Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
aneby - Czw 05 Mar, 2009 22:52
| Anaru napisał/a: | | A kiedy powtórki? Bo o tej porze to mnie nie ma NIGDY w domu. |
O 5.35 rano
Zapewne bywasz w domu o tej porze ?
http://www.teleman.pl/pro...ego-swiata.html
Anaru - Czw 05 Mar, 2009 23:07
| aneby napisał/a: | O 5.35 rano
Zapewne bywasz w domu o tej porze ? |
O tej porze to ja jestem sztywny trup i nawet piękni bracia W. są mi całkiem obojętni
Ale sobie porę wymyślili , szkoda, że nie koło 4
trifle - Czw 05 Mar, 2009 23:11
Zastanawiam się, czy kiedyś wreszcie będzie jakiś inteligentny człowiek zajmował się układaniem ramówek..
aneby - Czw 05 Mar, 2009 23:36
| trifle napisał/a: | | czy kiedyś wreszcie będzie jakiś inteligentny człowiek zajmował się układaniem ramówek. |
Tam są sami inteligentni. Inaczej.
BeeMeR - Pią 06 Mar, 2009 09:34
| aneby napisał/a: | Tam są sami inteligentni. Inaczej. |
A godziny prześmieszne -
| Anaru napisał/a: | O tej porze to ja jestem sztywny trup i nawet piękni bracia W. są mi całkiem obojętni | O tej porze to ja nie jestem i nie wyglądam
Chociaż ostatnio budzę się niedługo później niewyspana jak 4 cholery, więc może taka nieoczekiwana wizyta pomogłaby mi zasnąć?
Anaru - Pią 06 Mar, 2009 09:35
| BeeMeR napisał/a: | może taka nieoczekiwana wizyta pomogłaby mi zasnąć? |
No nie wiem, nie wiem
Już to widzę, jak na widok braci W. zapadasz w letarg
Ale to przynajmniej byłby miły poranek
BeeMeR - Pią 06 Mar, 2009 09:42
| Anaru napisał/a: | Ale to przynajmniej byłby miły poranek | Oj, tak- to na pewno
Może nawet nie poszłabym do pracy
Calipso - Pią 06 Mar, 2009 16:43
| Anaru napisał/a: | | O tej porze to ja jestem sztywny trup i nawet piękni bracia W. są mi całkiem obojętni |
O tej porze i tak dzwoni mój budzik,to przynajmniej dzień byłby mile zaczęty Ale nie mam TVN7
Anaru - Pią 06 Mar, 2009 22:31
| Calipso napisał/a: | Ale nie mam TVN7 |
Ja mam, ale nawet dla braci W. nie będę wywlekać o tej porze szczątków z grobka
Harry_the_Cat - Sob 07 Mar, 2009 00:37
scenka z 4.15: http://www.youtube.com/watch?v=P79Nm481xJA
Caitriona - Sob 07 Mar, 2009 12:18
Co oni robią? Wyszli ze swoich ciał? Lubię Pamelę
Harry_the_Cat - Sob 07 Mar, 2009 20:37
4.17.
Title: "It's A Terrible Life"
Airs: March 26, 2009
Director: James L. Conway
Writer: Sera Gamble
Summary: IF THE WINCHESTERS WEREN’T HUNTERS… — Dean (Jensen Ackles) and Sam (Jared Padalecki) are living very normal and separate lives. Dean is a corporate man who enjoys health drinks and listens to news radio vs. rock stations. He works at a company called Sandover Bridge & Iron Company alongside Sam (Jared Padalecki) who is in Tech Support. It seems as if the two do not know each other. However, after co-workers start committing suicide at an alarming rate, the two find themselves working side by side to solve the murders. James Conway directed the episode written by Sera Gamble. (Source: Supernatural.tv)
Admete - Sob 07 Mar, 2009 20:42
Ciekawie się zapowiada
Harry_the_Cat - Nie 08 Mar, 2009 01:32
To może zainteresować Admete i Riellę - w USA sezon 4 na DVD: Wrzesien 8, 2009 (Blu-Ray & DVD)
Admete - Nie 08 Mar, 2009 11:13
Dzieki Harry Na pewno się zainteresujemy, choć ja w tym roku sprawdze tez ebay.
Harry_the_Cat - Nie 08 Mar, 2009 22:37
Pierwszy plakacik jest naprawdę niezły: http://community.livejour...355.html#cutid2
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 12:14
Pierwszy jest niezły, ale mnie się bardziej podoba drugi
Agn - Pon 09 Mar, 2009 12:33
A mnie się żaden jakoś nie podoba.
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 17:59
Naprawdę? Moim zdaniem dwa pierwsze są rewelacyjnie zrobione. Sporo pracy dziewczyna (zakładam ze to dziewczę) w nie włożyła. Taka 'podróbka' nie jest prosta
Agn - Pon 09 Mar, 2009 18:43
Wierzę na słowo. Ale są kompletnie nie w moim guście, dlatego mi się nie podobają. Jestem subiektywna do bólu, wiem.
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 18:47
Nie no, spoksik, w końcu każdy ma swoje zdanie Mnie się bardzo podobają
Jestem na SPNowym głodzie i to takim ze hej, zaraz zacznę chyba powtórki... I jeszcze nie ma się czym pocieszyc, bo inne moje seriale też mają przerwę A ja jestem człowiek uzależniony.......
Agn - Pon 09 Mar, 2009 19:04
To kiedy ten przeklęty hiatus się kończy? Bo ja też na głodzie... *le sigh*
praedzio - Pon 09 Mar, 2009 19:08
Ja od soboty lecę powtórkami. Koleżanka z pracy już od dawna wierci mi dziurę w brzuchu o trzeci sezon, więc kiedy byłam w domu, to sobie go zrzuciłam na laptop - i teraz przy okazji podglądam.
A przerwa się skończy już w ten czwartek.
Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 19:20
| Agn napisał/a: | | To kiedy ten przeklęty hiatus się kończy? Bo ja też na głodzie... *le sigh* |
Już za chwileczkę, już za momencik (tralalalalala tralalalalala) piątek z SPN-em niech nam się święci! (tralalalalala tralalalalala) Kręcić się będzie Dean'ek z Sam'em - czy wszystkie buzie już roześmiane? Uffffff... nareszcie Nasz depresyjny antydepresant
Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 19:33
| Agn napisał/a: | | Papa Winchester to Papa Winchester. Żadna rola popełniona przez tego aktora w pijanym widzie tego nie zmieni. Ich habe gesagt. |
AMEN No co Wy chcecie, aktor musi jakoś zarabiać w tych trudnych czasach - a o ambitne role wcale chyba nie tak łatwo - no i nie wiem czy ogół Amerykanów wybrałby się tak ochoczo do kina na coś ambitniejszego A tak popcorn i cola sprzedadzą się znakomicie, widzom nie będzie zaś groziło przegrzanie zwojów mózgowych od nadmiernego myślenia... Zresztą, aż tak źle nie wygląda i fajną ma "emotkę" w klapie ------>
EDIT: Mag, jeśli nie kojarzysz Dean'a Winchester'a, to wystarczy spojrzeć na mój avek Ave Jensen! [Jensen to imię, Ackles to jego nazwisko ]
|
|
|