To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dramy, czyli urok Azji - odsłona 4

Admete - Wto 18 Lis, 2014 06:50

Dziś niewiele obejrzę, bo siedzę w pracy długo. Piękne zdjęcia - podobają mi się te stylizowane na dawne. W tym tygodniu jest tylko jeden odcinek P&P ( mecz maja ). Pojawiła sie dłuższa zajawka Healer'a:

http://www.dramabeans.com...for-the-healer/

BeeMeR - Wto 18 Lis, 2014 08:17

Cytat:
Co ty brałaś przed snem? :?
Wiesz, że ja za sny nie odpowiadam, Ania także, ostatnio budowała coś z piasku i pomidorów bez skórki ;)

Było rozciąganie, była medytacja - dziś rano tańczymy :taniec:
http://www.youtube.com/watch?v=L0QHgNLZqSI

Można się nawet zawstydać na koniec jak JunKi ;)

Agn - Wto 18 Lis, 2014 08:50

Admete napisał/a:
Pojawiła sie dłuższa zajawka Healer'a:

http://www.dramabeans.com...for-the-healer/

Coś czuję, że będę to z tobą na bieżąco oglądać...
BeeMeR napisał/a:
Było rozciąganie, była medytacja - dziś rano tańczymy :taniec:
http://www.youtube.com/watch?v=L0QHgNLZqSI

:lol:
Cytat:
Wiesz, że ja za sny nie odpowiadam, Ania także, ostatnio budowała coś z piasku i pomidorów bez skórki ;)

Mnie się śniły jakieś tabelki i zestawienia. I nawet nie były absurdalne. Ech... :(

Poranna kawa! Skoro był zwiastun Healera z Park Min Young, no to...

BeeMeR - Wto 18 Lis, 2014 08:53

I jeszcze mv do Fly Daddy Fly - spoilerowy, a jakże ;) - ale jaki ładny i młodziutki :serce:
http://www.youtube.com/watch?v=uBl5l1L6dBc

Agn - Wto 18 Lis, 2014 09:31

A ja wrzucam lekką zmianę klimatu - po kawie wtopiłam się w gorącą czekoladę z chili... :serduszkate:

:thud:

BeeMeR - Wto 18 Lis, 2014 13:35

Padasz, rozumiem, przed wisiorkiem :P
Ładne zdjęcia, ale mam ochotę powiedzieć "weź ty chłopie pomyśl lepiej o jakiejś dramie zamiast o kolejnym milionie reklam" :bejsbol:

Kolekcja zdjęć śpiącego JunKi :serduszkate:
http://forums.soompi.com/...%EA%B8%B0/p1205

Agn - Wto 18 Lis, 2014 14:27

BeeMeR napisał/a:
Padasz, rozumiem, przed wisiorkiem

Tak, oczywiście, pragnę go kupić wraz z modelem. :twisted:
BeeMeR napisał/a:
Ładne zdjęcia, ale mam ochotę powiedzieć "weź ty chłopie pomyśl lepiej o jakiejś dramie zamiast o kolejnym milionie reklam"

Pytanie tylko, czy on w ogóle by teraz zdążył coś nakręcić, bo serio - wojsko już mu dyszy w kark i obawiam się, że on teraz reklamy kręci ile się da, bo potem będą 2 lata z życia.
BeeMeR napisał/a:
Kolekcja zdjęć śpiącego JunKi

http://forums.soompi.com/...%EA%B8%B0/p1205

Aaaawww, to na łóżku, jak sobie zasnął... :serce:

BeeMeR - Wto 18 Lis, 2014 14:42

Agn napisał/a:
wojsko już mu dyszy w kark i obawiam się, że on teraz reklamy kręci ile się da, bo potem będą 2 lata z życia.
Wiem, wiem - ale pomarzyć i zrzędnąć można :P

Agn napisał/a:
Aaaawww, to na łóżku, jak sobie zasnął... :serce:
Też mi się podoba :mrgreen:
Ma kobieta fajny styl postów (tj. bardziej mi się podobają tematyczne zbiory zdjęć niż opisy :P ) - tu analiza "Bad Hairday Moment" ;)
Wprawdzie odnośnie konkluzji mam nieco inne zdanie, ale zdjęcia też fajne:
http://forums.soompi.com/...%EA%B8%B0/p1196

A tu o Iljiamae:
In Iljimae, Lee Joon Gi has personally acted the in-water scene. He has to immerse himself through 8 hours. In this scene, Lee Joon Gi had his legs pinioned by rival and was thrown into water. He ordered not to use stunt that made all staff at the film studio surprised.
In this scene, although an experienced cascadeur ( stunt ) or a swimming athlete still feel scary, but Lee Jun Ki has personally gone into the water in order to make the scene unfeigned.

Park Si Hoo :
Acting with the mask was hard. My mask was made of cloth, but Iljimae had to wear an iron mask even in extremely hot weather. I could not breathe under the mask. Before the filming of “Iljimae”, I thought it’s good because all that is required is to act with the eyes. I was thinking the action scenes would be easy. Just use a stuntman. But Mr. Jun Ki played all his own action scenes.
Mr. Jun Ki has a vibrant personality and is a mood maker. That is his nature. Athough he is younger than me, I am keenly aware I have a lot to learn from him. The PD also said the atmosphere was very good, also it is rare to have such a good atmosphere. Although shooting was physically tiring, it was a lot of fun.

Agn - Wto 18 Lis, 2014 14:47

BeeMeR napisał/a:
Wiem, wiem - ale pomarzyć i zrzędnąć można

Marzę od roku, a tu jeszcze przyjdzie poczekać, jeśli przeczucia się sprawdzą. :(
No cóż, to będzie wielkie czekanie. A potem jeszcze żeby włosy odrosły i złapał jakaś fajną propozycję...
Nie wiem, jak ja to wytrzymam. :(

Na szczęście mam kogoś, kto mnie powinien intensywnie pocieszać. CSW, Junki - liczę na was!!!
Pewnie na Siwona nie ma co liczyć, bo w tym samym wieku, co LMH, więc też go pewnie w kamasze zaciągną.
A może i Woo Binek się poświęci. :sprytny:

BeeMeR - Wto 18 Lis, 2014 19:54

Dla Agn:

Jaki ojciec taka córa ;)

I kilka przypadkowych ujęć z odc. 13 Arang:

faktycznie Ania pisałaś o tym odcinku:
- sok jabłkowy od lizusów-bałwanów trzech, próbujących wypytać Arang po czyjej stronie stoi (jakby to nie było oczywiste ;) )
- Sędzia ofiarowujący Arang buty i obiecujący, ze zrobi dla niej wszystko (tuż po tym, jak dostał kosza) - plus dla dramy, że nie wyszło to ckliwie - ale typ swojej "ckliwej-przesłodzonej" sceny też tu mam, tylko znacznie później :P
- i jeden z najbardziej seksownych tekstów dramy (jak dla mnie przynajmniej), gdy Sędzia mówi Arang, że zniesie jeśli nie będzie patrzyła na niego, ale nie zniesie żeby patrzyła na innych mężczyzn (w domyśle: panicza) :serduszkate:

To tak w telegraficznym skrócie :mrgreen:

Admete - Wto 18 Lis, 2014 21:22

Zdążyłam dziś tylko obejrzeć odcinek P&P. Cały dzień w pracy. Jak wyszłam o 6 rano, to wróciłam o 6 wieczór. Smutne rozwiązanie sprawy związanej z samobójstwem pewnej dziewczyny. Dobre jest to, że nie wszystko udaje się rozwiązać pozytywnie - taki drobny element realnego życia. Nadal uważam, ze główna para aktorów dobrze sobie radzi ze swoimi rolami. Na resztę tez nie narzekam.
Aragonte - Wto 18 Lis, 2014 21:24

A którą scenę typujesz jako ckliwo-przesłodzoną?

Agn, piękne fotki wkleiłaś wczoraj w nocy :serce:

Szkoda tylko, że nadal nie mam humoru, a w związku z tym faza mi padła :-|

Admete - Wto 18 Lis, 2014 21:25

Fazy mają to do siebie, że falują ;)
Aragonte - Wto 18 Lis, 2014 21:32

Niby tak, ale mam wrażenie, że mi wszystko opadło, zdechło i nic nie faluje, żadnej fałdki (nie wiem, czy jakaś na mózgu mi się ostała, skoro taka bezproduktywna ostatnio się czuję).

I zmykam, zanim sama się zmoderuję, bo takie zrzędzenie to nie w tym wątku :?

Trzykrotka - Wto 18 Lis, 2014 23:25

Aragonte :przytul: fazy mają to do siebie, że przychodzą i odchodzą, a z dołów się wychodzi, choć czasem z trudem. Ściskam cię i przeganiam myślami czarne chmury znad twojej głowy.
Wrzucilyście dziś zdjęcia piękne ze strach. Jaki miodowy Min Ho :serce Tęsknię za nim wprost boleśnie - tak jak pisze BeeMer - za rolami, nie reklamami. Choć i reklamy mogą być na otarcie łez.
Jun Ki śpiący - nie mam słów :serduszkate: - i w łóżku i na krzesełka na planie i na sali gimnastycznej i między trampkarz. I przy makijażu.... Otwieralam dziś ten link ukradkiem kilka razy. Z Park Min Young wyglądają tak pięknie razem, że już marzę o wspólnej dramie. No dobrze, ona teraz będzie z Chang Wookiem grała, więc niech następną zrobi z Junkim :serce:
Wiecie, że wyszła zapowiedź kolejnej dramy z Tak Talem? Czwartej w tym roku. Niech biorą z niego przykład - taki Ti pracuś.

BeeMeR - Śro 19 Lis, 2014 07:50

Aragonte napisał/a:
A którą scenę typujesz jako ckliwo-przesłodzoną?
Sprawdzę moją tezę przy tym oglądaniu i dopiero się wypowiem - może to mylne wrażenie było (czyli czepiam się - jak zawsze :P )
Przytulam :przytul:

Trzykrotka napisał/a:
wyszła zapowiedź kolejnej dramy z Tak Tyłem?
Z Tal Talem? :przytul: Okropnie się musi pisać na tym ustrojstwie :mysle: . Widziałam w każdym razie - ciekawam. Niech chłopaki kręcą dobre dramy bez liku.

Nie mam jednak dziś dobrych wieści - wczoraj zaczęłam

High Heels
Miałam w planie całość, ale w połowie byłam już tak potwornie znudzona i rozziewana że odłożyłam drugie pół na kiedy indziej na rzecz dobranocki z Jin Huykiem z Hero. Ileż można patrzeć na piekielnie smutnego bohatera? Jeśli bez końca, to wszystko ok, ale mnie kilka scen dobrych, kilka pięknie nakręconych, ale totalnie nierealnych walk jakby z cyborgiem w roli głównej oraz kilka estetycznych ujęć ładnie wyrzeźbionego ciała nie rekompensują potwornej nudy.
To jest film o... No właśnie - o czym, to ja jeszcze nie do końca wiem, bo na razie bohater do mnie zupełnie nie przemówił, bo to jakieś niezbyt szczęśliwe połączenie:
- raz jest cyborgiem, co to gołymi rękami pokona tuzin przeciwników i w niczym nie przeszkadza mu widelec wbity w plecy (to pierwsze minuty, więc żaden spoiler) acz przyznaję, że całkiem sensownie wytłumaczono, czemu zaczął pakować i zajmować się wyjątkowo męskimi zajęciami jak mordobicia itd. - tylko po prostu przegięto z efektem końcowym)
- raz myśli o zmianie płci lub ubiera kobiece ciuszki - nieśmiało, niepewnie, tylko dla siebie w domu.
Tu mi się podobała rozmowa z "guru" :oklaski: To dla mnie najlepsza część filmu póki co, zwłaszcza (lekki spoiler)
Spoiler:
pokazanie bohaterowi efektów zabiegów ukończonych "tylko z góry" oraz "tylko z dołu" i całkowicie

Pojawił się w jednej scenie komisarz z MSH (może jeszcze mignie znów) oraz w kilku też znajomy, lubiany przeze mnie pan - dobrze ponownie zobaczyć ich razem.

Inni bohaterowie:

Będę kończyć - może dziś, ale bez większego entuzjazmu, ot, z ciekawości dokąd to doprowadzi (i czy kobieca natura bohatera ma w ogóle coś wspólnego z resztą jego poczynań, bo na razie to trochę jakby dr Jekyll i pan Hyde :P - czepiam się - i wiem o tym).

edit:
Pół godziny później, jeszcze pół do końca.
Odnoszę wrażenie, że gdybym była na tym w kinie to z nudów zjadłabym własną rękę :zalamka: To nie jest kwestia treści (acz i ta nie bardzo do mnie trafia, bo jest przekombinowana), ale dłuuuugich ujęć, kiedy nic się nie dzieje między dialogami.

Trzykrotka - Śro 19 Lis, 2014 10:22

BeeMeR napisał/a:

Z Tal Talem? :przytul: Okropnie się musi pisać na tym ustrojstwie :mysle:

Ufff... okropnie się pisze i trzeba sprawdzać każde słowo. Już poprawiłam.
Oj, szkoda, że tak z tymi Wysokimi obcasami....
Nie napisałam wczoraj jeszcze, że Żabul dostał rolę bohatera z 7 osobowościami, do której kiedyś typowano połowę hallyu stars. Drugiego zagra Morderca Puchatych Króliczków.

Agn - Śro 19 Lis, 2014 12:05

Aragonte napisał/a:
Jaki ojciec taka córa ;)

Hiehie ;)
A wiecie? Obejrzałam TW do 7 odcinka. Ja wiem, że się facet wywinie (choć mogę nie pamiętać często szczgółów, jak tym razem to zrobi), ale napięcie i tak jest. Znam dramę, a się nie nudzę. Coś pięknego. :mrgreen:
BeeMeR napisał/a:
- sok jabłkowy od lizusów-bałwanów trzech, próbujących wypytać Arang po czyjej stronie stoi (jakby to nie było oczywiste ;) )

A bo kręci się jakaś baba przy sędzim, bo to wiadomo, o co chodzi kobietom? :P
Swoją szosą - mama dziś rozwiązywała krzyżówkę i patrzę niedopisane hasło "_ATO". Zgadnijcie, jaką literkę chciałam tam wstawić. :zalamka: ;)
BeeMeR napisał/a:
typ swojej "ckliwej-przesłodzonej" sceny też tu mam, tylko znacznie później :P

Która to scena?
BeeMeR napisał/a:
- i jeden z najbardziej seksownych tekstów dramy (jak dla mnie przynajmniej), gdy Sędzia mówi Arang, że zniesie jeśli nie będzie patrzyła na niego, ale nie zniesie żeby patrzyła na innych mężczyzn (w domyśle: panicza) :serduszkate:

A bo ten tekst jest seksowny. Hmm, może nie tyle seksowny, co idealnie romantyczny. :mrgreen:
Cytat:
Szkoda tylko, że nadal nie mam humoru, a w związku z tym faza mi padła :-|

Mam szczwany plan, jak ci endorfinki podnieść. :mrgreen:
Cytat:
Agn, piękne fotki wkleiłaś wczoraj w nocy :serce:

Wieeeem, samej mi serce przyspieszyło, jak je ujrzałam. :mrgreen:
Cytat:

Niby tak, ale mam wrażenie, że mi wszystko opadło, zdechło i nic nie faluje, żadnej fałdki (nie wiem, czy jakaś na mózgu mi się ostała, skoro taka bezproduktywna ostatnio się czuję).

I zmykam, zanim sama się zmoderuję, bo takie zrzędzenie to nie w tym wątku :?

Możesz się pożalić i tu - najwyżej się postaramy cię jakoś podnieść na duchu. W końcu ten wątek jest całkiem radosny (jedna Trzykrotka tu właziła z płaczem, ale to wyjątek od reguły).
Trzykrotka napisał/a:
Aragonte :przytul: fazy mają to do siebie, że przychodzą i odchodzą, a z dołów się wychodzi, choć czasem z trudem. Ściskam cię i przeganiam myślami czarne chmury znad twojej głowy.

Dołączam się z wiatraczkiem przeganiającym czarne chmury. :przytul:
Trzykrotka napisał/a:
Wrzucilyście dziś zdjęcia piękne ze strach. Jaki miodowy Min Ho :serce Tęsknię za nim wprost boleśnie - tak jak pisze BeeMer - za rolami, nie reklamami. Choć i reklamy mogą być na otarcie łez.

Mogą być, byle ładne. Ostatnio coś reklamował z jakąś topową chińską aktorką, trzeba to obczaić.
Trzykrotka napisał/a:
Z Park Min Young wyglądają tak pięknie razem, że już marzę o wspólnej dramie. No dobrze, ona teraz będzie z Chang Wookiem grała, więc niech następną zrobi z Junkim :serce:

Ot i miałam tak samo! Tak ładnie się razem zaprezentowali, że wziąć i tylko w dramę ich wpakować. :serce:
Cytat:
Wiecie, że wyszła zapowiedź kolejnej dramy z Tak Talem? Czwartej w tym roku. Niech biorą z niego przykład - taki Ti pracuś.

:shock: Okej, to poważna sprawa - kiedy Jin Lee Han śpi?! :shock:
BeeMeR napisał/a:
Widziałam w każdym razie - ciekawam. Niech chłopaki kręcą dobre dramy bez liku.

Ale niech między jedną a drugą wypoczną, bo jak nam padną na pysie, to figę z makiem zobaczymy, a nie dramę.
BeeMeR napisał/a:

High Heels

*gwałtownie przestaje czytać* Dobrze, że na grubo napisane, choć nadziałam się na ten brak dobrych wieści, więc obawiam się, że ci się nie podobał. Ale porównam, jak sama obejrzę. Wybaczysz? :kwiatek:
...no dobra, ale fotki obejrzałam. :P Rany, co za ciało... i tylko ręczniczek w strategicznym miejscu... :thud:
Trzykrotka napisał/a:
Nie napisałam wczoraj jeszcze, że Żabul dostał rolę bohatera z 7 osobowościami, do której kiedyś typowano połowę hallyu stars. Drugiego zagra Morderca Puchatych Króliczków.

7 osobowości? Jakieś psychologiczne coś się kroi... :mysle:

Ja przedpracowo... To może kawę?

A na wieczór też już mam coś eleganckiego, jak na randkę. Niach niach niach :twisted:

BeeMeR - Śro 19 Lis, 2014 12:23

Trzykrotka napisał/a:
Żabul dostał rolę bohatera z 7 osobowościami, do której kiedyś typowano połowę hallyu stars.
Czy to jest to, w czym miał grać Koszmit? :mysle:

Agn napisał/a:
Znam dramę, a się nie nudzę. Coś pięknego. :mrgreen:
Mam tak przy Arang :serduszkate: I jeszcze przy kilku innych miałam ;)

Agn napisał/a:
A bo ten tekst jest seksowny. Hmm, może nie tyle seksowny, co idealnie romantyczny. :mrgreen:
Dla mnie przede wszystkim to, jak i kiedy to zostało powiedziane, no ale przekaz "jestem cholernie zazdrosny" również :serduszkate:

Ależ oczywiście, że najpierw obejrzyj film - może będziesz miała inne zdanie - tego Ci życzę :kwiatek:

Dla mnie - niestety.

High Heels

To jest świetnie zagrany film, pięknie nakręcony - tylko treści nie kupiłam, no i ta usypiająca nuda tego, jak to zostało nakręcone... :czekam2:
Walki są imponujące wizualnie (niektóre), ale bardzo brutalne i krwawe (wszystkie).
Transformacje w kobietę interesujące, ale jakoś tak to jest splecione, że nie kupiłam postaci - pewnie duża w tym zasługa tego początkowego widelca w plecach - no bo jak współczuć robocopowi albo przejąć się jego losem? :roll: Ja nie umiałam.

Agn - Śro 19 Lis, 2014 12:33

BeeMeR napisał/a:
Mam tak przy Arang :serduszkate: I jeszcze przy kilku innych miałam ;)

Arang jeszcze nie powtarzałam, ale też nie sądzę, bym miała się nudzić. :serce:
Podobnie, założę się, będzie z Wilczkiem. :serduszkate:
BeeMeR napisał/a:
Dla mnie przede wszystkim to, jak i kiedy to zostało powiedziane, no ale przekaz "jestem cholernie zazdrosny" również :serduszkate:

To też. :mrgreen:
Cytat:
Ależ oczywiście, że najpierw obejrzyj film - może będziesz miała inne zdanie - tego Ci życzę :kwiatek:

Obawiam się, że jak zobaczę CSW, to mój obiektywizm wstanie, przeprosi, wyjdzie i starannie zamknie za sobą drzwi, mamrocząc pod nosem o durnych babach. :P ;)

Obczaiwszy - reklamuje samochody: http://www.dramafever.com...als-in-english/

Agn - Śro 19 Lis, 2014 12:47

I jeszcze coś apetycznego - tajscy zawodnicy rugby: http://www.dramafever.com...to-raise-funds/
Piękno męskiego ciała zawsze w cenie. :mrgreen:

BeeMeR - Śro 19 Lis, 2014 13:17

Agn napisał/a:
jak zobaczę CSW, to mój obiektywizm wstanie, przeprosi, wyjdzie i starannie zamknie za sobą drzwi, mamrocząc pod nosem o durnych babach. :P ;)
Tym bardziej czekam na relację :lol:

Cytat:
tajscy zawodnicy rugby
Mili dla oka, ładnie, estetycznie sfotografowani :)

Wieści:
http://www.dramafever.com...ilm-after-love/

i głupotka na dziś - kiedy oglądać (mini)dramy: ;)
http://www.dramafever.com...amafever-minis/

Anaru - Śro 19 Lis, 2014 14:35

Agn napisał/a:
tajscy zawodnicy rugby: http://www.dramafever.com...to-raise-funds/

Oj, estetycznie zbudowani, nie tylko sfotografowani. :mrgreen:

Miałam nadzieję skończyć przed Asinym obiadem Arang nr 14, a tu nijak nie wyszło... :zalamka:
No cóż, to wyjdzie później. :wink:

BeeMeR napisał/a:
High Heels

Hmmm... :mysle: I tak mam zamiar obejrzeć, tym bardziej, że kadry ładnie, a temat też niebanalny. Zobaczymy.

Agn napisał/a:
kiedy Jin Lee Han śpi?!

Pewnie jak JunKi - na planie. ;)

A pamiętacie jak kiedyś nas cieszyły zdjęcia SRK też padającego gdzieś w kącie na planie czy w innych przypadkowych miejscach? Takie zdjęcia śpiącego człowieka zawsze rozbrajają...

BeeMeR - Śro 19 Lis, 2014 14:41

Jakby ktoś chciał sobie poczytać czemu JunKi jest wybredny w scenariuszach to poniżej(w skrócie: bo Hero) oraz o chorobie w trakcie Iljimae

I heard that he will accept a role if the scripts play are half way finish ( and it's a rare, ussually they only goes to 4 - 6 episode ). One of the tv drama that cast him, he asked for the script play, and he willing to wait. Since the writer unnable to submit his request, so he declined ( I'm not going to say which drama....not one but several drama )
(...)
He really goes on easy with 'Hero' script.....but well, it failed. I bet he will never never never say 'yes' before he make sure that everything was in order.

For 'Hero' it was a different matter completedly, it was when he got those management dispute, court orders and wasn't a happy times for him. Those times, every tv, media and all were all his news.That time he was in the middle of frozen his carreer by his old management. Not to mentioned his EEG Hong Kong management ( same management with Jackie Chan ), that sued him because he never show up on their schedules ( CF and Movie ) . He even lost his house that his management put it for guarantee without his knowledges. He had to forced himself out of those situation with his music.
'J Style' are born in those situation

'Hero' was filmed in the middle of this chaos, and that The biggest Regret he had, because he didn't took his time to sit down and talked about the script and storyline with the writer. He only read the script summary, and say 'yes', so when it purchased by the Japanese distributor in the minute he accepted the role even before production start ( we all knew about his Hero problem, from co star, stroyline changes and production problem ) . He felt that he have to responsible for all those things since they trust him as the main lead. That's why he then took 'Grand Prix' and 'Faith' for redeem himself and as a payback for all his fans and supporter but that didn't turn up well, because he have to enlist. Not to mention that he had to drop out from Hanseo University.

Iljimae is a comic story, therefore the writer already make a storyline construction in which Joon Gi can grab the backbones of the story. Actually, Iljimae ending is kind of rush, since Joon Gi was sick. He already fell sick in the midle of filming, lost his voices and in the end, he got a high fever, so they changes it . So that's why we do have those Iljimae ending.....

Ciekawostki o Wilczku, Iljimae, Klaunie
http://forums.soompi.com/...%EA%B8%B0/p1179

i jeszcze JunKi robot: :shock: (na samym dole)
http://forums.soompi.com/...%EA%B8%B0/p1174

Anaru - Śro 19 Lis, 2014 15:13

Agn napisał/a:
A ja wrzucam lekką zmianę klimatu - po kawie wtopiłam się w gorącą czekoladę z chili... :serduszkate:

Podoba mi się na tych zdjęciach to, że nie jest wyfotoszopowany na gładko jak to czasem na zdjęciach bywa - cała faktura skóry jest widoczna, wszystkie pory, włoski, zęby itd, można się szczegółowo przyjrzeć. ;)

BeeMeR napisał/a:
i jeszcze JunKi robot: : Szok: (na samym dole)(na samym dole)

:omg: :opad_szczeny: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nie dziwię się głupawkowej reakcji :rotfl: