Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Aragonte - Nie 29 Kwi, 2012 22:16
Tak, pawie drące ryja i siedzące na drzewie jak na grzędzie
Agn, kto nazwał Cię dziwną?
Agn - Nie 29 Kwi, 2012 23:19
Ja się przez chwilę zastanawiałam, ale Kasiek mnie objaśniła, aż sobie to wpisałam w sygnę (albowiem gdzieś musiałam).
Jakby co - w pracy był mail, że druga połowa czerwca to naprawdę będzie jakieś zebranie, zatem............................... *znacząco zawiesza głos*
Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 05:56
Kasiek jest dumna
milenaj - Śro 02 Maj, 2012 16:28
To jeszcze nic na 100% pewnego, ale na 80 tak. Prawdopodobnie będę w Warszawie 11 i 12 maja. I w związku z tym dwa pytania: czy znacie może jakiś w miarę tani hostel w centrum miasta?
No i może da radę umówić się z Wami na jakąś kawę. A może wyskoczycie ze mną na Targi Ksiązki?
EDIT: nocleg znaleziony.
Agn - Śro 02 Maj, 2012 22:35
Mileno, koniecznie obadaj te targi najdokładniej jak się da!
Mnie tam nie będzie, szkoda, no ale trudno. Zdam się na twą relację.
Aragonte - Sob 05 Maj, 2012 00:45
| milenaj napisał/a: | No i może da radę umówić się z Wami na jakąś kawę. A może wyskoczycie ze mną na Targi Ksiązki? |
Jeśli tylko będę w W-wie, to chętnie się z Tobą spotkam, ale ciągle nie wiem, czy będę w ten weekend, bo może wyjade do rodziców
Dam znać na dniach, OK?
Riella, Warszawa czeka
A Kraków mnie się marzy... Fajnie było w Trzech Króli
Deanariell - Sob 05 Maj, 2012 01:18
| Aragonte napisał/a: | | A Kraków mnie się marzy... Fajnie było w Trzech Króli |
No ba!
| Aragonte napisał/a: | | Riella, Warszawa czeka |
Wiem i doceniam, na pewno kiedyś się w końcu zjawię. Szkoda, że nie mam zdolności bilokacji... Teleportacja też byłaby miłym udogodnieniem w tej kwestii.
Aragonte - Sob 05 Maj, 2012 01:25
| Deanariell napisał/a: | Wiem i doceniam, na pewno kiedyś się w końcu zjawię. Szkoda, że nie mam zdolności bilokacji... Teleportacja też byłaby miłym udogodnieniem w tej kwestii. |
No mam nadzieję! Admete obiecuje przyjechać, obiecuje i nie przyjeżdża, buuu
Deanariell - Sob 05 Maj, 2012 01:33
Ja bym przyjechała, bo lubię podróże, ale okoliczności są przeciw mnie - a zwłaszcza beznadziejny stan konta , nadmiar obowiązków oraz chroniczny brak czasu na przyjemności/czyli również wyjazdy. Inaczej nawet Sauron by mnie nie powstrzymał.
Admete - Sob 05 Maj, 2012 07:56
Ja ci zapłacę wycieczke,a le wiem, że nie zostawisz dziecka na dłużej...
Caitriona - Sob 05 Maj, 2012 13:13
| milenaj napisał/a: | | No i może da radę umówić się z Wami na jakąś kawę. A może wyskoczycie ze mną na Targi Ksiązki? |
Miałam iść, ale nie dam rady - moja bratanica chrześnica ma 13 maja komunię
milenaj - Sob 05 Maj, 2012 13:16
Aragonte ja niedługo wyjeżdżam i nie będę miała dostepu do internetu. Wyslę Ci na priv mój numer komórki, to wyślij mi sms-a, czy będziesz w Mieście.
Catriona, może następnym razem.
Aragonte - Wto 08 Maj, 2012 16:51
Kaśku, to kiedy przyjeżdżasz do W-wy?
Anonymous - Wto 08 Maj, 2012 17:18
Najchętniej to jeszcze dziś, no ostatecznie jutro
A Aragonte Kochana wyślij mi numer konta
Aragonte - Wto 08 Maj, 2012 18:55
Napisałam PW
A do siedliszcza Kociann Tri naturalnie zapraszam
milenaj - Śro 16 Maj, 2012 17:25
Po dłuższej nieobecności zawitałam dzisiaj do domu. Przynajmniej na kilka dni...
Targi Książki w Warszawie bardzo mi się podobały. To zdecydowanie raj dla książkoholików.
Dziękuję też za przemiłe dla mnie spotkanie z Aragonte i Caroline. Mam nadzieję, że kiedyś uda się to powtórzyć i może w większym gronie.
Aragonte - Śro 16 Maj, 2012 20:19
Milenaj, to ja dziękuję
Następne spotkanie będzie - mam nadzieję - ciut bardziej gromadne
Caitriona - Śro 16 Maj, 2012 20:33
I może nawet mnie się uda na nie dotrzeć....
Aragonte - Śro 16 Maj, 2012 20:42
Zaczynamy już robić o to zakłady, Caitri
Anonymous - Śro 16 Maj, 2012 20:45
Ja mogę przyjmować....
Caitriona - Czw 17 Maj, 2012 18:32
| Aragonte napisał/a: | | Zaczynamy już robić o to zakłady, Caitri |
O, matko, hazardzistki
Agn - Pon 04 Cze, 2012 23:33
Zły Agn!
Muszę odwołać spotkanie warszawskie w drugiej połowie czerwca. Owszem, zebranie się odbędzie, ale ze względu na ojro 2012 organizują je w Zawierciu. No tak mi popsuć plany!!! Nienawidzę Ojroooo!!!
Aragonte - Pon 04 Cze, 2012 23:48
Buuuu
A może przyjedziesz kiedyś na własną rękę?
Agn - Pon 04 Cze, 2012 23:54
A to jak najbardziej, nie myślcie sobie, że wam daruję.
Agn - Pią 19 Paź, 2012 23:19
WARSZAWO!!!
Właśnie się dowiedziałam, że w poniedziałek jadę do stolicy na kolejne szkolenie. Nie wiem, jak dokładnie będę stała z czasem, ale gdyby się dało w jakiś wieczór spotkać się na piwku czy cuś? Być może będę miała możliwość w poniedziałek lub wtorek wieczorem. Środa... nie wiem jeszcze jak będzie wyglądała, ale w razie czego mogę wysłać komuś SMSa z info.
Uprzedzam jednak, że kiepsko u mnie ze znajomością stolicy, no i na noc muszę wracać do hotelu.
|
|
|