To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Plotki i newsy filmowe

Anonymous - Pią 10 Kwi, 2009 18:26

matko kcohana, a moja Mama tak Go lubi, ostatnio oglądała "Uwierz w ducha" czy jakoś tak, tylko dla niego. Biedny facet. :(
Trzykrotka - Wto 14 Kwi, 2009 13:34

A swoją drogą - to obrzydliwe, robić człowiekowi zdjecie w takiej chwili :bejsbol:
Anonymous - Nie 19 Kwi, 2009 15:36

http://rozrywka.pl.msn.co...12&imageindex=6

Tak z usmiechem, dla Gosi...

Aragonte - Nie 19 Kwi, 2009 16:22

Anaru napisał/a:
Patrick Swayze wygląda strasznie... :(

Strasznie mi go szkoda :(
Chyba sobie obejrzę niedługo jakiś z film z jego młodości, żeby zatrzeć to wrażenie.

Robienie takich zdjęć jest obrzydliwe, tak, ale gdyby nie było na nie popytu, to by paparazzi ich nie trzaskali :?

Gosia - Nie 19 Kwi, 2009 17:38

Na tym zdjęciu Patrick wyszedł kiepsko, ale o tym jego hobby dużo słyszałam i oglądałam filmiki, kiedy opowiada o pracy w teamie, którego jest menedżerem i sponsorem.

Wiem, że realizatorzy Greysów trochę się obawiają, gdy ich gwiazda ściga się na torze..

lizzzi - Nie 19 Kwi, 2009 20:11

Patrick waży 45 kg, gdzieś taką informację wyczytałam. Widzę teraz, że to prawda. :(
Admete - Nie 19 Kwi, 2009 21:09

http://wiadomosci.onet.pl/1954851,12,item.html

Na temat filmu "Odważne serce Ireny Sendler"

Gosia - Pon 20 Kwi, 2009 16:15

Russell Crowe jako Robin Hood:

Wygląda jakoś sierotkowato z tym łukiem? :-|

Film w amerykańskich i polskich kinach pojawi się tego samego dnia - 14 maja 2010 roku.

trifle - Pon 20 Kwi, 2009 16:44

Sierotkowato? Ja bym tylko powiedziała, że za staro jednak :mysle:
primavera - Pon 20 Kwi, 2009 17:41

dla mnie jakoś wygląda jak Gladiator, który zamienił miecz na łuk i przeniósł się po upadku Rzymu do Anglii. Lubię Russella Crowe ale ten RH nieco jest też podstarzały.
Sofijufka - Pon 20 Kwi, 2009 17:50

Sean Connery tez grał podstarzałego RH....
Gosia - Pon 20 Kwi, 2009 20:01

No właśnie, o to mi chodzi. Nie pasuje do niego ten wizerunek.
Alicja - Pon 20 Kwi, 2009 20:14

primavera napisał/a:
dla mnie jakoś wygląda jak Gladiator, który zamienił miecz na łuk i przeniósł się po upadku Rzymu do Anglii

a ja po prostu lubię Russella bez dalszego ciągu :wink: tego ciągu o podstarzałości :-P

dlaczego ciągle mam wrazenie że miał być szeryfem a nie Robinem ? :mysle:

a skoro Cate Blanchett ma byc Marion, to też nie jest to nastolatka :mrgreen: będą do siebie pasowali. Lubię również oglądać kreacje aktorskie Cate :-D

Gosia - Pon 20 Kwi, 2009 20:34

Podobno on ma być i jednym i drugim :roll:
Admete - Pon 20 Kwi, 2009 20:40

Russell dobrze gra niezaleznie od wyglądu :-) Na ten film nie czekam, ale wierze, że oboje - Crowe i Blanchett zagrają dobrze.
Gitka - Wto 21 Kwi, 2009 14:34

Obsada "Ślubów panieńskich" wybierana w tajemnicy

http://www.stopklatka.pl/...skad=newsletter

Alicja - Wto 21 Kwi, 2009 14:52

Gosia napisał/a:
Podobno on ma być i jednym i drugim

:shock: aktorów nie ma? czy to jakaś nowa fabuła typu " cudem odnaleziony zły brat bliźniak"?

Gosia - Wto 21 Kwi, 2009 20:56

Inni aktorzy są, ale Russell całkowicie zaanektował ten film :roll:
Anaru - Wto 21 Kwi, 2009 22:39

Alicja napisał/a:
dlaczego ciągle mam wrazenie że miał być szeryfem a nie Robinem ? :mysle:
Gosia napisał/a:
Podobno on ma być i jednym i drugim :roll:

Byle tylko nie grał również roli Marion... :roll: :mrgreen:

Gosia - Śro 22 Kwi, 2009 07:55

A to akurat byłoby zabawne :mrgreen:
Caitriona - Śro 22 Kwi, 2009 13:59

Szczerze, to Russell mógłby pozostać tylko przy roli Szeryfa. Na Robin Hood mi jakoś nie pasuje, choć go lubię ;)
Hortensja - Śro 22 Kwi, 2009 14:13

A ja Russela bardzo bardzo lubię i cenię, wg mnie sprawdza się w każdej roli, ale jakoś tego filmu się boję, raczej ze względu na tematykę. Boję się, że znowu będzie źle i najlepsza wersja z lat 80 nadal zostanie niedoścignioną :?
praedzio - Śro 22 Kwi, 2009 14:24

Hortensja napisał/a:
najlepsza wersja z lat 80 nadal zostanie niedoścignioną

Wcale by mnie to nie zmartwiło. ;)

Hortensja - Śro 22 Kwi, 2009 14:56

No tak, nie mam nic przeciwko temu, żeby została najlepszą, ale niech przepaść raz będzie trochę mniejsza :mrgreen:
Gosia - Śro 22 Kwi, 2009 16:45

Znalazłam zapowiedź filmu w ciekawej obsadzie:

Enid Blyton (2009) (TV)

Scenariusz:
Lindsay Shapero, Shelagh Stephenson
Reżyseria:
James Hawes

Obsada:
Helena Bonham Carter ... Enid Blyton
Matthew Macfadyen ... Hugh Pollack
Denis Lawson :mrgreen: ... Kenneth Darrell Waters
Joining Bonham Carter in the film are Matthew Macfadyen, who will play Blyton's publisher and first husband, Hugh Pollock, and Denis Lawson, who will play her second husband, surgeon Kenneth Darrell Waters.

Status filmu: (post-production)
Zdaje się, że to film biograficzny o pisarce Enid Blyton (1897-1968) pseudonim - Mary Pollock.
http://en.wikipedia.org/wiki/Enid_Blyton
She was one of the most successful children's storytellers of the twentieth century.
http://sklepkultura.dzien...a,prod1210612,p

Helena na planie filmu:

Commenting on the film, Bonham Carter said: "It's a long time since I have read such a well written script with as complex and fascinating a character as Enid. I hope I do her justice. And I hope I get to drink lashings of Ginger Beer."