewam, że wpadli w stan nirwany jak ja kiedy Pan Dr wziął w swoje dłonie mój skoroszyt z ustawami. do dziś się nie mogę otrząsnąc
spin_girl - Nie 18 Maj, 2008 10:18
Mag, mam wrażenie, że oni się w jakimś momencie mogą zorientować, dlaczego tyle wątków z historii XIX w jest ilustrowanych fragmentami filmu z takim jednym przystojnym panem o idealnym nosie jak zaczną na egzamin przynosić DVD z serialem, żeby im "przypadkiem" wypadło z toreb to będzie znak, że odkryli Twoją obsesję i teraz się podlizują.
Ha! Mam nową myśl- oto wyjaśnienie dlaczego DVD jest już bestsellerem w Empiku- to studenci Mag szykują się do egzaminu
Anonymous - Nie 18 Maj, 2008 14:18
niedlugo DVD z North&South będzie musiało byc na wyposażeniu biblioteki uniwersyteckiej. Studenci będę przychodzić z filmem na egzamin i prosić o autpgraf
snowdrop - Nie 18 Maj, 2008 14:27
Mag jak dobrze być Twoim studentem, należy im tylko pozazdrościć. Czy jeśli student napiszę że Rysiek jest the best dostanie 6?
|
|
|