To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Anonymous - Śro 01 Maj, 2013 23:57

Widzę, jak ronisz, aż Ci po rzyci płyną. Wyrodne plemię. Ociec Wm to zapamięta, pójdzieta na wycug.
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 01:44

Agn napisał/a:

AineNiRigani napisał/a:
Ojciec sztuk jeden jest niczym granaty - zmiesci sie w torebce, sieje spustoszenie wsrod wrogow i przyjaciolom daje poczucie bezpieczenstwa.

Ja się kapkę zgubiłam, ale wydaje mi się, że to nie było o mnie. W torebce się nie mieszczę za Chiny ludowe.

wydaje Ci sie.Twa postura miesci sie w rozmiary kieszonkowe (ktore to sa stopien nizsze niz nikczemne). W sam raz do torebki :twisted:

Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 01:49

Agn napisał/a:
Cytat:
Wyrodny bachorku, mogłabyś udawać, że absencja Ojca Cię smuci.

Zły łojciec nie wie, że na samą myśl łzy ronię i nie wspominam tematu, coby się nie odwodnić! Nie doceniają mnieeeee... :cry2:

w dzisiejszej rozmowie telefonicznej Ojciec nie sprawial takiego wrazenia... :mysle:

Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 01:54

Agn napisał/a:
A mamy tu jakiś ruch oporu? :mysle:

No ba !! Zaczyna sie tworzyc...

Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 08:00

Jak to w Mulan leciało??
"Bo ja jestem formatu kieszonkowego, gdybym był normalnych rozmiarów, Twoja krowa zdechłaby ze strachu:

Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:38

Teraz bedzie kilka postow pod rzad. Pardon, ale na komorce cytowanie i tworzenie jednego posta z kilkoma odpowiedziami jest niemozliwe.

AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:
Cytat:
Wyrodny bachorku, mogłabyś udawać, że absencja Ojca Cię smuci.

Zły łojciec nie wie, że na samą myśl łzy ronię i nie wspominam tematu, coby się nie odwodnić! Nie doceniają mnieeeee... :cry2:

w dzisiejszej rozmowie telefonicznej Ojciec nie sprawial takiego wrazenia... :mysle:

Po pierwsze wtedy jeszcze ojciec nie przeczytal wymiany zdan z kaskiem, a po wtore - kablu jeden ty... :-P

Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:40

AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:

AineNiRigani napisał/a:
Ojciec sztuk jeden jest niczym granaty - zmiesci sie w torebce, sieje spustoszenie wsrod wrogow i przyjaciolom daje poczucie bezpieczenstwa.

Ja się kapkę zgubiłam, ale wydaje mi się, że to nie było o mnie. W torebce się nie mieszczę za Chiny ludowe.

wydaje Ci sie.Twa postura miesci sie w rozmiary kieszonkowe (ktore to sa stopien nizsze niz nikczemne). W sam raz do torebki :twisted:

O rany... zawsze niby wiedzialam, ze moj wzrost nie jest wybitny, ale nie sadzilam, ze mnie macie za takiego kurdupla. Mus mnie w szpile sie zaopatrzyc...

Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:41

AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:

Z kim przyszlo nam walczyc?

Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 08:43

Agn napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:

Z kim przyszlo nam walczyc?

Jak na Polaków przystało - z kim popadnie :D

praedzio - Czw 02 Maj, 2013 08:43

Qrczę, to warto się stawić na spotkanie choćby po to, żeby zobaczyć ojca w szpilach. :lol:
Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:49

Ups, wpadlam jak sliwka w kompot...
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 08:58

No wycieczka do stolycy w szpilach, powiem Ci, że duża rzecz, ja osobiście w szpilkach nie chodzę za dużo. Obcas jakiś tak, ale za dużą masę ciała mam, żeby przednia cześć stopy wytrzymała. I dlatego boli mnie JEDEN maluśki stawik w JEDNEJ stopie(prawą stronę najwyraźniej mam cięższą, co by się zgadzało, bo przecież ten TRZECI płat płuca, musi ważyć tonę :roll: ), ale to nie moje teorie tylko ortopedy.

Więc uważaj synu. Bo na próżności daleko się nie ujedzie :P

Admete - Czw 02 Maj, 2013 10:36

AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:

Zdecydowanie jestem za ruchem oporu ;)

Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 10:36

Viva la rezistąs :P
Admete - Czw 02 Maj, 2013 10:37

No a jak - oporu, odporu i naporu ;)
praedzio - Czw 02 Maj, 2013 10:41

A jak będzie ulewna burza - to i wyporu. ;)
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 12:12

Agn napisał/a:
O rany... zawsze niby wiedzialam, ze moj wzrost nie jest wybitny, ale nie sadzilam, ze mnie macie za takiego kurdupla. Mus mnie w szpile sie zaopatrzyc...

Wiesz... wprawdzie nie wiem jak to tam, w Korei bywa, ale w Japonii szpile maja wetkniete w glowe :twisted:
Byleby ich jeno nie dopychac mlotkiem...

milenaj - Czw 02 Maj, 2013 21:15

W ten czerwcowy weekend to i ja pomyślę nad zostaniem w Warszawie. Powinno się udać. :mysle:

Może przynajmniej jakaś wspólna kawa wypali. :mrgreen:

Agn - Nie 05 Maj, 2013 21:57

AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:

Wiesz... wprawdzie nie wiem jak to tam, w Korei bywa, ale w Japonii szpile maja wetkniete w glowe :twisted:
Byleby ich jeno nie dopychac mlotkiem...

Mnie jednak bardziej Koree interesuja, zatem nie bede wtykala sobie szpilek w leb. A obcas sobie tez daruje. Mysle, ze jak bede mocno lapkami przebierac, podskakiwac i machac, to mnie jakos dziewczyny dostrzega hihihi :P

Eeva - Pon 06 Maj, 2013 08:49

O, to i ja chętna na spotkanie :-)
Agn - Nie 12 Maj, 2013 14:39

Uprzejmie donoszę, że już się Warszawa nie wykręci. Nabyłam właśnie bilety na czerwcowy wypad do stolicy. Możecie rozpocząć czynności ewakuacyjne, buahahahaha! :twisted:
Caroline - Nie 12 Maj, 2013 14:46

Nie licz na to :) Nie ukryjesz się nawet w ambasadzie Korei :D
Lepiej napisz, jaki masz rozkład zajęć w tych dniach, bo kombinujemy tu, czy jakiegoś większego spotkania nie udałoby się spiąć przy okazji.

Agn - Nie 12 Maj, 2013 14:54

Jak tylko coś będę wiedziała, natentychmiast poinformuję zacne grono.
Caroline napisał/a:
Nie licz na to Nie ukryjesz się nawet w ambasadzie Korei

Liczyłam na taką odpowiedź. :serce:

Edycja: Aczkolwiek ta ambasada Korei brzmi bardzo frapująco. :mysle:

Tamara - Nie 12 Maj, 2013 15:09

Buuuuuuu :cry2: :cry2: :cry2: nie będzie mnie w czerwcu :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
Ale będę Was duchowo wspierać :twisted: :mrgreen:

Sofijufka - Nie 12 Maj, 2013 15:25

ja nie wiem, bo u brata w Rzeszowie przebywam...