To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Caitriona - Pią 20 Lis, 2009 23:09

Admete napisał/a:
To taki wyraźny sygnał do widzów...

Kurczę, to już lekka przesada. Tak pięknie się ten serial zaczynał, w srodku było naprawdę nieźle, ale teraz zniżkuje.....

Harry_the_Cat - Nie 22 Lis, 2009 18:10

Probuje Was dogonic, ale cos mi nie idzie - wydaje mi się, ze ostatni odcinek, który mam, to ten jak Angela zaczyna romansowac z Wendellem... Gdzie i kiedy jest Gordon?

PS. Uwielbiam w tym sezonie Sweetsa.

Admete - Nie 22 Lis, 2009 18:40

Gordon jest w 7, powinnas mieć.
Caitriona - Nie 22 Lis, 2009 19:15

Harry_the_Cat napisał/a:
jak Angela zaczyna romansowac z Wendellem

Co mi się nie podoba... :?

Caitriona - Wto 24 Lis, 2009 18:49

Obejrzałam odcinek 8. W końcu wrócił wyluzowany Booth, noszący inne ciuchy poza standardowym garniakiem. Dziadek agenta bardzo fajny i miał dobre rady ;) Bardzo sympatyczny odcinek :D
Admete - Wto 24 Lis, 2009 19:57

też mi się ten odcinek podobał :) Booth wygląda świetnie w tej skórzanej kurtce.
Caitriona - Wto 24 Lis, 2009 20:38

Admete napisał/a:
Booth wygląda świetnie w tej skórzanej kurtce.

Zgadzam się z Tobą w 100%! :D :D

Clark też dziś był fajny: w końcu przemycił nieco rodzinnych opowieści do pracy ;)

Admete - Wto 24 Lis, 2009 20:43

Ja bym Clarka zostawiła na stałe. Pan, który gra jego rolę, jest chyba najlepszy pod względen aktorskim ze wszystkich aktorów - asystentów. Na dodatek jego postać nie jest przerysowana.
Dziadek podbił moje serce ;)

Caitriona - Śro 25 Lis, 2009 00:09

Na początku podobali mi się Nigel-Murrey i Wandell oraz ten od wiecznej depresji (nota bene dawno go nie było). Teraz zadowoliłabym się Nigelem i Clarkiem ;)

Dziadek był fany :D A Bones jakoś tak naprawdę ładnie wygladała w tym odcinku. No i skórza kurtka była the best ;) Brakowało mi już takich lżejszych bonesów.

Admete - Śro 25 Lis, 2009 05:26

Mnie też brakowało :) Nigel ewentualnie tez może zostać, dobrze sie zgrywa z Cam ;) Ten od depresji będzie chyba w następnym odcinku.
Caitriona - Śro 25 Lis, 2009 14:46

Admete napisał/a:
Ten od depresji będzie chyba w następnym odcinku

No to fajnie ;)

I wiecie co, brakuje mi Caroline :mrgreen:

Admete - Śro 25 Lis, 2009 14:56

Cytat:
wiecie co, brakuje mi Caroline

Mnie też. Może się jeszcze pojawi...

Caitriona - Śro 25 Lis, 2009 16:32

Brakuje mi jej spojrzeń i tego Mon cheri ;)
Gordon Gordon był to może i on się pojawi.

Admete - Śro 02 Gru, 2009 12:19

Bardzo ładne zdjecie :

Caitriona - Śro 02 Gru, 2009 15:30

Faktycznie ładne. Skojarzyło mi się z biurem prywatnego detektywa z lat 50. ;)
Admete - Śro 02 Gru, 2009 16:49

Caitriona napisał/a:
Faktycznie ładne. Skojarzyło mi się z biurem prywatnego detektywa z lat 50. ;)

I słusznie Ci się skojarzyło, bo robili stylizacje noir ;)

Admete - Pią 04 Gru, 2009 16:39

Promo odcinka z przyszłego tygodnia.

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Będzie zabwnie ;)

W tym tygodniu tez był.

Anonymous - Pią 04 Gru, 2009 17:13

a ja wczoraj w Boston Public widzialam mlodego Slodkiego. Zalozyli mu pampersa :twisted:
Admete - Pią 04 Gru, 2009 18:45

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Fragmenty z następnego odcinka, pojawi się kuzynka Bones - Margaret. Siostra Emily ją zagrała :)

Caitriona - Sob 05 Gru, 2009 00:05

Admete napisał/a:
Promo odcinka z przyszłego tygodnia.

O matko :mrgreen: :mrgreen: Prawie popłakałam się ze śmiechu jak Bones wiezie Bootha na tym skrzypiącym wózku :rotfl:

P.s Lubię siostrę Emily ;) Będzie fajnie.

Admete - Sob 05 Gru, 2009 14:33

To tylko dowody ;)
Caitriona - Sob 05 Gru, 2009 15:11

Admete napisał/a:
To tylko dowody

Ta... :-P

Anonymous - Sob 05 Gru, 2009 20:26

Nie widziałam jeszcze tgotygodniowego Bonesa, ale widziałam zeszłotygodniowego, te wszystkie insynuacje, ze B&B są parą są nudne powoli no i te proby ich wyswatania.... nic ciekawe jakie będą wyniki..... przydługo już to ciągną...
milenaj - Wto 08 Gru, 2009 19:35

Zgadzam się. Gdzieś cztałam, że wątek pary Booth Brennan zwolnił, bo twórcy dostali pozwolenie na dwa sezony. No i wiadomo, że czymś je trzeba zapełnić. Tylko, że w takiej formie to ja już mam dosyć powłóczystych spojrzeń Bootha w każdym odcinku i mało konkretnej akcji w tym kierunku.
Anonymous - Śro 16 Gru, 2009 13:55

Widziałam 9 odcinek dopiero i warto oglądnąć dla cudnego Hodginsa. Kwintesencja słodyczy tego człowieka. a poza tym w innym momentach poprawne.... jakby mniej wątku Boot-Bones