To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

praedzio - Pon 08 Gru, 2008 14:20

Jeszcze nie. Dzisiaj to nadrobię, zanim Marta przyjedzie.

Wpadłam tu poza tym po to, żeby powiedzieć (z szatańskim chichotem), że koleżanka pracowa wsiąkła w SPN. :D (Nie)stety - bardziej przypadł jej do gustu Dean. *przewraca oczyma w stylu Samowym* ;)

Agn - Pon 08 Gru, 2008 17:11

Praedzio, to super! Więcej Sama dla nas!!!
*zachłanna*

praedzio - Pon 08 Gru, 2008 17:21

Co racja to racja! :mrgreen:
Agn - Pon 08 Gru, 2008 18:14

Nie wiedzieć czemu przy poszukiwaniu fanartów Jacoba Blacka wyskoczyło mi to zdjęcie. Pewnie je znacie. Ale mnie zachwyciły, że tak powiem, gabaryty tej fotki.

I niech mi ktoś teraz powie, że rozmiar się nie liczy...

Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 18:19

Agn napisał/a:
Ale mnie zachwyciły, że tak powiem, gabaryty tej fotki
:mrgreen:

Zdaje mi się, że to z czasów Smallville i jest tych zdjęć chyba więcej.
A tak swoją drogą to niesamowite, jak te wyszukiwarki działają... Mi zawsze wyskoczy cos takiego, że noremalnie :paddotylu:

Agn - Pon 08 Gru, 2008 19:00

Googlarka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Jak szukałam Impali, to mi wyskoczył m.in. Gandalf i kilka psów.

Co to Smallville i czy Dean... errr... JENSEN tam ginie?

praedzio - Pon 08 Gru, 2008 19:15

Oglądam sobie dodatki do pierwszego sezonu SPN i w pewnym momencie bodajże Eric mówi o Samie i Deanie per Luke Skywalker (Sam) i Han Solo (Dean). :lol: Kurczę! Faktycznie trafne porównanie! :o
Caitriona - Pon 08 Gru, 2008 20:44

Agn napisał/a:
Googlarka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Jak szukałam Impali, to mi wyskoczył m.in. Gandalf i kilka psów.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

A fotka oczywiście cudna ;)

Praedzio gratuluję zarażenia!!! :mrgreen:

Deanariell - Pon 08 Gru, 2008 22:22

Agn napisał/a:
Pewnie je znacie

Mam takie z autografem Jensena (niestety jedynie przedrukowanym, ale trudno ;) pokazywałam Ci chyba jak tu byłaś... ) - moja Sis mi załatwiła z jakiegoś fanclub'u w usa :) Pięknie wygląda, przyznaję... :slina:

Co do Smallville, to jest to taki serial o Supermenie (gdzie zresztą Jensen przegrał casting do tej roli, ale dali mu później inną...) i niestety chyba tam ginie... Syn Lex'a Luthor'a do niego strzela, a Jensen spada w przepaść... Coś w tym stylu ;)

praedzio napisał/a:
Oglądam sobie dodatki do pierwszego sezonu SPN i w pewnym momencie bodajże Eric mówi o Samie i Deanie per Luke Skywalker (Sam) i Han Solo (Dean). :lol: Kurczę! Faktycznie trafne porównanie! :o

Wydaje mi się, że Admete (lub inne osoby, bo nie pamiętam dokładnie kto...) czyniła już wcześniej takie właśnie porównania - tylko w której części wątku to było?! :mysle: W każdym razie jestem przekonana, że już o tym gdzieś rozmawiałyśmy - a może mi się jedynie tak wydawało? Ostatnio wszystko mi się miesza bardziej niż zwykle... :roll:

Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 22:31

Jeśli chodzi o Smallville, to, jeśli dobrze kojarzę (widziałam tylko kawałki na YT), to tam jakaś eksplozja jest na koniec.... Generalnie Jensena musieli wypisać ze scenariusza, bo dostał rolę w SPN.

O Luke'u i Hanie Solo już rozmawiałyśmy, też mi się tak zdaje.

Deanariell - Pon 08 Gru, 2008 22:48

Harry_the_Cat napisał/a:
O Luke'u i Hanie Solo już rozmawiałyśmy, też mi się tak zdaje.

No właśnie ;) A śmierć Papy W. porównywałyśmy na 100% z Admete do śmierci Lorda Vadera - ojca Luke'a ;) Też w końcu poświęcił się za życie syna, no i ten stos pogrzebowy... :-)

Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 23:36

A tak w ogóle to może się zaczniemy umawiać na quiz?

Proponuję termin pogwiazdkowy - 28 grudnia (niedziela) albo 1-2 stycznia - godziny raczej wieczorne - 21?

trifle - Pon 08 Gru, 2008 23:39

Ech, to ja się nie załapię :-|
Ale może to i lepiej, bo powtórki z pierwszego sezonu też nie mam kiedy zrobić :(

Calipso - Pon 08 Gru, 2008 23:44

Harry_the_Cat napisał/a:
28 grudnia (niedziela) albo 1-2 stycznia - godziny raczej wieczorne - 21?

Jak dla mnie,to terminy pasują oba :-D Może wyrobię się z powtórkami :mysle:

Agn napisał/a:
Googlarka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.

O to to! Dzisiaj szukałam czegoś o Romaszkach a wyskoczyło disco polo :paddotylu: :paddotylu: :paddotylu:

Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 23:47

Trifle, rzuć swoja propozycją, zobaczymy.
Aragonte - Pon 08 Gru, 2008 23:48

Hmm, 28 grudnia mogę mieć gościa i nie będę mogła siedzieć na forum... ale nic to, jeśli większości ten termin pasuje, to najwyżej poczytam sobie post factum :)
praedzio - Pon 08 Gru, 2008 23:52

28 wieczorem to będę w Warszawie, więc nie wiem, jak z netem będzie, bo dosyć kapryśny jest. Już lepiej 27 - w sobotę. 2 stycznia myślę, że też by mi pasował. Zamierzam wziąć dzień wolny, co by sobie weekend przedłużyć. ;)
trifle - Pon 08 Gru, 2008 23:53

Harry_the_Cat napisał/a:
Trifle, rzuć swoja propozycją, zobaczymy.

Hmmm... ja chyba jednak też co najwyżej post factum poczytam. Jadę do domu dopiero na wigilię, a sezon mam w domu właśnie. A zaraz 26.12 wyjeżdżam, aż do 3.01. Chyba ferie mogę zaproponować zimowe ;) Nic to. W trzecim konkursie wymiotę :cool: :wink:

Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 23:53

27 dla mnie też może być.
Caitriona - Pon 08 Gru, 2008 23:58

Póki co 27 mi odpowiada ;)
Harry_the_Cat - Wto 09 Gru, 2008 00:01

Happy SPN Xmas: http://it.youtube.com/watch?v=aM7yS0hh46A

ETA: SPN flashback - SPOILERY: http://community.livejour...444.html#cutid1

ewwwwwww......... to nie wygląda na 4 lata różnicy

praedzio - Wto 09 Gru, 2008 14:29

Harry_the_Cat napisał/a:
ETA: SPN flashback - SPOILERY: http://community.livejour...444.html#cutid1

ewwwwwww......... to nie wygląda na 4 lata różnicy

O, wyprzedziłaś mnie. ;) Miałam zamiar zapodać ten skan z TV Guide i też się zastanawiałam, czemu ten gość grający nastoletniego Dean wygląda starzej od Jensena... :mysle:

Deanariell - Wto 09 Gru, 2008 17:59

praedzio napisał/a:
też się zastanawiałam, czemu ten gość grający nastoletniego Dean wygląda starzej od Jensena...

No raczej... przesadzili chyba z doborem aktora tym razem... :? No nic, dajmy mu szansę, zobaczymy jak to zagra... ;)

Harry_the_Cat - Wto 09 Gru, 2008 18:04

Pocieszam się tym, że może to po prostu słabe ujecie...
Caitriona - Wto 09 Gru, 2008 18:13

Harry_the_Cat napisał/a:
Pocieszam się tym, że może to po prostu słabe ujecie...
Miejmy nadzieję...