To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

praedzio - Śro 11 Mar, 2009 07:26

Kurde, dostałam szczękościsku ze złości, kiedy zobaczyłam że przesunięto datę premiery F13 w Polsce. Na chwilę obecną data widnieje na 22 maja 2009. :evil:

http://www.imdb.com/title/tt0758746/releaseinfo

:wsciekla:

Anaru - Śro 11 Mar, 2009 08:22

praedzio napisał/a:
Na chwilę obecną data widnieje na 22 maja 2009. :evil:

No ja taką właśnie widziałam jak się zainteresowałam filmem w zeszłym tygodniu ;) . Ale DVD jeszcze nie wyszło? (nie o polskie pytam) ;)

BeeMeR - Śro 11 Mar, 2009 08:38

Właśnie mi przed chwilą autokorekta w Wordzie przeskoczyła na język angielski i zaproponowała zmianę "Jestem" na "Jensen" :mrgreen:
Komputerek tez wie, co dobre :banan_czerwony:

Caitriona - Śro 11 Mar, 2009 12:53

praedzio napisał/a:
Miałam nie oglądać zajawek z 4x15, ale dziś pękłam... Dłuższy fragment Harry tu wklejała, to ja dla porządku (chronologicznego również) dodam trzy krótsze (które i tak pewnie już widziałyście): http://www.buddytv.com/ar...lips-26810.aspx

Rewelacja, na tym pierwszym się uśmiałam jak dziak fretka :rotfl: :rotfl: Dzięki!

spin_girl - Śro 11 Mar, 2009 16:20

Wracając na chwilę do innych ról, w których Jensen mógłby sie sprawdzić, ja największą ochotę miałabym, aby zobaczyć go w roli jakiegoś agenta- FBI, CIA czy inne takie- myślę, że idealnie by się nadawał :mrgreen: Oczywiście historia musiałaby byc dobra, coś więcej niż tylko strzelaniny i pościgi, do tego jakiś ciekawy wątek miłosny na boku- inteligentne kino akcji.
Próbowałam wyobrazić sobie Jensena w różnych strojach/kostiumach/rolach. Moim zdaniem bryczesy do niego nie pasują *turla się ze śmiechu an samą myśl*, za to taki, na przykład kitel lekarski- oj tak *ślini się na samą myśl i kombinuje jakby tu ulec jakiemuś lekkiemu i broń Boże nie oszpecającemu wypadkowi, żeby tylko trafić pod opiekę takiego doktora. Czy są seksowne wypadki?*. Albo mundur... :serduszkate:
Chociaż nie należy nie doceniać potęgi charakteryzacji- ostatecznie w kilcie i z irokezem na głowie też go sobie nie potrafiłam wyobrazić... :mrgreen:

BeeMeR - Śro 11 Mar, 2009 16:22

spin_girl napisał/a:
Albo mundur... :serduszkate:
Mundur... :thud: :serduszkate:

Tylko, proszę, nie bryczesy! :rotfl:

Anaru - Śro 11 Mar, 2009 16:55

BeeMeR napisał/a:
Mundur... :thud: :serduszkate:

Tylko, proszę, nie bryczesy! :rotfl:

Bryczesom mówimy stanowcze nie :confused3:
Ale mundur... :thud:

praedzio - Śro 11 Mar, 2009 16:59

BRYCZESY!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:twisted:

Deanariell - Śro 11 Mar, 2009 17:12

Cytat:
Matko! Riella, dlaczego Ty nie śpisz o takiej godzinie ? :confused3: :wink:

Aneby kochana, lunatykuję - poświata monitora mnie przyciągnęła jak magnes ;) Poza tym lubię noc - w nocy jest cisza i spokój, dobry czas na rozmyślania... no i przecież nie na darmo lubię historie o wampirach :P A może szkolę się na łowcę? :mysle: :rotfl:

aneby - Śro 11 Mar, 2009 17:18

Deanariell napisał/a:
A może szkolę się na łowcę?

:mrgreen:

Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 17:21

obejrzałam sobier dzisiejszy odcinek - z rozbijajacymi się samolotami....
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 17:22

I jak? :D
Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 17:24

to chyba jeden z nienajlepszych... ale i tak ten serial lubie....
Admete - Śro 11 Mar, 2009 17:37

To początkowy. Sofi trzeba obejrzeć pierwsze osiem i zacisnąć zęby ;-) Ja miałam kryzys po 8, naprawdę cud, że wytrwałam ;-)
Anaru - Śro 11 Mar, 2009 17:43

Sofijufka napisał/a:
obejrzałam sobier dzisiejszy odcinek - z rozbijajacymi się samolotami....

Oj, mało po nim nie zwątpiłam... :roll: :mrgreen:

Kiedy ida te odcinki? :mysle:
Bo zdążyłam zapomnieć....

Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 18:02

w TVN 7 - codziennie o 16:25
Calipso - Śro 11 Mar, 2009 18:35

Cytat:
Ale one zostały tu przeniesione, nie przyszły same

Jednak przyszły :wink:
Witaj Sofijufko w radosnym przybytku :-D

praedzio - Śro 11 Mar, 2009 18:41

A mi się ten odcinek podobał. Był bardzo w stylu Z Archiwum X. :mrgreen: No i chłopcy w garniakach... :serduszkate:

Alicja - Śro 11 Mar, 2009 18:45

Calipso napisał/a:
Weszłam do tego tematu i sprawdzałam czy dobrze trafiłam,bo zobaczyłam Alicję,Sofi :mysle: Trzykrotka i tak by tu prędzej czy później trafiła :wink: Lubię offtopy ,bo dzieki nim mamy świerzą krew w temacie :mrgreen:

pomimo że zostałam przeniesiona nie wykluczam, ze tu prędzej czy później zajrzę :wink: mam SPN, ale nie mam czasu " rozpocząć" oglądanie. Ja tam się nie wzdrygam przed filmami typu SPN :wink: a Archiwum X oglądałam z zapartym tchem ( choćby dla Muldera :mrgreen: ) więc jak już zacznę oglądać chłopaków może byc wesoło :-D

jeśli nie bryczesy to Rhett Butler odpada :wink:

Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 18:48

serial ma nastrój, a chłopaki - smakowite...
Admete - Śro 11 Mar, 2009 18:48

Alicjo chyba Ci się Spn spodoba :-) Wyczuwam kolejną fankę braci W.

:-D

Alicja - Śro 11 Mar, 2009 18:50

przypuszczam, że spodoba się, alepotrzebuję jeszcze trochę czasu ,bo nie wyrabiam, jak narazie fory ma House i Bones :wink: i rodzina of course :mrgreen:
Harry_the_Cat - Śro 11 Mar, 2009 20:33

praedzio napisał/a:
A mi się ten odcinek podobał. Był bardzo w stylu Z Archiwum X. :mrgreen: No i chłopcy w garniakach... :serduszkate:

[url=http://widget.slide....CfA.jpg]Obrazek[/URL]

Zdaje się, że w komentarzu do Jared, patrząc na swój kołnierzyk, mówi... "Nie mam pojęcia, co ja sobie wyobrażałem..." :lol:

Calipso - Śro 11 Mar, 2009 20:38

Alicja napisał/a:
pomimo że zostałam przeniesiona nie wykluczam, ze tu prędzej czy później zajrzę mam SPN, ale nie mam czasu

I wszystko jasne :-D Już zajrzałaś ,serial masz,czyli to kwestia czasu kiedy będziesz pełnoprawną siostrą :-D

praedzio - Śro 11 Mar, 2009 20:45

Harry_the_Cat napisał/a:
Zdaje się, że w komentarzu do Jared, patrząc na swój kołnierzyk, mówi... "Nie mam pojęcia, co ja sobie wyobrażałem..." :lol:

A czy to ważne? ;) Ważne jak wyglądał!! :lol: :serduszkate: