Fantastyka - Babylon 5
Admete - Pon 29 Lis, 2010 16:13
Celowe działanie - tak. Poza tym są już strasznie starzy, trochę nie mają ochoty zniżać się do poziomu młodszych ras. A dodatkowo mogliby zostać rozpoznani, gdyby ujawnili swoją prawdziwą formę. Doczekaj do ostatniego odcinka 2 serii, to czegoś się dowiesz
Admete - Pon 27 Gru, 2010 19:44
Ja sobie dziś do B5 na chwilę wrócę wieczorkiem...Dokończę sezon 2.
Aragonte - Pon 27 Gru, 2010 20:16
Ja u rodziców obejrzałam na poprawę humoru kawałeczek III sezonu - w sumie to tylko parę odcinków tam miałam.
Admete - Pon 27 Gru, 2010 21:01
Na poprawę humoru - 3 sezon Jest w tym jakaś logika
Aragonte - Pon 27 Gru, 2010 21:20
No co? Gdybym sięgnęła po niektóre odcinki IV, to dopiero brzmiałoby to absurdalnie, III sezon wcale nie jest taki depresyjny Nie ma nic depresyjnego w walce jasno sprecyzowanego Dobra ze Złem, gorzej, gdy po obu stronach dominuje szarość
Admete - Pon 27 Gru, 2010 21:53
Masz absolutną rację Jak napisałam powyżej - jest w tym logika
aneby - Śro 05 Sty, 2011 19:40
Z braku Fringe, oglądam z mężem B5. Skończyliśmy 2 sezon
Jak już poznałam bohaterów (i zaczęło się coś dziać), przestały mi przeszkadzać słabe efekty i dziwaczny wygląd niektórych postaci. Po pierwszym sezonie nie mogłam się przyzwyczaić, że nie ma Sinclaira - lubiłam tę postać. Ale z drugiej strony on chyba nie byłby dobrym dowódcą w czasie wojny.
Najbardziej szanuję G'Kara, za niezłomny charakter i szczerość - pomimo wchodzenia w różne układy i układziki. A odcinek, gdzie Narn został podbity, był dla mnie (jak do tej pory) najsmutniejszy.
Aragonte - Śro 05 Sty, 2011 19:51
Ten odcinek był przejmujący - od czasu do czasu go sobie przypominam, jeśli chcę przeżyć małe katharsis.
Aneby, nie zwlekaj jak ja, tylko puść szybko III sezon, naprawdę warto - serio-serio
G'Kara uwielbiam i od czasu do czasu umieszczam sobie w podpisie jeden z jego tekstów
Admete - Śro 05 Sty, 2011 20:00
Ciesze się, że nadal oglądasz - tez bardzo lubię G'Kara i zawsze smucił mnie los Narnu tym bardziej, ze w mojej nadinterpretacji narn to My
| Cytat: | | Jak już poznałam bohaterów (i zaczęło się coś dziać), przestały mi przeszkadzać słabe efekty i dziwaczny wygląd niektórych postaci |
To podstawa w tym serialu.
Tez mi sie wydaje, że Sinclair był za mało zdecydowany.
aneby - Śro 05 Sty, 2011 20:01
Nie będę zwlekać. Średnio oglądam 2 odc. na dzień
Aragonte - Śro 05 Sty, 2011 20:02
Do niektórych odcinków III sezonu to pewnie do Ciebie dołączę z oglądaniem, nie oprę się pokusie
Admete - Śro 05 Sty, 2011 20:03
Pisz Aneby w trakcie oglądania, to pokomentujemy. Kocham sezon 3
Aragonte - Śro 05 Sty, 2011 20:06
Ja takoż, czego raczej nie ukrywałam w tym wątku
Marcus będzie
Deanariell - Czw 06 Sty, 2011 02:07
Może też mi się uda jakoś przyłączyć - w końcu nie miałam okazji jeszcze przetestować płyt z mojego pudełeczka B5.
Admete - Czw 06 Sty, 2011 10:48
Nawet ich nie sprawdziłaś?
Aragonte - Czw 06 Sty, 2011 12:18
| Deanariell napisał/a: | Może też mi się uda jakoś przyłączyć - w końcu nie miałam okazji jeszcze przetestować płyt z mojego pudełeczka B5. |
Riella, no to bardzo dobra okazja do testów
aneby - Pią 07 Sty, 2011 19:30
Coż ... Vir był jak wyrzut sumienia, więc trzeba było się go pozbyć
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 19:31
Wiesz, to nie takie do końca jednoznaczne było.
Przy którym odcinku jesteś?
Admete - Pią 07 Sty, 2011 19:53
O co ci chodzi z Virem? On cały czas będzie.
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 19:54
| Admete napisał/a: | | O co ci chodzi z Virem? On cały czas będzie. |
Myślę, że chodzi o wysłanie go na Minbar
aneby - Pią 07 Sty, 2011 19:55
Tak, dokładnie o to. Nie wiem który to odc., jakoś na początku 3. sezonu.
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 19:58
Vir został oddelegowany na Minbar w 3. odcinku III sezonu, A Day in the Strife.
To już wiem, gdzie jesteś, Aneby
Admete - Pią 07 Sty, 2011 20:03
Wróci I jeszcze narozrabia - jak to Vir. Taka cicha woda
Aragonte - Sob 08 Sty, 2011 02:47
Sympatyczna cicha woda
Aneby nic nie pisze, więc ja napisze, że kolejny raz obejrzałam sobie Exogenesis, czyli siódmy odcinek III sezonu. Coś mnie tam wnerwiło i spróbowałam odreagować dzięki B5.
A potem zajrzałam na forum gwrota - zazwyczaj w wątkach babylonowych jest cicho, bo to stary serial, ale zobaczyłam, że jakiś nowy oglądacz się pojawił i właśnie wpisał się w wątkach wszystkich sezonów. Co jakiś czas nowa duszyczka się trafia
Chyba lepiej pójdę spać
Admete - Sob 08 Sty, 2011 08:16
A to może sobie zajrzę na to forum, zeby sprawdzić
|
|
|