Fantastyka - Hobbit
Admete - Wto 16 Kwi, 2013 16:02
Dla mnie Tolkien jest nieodłączną częścią życia od wielu lat, a z bolly staram się być w miarę na bieżąco.
Anonymous - Wto 16 Kwi, 2013 23:09
Wiesz, ja nie wyobrazam sobie nie powtorzyc seansu chociazby raz w roku. Niekoniecznie na raz - po prostu w ogole. Mozna nawiazywac do swoich pasji w tak wielu aspektach - przy wychowywaniu dzieci (swoich, czy cudzych), w pracy. Zmiana priorytetow nie oznacza zmiany osobowosci i natury.
Aragonte - Czw 18 Kwi, 2013 22:41
Oglądam Hobbitowe dodatki. Fajne - wideoblogi były co prawda w sieci, ale z napisami zdecydowanie lepiej mi się ogląda No i kolejny raz stwierdzam, że niesamowicie podoba mi się pasja twórców filmu, to, że wkładają w pracę wiele emocji i świetnie się przy tym bawią Widać, że to nie tylko kwestia pieniędzy
Podobało mi się to maoryjskie powitanie, na które odpowiadał Ryś I żart Martina, że Richard mu je ukradł
Anaru - Pią 19 Kwi, 2013 00:31
Oglądasz już w naszej wersji językowej?
Aragonte - Pią 19 Kwi, 2013 00:33
Pewnie, w końcu po to kupiłam DVD
milenaj - Nie 21 Kwi, 2013 10:04
Kupię na majowy weekend. I będę siedzieć i oglądać.
Muszę też sobie sprawić "Władcę", bo do tej pory nie mam...
asiek - Nie 21 Kwi, 2013 11:47
Ostatnio zapodałam sobie Hobbita podczas haftowania, było idelanie.
Akaterine - Nie 09 Cze, 2013 21:42
Na fb zapowiedzieli premierę trailera drugiej części . Ma być we wtorek. Na razie jest plakat:
https://www.facebook.com/...elevant_count=1
Anaru - Pon 10 Cze, 2013 09:47
Zapowiedź premiery trailera....
Ja na film czekam!!!
Admete - Pon 10 Cze, 2013 13:59
No to czekamy
primavera - Pon 10 Cze, 2013 19:59
czekamy z niecieprliwością!
Admete - Wto 11 Cze, 2013 06:51
Czyżby to ten?
http://www.dailymotion.co...ms#.UbasFUrwF9A
Anonymous - Śro 12 Cze, 2013 02:57
jakos nie zrobil na mnie wrazenia...
Admete - Śro 12 Cze, 2013 06:49
Smok jest fajny. Na razie pewnie za dużo nie pokazują.
Anonymous - Śro 12 Cze, 2013 12:12
Fajny, ale bardzo przypomina tego z Ostatniego smoka. No i glosu nie mial...
primavera - Śro 12 Cze, 2013 14:11
| Admete napisał/a: | | Smok jest fajny. Na razie pewnie za dużo nie pokazują. |
może zmieni się w smoczycę jak w Shreku
ast73 - Śro 12 Cze, 2013 17:30
Na youtubie widziałam dużo dłuższy treaser,smoka pokazano mniej,ale dużo jest Legolasa i innych elfów leśnych,krasnoludy w beczkach,pejzaże,nieźle to wygląda,czekam do grudnia[u] http://www.youtube.com/watch?v=fnaojlfdUbs
Admete - Śro 12 Cze, 2013 17:35
Głos Smauga to pewnie zostawią na póxniej Ten drugi zwiastun lepszy.
Aragonte - Śro 12 Cze, 2013 23:45
Widziałam zwiastun, był podlinkowany na f-b. Faktycznie dużo elfów
Głos Benedicta to pewnie zachowają na koniec, taki deserek
Na f-b ktoś narzekał, że zwiastun ma niewiele wspólnego z ksiażką - heh, ktoś miał nadzieję, że będzie inaczej, po obejrzeniu pierwszej części?? Nie, żebym na to jakoś strasznie narzekała
Admete - Czw 13 Cze, 2013 09:57
Ja też nie narzekam. trochę mnie jednak denerwują te skaczące elfy - jak pchły normalnie
Anonymous - Czw 13 Cze, 2013 13:51
A jaka bedzie Wasza reakcja na reakcja fanek na nowy trailer okraszona reakcja elfow na reakcje fanek?
http://madgirlwithinterne...theheirsofdurin
RaczejRozwazna - Czw 13 Cze, 2013 22:42
Drugi zwiastun lepszy. Lubię elfy w każdej postaci. Ale stale nie podobają mi się próby robienia drugiego LOTRa z Hobbita. To nie ta waga, nie te problemy, nie to przesłanie... Jakoś się wszystko relatywizuje gdy widzę miasta piękniejsze niż Gondor (nie mówiąc o Edoras), jaskinie cudowniejsze niż Moria i króla elfów leśnych szlachetniejszego niż Erlond, mieszkającego w piekniejszym niż Lorien miejscu . I dramatozę bitwy równą niemal bitwie pięciu armii. No bez przesady, panowie.
Pierwszą część obejrzałam raz i nie miałam ochoty wracać, z drugą pewnie będzie podobnie.
Można było lżej, z polotem i z humorem.
Notabene - odświeżam sobie Hobbita książkowego i jestem zachwycona
Anonymous - Pią 14 Cze, 2013 00:39
szlachetny krol elfow? Gdzieee?
Deanariell - Pią 14 Cze, 2013 01:21
| AineNiRigani napisał/a: | | A jaka bedzie Wasza reakcja na reakcja fanek na nowy trailer okraszona reakcja elfow na reakcje fanek? |
Cudne!
| Admete napisał/a: | trochę mnie jednak denerwują te skaczące elfy - jak pchły normalnie |
No wiesz?!
RaczejRozwazna - Pią 14 Cze, 2013 11:18
| AineNiRigani napisał/a: | | szlachetny krol elfow? Gdzieee? |
W początkowej fazie zwiastuna - Thranduil
|
|
|