To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Caitriona - Sob 07 Sty, 2012 10:11

Bracia już wrócili ;)
Anaru - Sob 07 Sty, 2012 12:37

Caitriona napisał/a:
Bracia już wrócili

Dzięki :kwiatek:
Ale chyba bez sosu na razie :mysle:

BeeMeR - Pon 09 Sty, 2012 18:29

Ja sobie po 7x09 w obawie co dalej zrobiłam przerwę.... i słusznie. Dziś nadrobiłam dwa kolejne odcinki i nie zgadzam się na taki obrót rzeczy :foch2:
Wprawdzie ostatnie słowo "matoły" bardzo pasowało do charakteru postaci, ale i tak... WTF?
To jest jedna z tych postaci, których nie można ot, tak, zabijać - obrażonam wielce :foch2:

Admete - Pon 09 Sty, 2012 19:15

Obejrzałam 11 odcinek. odobał mi się. Ale też się nie zgadzam na takie rozwiązanie.
Eeva - Śro 11 Sty, 2012 16:05

http://9gag.com/gag/1670449
Uśmialam się :-)

BeeMeR - Śro 11 Sty, 2012 16:37

I jeszcze ten podpis:
Castiel. Master of the Poker face. :lol:

to była piękna scena, ech...

Deanariell - Śro 11 Sty, 2012 18:01

A ja wczoraj włączyłam sobie SPN (Aragorn jednak przegrał z Dean'em :P ), ale nie te nowe odcinki, tylko sam koniec trzeciego sezonu - wiem, to masochizm patrzeć, jak Dean umiera... dlatego musiałam siłą rzeczy zobaczyć początek czwartego sezonu, żeby mógł zmartwychwstać. Wcześniej jeszcze obejrzałam Mystery Spot. :-P Stwierdziłam, że Dean faktycznie potrafi umierać na tysiąc różnych sposobów... :wink: Później miałam piękne, kolorowe, winchester'owe sny :serce: - niestety nic już z tego nie pamiętam. :-| :roll: :lol:
Caitriona - Sob 14 Sty, 2012 23:26

Nowy odcinek mi się podobał :D Podróz w czasie i Dean w latach 40 :thud: w kapeluszu wygląda obłędnie ;)
Admete - Nie 15 Sty, 2012 09:48

Też obejrzałam - ubawiłam się setnie. A Dean jaki przystojny w tym kapeluszu ;) Mam wrażenie, że scenarzyści chcą zakończyc samobiczowanie się chłopaków, zwłaszcza Deana. Najpierw Frank, teraz Elliot - wkładają mu do głowy, że bycie łowcą to nie bajka, a z pewnymi faktami należy umieć się godzić.
Eeva - Nie 15 Sty, 2012 10:39

Och a Jason Dohring,hmmmm ciacho :-)
Bardzo przystojnie Dean wyglądał. W ogóle bardzo udany odcinek.

Deanariell - Nie 15 Sty, 2012 12:08

Ja póki co jestem przy odcinku 8-ym. ;) Pośmiałam się trochę z Sama, który pod wpływem eliksiru miłości ożenił się z fanką. :rotfl: Też chcę taki eliksir :lol: , tylko nie tego brata W. :mrgreen: Miałabym podobny odjazd jak biedna Becky Rosen - tylko ja na szczęście twiter'a nie mam (ani FB). :P Mogłabym się jednak na forum pochwalić nowym nazwiskiem :lol: - Kate Anne Winchester. Zabawny odcinek - lekki, łatwy i przyjemny. Czasami to też potrzebne - nie samym angstem człowiek żyje. :P
Caitriona - Nie 15 Sty, 2012 17:15

Dosłownie kilka avków (Dean w kapeluszu :-P ): http://iloveimpala67.live...062.html#cutid1
Anonymous - Nie 15 Sty, 2012 17:21

pierwsza !!!
Admete - Nie 15 Sty, 2012 20:31

Pewnie zabrałyście najładniejsze ;) Net mi chodzi jak strry, ruski czołg...Nie mogę otworzyc strony.
Deanariell - Wto 17 Sty, 2012 10:13

Admete napisał/a:
Mam wrażenie, że scenarzyści chcą zakończyc samobiczowanie się chłopaków, zwłaszcza Deana.

Też mam wrażenie, że pora na pogodzenie się z życiem i korzystanie z niego na ile to tylko możliwe, czas na odpuszczenie grzechów, zapomnienie choć na chwilę o tym ciągłym poświęceniu i cierpieniu... :mysle:

W ogóle chciałabym doczekać zakończenia historii chłopaków - wydaje mi się, że konwencja się powoli wyczerpuje i mogliby to wszystko jakoś godnie doprowadzić do finału. Tym bardziej, że z tych "starych" bohaterów zostali praktycznie tylko bracia. :-| Owszem, można ten świat ratować w nieskończoność, ale sądzę, że chłopcy zasługują na lepszy los pod tym względem :roll: - urlopu nie mieli od niepamiętnych czasów! :confused3: :-P

Nadrobiłam siódmą serię i jestem na bieżąco - odcinek dwunasty rzeczywiście miał wyjątkowe walory estetyczne. :mrgreen: :slina: Poza tym widzę, że znalazła się nowa "matka zastępcza" dla chłopaków. ;) W sumie fajnie, bo poza tym wszyscy inni odeszli... :cry2: :roll: Tak to już jest w świecie łowców...

Deanariell - Śro 25 Sty, 2012 20:54

Nie było w tym tygodniu nowego odcinka SPN? Bo go nadal nie widzę na stronie telewizji coco jumbo? :(
Caitriona - Śro 25 Sty, 2012 21:23

A nie mają oni znowu przerwy? Tak mi się coś plącze po głowie... :mysle:
Anaru - Śro 25 Sty, 2012 23:07

A co oni tak kichają po odcinku raz na czas :roll:
Normalnie się odechciewa czekać :?

Admete - Czw 26 Sty, 2012 11:58

Za rok to pewnie nawet nie będziesz mogła narzekać, że musisz czekać tydzień czy dwa...
Anaru - Czw 26 Sty, 2012 13:42

Kończą całkiem? :mysle:
BeeMeR - Czw 26 Sty, 2012 14:09

Anaru napisał/a:
Kończą całkiem? :mysle:
oby. o ile jeszcze początek sezony był całkiem dobry, to im dalej tym gorzej. :(
Anaru - Czw 26 Sty, 2012 14:25

Początek był świetny, o wiele lepszy niż się obawiałam. Ostatni odcinek ani mnie ziębił ani grzał - dla mnie dobry byłby w którymś z początkowych sezonów. No, pominąwszy przepowiednię. :roll:
Ale przyzwyczaiłam się do serialu, to jedyny, który tak daleko dociągnęłam ;)

Deanariell - Czw 26 Sty, 2012 18:18

Anaru napisał/a:
przyzwyczaiłam się do serialu, to jedyny, który tak daleko dociągnęłam

Będzie można robić powtórki od pierwszej serii. ;) Lepiej, żeby sensownie zakończyli, niż wlekli na siłę bohaterów przez kolejne serie... A tęsknić wszystkie pewnie będziemy i tak. :-P

Admete - Czw 26 Sty, 2012 20:56

Serial może się nadal kręcić, tylko my nie będziemy mogły go oglądać...
Deanariell - Pią 27 Sty, 2012 17:14

Admete napisał/a:
Serial może się nadal kręcić, tylko my nie będziemy mogły go oglądać...

No tak... Zamkną nam telewizję coco jumbo... :roll: :cry2: Przydałby nam się taki bohater jak z filmu "V for Vendetta". :P :wink: