To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Deanariell - Sob 03 Gru, 2011 09:03

No cóż... ja i tak będę oglądać do ostatniej kropli krwi zapewne. ;) Póki Jensen tam gra. :P

Ostatnio miałam sen z Jared'em Padaleckim - spotkałam go w przychodni u lekarza :shock: , pewnie przyjechał do Polski szukać rodzinnych korzeni. Zaprosiłam do domu i opowiadałam z entuzjazmem o naszym forum, że takimi fankami jesteśmy :lol: , naturalnie błagałam o przekazanie pozdrowień Jensen'owi. :rotfl: Niestety końcówka snu mnie nieco zasmuciła, bo kiedy właśnie miałam zamiar nakarmić gościa i zaproponować zrobienie domowej pizzy, to Jared bez pożegnania wybiegł nagle z mieszkania :( - nie wiem czy był tak głodny, że nie miał cierpliwości czekać, czy też przestraszył się, iż każę mu się w tym czasie pobawić z Annarielką? :mysle: :-P A może mój angielski był tak koszmarny, że już nie miał siły mnie słuchać? :roll: :wink: Ewentualnie spłoszył go entuzjazm, jaki przejawiałam do bohaterów i serialu... :serduszkate: :rotfl:

Admete - Sob 03 Gru, 2011 09:13

Fajny sen :D
Yvain - Sob 03 Gru, 2011 11:02

Myślę, że wszystko było ok :mrgreen: pewnie sobie przypomniał, że nie wyłączył żelazka. Piękny sen :mrgreen:
Deanariell - Sob 03 Gru, 2011 17:15

Yvain napisał/a:
pewnie sobie przypomniał, że nie wyłączył żelazka

:rotfl: Taaaaa... i poleciał je wyłączyć do USA. :lol:

Admete - Sob 03 Gru, 2011 18:40

Riella on sie oburzył. bo nie oglądasz Spn na bieżąco ;)
Anonymous - Sob 03 Gru, 2011 23:45

Admete napisał/a:
Riella on sie oburzył. bo nie oglądasz Spn na bieżąco ;)

Z cala pewnoscia !!! Li i jedynie !!! :twisted:

Caitriona - Nie 04 Gru, 2011 20:56

Jeden komentarz do ostatniego odcinka: WTF????!!!!!!!!!
Admete - Nie 04 Gru, 2011 21:51

No niestety WTF!!! Na razie strzelam focha i nie oglądam.
Deanariell - Nie 04 Gru, 2011 22:59

Admete napisał/a:
Riella on sie oburzył. bo nie oglądasz Spn na bieżąco

Ale jakoś nie palił się do opieki nad Annarielką, żebym mogła sobie pooglądać i być na bieżąco. :P Mężczyźni. :roll: :lol:

Aragonte - Nie 04 Gru, 2011 23:33

Admete napisał/a:
No niestety WTF!!! Na razie strzelam focha i nie oglądam.

Przez Was idę szukać spoilerów nt. tego odcinka, chociaż dalej jestem o dwa sezony do tyłu :wink:

Admete - Pon 05 Gru, 2011 15:31

To może nie szukaj? Powiemy ci, co za problem ;)
praedzio - Pon 05 Gru, 2011 16:19

Tez jestem zapozniona, ale wiem, o co chodzi. Na forum supernaturalnym zabraklo chusteczek. ;)
Anonymous - Pon 05 Gru, 2011 19:22

kogo zabili?
Aragonte - Pon 05 Gru, 2011 21:14

Ja już wiem, przydusiłam Praedzio...
praedzio - Wto 06 Gru, 2011 05:30

W swojej perwersji posunęłam się dalej - i obejrzałam końcówkę odcinka. ;) Bardzo ładna ostatnia scena. I faktycznie chusteczkogenna. ;)
Eeva - Wto 06 Gru, 2011 08:34

praedzio napisał/a:
Bardzo ładna ostatnia scena.

No i co z tego? Piękna, ale wolałabym żeby tak się nie skończyło :(

Anonymous - Wto 06 Gru, 2011 12:36

I ja koncowke podgladnelam. Trudno nie ryczec i trudno nie usmiechnac sie przez lzy w ostatniej scenie. To tak w jego stylu.
Ale cos sie zaczynam zastanawiac, czy nowa scenarzystka w ramach wlaki o oryginalnosc nie tworzy za wszelka cene obrazoburczych scen.

Anaru - Śro 07 Gru, 2011 00:46

No nie podoba mi sie kierunek, w którym to wszystko zmierza :bejsbol:
I nie podobał mi sie odcinek. :roll:

Deanariell - Śro 07 Gru, 2011 13:28

praedzio napisał/a:
W swojej perwersji posunęłam się dalej - i obejrzałam końcówkę odcinka.

E tam, zaraz perwersji :P - ja tak często robię. :lol: Tym razem nie było inaczej. ;)

Też bym chciała wiedzieć dokąd zmierza historia braci W.? :mysle: I czy w ogóle ma jakiś kres? :roll: Powinni ukatrupić Dean'a, wtedy miałabym silną motywację do rozstania się z serialem, bo tak, to będę oglądać nadal - czy mi się podoba, czy nie. ;) W pewnych kwestiach jestem jak wierna rzeka. :P Choć nadal nie ruszyłam poza trzeci odcinek... nie mam żywcem spokojnej chwili, a wieczorami najczęściej zasypiam na stojąco. :roll: :(

Anonymous - Śro 07 Gru, 2011 14:22

Deanariell napisał/a:
Powinni ukatrupić Dean'a, wtedy miałabym silną motywację do rozstania się z serialem, bo tak, to będę oglądać nadal - czy mi się podoba, czy nie. ;) W pewnych kwestiach jestem jak wierna rzeka. :P

Ejmen

Anaru - Śro 07 Gru, 2011 14:28

Czy oni już go kiedyś nie ukatrupili na chwile? :mysle:
Chyba już każdy zwiedzał zaświaty przynajmniej raz :wink:

Deanariell - Śro 07 Gru, 2011 21:42

Anaru napisał/a:
Czy oni już go kiedyś nie ukatrupili na chwile?

No, ba! Ukatrupili, ale i tak wiadomo było wtedy, że musi jakoś powrócić na kolejny sezon - a ja bym chciała tak na amen. :wink: Mogłabym przestać oglądać SPN z czystym sercem, a tak - nie mogę. :roll: :-P

Anaru - Pon 19 Gru, 2011 18:35

Kieeedy następny odcinek?
Admete - Pon 19 Gru, 2011 18:50

W styczniu.
Anaru - Pon 19 Gru, 2011 19:20

Dzięki, przynajmniej wiem, że nie muszę się rozglądać ;)