To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Aragonte - Nie 29 Kwi, 2012 22:16

Tak, pawie drące ryja i siedzące na drzewie jak na grzędzie :mrgreen:

Agn, kto nazwał Cię dziwną? :shock:

Agn - Nie 29 Kwi, 2012 23:19

Ja się przez chwilę zastanawiałam, ale Kasiek mnie objaśniła, aż sobie to wpisałam w sygnę (albowiem gdzieś musiałam). :mrgreen:

Jakby co - w pracy był mail, że druga połowa czerwca to naprawdę będzie jakieś zebranie, zatem............................... *znacząco zawiesza głos*

Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 05:56

Kasiek jest dumna :mrgreen:
milenaj - Śro 02 Maj, 2012 16:28

To jeszcze nic na 100% pewnego, ale na 80 tak. Prawdopodobnie będę w Warszawie 11 i 12 maja. I w związku z tym dwa pytania: czy znacie może jakiś w miarę tani hostel w centrum miasta?

No i może da radę umówić się z Wami na jakąś kawę. A może wyskoczycie ze mną na Targi Ksiązki? :mrgreen:

EDIT: nocleg znaleziony. :mrgreen:

Agn - Śro 02 Maj, 2012 22:35

Mileno, koniecznie obadaj te targi najdokładniej jak się da!
Mnie tam nie będzie, szkoda, no ale trudno. Zdam się na twą relację. :mrgreen:

Aragonte - Sob 05 Maj, 2012 00:45

milenaj napisał/a:
No i może da radę umówić się z Wami na jakąś kawę. A może wyskoczycie ze mną na Targi Ksiązki? :mrgreen:

Jeśli tylko będę w W-wie, to chętnie się z Tobą spotkam, ale ciągle nie wiem, czy będę w ten weekend, bo może wyjade do rodziców :?
Dam znać na dniach, OK?

Riella, Warszawa czeka :)
A Kraków mnie się marzy... Fajnie było w Trzech Króli :)

Deanariell - Sob 05 Maj, 2012 01:18

Aragonte napisał/a:
A Kraków mnie się marzy... Fajnie było w Trzech Króli

No ba! :serce:

Aragonte napisał/a:
Riella, Warszawa czeka

Wiem i doceniam, na pewno kiedyś się w końcu zjawię. :) Szkoda, że nie mam zdolności bilokacji... :-| Teleportacja też byłaby miłym udogodnieniem w tej kwestii. ;)

Aragonte - Sob 05 Maj, 2012 01:25

Deanariell napisał/a:
Wiem i doceniam, na pewno kiedyś się w końcu zjawię. :) Szkoda, że nie mam zdolności bilokacji... :-| Teleportacja też byłaby miłym udogodnieniem w tej kwestii. ;)

No mam nadzieję! Admete obiecuje przyjechać, obiecuje i nie przyjeżdża, buuu :(

Deanariell - Sob 05 Maj, 2012 01:33

Ja bym przyjechała, bo lubię podróże, ale okoliczności są przeciw mnie - a zwłaszcza beznadziejny stan konta :roll: , nadmiar obowiązków oraz chroniczny brak czasu na przyjemności/czyli również wyjazdy. :-| Inaczej nawet Sauron by mnie nie powstrzymał. :P
Admete - Sob 05 Maj, 2012 07:56

Ja ci zapłacę wycieczke,a le wiem, że nie zostawisz dziecka na dłużej...
Caitriona - Sob 05 Maj, 2012 13:13

milenaj napisał/a:
No i może da radę umówić się z Wami na jakąś kawę. A może wyskoczycie ze mną na Targi Ksiązki?

Miałam iść, ale nie dam rady - moja bratanica chrześnica ma 13 maja komunię ;)

milenaj - Sob 05 Maj, 2012 13:16

Aragonte ja niedługo wyjeżdżam i nie będę miała dostepu do internetu. Wyslę Ci na priv mój numer komórki, to wyślij mi sms-a, czy będziesz w Mieście.

Catriona, może następnym razem. :mrgreen:

Aragonte - Wto 08 Maj, 2012 16:51

Kaśku, to kiedy przyjeżdżasz do W-wy? :mrgreen:
Anonymous - Wto 08 Maj, 2012 17:18

Najchętniej to jeszcze dziś, no ostatecznie jutro :(

A Aragonte Kochana wyślij mi numer konta

Aragonte - Wto 08 Maj, 2012 18:55

Napisałam PW :wink:

A do siedliszcza Kociann Tri naturalnie zapraszam :mrgreen:

milenaj - Śro 16 Maj, 2012 17:25

Po dłuższej nieobecności zawitałam dzisiaj do domu. Przynajmniej na kilka dni...

Targi Książki w Warszawie bardzo mi się podobały. To zdecydowanie raj dla książkoholików. :mrgreen:

Dziękuję też za przemiłe dla mnie spotkanie z Aragonte i Caroline. Mam nadzieję, że kiedyś uda się to powtórzyć i może w większym gronie. :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:

Aragonte - Śro 16 Maj, 2012 20:19

Milenaj, to ja dziękuję :kwiatki_wyciaga:
Następne spotkanie będzie - mam nadzieję - ciut bardziej gromadne :wink:

Caitriona - Śro 16 Maj, 2012 20:33

I może nawet mnie się uda na nie dotrzeć.... :-P
Aragonte - Śro 16 Maj, 2012 20:42

Zaczynamy już robić o to zakłady, Caitri :wink:
Anonymous - Śro 16 Maj, 2012 20:45

Ja mogę przyjmować.... :mrgreen:
Caitriona - Czw 17 Maj, 2012 18:32

Aragonte napisał/a:
Zaczynamy już robić o to zakłady, Caitri

O, matko, hazardzistki :mrgreen: :mrgreen:

Agn - Pon 04 Cze, 2012 23:33

Zły Agn! :evil:
Muszę odwołać spotkanie warszawskie w drugiej połowie czerwca. Owszem, zebranie się odbędzie, ale ze względu na ojro 2012 organizują je w Zawierciu. No tak mi popsuć plany!!! Nienawidzę Ojroooo!!! :wsciekla:

Aragonte - Pon 04 Cze, 2012 23:48

Buuuu :(
A może przyjedziesz kiedyś na własną rękę?

Agn - Pon 04 Cze, 2012 23:54

A to jak najbardziej, nie myślcie sobie, że wam daruję. :twisted:
Agn - Pią 19 Paź, 2012 23:19

WARSZAWO!!!
Właśnie się dowiedziałam, że w poniedziałek jadę do stolicy na kolejne szkolenie. Nie wiem, jak dokładnie będę stała z czasem, ale gdyby się dało w jakiś wieczór spotkać się na piwku czy cuś? Być może będę miała możliwość w poniedziałek lub wtorek wieczorem. Środa... nie wiem jeszcze jak będzie wyglądała, ale w razie czego mogę wysłać komuś SMSa z info.
Uprzedzam jednak, że kiepsko u mnie ze znajomością stolicy, no i na noc muszę wracać do hotelu.