Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Anonymous - Śro 01 Maj, 2013 23:57
Widzę, jak ronisz, aż Ci po rzyci płyną. Wyrodne plemię. Ociec Wm to zapamięta, pójdzieta na wycug.
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 01:44
| Agn napisał/a: |
| AineNiRigani napisał/a: | | Ojciec sztuk jeden jest niczym granaty - zmiesci sie w torebce, sieje spustoszenie wsrod wrogow i przyjaciolom daje poczucie bezpieczenstwa. |
Ja się kapkę zgubiłam, ale wydaje mi się, że to nie było o mnie. W torebce się nie mieszczę za Chiny ludowe. |
wydaje Ci sie.Twa postura miesci sie w rozmiary kieszonkowe (ktore to sa stopien nizsze niz nikczemne). W sam raz do torebki
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 01:49
| Agn napisał/a: | | Cytat: | | Wyrodny bachorku, mogłabyś udawać, że absencja Ojca Cię smuci. |
Zły łojciec nie wie, że na samą myśl łzy ronię i nie wspominam tematu, coby się nie odwodnić! Nie doceniają mnieeeee... |
w dzisiejszej rozmowie telefonicznej Ojciec nie sprawial takiego wrazenia...
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 01:54
| Agn napisał/a: | A mamy tu jakiś ruch oporu? |
No ba !! Zaczyna sie tworzyc...
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 08:00
Jak to w Mulan leciało??
"Bo ja jestem formatu kieszonkowego, gdybym był normalnych rozmiarów, Twoja krowa zdechłaby ze strachu:
Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:38
Teraz bedzie kilka postow pod rzad. Pardon, ale na komorce cytowanie i tworzenie jednego posta z kilkoma odpowiedziami jest niemozliwe.
| AineNiRigani napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Cytat: | | Wyrodny bachorku, mogłabyś udawać, że absencja Ojca Cię smuci. |
Zły łojciec nie wie, że na samą myśl łzy ronię i nie wspominam tematu, coby się nie odwodnić! Nie doceniają mnieeeee... |
w dzisiejszej rozmowie telefonicznej Ojciec nie sprawial takiego wrazenia... |
Po pierwsze wtedy jeszcze ojciec nie przeczytal wymiany zdan z kaskiem, a po wtore - kablu jeden ty...
Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:40
| AineNiRigani napisał/a: | | Agn napisał/a: |
| AineNiRigani napisał/a: | | Ojciec sztuk jeden jest niczym granaty - zmiesci sie w torebce, sieje spustoszenie wsrod wrogow i przyjaciolom daje poczucie bezpieczenstwa. |
Ja się kapkę zgubiłam, ale wydaje mi się, że to nie było o mnie. W torebce się nie mieszczę za Chiny ludowe. |
wydaje Ci sie.Twa postura miesci sie w rozmiary kieszonkowe (ktore to sa stopien nizsze niz nikczemne). W sam raz do torebki |
O rany... zawsze niby wiedzialam, ze moj wzrost nie jest wybitny, ale nie sadzilam, ze mnie macie za takiego kurdupla. Mus mnie w szpile sie zaopatrzyc...
Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:41
| AineNiRigani napisał/a: | | Agn napisał/a: | A mamy tu jakiś ruch oporu? |
No ba !! Zaczyna sie tworzyc... |
Z kim przyszlo nam walczyc?
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 08:43
| Agn napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Agn napisał/a: | A mamy tu jakiś ruch oporu? |
Z kim przyszlo nam walczyc? |
Jak na Polaków przystało - z kim popadnie
praedzio - Czw 02 Maj, 2013 08:43
Qrczę, to warto się stawić na spotkanie choćby po to, żeby zobaczyć ojca w szpilach.
Agn - Czw 02 Maj, 2013 08:49
Ups, wpadlam jak sliwka w kompot...
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 08:58
No wycieczka do stolycy w szpilach, powiem Ci, że duża rzecz, ja osobiście w szpilkach nie chodzę za dużo. Obcas jakiś tak, ale za dużą masę ciała mam, żeby przednia cześć stopy wytrzymała. I dlatego boli mnie JEDEN maluśki stawik w JEDNEJ stopie(prawą stronę najwyraźniej mam cięższą, co by się zgadzało, bo przecież ten TRZECI płat płuca, musi ważyć tonę ), ale to nie moje teorie tylko ortopedy.
Więc uważaj synu. Bo na próżności daleko się nie ujedzie
Admete - Czw 02 Maj, 2013 10:36
| AineNiRigani napisał/a: | | Agn napisał/a: | A mamy tu jakiś ruch oporu? |
Zdecydowanie jestem za ruchem oporu
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 10:36
Viva la rezistąs
Admete - Czw 02 Maj, 2013 10:37
No a jak - oporu, odporu i naporu
praedzio - Czw 02 Maj, 2013 10:41
A jak będzie ulewna burza - to i wyporu.
Anonymous - Czw 02 Maj, 2013 12:12
| Agn napisał/a: | | O rany... zawsze niby wiedzialam, ze moj wzrost nie jest wybitny, ale nie sadzilam, ze mnie macie za takiego kurdupla. Mus mnie w szpile sie zaopatrzyc... |
Wiesz... wprawdzie nie wiem jak to tam, w Korei bywa, ale w Japonii szpile maja wetkniete w glowe
Byleby ich jeno nie dopychac mlotkiem...
milenaj - Czw 02 Maj, 2013 21:15
W ten czerwcowy weekend to i ja pomyślę nad zostaniem w Warszawie. Powinno się udać.
Może przynajmniej jakaś wspólna kawa wypali.
Agn - Nie 05 Maj, 2013 21:57
| AineNiRigani napisał/a: | | Agn napisał/a: | | O rany... zawsze niby wiedzialam, ze moj wzrost nie jest wybitny, ale nie sadzilam, ze mnie macie za takiego kurdupla. Mus mnie w szpile sie zaopatrzyc... |
Wiesz... wprawdzie nie wiem jak to tam, w Korei bywa, ale w Japonii szpile maja wetkniete w glowe
Byleby ich jeno nie dopychac mlotkiem... |
Mnie jednak bardziej Koree interesuja, zatem nie bede wtykala sobie szpilek w leb. A obcas sobie tez daruje. Mysle, ze jak bede mocno lapkami przebierac, podskakiwac i machac, to mnie jakos dziewczyny dostrzega hihihi
Eeva - Pon 06 Maj, 2013 08:49
O, to i ja chętna na spotkanie
Agn - Nie 12 Maj, 2013 14:39
Uprzejmie donoszę, że już się Warszawa nie wykręci. Nabyłam właśnie bilety na czerwcowy wypad do stolicy. Możecie rozpocząć czynności ewakuacyjne, buahahahaha!
Caroline - Nie 12 Maj, 2013 14:46
Nie licz na to Nie ukryjesz się nawet w ambasadzie Korei
Lepiej napisz, jaki masz rozkład zajęć w tych dniach, bo kombinujemy tu, czy jakiegoś większego spotkania nie udałoby się spiąć przy okazji.
Agn - Nie 12 Maj, 2013 14:54
Jak tylko coś będę wiedziała, natentychmiast poinformuję zacne grono. | Caroline napisał/a: | | Nie licz na to Nie ukryjesz się nawet w ambasadzie Korei |
Liczyłam na taką odpowiedź.
Edycja: Aczkolwiek ta ambasada Korei brzmi bardzo frapująco.
Tamara - Nie 12 Maj, 2013 15:09
Buuuuuuu nie będzie mnie w czerwcu
Ale będę Was duchowo wspierać
Sofijufka - Nie 12 Maj, 2013 15:25
ja nie wiem, bo u brata w Rzeszowie przebywam...
|
|
|