Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Agn - Pon 02 Mar, 2009 15:08
Właśnie???
PS Ciekawy ten anielski artykuł. Chociaż ja bym rzekła, że to nie artykuł o anielstwie tylko demoństwie - te anioły jakieś mało święte są.
BeeMeR - Pon 02 Mar, 2009 15:09
cytat z SPN
Calipso - Pon 02 Mar, 2009 15:11
Ranisz nasze uczucia takimi cytatami
BeeMeR - Pon 02 Mar, 2009 15:15
No wiesz!
Sam Sammy - khem... właściwie nie sam, bo do wtóru z Deanem - tak mówił
Agn - Pon 02 Mar, 2009 15:17
Ja tego nie pamiętam!!!
Może wyrzuciłam z pamięci? Albo... 04x14 czy co?
aneby - Pon 02 Mar, 2009 15:58
Poszłam dzisiaj do sklepu (supermarket trochę mniejszy od tesco), a tam z głośników.....
Carry on my wayward son..... Niezbyt głośno co prawda, ale moje ucho od razu wychwyciło znajome dźwięki.
P.S. I to na pewno nie był dźwięk mojego telefonu
Caitriona - Pon 02 Mar, 2009 16:09
| Agn napisał/a: | Ja tego nie pamiętam!!!
Może wyrzuciłam z pamięci? |
Cytat jest z odcinka Mystery Spot 3.11
Calipso - Pon 02 Mar, 2009 16:17
| Caitriona napisał/a: | | Cytat jest z odcinka Mystery Spot 3.11 |
Musiałam to przeoczyć
Caitriona - Pon 02 Mar, 2009 17:19
| Calipso napisał/a: | | Musiałam to przeoczyć |
Proszę: http://www.youtube.com/watch?v=qJrMSQvhd-0
praedzio - Pon 02 Mar, 2009 17:29
Było było...! Jedna z fajniejszych scen w całym SPN-ie. BTW, gość, który tłumaczył ten klipek pomylił wtorek ze środą.
Agn - Pon 02 Mar, 2009 17:52
O kurczę, faktycznie!!! Przecież to była jedna z lepszych scen w tym odcinku (który nota bene ma mnóstwo genialnych momentów).
Głupia, głupia thin...
Calipso - Pon 02 Mar, 2009 21:25
| Agn napisał/a: | | Głupia, głupia thin... |
Nieprawda ! Przecież chłopcy w tym czasie bardzo szybko mówili i jak widać nie tylko dla Ciebie to umknęło
| praedzio napisał/a: | | BTW, gość, który tłumaczył ten klipek pomylił wtorek ze środą. |
Myślę że zrobił to specjalnie.Można się pomylić raz i to w trudniejszym słowie.Dni tygodnia znaja przecież już przedszkolacy
BeeMeR - Wto 03 Mar, 2009 08:42
Cieszę się, że się cytacik przypomniał
To cudna scena i chodziła za mną już od jakiegoś czasu
Calipso - Wto 03 Mar, 2009 19:38
| BeeMeR napisał/a: | | Cieszę się, że się cytacik przypomniał |
Wybaczysz?
Tak w ogóle to za niedługo zobaczę kolejne odcinki Narazie utknęłam na szóstym,ale już niewiele brakuje Acha,który odcinek był wyemitowany jako ostatni?
BeeMeR - Śro 04 Mar, 2009 09:33
| Cytat: | Oglądam Housea i się dowiedziałam, że jest kilka etapów przyjmowania złej diagnozy: negacja, złość, depresja, akceptacja. U mnie negacja. Oglądam, czytam, byle tylko nie myśleć. Nie myślę - nie ma problemu | (cytat wyciągnięty z innego wątku, ale ze zrozumiałych względów odpowiedź umieszczam tu )
Trifle, to nie tylko przy Housie:
Dean's 5 Stages of Grief
trifle - Śro 04 Mar, 2009 18:23
Buu
Wiedziałam, że o czymś zapomniałam: negocjacje przed depresją.
Co do House'a, obejrzałam już drugi sezon, jakoś tak mi szybko poszło. Poza podwójnym odcinkiem z chorobą Foremana, to właściwie nie był jakiś dobry sezon. House jak House, a reszta - strasznie schematycznie, tak jakoś... Może za szybko go obejrzałam.
praedzio - Śro 04 Mar, 2009 18:23
Takie ładne zdjątko Jareda mi się znalazło:
Patrzę, patrzę i się szczerzę jak głupia.
Harry_the_Cat - Śro 04 Mar, 2009 21:15
Lazarus Rising - Extended Scene - Sneak Peek
Castiel: Finding a human vessel durable enough to contain me ... it's not easy.
Dean: I have the same problem with women.
Klip ma się pojawić jutro...
Anaru - Czw 05 Mar, 2009 00:14
| praedzio napisał/a: | | Takie ładne zdjątko Jareda mi się znalazło: |
uwielbiam jego zdjęcia z psami - widać, że on je kocha i one kochają go również.
BeeMeR - Czw 05 Mar, 2009 08:46
| Harry_the_Cat napisał/a: | Castiel: Finding a human vessel durable enough to contain me ... it's not easy.
Dean: I have the same problem with women. | Jasne, jasne...
| Anaru napisał/a: | uwielbiam jego zdjęcia z psami - widać, że on je kocha i one kochają go również. | Miałam dokładnie to samo napisać
Anaru - Czw 05 Mar, 2009 20:24
| BeeMeR napisał/a: | Jasne, jasne... |
Taaaa...
Jak to było? W Teksasie wszystko jest większe?
praedzio - Czw 05 Mar, 2009 20:32
Harry_the_Cat - Czw 05 Mar, 2009 20:57
no to w akcji:
http://www.youtube.com/watch?v=RB9uHuKLG2A
i jeszcze najgorętsi kawalerowie 2009: http://i-o-r-h-a-e-l.livejournal.com/1249924.html
Calipso - Czw 05 Mar, 2009 21:41
Wyczytałam w programie telewizyjnym,że od jutra Supernatural można będzie ogladać na TVN7 o godzinie 16.25 Serial będzie emitowany codziennie,od poniedziałku do piątku,z powtórkami o wczesnej porze.
Oczywiście jest podany tytuł Nie z tego świata,do tego lektor Ale jest szansa że więcej ludzi zobaczy ten serial
Anaru - Czw 05 Mar, 2009 21:57
| Calipso napisał/a: | od jutra Supernatural można będzie ogladać na TVN7 o godzinie 16.25 Serial będzie emitowany codziennie,od poniedziałku do piątku,z powtórkami o wczesnej porze. |
A kiedy powtórki? Bo o tej porze to mnie nie ma NIGDY w domu.
|
|
|