Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Deanariell - Pon 21 Lis, 2011 08:39
| BeeMeR napisał/a: | | ja po odcinku 8x05 - odcinek ok, ale animowane pszczółki to idiotyczne były |
Niestety jeszcze nie widziałam, nadal tkwię "zawieszona" w przestrzeni po trzecim odcinku. Nie mam jakoś spokojnej chwili na SPN, no i nie chce mi się jakoś oglądać bez Admete.
Za to oglądałam pierwszy odcinek SPN The Animation i osobiście jestem cała happy - bo dla odmiany kocham anime. Jak obejrzę trochę więcej, to napiszę bardziej szczegółowo o wrażeniach.
BeeMeR - Pon 21 Lis, 2011 09:19
| Cytat: | | jak slysze lewiatany, to mam przed oczami kasjerki w czolto-niebieskich uniformach. Geba mi sie sama wtedy smieje, bo wyobraznia pcha mi na mysl krwiozercze kasjerki i braci W szalejacych po sklepach sieci Lewiatan... | ja przy "Lucku" miałam przed oczyma 5litrowy płyn do naczyń, taka tania podróba Ludwika
| Deanariell napisał/a: | | SPN The Animation | Aniu, daj znać jeśli ściągasz, żebym nie powielała pracy
pszczółki to chyba żaden spoiler
ale coś do owadów SPN nie ma szczęścia
8x06
heh, coś chyba nie tak, bo jakoś mnie tym razem nie śmieszą uwagi braci W. o braciach W.
Znacznie bardziej podobała mi się scena konfrontacji Bobby Vs. Bobby - to nawet można było pociągnąć dalej, mocniej, więcej
Scena z końcówki trzeciego odcinka a właściwie jej konsekwencje będą chyba przewodnią całej serii w relacjach braterskich - na to przynajmniej póki co wygląda.
O Castielu to nawet nie wspomną, a tu co i rusz przypomnienie.
swoją drogą zgrzyta mi to
spoiler 8x05
Anaru - Pon 21 Lis, 2011 12:31
| BeeMeR napisał/a: | | Aniu, daj znać jeśli ściągasz, żebym nie powielała pracy |
Nie mam torrentów , nad reszta pokombinuję...
Wiedźmy były silniejsze od braci W. (chociaż aktorsko fatalne )
O pszczółkach radośnie zapomniałam, faktycznie średnio udane były
BeeMeR - Pon 21 Lis, 2011 13:52
| Anaru napisał/a: | Wiedźmy były silniejsze od braci W. (chociaż aktorsko fatalne ) | Mnie się tylko jedna wydawała fatalna prze duże Fufu
nadrobiłam:
8x07
podobał mi się odcinek - stare dobre rozprawianie się z duchami
8x08
też fajny, lekki, zabawny - z nutką powagi.
Lubię Crowleya, mówiłam?
a Dean jest piękny
znaczy Jensen
BeeMeR - Wto 22 Lis, 2011 20:20
8x09
pojawił się nowy Zuy - podoba mi się
odcinek całkiem niezły, choć bywały lepsze. Ciekawam jak rozwiążą dylemat z końcówki odcinka. Mam nadzieję, że odpowiednio tj. nikt z moich ulubieńców nie ucierpi
Deanariell - Wto 22 Lis, 2011 22:45
| BeeMeR napisał/a: | | a Dean jest piękny |
| BeeMeR napisał/a: | | znaczy Jensen |
Noooo, ba! Zawsze to powtarzałam. A wiek mu tylko dodaje urody.
Anaru - Pią 25 Lis, 2011 14:03
8x09 świetny, niezmiernie mi sie podobało to co spadło z drzewa i klasycznie zadziałało w odpowiednim momencie
Dean beztroski rewelacyjny, miny chłopaków (wszystkich, z Bobbym włącznie) bezcenne.
I mam nadzieję, że to tylko dziurka w tym jednym miejscu
Pomysł autokonsumpcji ciekawy, nie powiem
Ogólnie odcinek jeden z lepszych dla mnie, tak pod kątem dialogów, min i wspólnych relacji patrząc.
Anaru - Nie 27 Lis, 2011 09:58
ps pomyłka w odcinkach, to 7 sezon, nie 8, a ja jak tępa owca skopiowałam
Znaczy odcinek 7x09 był
A co z 7x10? Jakaś przerwa?
Admete - Nie 27 Lis, 2011 11:21
Ta, przerwa. Ale ja i tak nie oglądam. Widziałam pieć odcinków.
Aragonte - Nie 27 Lis, 2011 12:40
Khem, khem... Może uda mi się w końcu nadrobić SPN. W tej chwili jestem przy Apokalipsie w wykonaniu Wojny, czyli oglądam drugi odcinek V sezonu więc trochę czasu mi to pewnie zajmie.
Zobaczymy, czy się wciągnę, na razie pomysły są ciekawe.
Fibula - Nie 27 Lis, 2011 12:45
| Aragonte napisał/a: | Khem, khem... Może uda mi się w końcu nadrobić SPN. W tej chwili jestem przy Apokalipsie w wykonaniu Wojny, czyli oglądam drugi odcinek V sezonu więc trochę czasu mi to pewnie zajmie.
Zobaczymy, czy się wciągnę, na razie pomysły są ciekawe. |
Jesteś dokładnie o sezon dalej niż ja.
Aragonte - Nie 27 Lis, 2011 13:13
Nie zmienia to faktu, że supernaturalnie jestem strasznie zapóźniona
BTW rozśmieszył mnie tekst Deana w końcówce tego odcinka, ten o "przystanku na Górze Przeznaczenia" Fajna aluzja do LOTR.
Admete - Nie 27 Lis, 2011 14:13
V sezon jest całkiem dobry. Ma kilka naprawdę świetnych i zabawnych odcinków.
Anonymous - Nie 27 Lis, 2011 14:37
Mnie tez sie bardzo podoba - chociaz nadal uwazam, ze pomylily im sie odcinki koncowe i poczatkowe
Admete - Nie 27 Lis, 2011 15:56
Nie bardzo rozumiem, o co ci chodzi.
Odcinek 6 całkiem niezły, ale 7 bardziej mi sie podobał. Fajna historia, zakręcone miasteczko i powrót do korzeni.
Anonymous - Nie 27 Lis, 2011 17:04
chodzi o zakonczenie serii wyjsciem lewiatanow, a nie szalenstwem Castiela
Admete - Nie 27 Lis, 2011 17:10
Ale ja pisałam o V sezonie, nie o VI. A teraz jest VII. Aragonte ogląda V.
8 odcinek ze ślubem i powrotem Becky bardzo zabawny. A Crowley z brodą diabelsko przystojny
Anonymous - Nie 27 Lis, 2011 17:17
a ja o obecnym, tylko mi zjadlo "nowy" na poczatku zdania - to chyba moj pierwszy sezon ogladany w miare na biezaco (hurtem po 4 odcinki )
Admete - Nie 27 Lis, 2011 22:00
Ja się zatrzymałam po odcinku 8, kolejny obejrzę, jak mi się znów pare nazbiera.
Deanariell - Pon 28 Lis, 2011 01:13
| Admete napisał/a: | | Ja się zatrzymałam po odcinku 8, kolejny obejrzę, jak mi się znów pare nazbiera. |
A myślałam, że Cię jakoś dogonię i w końcu obejrzymy coś razem. Niestety nadal jestem po trzech odcinkach, co jak na mnie zakrawa na objaw poważnej chandry, bo do tej pory nie było to do pomyślenia w ogóle - "po trupach" , ale musiałam być na bieżąco z SPN-em... Biorąc dodatkowo pod uwagę fakt, że nadal niezmiennie darzę Dean'a głębokim platonicznym uczuciem, sytuacja nie jest normalna.
Anonymous - Pon 28 Lis, 2011 02:19
oj nie...
praedzio - Pon 28 Lis, 2011 05:21
Ja ostatnio przyłapuję się na tym, że widzę facetów przypominających mi Sama - więc może w końcu przysiądę do zaległych sezonów.
Admete - Sob 03 Gru, 2011 08:36
No nie...jesli oni zrobili, to co zrobili na końcu 10 odcinka, to jestem całkowicie i absolutnie obrażona...
Deanariell - Sob 03 Gru, 2011 08:49
| Admete napisał/a: | | No nie...jesli oni zrobili, to co zrobili na końcu 10 odcinka, to jestem całkowicie i absolutnie obrażona... |
Nie, nie, to nie może być! Nie zgadzam się! Protestuję!
(Naturalnie nadal mam obejrzane dopiero te trzy pierwsze, ale kolekcjonuję pozostałe i podejrzałam końcówkę odcinka 10... )
Admete - Sob 03 Gru, 2011 08:51
I co nam z protestowania...Castiela już nie ma, a teraz ...Na razie trzeba czekac do 6 stycznia.
|
|
|