Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Deanariell - Sob 03 Gru, 2011 09:03
No cóż... ja i tak będę oglądać do ostatniej kropli krwi zapewne. Póki Jensen tam gra.
Ostatnio miałam sen z Jared'em Padaleckim - spotkałam go w przychodni u lekarza , pewnie przyjechał do Polski szukać rodzinnych korzeni. Zaprosiłam do domu i opowiadałam z entuzjazmem o naszym forum, że takimi fankami jesteśmy , naturalnie błagałam o przekazanie pozdrowień Jensen'owi. Niestety końcówka snu mnie nieco zasmuciła, bo kiedy właśnie miałam zamiar nakarmić gościa i zaproponować zrobienie domowej pizzy, to Jared bez pożegnania wybiegł nagle z mieszkania - nie wiem czy był tak głodny, że nie miał cierpliwości czekać, czy też przestraszył się, iż każę mu się w tym czasie pobawić z Annarielką? A może mój angielski był tak koszmarny, że już nie miał siły mnie słuchać? Ewentualnie spłoszył go entuzjazm, jaki przejawiałam do bohaterów i serialu...
Admete - Sob 03 Gru, 2011 09:13
Fajny sen
Yvain - Sob 03 Gru, 2011 11:02
Myślę, że wszystko było ok pewnie sobie przypomniał, że nie wyłączył żelazka. Piękny sen
Deanariell - Sob 03 Gru, 2011 17:15
| Yvain napisał/a: | | pewnie sobie przypomniał, że nie wyłączył żelazka |
Taaaaa... i poleciał je wyłączyć do USA.
Admete - Sob 03 Gru, 2011 18:40
Riella on sie oburzył. bo nie oglądasz Spn na bieżąco
Anonymous - Sob 03 Gru, 2011 23:45
| Admete napisał/a: | Riella on sie oburzył. bo nie oglądasz Spn na bieżąco |
Z cala pewnoscia !!! Li i jedynie !!!
Caitriona - Nie 04 Gru, 2011 20:56
Jeden komentarz do ostatniego odcinka: WTF????!!!!!!!!!
Admete - Nie 04 Gru, 2011 21:51
No niestety WTF!!! Na razie strzelam focha i nie oglądam.
Deanariell - Nie 04 Gru, 2011 22:59
| Admete napisał/a: | | Riella on sie oburzył. bo nie oglądasz Spn na bieżąco |
Ale jakoś nie palił się do opieki nad Annarielką, żebym mogła sobie pooglądać i być na bieżąco. Mężczyźni.
Aragonte - Nie 04 Gru, 2011 23:33
| Admete napisał/a: | | No niestety WTF!!! Na razie strzelam focha i nie oglądam. |
Przez Was idę szukać spoilerów nt. tego odcinka, chociaż dalej jestem o dwa sezony do tyłu
Admete - Pon 05 Gru, 2011 15:31
To może nie szukaj? Powiemy ci, co za problem
praedzio - Pon 05 Gru, 2011 16:19
Tez jestem zapozniona, ale wiem, o co chodzi. Na forum supernaturalnym zabraklo chusteczek.
Anonymous - Pon 05 Gru, 2011 19:22
kogo zabili?
Aragonte - Pon 05 Gru, 2011 21:14
Ja już wiem, przydusiłam Praedzio...
praedzio - Wto 06 Gru, 2011 05:30
W swojej perwersji posunęłam się dalej - i obejrzałam końcówkę odcinka. Bardzo ładna ostatnia scena. I faktycznie chusteczkogenna.
Eeva - Wto 06 Gru, 2011 08:34
| praedzio napisał/a: | | Bardzo ładna ostatnia scena. |
No i co z tego? Piękna, ale wolałabym żeby tak się nie skończyło
Anonymous - Wto 06 Gru, 2011 12:36
I ja koncowke podgladnelam. Trudno nie ryczec i trudno nie usmiechnac sie przez lzy w ostatniej scenie. To tak w jego stylu.
Ale cos sie zaczynam zastanawiac, czy nowa scenarzystka w ramach wlaki o oryginalnosc nie tworzy za wszelka cene obrazoburczych scen.
Anaru - Śro 07 Gru, 2011 00:46
No nie podoba mi sie kierunek, w którym to wszystko zmierza
I nie podobał mi sie odcinek.
Deanariell - Śro 07 Gru, 2011 13:28
| praedzio napisał/a: | | W swojej perwersji posunęłam się dalej - i obejrzałam końcówkę odcinka. |
E tam, zaraz perwersji - ja tak często robię. Tym razem nie było inaczej.
Też bym chciała wiedzieć dokąd zmierza historia braci W.? I czy w ogóle ma jakiś kres? Powinni ukatrupić Dean'a, wtedy miałabym silną motywację do rozstania się z serialem, bo tak, to będę oglądać nadal - czy mi się podoba, czy nie. W pewnych kwestiach jestem jak wierna rzeka. Choć nadal nie ruszyłam poza trzeci odcinek... nie mam żywcem spokojnej chwili, a wieczorami najczęściej zasypiam na stojąco.
Anonymous - Śro 07 Gru, 2011 14:22
| Deanariell napisał/a: | Powinni ukatrupić Dean'a, wtedy miałabym silną motywację do rozstania się z serialem, bo tak, to będę oglądać nadal - czy mi się podoba, czy nie. W pewnych kwestiach jestem jak wierna rzeka. |
Ejmen
Anaru - Śro 07 Gru, 2011 14:28
Czy oni już go kiedyś nie ukatrupili na chwile?
Chyba już każdy zwiedzał zaświaty przynajmniej raz
Deanariell - Śro 07 Gru, 2011 21:42
| Anaru napisał/a: | | Czy oni już go kiedyś nie ukatrupili na chwile? |
No, ba! Ukatrupili, ale i tak wiadomo było wtedy, że musi jakoś powrócić na kolejny sezon - a ja bym chciała tak na amen. Mogłabym przestać oglądać SPN z czystym sercem, a tak - nie mogę.
Anaru - Pon 19 Gru, 2011 18:35
Kieeedy następny odcinek?
Admete - Pon 19 Gru, 2011 18:50
W styczniu.
Anaru - Pon 19 Gru, 2011 19:20
Dzięki, przynajmniej wiem, że nie muszę się rozglądać
|
|
|