Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 07:26
Kurde, dostałam szczękościsku ze złości, kiedy zobaczyłam że przesunięto datę premiery F13 w Polsce. Na chwilę obecną data widnieje na 22 maja 2009.
http://www.imdb.com/title/tt0758746/releaseinfo
Anaru - Śro 11 Mar, 2009 08:22
| praedzio napisał/a: | Na chwilę obecną data widnieje na 22 maja 2009. |
No ja taką właśnie widziałam jak się zainteresowałam filmem w zeszłym tygodniu . Ale DVD jeszcze nie wyszło? (nie o polskie pytam)
BeeMeR - Śro 11 Mar, 2009 08:38
Właśnie mi przed chwilą autokorekta w Wordzie przeskoczyła na język angielski i zaproponowała zmianę "Jestem" na "Jensen"
Komputerek tez wie, co dobre
Caitriona - Śro 11 Mar, 2009 12:53
| praedzio napisał/a: | | Miałam nie oglądać zajawek z 4x15, ale dziś pękłam... Dłuższy fragment Harry tu wklejała, to ja dla porządku (chronologicznego również) dodam trzy krótsze (które i tak pewnie już widziałyście): http://www.buddytv.com/ar...lips-26810.aspx |
Rewelacja, na tym pierwszym się uśmiałam jak dziak fretka Dzięki!
spin_girl - Śro 11 Mar, 2009 16:20
Wracając na chwilę do innych ról, w których Jensen mógłby sie sprawdzić, ja największą ochotę miałabym, aby zobaczyć go w roli jakiegoś agenta- FBI, CIA czy inne takie- myślę, że idealnie by się nadawał Oczywiście historia musiałaby byc dobra, coś więcej niż tylko strzelaniny i pościgi, do tego jakiś ciekawy wątek miłosny na boku- inteligentne kino akcji.
Próbowałam wyobrazić sobie Jensena w różnych strojach/kostiumach/rolach. Moim zdaniem bryczesy do niego nie pasują *turla się ze śmiechu an samą myśl*, za to taki, na przykład kitel lekarski- oj tak *ślini się na samą myśl i kombinuje jakby tu ulec jakiemuś lekkiemu i broń Boże nie oszpecającemu wypadkowi, żeby tylko trafić pod opiekę takiego doktora. Czy są seksowne wypadki?*. Albo mundur...
Chociaż nie należy nie doceniać potęgi charakteryzacji- ostatecznie w kilcie i z irokezem na głowie też go sobie nie potrafiłam wyobrazić...
BeeMeR - Śro 11 Mar, 2009 16:22
| spin_girl napisał/a: | Albo mundur... | Mundur...
Tylko, proszę, nie bryczesy!
Anaru - Śro 11 Mar, 2009 16:55
| BeeMeR napisał/a: | Mundur...
Tylko, proszę, nie bryczesy! |
Bryczesom mówimy stanowcze nie
Ale mundur...
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 16:59
BRYCZESY!!!!
Deanariell - Śro 11 Mar, 2009 17:12
| Cytat: | Matko! Riella, dlaczego Ty nie śpisz o takiej godzinie ? |
Aneby kochana, lunatykuję - poświata monitora mnie przyciągnęła jak magnes Poza tym lubię noc - w nocy jest cisza i spokój, dobry czas na rozmyślania... no i przecież nie na darmo lubię historie o wampirach A może szkolę się na łowcę?
aneby - Śro 11 Mar, 2009 17:18
| Deanariell napisał/a: | | A może szkolę się na łowcę? |
Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 17:21
obejrzałam sobier dzisiejszy odcinek - z rozbijajacymi się samolotami....
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 17:22
I jak?
Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 17:24
to chyba jeden z nienajlepszych... ale i tak ten serial lubie....
Admete - Śro 11 Mar, 2009 17:37
To początkowy. Sofi trzeba obejrzeć pierwsze osiem i zacisnąć zęby Ja miałam kryzys po 8, naprawdę cud, że wytrwałam
Anaru - Śro 11 Mar, 2009 17:43
| Sofijufka napisał/a: | | obejrzałam sobier dzisiejszy odcinek - z rozbijajacymi się samolotami.... |
Oj, mało po nim nie zwątpiłam...
Kiedy ida te odcinki?
Bo zdążyłam zapomnieć....
Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 18:02
w TVN 7 - codziennie o 16:25
Calipso - Śro 11 Mar, 2009 18:35
| Cytat: | | Ale one zostały tu przeniesione, nie przyszły same |
Jednak przyszły
Witaj Sofijufko w radosnym przybytku
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 18:41
A mi się ten odcinek podobał. Był bardzo w stylu Z Archiwum X. No i chłopcy w garniakach...
Alicja - Śro 11 Mar, 2009 18:45
| Calipso napisał/a: | Weszłam do tego tematu i sprawdzałam czy dobrze trafiłam,bo zobaczyłam Alicję,Sofi Trzykrotka i tak by tu prędzej czy później trafiła Lubię offtopy ,bo dzieki nim mamy świerzą krew w temacie |
pomimo że zostałam przeniesiona nie wykluczam, ze tu prędzej czy później zajrzę mam SPN, ale nie mam czasu " rozpocząć" oglądanie. Ja tam się nie wzdrygam przed filmami typu SPN a Archiwum X oglądałam z zapartym tchem ( choćby dla Muldera ) więc jak już zacznę oglądać chłopaków może byc wesoło
jeśli nie bryczesy to Rhett Butler odpada
Sofijufka - Śro 11 Mar, 2009 18:48
serial ma nastrój, a chłopaki - smakowite...
Admete - Śro 11 Mar, 2009 18:48
Alicjo chyba Ci się Spn spodoba Wyczuwam kolejną fankę braci W.
Alicja - Śro 11 Mar, 2009 18:50
przypuszczam, że spodoba się, alepotrzebuję jeszcze trochę czasu ,bo nie wyrabiam, jak narazie fory ma House i Bones i rodzina of course
Harry_the_Cat - Śro 11 Mar, 2009 20:33
Zdaje się, że w komentarzu do Jared, patrząc na swój kołnierzyk, mówi... "Nie mam pojęcia, co ja sobie wyobrażałem..."
Calipso - Śro 11 Mar, 2009 20:38
| Alicja napisał/a: | | pomimo że zostałam przeniesiona nie wykluczam, ze tu prędzej czy później zajrzę mam SPN, ale nie mam czasu |
I wszystko jasne Już zajrzałaś ,serial masz,czyli to kwestia czasu kiedy będziesz pełnoprawną siostrą
praedzio - Śro 11 Mar, 2009 20:45
| Harry_the_Cat napisał/a: | Zdaje się, że w komentarzu do Jared, patrząc na swój kołnierzyk, mówi... "Nie mam pojęcia, co ja sobie wyobrażałem..." |
A czy to ważne? Ważne jak wyglądał!!
|
|
|