Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Caitriona - Sob 07 Sty, 2012 10:11
Bracia już wrócili
Anaru - Sob 07 Sty, 2012 12:37
| Caitriona napisał/a: | | Bracia już wrócili |
Dzięki
Ale chyba bez sosu na razie
BeeMeR - Pon 09 Sty, 2012 18:29
Ja sobie po 7x09 w obawie co dalej zrobiłam przerwę.... i słusznie. Dziś nadrobiłam dwa kolejne odcinki i nie zgadzam się na taki obrót rzeczy
Wprawdzie ostatnie słowo "matoły" bardzo pasowało do charakteru postaci, ale i tak... WTF?
To jest jedna z tych postaci, których nie można ot, tak, zabijać - obrażonam wielce
Admete - Pon 09 Sty, 2012 19:15
Obejrzałam 11 odcinek. odobał mi się. Ale też się nie zgadzam na takie rozwiązanie.
Eeva - Śro 11 Sty, 2012 16:05
http://9gag.com/gag/1670449
Uśmialam się
BeeMeR - Śro 11 Sty, 2012 16:37
I jeszcze ten podpis:
Castiel. Master of the Poker face.
to była piękna scena, ech...
Deanariell - Śro 11 Sty, 2012 18:01
A ja wczoraj włączyłam sobie SPN (Aragorn jednak przegrał z Dean'em ), ale nie te nowe odcinki, tylko sam koniec trzeciego sezonu - wiem, to masochizm patrzeć, jak Dean umiera... dlatego musiałam siłą rzeczy zobaczyć początek czwartego sezonu, żeby mógł zmartwychwstać. Wcześniej jeszcze obejrzałam Mystery Spot. Stwierdziłam, że Dean faktycznie potrafi umierać na tysiąc różnych sposobów... Później miałam piękne, kolorowe, winchester'owe sny - niestety nic już z tego nie pamiętam.
Caitriona - Sob 14 Sty, 2012 23:26
Nowy odcinek mi się podobał Podróz w czasie i Dean w latach 40 w kapeluszu wygląda obłędnie
Admete - Nie 15 Sty, 2012 09:48
Też obejrzałam - ubawiłam się setnie. A Dean jaki przystojny w tym kapeluszu Mam wrażenie, że scenarzyści chcą zakończyc samobiczowanie się chłopaków, zwłaszcza Deana. Najpierw Frank, teraz Elliot - wkładają mu do głowy, że bycie łowcą to nie bajka, a z pewnymi faktami należy umieć się godzić.
Eeva - Nie 15 Sty, 2012 10:39
Och a Jason Dohring,hmmmm ciacho
Bardzo przystojnie Dean wyglądał. W ogóle bardzo udany odcinek.
Deanariell - Nie 15 Sty, 2012 12:08
Ja póki co jestem przy odcinku 8-ym. Pośmiałam się trochę z Sama, który pod wpływem eliksiru miłości ożenił się z fanką. Też chcę taki eliksir , tylko nie tego brata W. Miałabym podobny odjazd jak biedna Becky Rosen - tylko ja na szczęście twiter'a nie mam (ani FB). Mogłabym się jednak na forum pochwalić nowym nazwiskiem - Kate Anne Winchester. Zabawny odcinek - lekki, łatwy i przyjemny. Czasami to też potrzebne - nie samym angstem człowiek żyje.
Caitriona - Nie 15 Sty, 2012 17:15
Dosłownie kilka avków (Dean w kapeluszu ): http://iloveimpala67.live...062.html#cutid1
Anonymous - Nie 15 Sty, 2012 17:21
pierwsza !!!
Admete - Nie 15 Sty, 2012 20:31
Pewnie zabrałyście najładniejsze Net mi chodzi jak strry, ruski czołg...Nie mogę otworzyc strony.
Deanariell - Wto 17 Sty, 2012 10:13
| Admete napisał/a: | | Mam wrażenie, że scenarzyści chcą zakończyc samobiczowanie się chłopaków, zwłaszcza Deana. |
Też mam wrażenie, że pora na pogodzenie się z życiem i korzystanie z niego na ile to tylko możliwe, czas na odpuszczenie grzechów, zapomnienie choć na chwilę o tym ciągłym poświęceniu i cierpieniu...
W ogóle chciałabym doczekać zakończenia historii chłopaków - wydaje mi się, że konwencja się powoli wyczerpuje i mogliby to wszystko jakoś godnie doprowadzić do finału. Tym bardziej, że z tych "starych" bohaterów zostali praktycznie tylko bracia. Owszem, można ten świat ratować w nieskończoność, ale sądzę, że chłopcy zasługują na lepszy los pod tym względem - urlopu nie mieli od niepamiętnych czasów!
Nadrobiłam siódmą serię i jestem na bieżąco - odcinek dwunasty rzeczywiście miał wyjątkowe walory estetyczne. Poza tym widzę, że znalazła się nowa "matka zastępcza" dla chłopaków. W sumie fajnie, bo poza tym wszyscy inni odeszli... Tak to już jest w świecie łowców...
Deanariell - Śro 25 Sty, 2012 20:54
Nie było w tym tygodniu nowego odcinka SPN? Bo go nadal nie widzę na stronie telewizji coco jumbo?
Caitriona - Śro 25 Sty, 2012 21:23
A nie mają oni znowu przerwy? Tak mi się coś plącze po głowie...
Anaru - Śro 25 Sty, 2012 23:07
A co oni tak kichają po odcinku raz na czas
Normalnie się odechciewa czekać
Admete - Czw 26 Sty, 2012 11:58
Za rok to pewnie nawet nie będziesz mogła narzekać, że musisz czekać tydzień czy dwa...
Anaru - Czw 26 Sty, 2012 13:42
Kończą całkiem?
BeeMeR - Czw 26 Sty, 2012 14:09
| Anaru napisał/a: | Kończą całkiem? | oby. o ile jeszcze początek sezony był całkiem dobry, to im dalej tym gorzej.
Anaru - Czw 26 Sty, 2012 14:25
Początek był świetny, o wiele lepszy niż się obawiałam. Ostatni odcinek ani mnie ziębił ani grzał - dla mnie dobry byłby w którymś z początkowych sezonów. No, pominąwszy przepowiednię.
Ale przyzwyczaiłam się do serialu, to jedyny, który tak daleko dociągnęłam
Deanariell - Czw 26 Sty, 2012 18:18
| Anaru napisał/a: | | przyzwyczaiłam się do serialu, to jedyny, który tak daleko dociągnęłam |
Będzie można robić powtórki od pierwszej serii. Lepiej, żeby sensownie zakończyli, niż wlekli na siłę bohaterów przez kolejne serie... A tęsknić wszystkie pewnie będziemy i tak.
Admete - Czw 26 Sty, 2012 20:56
Serial może się nadal kręcić, tylko my nie będziemy mogły go oglądać...
Deanariell - Pią 27 Sty, 2012 17:14
| Admete napisał/a: | | Serial może się nadal kręcić, tylko my nie będziemy mogły go oglądać... |
No tak... Zamkną nam telewizję coco jumbo... Przydałby nam się taki bohater jak z filmu "V for Vendetta".
|
|
|