Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
asiek - Nie 18 Lip, 2010 19:53
Dzięki
Admete - Nie 18 Lip, 2010 19:54
A nie w niedzielę? O The Gates chodzi, tak?
http://www.imdb.com/title/tt1599357/episodes
Na Futon Critic też daty raczej niedzielne.
http://www.thefutoncritic...gates/listings/
spin_girl - Nie 18 Lip, 2010 19:59
Ooops, przepraszam bardzo pomyliło mi się z Haven The Gates jest faktycznie w niedziele.
Agn - Nie 18 Lip, 2010 19:59
Dlaczego cię to dziwi, PraEdwardzie? Wilki są naprawdę prześlicznymi stworzeniami.
| asiek napisał/a: | | Praedziu, a w który dzień są premiery odcinków ? |
Właśnie? Jestem po drugim odcinku. Robi się ciekawie... coś czuję, że ten Chad naprawdę jest niewinny. Coś tu jest nakręcone jak sprężynka.
EDYCJA: O, widzę, że gdy klepałam wpis, pojawiła się już odp.
Admete - Nie 18 Lip, 2010 20:00
Z tego co wiem, na razie są trzy
Agn - Nie 18 Lip, 2010 20:01
Więcej CocoJumboTV na razie nie oferuje, ale pewnie jutro oferta się zwiększy.
praedzio - Nie 18 Lip, 2010 20:01
Dokładnie.
Agn - Nie 18 Lip, 2010 20:05
Tak przy okazji od pewnego czasu mam taką piękną tapetę na lapciu. Normalnie moje przywiązanie do respiratora wzrosło jeszcze bardziej.
asiek - Nie 18 Lip, 2010 20:25
O ! To dzisiaj jest nowy odcinek TB i The Gates. Jutro będzie co oglądać...
Agn - Nie 18 Lip, 2010 21:22
Lecę przez trzeci odcinek. Podoba mi się. Taki trochę kryminalny z supernaturalnym skrętem serial. Lubię komendanta, naprawdę sympatyczna postać. A chłopak, który gra Charliego jest uroczy. Blady, ciemnowłosy, ma piegi i nie jakiś powalający przystojniak, ale miła buzia.
Jestem ciekawa, czy ojciec Andie w końcu jej powiedział prawdę o jej matce. Dziewczyna może się mocno zdziwić.
I kim jest pani policjantka???
EDYCJA: Skończyłam trójkę. Czyli każdy odcinek to osobna sprawa. A zatem Chad naprawdę zabił swojego byłego szefa. Hmm, szkoda. No chyba że jeszcze do tego kiedyś wrócą.
Spodobał mi się ten serial.
asiek - Nie 18 Lip, 2010 22:12
| Agn napisał/a: | | A zatem Chad naprawdę zabił swojego byłego szefa. Hmm, szkoda. No chyba że jeszcze do tego kiedyś wrócą. |
Mam wątpliwości...Ta herbatka mnie niepokoi.
Agn - Pon 19 Lip, 2010 10:08
Mnie niepokoi i herbatka (a raczej kobieta, która ją produkuje), i pochodzenie Andie, i policjantka... Zastanawiam się, co z tym wszystkim się będzie działo...
Ja z tym Chadem doszłam do wniosku dlatego, że każdy odcinek wygląda na zamkniętą sprawę. To, co się ciągnie, to są inne wątki.
asiek - Pon 19 Lip, 2010 10:48
| Agn napisał/a: | | Ja z tym Chadem doszłam do wniosku dlatego, że każdy odcinek wygląda na zamkniętą sprawę. To, co się ciągnie, to są inne wątki. |
Ale Chad nie wygląda mi na winnego... i ten najazd kamery na herbatkę podczas zatrzymania IMO sugeruje, że coś jest nie tak. ... Z pewnością herbatka wywiera dziwny wpływ na ludzi, bo o tym wspominała sama zielarka...
No nic, pożyjemy zobaczymy ... Może ponosi mnie wyobraźnia.
Agn - Pon 19 Lip, 2010 11:04
Na razie i tak trudno powiedzieć coś po trzech odcinkach, bo to dopiero początki serialu. Jeszcze zobaczymy. Ale fakt, że ta herbatka jest naprawdę podejrzana. I jeszcze jedno - co ma sama blondzia-zielareczka z tego? Bo np. na krwi Claire piekielnie jej zależało. Ja nie wierzę, żeby ona z dobroci serca wykonała tylko zaklęcie. Coś tu poważnie śmierdzi.
praedzio - Pon 19 Lip, 2010 19:25
Ha! Widzę, że nie będę samotnie oglądać serialu. Lecę łowić czwóreczkę.
Agn - Pon 19 Lip, 2010 19:40
A wiesz, kto mi jeszcze w tym serialu poważnie śmierdzi? Teresa!!! Ona nawet nie jest podejrzana, ja jestem pewna, że okaże się jakąś stworą.
Dzisiaj oglądam numerek cztery.
EDYCJA: Uch, nie. Jutro sobie obejrzę. Dzisiaj już nie dam rady.
asiek - Pon 19 Lip, 2010 21:51
| Agn napisał/a: | | Jutro sobie obejrzę. Dzisiaj już nie dam rady. |
Też jutro obejrzę, dzisiaj skusiłam się na nowy odcinek TB...Ehhhh... Ericowi piknie w pastelowym serku...
BeeMeR - Wto 20 Lip, 2010 08:31
| asiek napisał/a: | Ericowi piknie w pastelowym serku... | Przeczytałam "plastikowym" - idę po drugą kawę...
Aragonte - Wto 20 Lip, 2010 08:36
| BeeMeR napisał/a: | | asiek napisał/a: | Ericowi piknie w pastelowym serku... | Przeczytałam "plastikowym" - idę po drugą kawę... |
W jakim serku?
praedzio - Wto 20 Lip, 2010 08:57
Przepraszam za offtop... Co to kurna ma być???
Wracając do tematu - wczoraj/dzisiaj w nocy oglądałam zaległe odcinki TB (utknęłam na razie na trzecim) i cholernie się zniesmaczyłam. Tę ostatnią scenę w trzecim odcinku mogli sobie darować. Żeby zagryźć czymś ten niesmak, obejrzałam drugi odcinek Haven. Od razu lepiej.
Calipso - Wto 20 Lip, 2010 09:04
| Aragonte napisał/a: | | W jakim serku? |
Sweter w serek ?
Caitriona - Wto 20 Lip, 2010 10:34
| Calipso napisał/a: | | Sweter w serek ? |
No tak, w kolorze pastelowym Do twarzy Ericowi było
Ja jestem ciekawa co będzie dalej. Co zrobią z królową Erica i Billa. Skoro już wszyscy wiedzą, że handluje ona krwią, chyba się jej pozbędą...
spin_girl - Wto 20 Lip, 2010 14:08
Jestem załamana tym, co robią z serialem. Wszystko jest nie tak. Za dużo Billa, za mało Erica. Sookie jest za mało seksowna. Właściwie obecnie podoba mi się tylko wątek z Tarą i Talbotem. Po co ten cały idiotyzm z handlowaniem krwią, i bez tego było dużo akcji w książkach. Właściwie jest coraz gorzej
praedzio - Wto 20 Lip, 2010 14:22
A mi się coraz bardziej podoba. Zwłaszcza wprowadzenie wątku wilkołaków. I wcale nie uważam, że Sookie jest mniej seksowna. Już trzech facetów się wokół niej kręci.
spin_girl - Wto 20 Lip, 2010 14:24
| praedzio napisał/a: | | Zwłaszcza wprowadzenie wątku wilkołaków. |
wilkołaki były i w książkach...
| praedzio napisał/a: | | I wcale nie uważam, że Sookie jest mniej seksowna. Już trzech facetów się wokół niej kręci. |
bo musi, tak było w książkach, natomiast nie ma całej tej fajnej chemii między Alcidem a Sookie.
|
|
|