To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Admete - Wto 10 Mar, 2009 16:29

Offtop! jakkolwiek miły sercu, to offtop! Zbierać mi się i wędrować w odpowiednie miejsce ;-)

*byłabym strasznym modem...

spin_girl - Wto 10 Mar, 2009 16:30

BeeMeR napisał/a:
A tu dedykacja dla Ani - czyli opatrywanie ran z MBV:

mrrrrrrr....to jest właśnie to co tygryski lubią najbardziej :mrgreen: :slina:

Deanariell - Wto 10 Mar, 2009 16:37

Admete napisał/a:
Offtop! jakkolwiek miły sercu, to offtop! Zbierać mi się i wędrować w odpowiednie miejsce

No niby :P Ale tym razem to nie ja zaczęłam :roll: Czyli w jakie odpowiednie miejsce? Nie ma wątku o Jensenie... Zbyt mało znany jeszcze :( Czy to znaczy, że mod to wytnie? :cry2:

Anaru - Wto 10 Mar, 2009 16:51

Deanariell napisał/a:
Czyli w jakie odpowiednie miejsce? Nie ma wątku o Jensenie... Zbyt mało znany jeszcze :( Czy to znaczy, że mod to wytnie? :cry2:

Czy przerzuci do supernaturalnego, gdzie to też będzie robiło za offtop? :mrgreen:

Sofijufka - Wto 10 Mar, 2009 16:55

a może zrobic nowy temat: "Aktorzy - wymnarzone role", abo coś takiego....
Deanariell - Wto 10 Mar, 2009 18:27

Anaru napisał/a:
Czy przerzuci do supernaturalnego, gdzie to też będzie robiło za offtop? :mrgreen:

Eeeeee... Droga Anaru, wiesz przecież znakomicie, że w wątku SPN praktycznie wszystko jest na temat? Ja tam nie widzę żadnych offtopów - ten fragment w zasadzie też byłby w temacie - w końcu o Jensena chodzi ;) :mrgreen:

Trzykrotka - Wto 10 Mar, 2009 18:33

Niech idzie do Przeminęło z wiatrem :mrgreen: . Tym bardziej, ze mam nowe przemyślenia na temat tego pana (znaczy - Retta, bo co do Jensena - życzę mu li i jedynie, żeby pokazał swój potencja w kinie lepszym niż Krwawa walentynka).
Veto! Clooney jest stanowczo za stary na Retta!

BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 18:50

Deanariell napisał/a:
w wątku SPN praktycznie wszystko jest na temat? Ja tam nie widzę żadnych offtopów - ten fragment w zasadzie też byłby w temacie - w końcu o Jensena chodzi ;) :mrgreen:
To tak jak w moim katalogu o wdzięcznej nazwie "Supernatural", który wchłonął Krawawą Walentynkę, F13, jakieś wywiady, tysiąc fotek i takich tam, a jeszcze nie wiadmo co jeszcze - ale wszystko mniej więcej w temacie ;) :mrgreen:

btw: Clooney zdecydowanie za stary :roll:

Aragonte - Wto 10 Mar, 2009 19:02

Edytuję, bo przeniesione już...

Idę paść na pyszczydło, mam wszystkiego dość :-|

Do posta Admete poniżej: nie znam na to sposobu :(

Admete - Wto 10 Mar, 2009 19:43

Myslałam, że to inny wątek - tu wszystko jest na temat. Zróbcie coś, żebym nie była tak zmęczona, plizzzz....
BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 19:53

Cytat:
Zróbcie coś, żebym nie była tak zmęczona, plizzzz....
I ja... :roll:
aneby - Wto 10 Mar, 2009 20:03

BeeMeR napisał/a:
Cytat:
Zróbcie coś, żebym nie była tak zmęczona, plizzzz....
I ja...

Mogę uściskać :hug_grupowy:
ale to chyba nie wystarczy :mysle:

Calipso - Wto 10 Mar, 2009 20:19

Weszłam do tego tematu i sprawdzałam czy dobrze trafiłam,bo zobaczyłam Alicję,Sofi :mysle: Trzykrotka i tak by tu prędzej czy później trafiła :wink: Lubię offtopy ,bo dzieki nim mamy świerzą krew w temacie :mrgreen:
trifle - Wto 10 Mar, 2009 20:21

Ale one zostały tu przeniesione, nie przyszły same ;)
Calipso - Wto 10 Mar, 2009 20:41

Alez wiem,tyle ze już tu zostaną :wink:
BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 20:54

Ależ tu nikt nie wygania :)
praedzio - Wto 10 Mar, 2009 21:14

Miałam nie oglądać zajawek z 4x15, ale dziś pękłam... Dłuższy fragment Harry tu wklejała, to ja dla porządku (chronologicznego również) dodam trzy krótsze (które i tak pewnie już widziałyście): http://www.buddytv.com/ar...lips-26810.aspx
Anaru - Wto 10 Mar, 2009 21:55

BeeMeR napisał/a:
To tak jak w moim katalogu o wdzięcznej nazwie "Supernatural", który wchłonął Krwawą Walentynkę, F13, jakieś wywiady, tysiąc fotek i takich tam, a jeszcze nie wiadmo co jeszcze - ale wszystko mniej więcej w temacie ;) :mrgreen:

U mnie też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Walentynka i Piątek mają swoje własne katalogi w fotkach ;)

Harry_the_Cat - Wto 10 Mar, 2009 22:02

Ku memu przerażeniu katalog "jensen" - 18,33 GB na dysku.... SPN - 51,14 GB.... :paddotylu:
praedzio - Wto 10 Mar, 2009 22:33

a u mnie skromnie - tylko 350 MB... Ale to same zdjęcia. Niczego innego nie chomikuję.
trifle - Wto 10 Mar, 2009 22:35

Harry, a te foldery to co zawierają? Odcinki właściwe też?
Harry_the_Cat - Wto 10 Mar, 2009 22:54

Zdjęcia, filmy, skrinki, kompilacje muzyki z 4 sezonów, video, wywiady, grafiki...
trifle - Wto 10 Mar, 2009 23:30

Aaa, no to już zrozumiałe ;) Ja mam za malutki dysk, nie zmieściołby mi się 50gb SPN :D Chyba że żadnej muzyki, innych filmów.. ;)
Deanariell - Śro 11 Mar, 2009 01:43

BeeMeR napisał/a:
Ależ tu nikt nie wygania :)

I to jest piękne :hug_grupowy:

aneby - Śro 11 Mar, 2009 07:03

Matko! Riella, dlaczego Ty nie śpisz o takiej godzinie ? :confused3: :wink: