To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

aneby - Czw 05 Mar, 2009 22:52

Anaru napisał/a:
A kiedy powtórki? Bo o tej porze to mnie nie ma NIGDY w domu.

O 5.35 rano :rotfl:
Zapewne bywasz w domu o tej porze ? :wink: :mrgreen:

http://www.teleman.pl/pro...ego-swiata.html

Anaru - Czw 05 Mar, 2009 23:07

aneby napisał/a:
O 5.35 rano :rotfl:
Zapewne bywasz w domu o tej porze ? :wink: :mrgreen:

O tej porze to ja jestem sztywny trup i nawet piękni bracia W. są mi całkiem obojętni :roll:
Ale sobie porę wymyślili :roll: , szkoda, że nie koło 4 :roll:

trifle - Czw 05 Mar, 2009 23:11

Zastanawiam się, czy kiedyś wreszcie będzie jakiś inteligentny człowiek zajmował się układaniem ramówek.. :roll:
aneby - Czw 05 Mar, 2009 23:36

trifle napisał/a:
czy kiedyś wreszcie będzie jakiś inteligentny człowiek zajmował się układaniem ramówek.

Tam są sami inteligentni. Inaczej. :wink: :roll:

BeeMeR - Pią 06 Mar, 2009 09:34

aneby napisał/a:
Tam są sami inteligentni. Inaczej. :wink: :roll:
:rotfl:
A godziny prześmieszne - :roll:

Anaru napisał/a:
O tej porze to ja jestem sztywny trup i nawet piękni bracia W. są mi całkiem obojętni :roll:
O tej porze to ja nie jestem i nie wyglądam :paddotylu:
Chociaż ostatnio budzę się niedługo później niewyspana jak 4 cholery, więc może taka nieoczekiwana wizyta pomogłaby mi zasnąć? :mysle: :olsnienie:

Anaru - Pią 06 Mar, 2009 09:35

BeeMeR napisał/a:
może taka nieoczekiwana wizyta pomogłaby mi zasnąć? :mysle: :olsnienie:

No nie wiem, nie wiem :mrgreen:
Już to widzę, jak na widok braci W. zapadasz w letarg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale to przynajmniej byłby miły poranek :mrgreen:

BeeMeR - Pią 06 Mar, 2009 09:42

Anaru napisał/a:
Ale to przynajmniej byłby miły poranek :mrgreen:
Oj, tak- to na pewno :twisted:
Może nawet nie poszłabym do pracy :-P

Calipso - Pią 06 Mar, 2009 16:43

Anaru napisał/a:
O tej porze to ja jestem sztywny trup i nawet piękni bracia W. są mi całkiem obojętni

O tej porze i tak dzwoni mój budzik,to przynajmniej dzień byłby mile zaczęty :wink: Ale nie mam TVN7 :roll:

Anaru - Pią 06 Mar, 2009 22:31

Calipso napisał/a:
Ale nie mam TVN7 :roll:

Ja mam, ale nawet dla braci W. nie będę wywlekać o tej porze szczątków z grobka :roll:

Harry_the_Cat - Sob 07 Mar, 2009 00:37

scenka z 4.15: http://www.youtube.com/watch?v=P79Nm481xJA
Caitriona - Sob 07 Mar, 2009 12:18

Co oni robią? Wyszli ze swoich ciał? Lubię Pamelę ;)
Harry_the_Cat - Sob 07 Mar, 2009 20:37

4.17.

Title: "It's A Terrible Life"
Airs: March 26, 2009

Director: James L. Conway
Writer: Sera Gamble

Summary: IF THE WINCHESTERS WEREN’T HUNTERS… — Dean (Jensen Ackles) and Sam (Jared Padalecki) are living very normal and separate lives. Dean is a corporate man who enjoys health drinks and listens to news radio vs. rock stations. He works at a company called Sandover Bridge & Iron Company alongside Sam (Jared Padalecki) who is in Tech Support. It seems as if the two do not know each other. However, after co-workers start committing suicide at an alarming rate, the two find themselves working side by side to solve the murders. James Conway directed the episode written by Sera Gamble. (Source: Supernatural.tv)

:shock:

Admete - Sob 07 Mar, 2009 20:42

Ciekawie się zapowiada :-)
Harry_the_Cat - Nie 08 Mar, 2009 01:32

To może zainteresować Admete i Riellę - w USA sezon 4 na DVD: Wrzesien 8, 2009 (Blu-Ray & DVD)
Admete - Nie 08 Mar, 2009 11:13

Dzieki Harry :-) Na pewno się zainteresujemy, choć ja w tym roku sprawdze tez ebay.
Harry_the_Cat - Nie 08 Mar, 2009 22:37

Pierwszy plakacik jest naprawdę niezły: http://community.livejour...355.html#cutid2
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 12:14

Pierwszy jest niezły, ale mnie się bardziej podoba drugi ;)
Agn - Pon 09 Mar, 2009 12:33

A mnie się żaden jakoś nie podoba. :roll:
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 17:59

Naprawdę? Moim zdaniem dwa pierwsze są rewelacyjnie zrobione. Sporo pracy dziewczyna (zakładam ze to dziewczę) w nie włożyła. Taka 'podróbka' nie jest prosta ;)
Agn - Pon 09 Mar, 2009 18:43

Wierzę na słowo. Ale są kompletnie nie w moim guście, dlatego mi się nie podobają. Jestem subiektywna do bólu, wiem.
Caitriona - Pon 09 Mar, 2009 18:47

Nie no, spoksik, w końcu każdy ma swoje zdanie ;) Mnie się bardzo podobają :D

Jestem na SPNowym głodzie i to takim ze hej, zaraz zacznę chyba powtórki... I jeszcze nie ma się czym pocieszyc, bo inne moje seriale też mają przerwę :cry2: A ja jestem człowiek uzależniony.......

Agn - Pon 09 Mar, 2009 19:04

To kiedy ten przeklęty hiatus się kończy? Bo ja też na głodzie... *le sigh*
praedzio - Pon 09 Mar, 2009 19:08

Ja od soboty lecę powtórkami. :D Koleżanka z pracy już od dawna wierci mi dziurę w brzuchu o trzeci sezon, więc kiedy byłam w domu, to sobie go zrzuciłam na laptop - i teraz przy okazji podglądam. ;)
A przerwa się skończy już w ten czwartek. :banan_Bablu:

Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 19:20

Agn napisał/a:
To kiedy ten przeklęty hiatus się kończy? Bo ja też na głodzie... *le sigh*

Już za chwileczkę, już za momencik (tralalalalala tralalalalala) :excited: piątek z SPN-em niech nam się święci! (tralalalalala tralalalalala) :cheerleader2: :love_shower: Kręcić się będzie Dean'ek z Sam'em - czy wszystkie buzie już roześmiane? :mrgreen: Uffffff... nareszcie :roll: Nasz depresyjny antydepresant :-P

Deanariell - Pon 09 Mar, 2009 19:33

Agn napisał/a:
Papa Winchester to Papa Winchester. Żadna rola popełniona przez tego aktora w pijanym widzie tego nie zmieni. Ich habe gesagt.

AMEN :mrgreen: No co Wy chcecie, aktor musi jakoś zarabiać w tych trudnych czasach - a o ambitne role wcale chyba nie tak łatwo - no i nie wiem czy ogół Amerykanów wybrałby się tak ochoczo do kina na coś ambitniejszego :roll: A tak popcorn i cola sprzedadzą się znakomicie, widzom nie będzie zaś groziło przegrzanie zwojów mózgowych od nadmiernego myślenia... :rotfl: Zresztą, aż tak źle nie wygląda i fajną ma "emotkę" w klapie ------> :)

EDIT: Mag, jeśli nie kojarzysz Dean'a Winchester'a, to wystarczy spojrzeć na mój avek ;) Ave Jensen! :serce2: [Jensen to imię, Ackles to jego nazwisko :P ]