Seriale - SUPERNATURAL
praedzio - Pon 08 Gru, 2008 14:20
Jeszcze nie. Dzisiaj to nadrobię, zanim Marta przyjedzie.
Wpadłam tu poza tym po to, żeby powiedzieć (z szatańskim chichotem), że koleżanka pracowa wsiąkła w SPN. (Nie)stety - bardziej przypadł jej do gustu Dean. *przewraca oczyma w stylu Samowym*
Agn - Pon 08 Gru, 2008 17:11
Praedzio, to super! Więcej Sama dla nas!!!
*zachłanna*
praedzio - Pon 08 Gru, 2008 17:21
Co racja to racja!
Agn - Pon 08 Gru, 2008 18:14
Nie wiedzieć czemu przy poszukiwaniu fanartów Jacoba Blacka wyskoczyło mi to zdjęcie. Pewnie je znacie. Ale mnie zachwyciły, że tak powiem, gabaryty tej fotki.
I niech mi ktoś teraz powie, że rozmiar się nie liczy...
Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 18:19
| Agn napisał/a: | | Ale mnie zachwyciły, że tak powiem, gabaryty tej fotki |
Zdaje mi się, że to z czasów Smallville i jest tych zdjęć chyba więcej.
A tak swoją drogą to niesamowite, jak te wyszukiwarki działają... Mi zawsze wyskoczy cos takiego, że noremalnie
Agn - Pon 08 Gru, 2008 19:00
Googlarka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Jak szukałam Impali, to mi wyskoczył m.in. Gandalf i kilka psów.
Co to Smallville i czy Dean... errr... JENSEN tam ginie?
praedzio - Pon 08 Gru, 2008 19:15
Oglądam sobie dodatki do pierwszego sezonu SPN i w pewnym momencie bodajże Eric mówi o Samie i Deanie per Luke Skywalker (Sam) i Han Solo (Dean). Kurczę! Faktycznie trafne porównanie! :o
Caitriona - Pon 08 Gru, 2008 20:44
| Agn napisał/a: | | Googlarka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Jak szukałam Impali, to mi wyskoczył m.in. Gandalf i kilka psów. |
A fotka oczywiście cudna
Praedzio gratuluję zarażenia!!!
Deanariell - Pon 08 Gru, 2008 22:22
| Agn napisał/a: | | Pewnie je znacie |
Mam takie z autografem Jensena (niestety jedynie przedrukowanym, ale trudno pokazywałam Ci chyba jak tu byłaś... ) - moja Sis mi załatwiła z jakiegoś fanclub'u w usa Pięknie wygląda, przyznaję...
Co do Smallville, to jest to taki serial o Supermenie (gdzie zresztą Jensen przegrał casting do tej roli, ale dali mu później inną...) i niestety chyba tam ginie... Syn Lex'a Luthor'a do niego strzela, a Jensen spada w przepaść... Coś w tym stylu
| praedzio napisał/a: | Oglądam sobie dodatki do pierwszego sezonu SPN i w pewnym momencie bodajże Eric mówi o Samie i Deanie per Luke Skywalker (Sam) i Han Solo (Dean). Kurczę! Faktycznie trafne porównanie! :o |
Wydaje mi się, że Admete (lub inne osoby, bo nie pamiętam dokładnie kto...) czyniła już wcześniej takie właśnie porównania - tylko w której części wątku to było?! W każdym razie jestem przekonana, że już o tym gdzieś rozmawiałyśmy - a może mi się jedynie tak wydawało? Ostatnio wszystko mi się miesza bardziej niż zwykle...
Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 22:31
Jeśli chodzi o Smallville, to, jeśli dobrze kojarzę (widziałam tylko kawałki na YT), to tam jakaś eksplozja jest na koniec.... Generalnie Jensena musieli wypisać ze scenariusza, bo dostał rolę w SPN.
O Luke'u i Hanie Solo już rozmawiałyśmy, też mi się tak zdaje.
Deanariell - Pon 08 Gru, 2008 22:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | | O Luke'u i Hanie Solo już rozmawiałyśmy, też mi się tak zdaje. |
No właśnie A śmierć Papy W. porównywałyśmy na 100% z Admete do śmierci Lorda Vadera - ojca Luke'a Też w końcu poświęcił się za życie syna, no i ten stos pogrzebowy...
Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 23:36
A tak w ogóle to może się zaczniemy umawiać na quiz?
Proponuję termin pogwiazdkowy - 28 grudnia (niedziela) albo 1-2 stycznia - godziny raczej wieczorne - 21?
trifle - Pon 08 Gru, 2008 23:39
Ech, to ja się nie załapię
Ale może to i lepiej, bo powtórki z pierwszego sezonu też nie mam kiedy zrobić
Calipso - Pon 08 Gru, 2008 23:44
| Harry_the_Cat napisał/a: | | 28 grudnia (niedziela) albo 1-2 stycznia - godziny raczej wieczorne - 21? |
Jak dla mnie,to terminy pasują oba Może wyrobię się z powtórkami
| Agn napisał/a: | | Googlarka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. |
O to to! Dzisiaj szukałam czegoś o Romaszkach a wyskoczyło disco polo
Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 23:47
Trifle, rzuć swoja propozycją, zobaczymy.
Aragonte - Pon 08 Gru, 2008 23:48
Hmm, 28 grudnia mogę mieć gościa i nie będę mogła siedzieć na forum... ale nic to, jeśli większości ten termin pasuje, to najwyżej poczytam sobie post factum
praedzio - Pon 08 Gru, 2008 23:52
28 wieczorem to będę w Warszawie, więc nie wiem, jak z netem będzie, bo dosyć kapryśny jest. Już lepiej 27 - w sobotę. 2 stycznia myślę, że też by mi pasował. Zamierzam wziąć dzień wolny, co by sobie weekend przedłużyć.
trifle - Pon 08 Gru, 2008 23:53
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Trifle, rzuć swoja propozycją, zobaczymy. |
Hmmm... ja chyba jednak też co najwyżej post factum poczytam. Jadę do domu dopiero na wigilię, a sezon mam w domu właśnie. A zaraz 26.12 wyjeżdżam, aż do 3.01. Chyba ferie mogę zaproponować zimowe Nic to. W trzecim konkursie wymiotę
Harry_the_Cat - Pon 08 Gru, 2008 23:53
27 dla mnie też może być.
Caitriona - Pon 08 Gru, 2008 23:58
Póki co 27 mi odpowiada
Harry_the_Cat - Wto 09 Gru, 2008 00:01
Happy SPN Xmas: http://it.youtube.com/watch?v=aM7yS0hh46A
ETA: SPN flashback - SPOILERY: http://community.livejour...444.html#cutid1
ewwwwwww......... to nie wygląda na 4 lata różnicy
praedzio - Wto 09 Gru, 2008 14:29
O, wyprzedziłaś mnie. Miałam zamiar zapodać ten skan z TV Guide i też się zastanawiałam, czemu ten gość grający nastoletniego Dean wygląda starzej od Jensena...
Deanariell - Wto 09 Gru, 2008 17:59
| praedzio napisał/a: | | też się zastanawiałam, czemu ten gość grający nastoletniego Dean wygląda starzej od Jensena... |
No raczej... przesadzili chyba z doborem aktora tym razem... No nic, dajmy mu szansę, zobaczymy jak to zagra...
Harry_the_Cat - Wto 09 Gru, 2008 18:04
Pocieszam się tym, że może to po prostu słabe ujecie...
Caitriona - Wto 09 Gru, 2008 18:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Pocieszam się tym, że może to po prostu słabe ujecie... | Miejmy nadzieję...
|
|
|