Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
praedzio - Pon 09 Mar, 2009 19:37
No, popatrz - gdyby Agn nie zapytała, to nie miałabyś szansy pochwalić się nową piosenką!
Na jaką melodię mam to śpiewać?
Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 19:39
| praedzio napisał/a: | Na jaką melodię mam to śpiewać? |
Na melodię piosenki z "Piątku z Pankracym" Był taki program dla dzieci za komuny - ktoś pamięta (oprócz Admete oczywiście )
praedzio - Pon 09 Mar, 2009 19:42
Jakowegoś pluszaka pamiętam, ale piosenki ni cholery.
aneby - Pon 09 Mar, 2009 19:42
| Deanariell napisał/a: | | Był taki program dla dzieci za komuny - ktoś pamięta |
Ależ oczywiście, że pamięta
Juz za chwileczkę, już za momencik...... *nuci pod nosem*
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 19:55
| Deanariell napisał/a: | | Na melodię piosenki z "Piątku z Pankracym" |
Pewno że sie pamięta
Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 19:59
| praedzio napisał/a: | Jakowegoś pluszaka pamiętam, ale piosenki ni cholery. |
Proszę Praedziu - tu możesz sobie odsłuchać, podmienić słowa i nucić do piątku (no, niby w Stanach SPN w czwartek, ale wiadomo - mamy zwykle mały poślizg czasowy u nas )
http://www.joemonster.org...tek_z_Pankracym
Harry_the_Cat - Pon 09 Mar, 2009 20:16
Kiedys pana Zygmunta jako dzieciak w teatrze spotkałam - ale byłam podekscytowana...
Aragonte - Pon 09 Mar, 2009 21:18
| Deanariell napisał/a: | | praedzio napisał/a: | Na jaką melodię mam to śpiewać? |
Na melodię piosenki z "Piątku z Pankracym" Był taki program dla dzieci za komuny - ktoś pamięta (oprócz Admete oczywiście ) |
I mnie - w końcu jestem chyba najstarsza w tym wątku
Anaru - Pon 09 Mar, 2009 21:26
Och, oczywiście, że pamiętam , uwielbiałam go oglądać jako dziecko
Piosenka urocza
Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 21:58
No to teraz mamy "Piątek z SPNem" - dla dużych dziewczynek jakimi się stałyśmy
| Aragonte napisał/a: | I mnie - w końcu jestem chyba najstarsza w tym wątku |
Tak? Ja myślałam, że to my z Admete jesteśmy tu najstarsze Rocznik '74 Dobry rocznik...
BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 09:06
| Deanariell napisał/a: | | "Piątek z SPNem" | też już się nie mogę doczekać
dlatego zrobiłam sobie avek z jakimś Jensenem
A w ogóle to w niedzielę mój Tomek doszedł do wniosku, że nadszedł czas zapoznać się "z moimi łowcami"
aneby - Wto 10 Mar, 2009 09:09
| BeeMeR napisał/a: | | Tomek doszedł do wniosku, że nadszedł czas zapoznać się "z moimi łowcami" |
Chyba w końcu musiał
BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 09:37
No, ale to że sam chce mnie zadziwia...
Niemożliwe żeby to moje piękne tapety miały jakikolwiek wpływ
(swoja drogą ciekawe, jak szybko mu przejdzie i czy mu przejdzie )
Trzykrotka - Wto 10 Mar, 2009 10:04
Miałam nawet przy kolejnym odcinku Spn wizję Jensena jako Retta Butlera w jakiejś nowej ekranizacji. Uroczy, śmiały i bezczelny. Mały wąsik i zgrabny surdut - niech mi ktoś powie, ze się chłopak nie nadaje!
BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 10:05
Acha, w tąże niedzielę obejrzeliśmy z Tomkiem Ten Inch Hero i bardzo mu się film spodobał, no a na tapecie był przypadkiem Dean i może miało wpływ na chęć zapoznania się z SPN
A tu dedykacja dla Ani - czyli opatrywanie ran z MBV:
aneby - Wto 10 Mar, 2009 10:11
Trochę przypakował chłopak
BeeMeR - Wto 10 Mar, 2009 10:16
| Trzykrotka napisał/a: | | iałam nawet przy kolejnym odcinku Spn wizję Jensena jako Retta Butlera w jakiejś nowej ekranizacji. Uroczy, śmiały i bezczelny. Mały wąsik i zgrabny surdut - niech mi ktoś powie, ze się chłopak nie nadaje! | Nie miałabym nic przeciwko - Vide moja dzisiejsza szata graficzna z "jakimś Jensenem" w roli głównej
aneby - Wto 10 Mar, 2009 10:16
| Trzykrotka napisał/a: | | wizję Jensena jako Retta Butlera w jakiejś nowej ekranizacji |
Jensen w kostiumowcu
Aragonte - Wto 10 Mar, 2009 10:20
| Deanariell napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | I mnie - w końcu jestem chyba najstarsza w tym wątku |
Tak? Ja myślałam, że to my z Admete jesteśmy tu najstarsze Rocznik '74 Dobry rocznik... |
Rocznik '72 też dobry
praedzio - Wto 10 Mar, 2009 11:33
Każdy rocznik dobry!
Mały przerywnik w pracy, co by oczy odpoczęły od kolejnych rekordów w bazie:
Ktoś fajną tapetkę zrobił:
Alicja - Wto 10 Mar, 2009 15:43
| Trzykrotka napisał/a: | | Miałam nawet przy kolejnym odcinku Spn wizję Jensena jako Retta Butlera w jakiejś nowej ekranizacji. Uroczy, śmiały i bezczelny. Mały wąsik i zgrabny surdut - niech mi ktoś powie, ze się chłopak nie nadaje! |
nie wiem, nie wiem, za mało "tego czegoś" w oczach, swego rodzaju łotrostwa
Sofijufka - Wto 10 Mar, 2009 15:52
no i Jensen jest jednak chłopięcy ... a Rhett to był dojrzały facet... nie wykluczam, że Clooney byłby dobry, a może.... Tobik?
Anaru - Wto 10 Mar, 2009 16:02
| BeeMeR napisał/a: | Vide moja dzisiejsza szata graficzna z "jakimś Jensenem" w roli głównej |
Mhm.... widzę TE ramiona
Anaru - Wto 10 Mar, 2009 16:14
| BeeMeR napisał/a: | A tu dedykacja dla Ani - czyli opatrywanie ran z MBV: |
O jaaaa
Mam jakąś straszną słabość do pięknych męskich ramion....
(i dłoni)
Deanariell - Wto 10 Mar, 2009 16:26
| Trzykrotka napisał/a: | | Miałam nawet przy kolejnym odcinku Spn wizję Jensena jako Retta Butlera w jakiejś nowej ekranizacji. Uroczy, śmiały i bezczelny. Mały wąsik i zgrabny surdut - niech mi ktoś powie, ze się chłopak nie nadaje! |
Moim zdaniem nadaje się jak najbardziej To zdolny aktor.
| Alicja napisał/a: | | nie wiem, nie wiem, za mało "tego czegoś" w oczach, swego rodzaju łotrostwa |
| Sofijufka napisał/a: | | no i Jensen jest jednak chłopięcy ... a Rhett to był dojrzały facet... |
Po zdjęciu/avku to chyba raczej ciężko osądzić Osobiście widziałam wiele min Jensena i zdziwiłybyście się - potrafi z siebie wydobyć łotrostwo, aż ciarki przechodzą - taki demon o twarzy anioła Może faktycznie na Retta jeszcze za młody, ale za kilka lat... Wiek tylko dodaje mu uroku. Chętnie zobaczyłabym go w jakiejś komedii romantycznej - myślę, że w strojach z epoki wyglądałby tak, że... Uwierzcie, ten pan ma duży potencjał Żeby tylko ktoś dał mu jakąś odpowiednią rolę...
|
|
|