Seriale - Bones (Kości)
Caitriona - Nie 11 Paź, 2009 21:12
| Admete napisał/a: | | Mentalista jest bardzo dobry, Flashforward zaczyna się interesująco. |
| Admete napisał/a: | | Fringe jest rewelacyjne. |
Zgadzam się w 100%!
I troszku mnie straszycie koleżanki tymi wrażeniami, że Bones się robi nudnawy i nie utrzymuje poziomu...
Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 21:15
Mentalistę zacznę oglądac... nic innego nwoego nie mam szans nawet zacząc bo przy tej prędkości neta to....
Cait zobacz najnowszy odcinek....,mie jakoś nie porwał... mimo wszystko
Admete - Nie 11 Paź, 2009 21:16
Poziom to może utrzymuje, ale stagnacja jest...
Trzykrotka - Pon 12 Paź, 2009 23:31
| Admete napisał/a: | | Poziom to może utrzymuje, ale stagnacja jest... |
To już było widać w ostatnim sezonie - formuła się zaczyna wyczerpywać. Nie pomogą zmiany asystentów, czy podgrzewanie atmosfery niedosytu w relacjach Booth-Bones. Zaczęli dodawać makabry i udziwnień do kolejnych rozwiązywanych spraw, a wyjaśnienia okazywały się cieniunie... czas już chyba rozstać się, zrobić coś nowego.
Admete - Pią 16 Paź, 2009 19:18
Dwa ostatnie odcinki miały swoje dobre momenty - przede wszystkim zaskoczył mnie ten muzułmański stażysta Wróciła tez Daisy i tym razem naprawdę mi się spodobała. Natomiast wątek szefa Booth'a, który umawia się z Temperance jest odgrzewany ( przypomina wątek z tamtym agentem, zapomniałam jego imienia ).
Prawie pocałunek na końcu odcinka był bardzo ładnie zagrany.
Anonymous - Nie 18 Paź, 2009 14:17
Oglądnęłam... Daisy mnie nie wkurzała, Sweets mnie rozczulił, szef Booth`a mnie irytował.... aż ociekał chucią co było przesadzone... ciekawy był wątek z mumią i ekscytacją Bones i Daisy.... naprawdę to był całkiem niezły odcinek... a już mostatnia scena to była bardzo urocza...
Caitriona - Czw 22 Paź, 2009 13:57
Wątek z szefem Booth'a dla mnie niezbyt atrakcyjny, ale z drugiej strony nie było by tego momentu z jajkiem
Ogólnie bardzo fajny odcinek. Wychodzi na to, że Bones też potrafi cieszyc się jak dziecko bądź Daisy (która mnie nadal wkurza) Sweets jest po prostu słodki, cytując jego dziewczynę Widać, że mu na niej zależy.
Bardzo ładne zakończenie odcinka. Podobało mi się.
Tak tylko sobie pomarudzę, że brakuje mi etnicznych kolczyków, ogólnie biżuterii Bones. Mam wrażenie, że w tym sezonie bardzo starają się Temprence jakoś zmienić, jeśli chodzi o ubranie. Chodzi cały czas w sukienkach, na dodatek eleganckich, choć moim zdnienie niezbyt ładnych. Zmieniła też biżuterię. Wolałam Bones w spodniach, żakiecie i fajnych kolczykach z włosami w kitkę. Booth tez mógłby raz na jakiś czas pokazać się w jeansach i kutrce
Admete - Pią 23 Paź, 2009 22:32
11 odcinek Bones ma nosic tytuł X in the File
Anonymous - Pią 23 Paź, 2009 23:08
nie było wczoraj Kościów prawda
Caitriona - Pią 23 Paź, 2009 23:18
| Admete napisał/a: | | 11 odcinek Bones ma nosic tytuł X in the File |
Admete - Sob 24 Paź, 2009 06:54
| lady_kasiek napisał/a: | nie było wczoraj Kościów prawda |
Nie było. Dopiero w listopadzie, jakies rozgrywki mają.
Anonymous - Sob 24 Paź, 2009 08:28
uuu szkoda mimo wszystko
Anonymous - Czw 05 Lis, 2009 11:08
dalej Kości niet?
Admete - Czw 05 Lis, 2009 12:18
Mają byc, ale to podobno zależy od rozgrywek w USA.
Anonymous - Nie 08 Lis, 2009 00:02
I był nowy odcinek..... taki Bonesowo-Boothowy, ale na amerykanski sposób czyli podany łopatologicznie, coby nawet dziecko zrozumiało o co chodzi. Mniej tej zakamuflowanej chemii więcej bilbordowego przepychu. Angela z Wendellem mi T O TA T L N I E nie pasuje. On to dzieciak z wyglądu chociaz poczciwy, Angela za dojrzała nie jest, ale i tak oni razem to jakiś kolejny bolesny żart scenarzystów.... co to nie wiedzą sami co robią....
A te historie o zwierzętach..... o kurczakach niestety słyszałam... a prosiaczek był faktycznie uroczy.
Alicja - Wto 10 Lis, 2009 21:22
Obejrzałam i ja początki
Nawet się ucieszyłam, że coś w związku Booth - Bones drgnie, a nawet pogalopuje. Pierwszy odc. zrobił mi potężną nadzieję. Opowieści o ciąży Bones w snach i powieści, zwierzanie się...I koniec. napiecie pomiędzy nimi przecież nie musi zelżeć, żeby było ciekawie A skoro każde z nich zdaje sobie sprawę z tego co czuje do drugiego, nie rozumiem dlaczego nic z tym nie robią
Admete - Nie 15 Lis, 2009 11:21
Może w końcu coś drgnie, bo ostatnio strasznie wkurzona byłam na scenarzystów Bones. W ostatnim odcinku Booth przyznał przed Gordonem Gordonem, ze kocha Bones i cierpi z powodu tego, że ona nie odwzajemnia jego uczuc.
Piosenka na koniec
http://www.youtube.com/watch?v=FMj5yPDp32Q
Gordon Gordon był jak zwykle rewelacyjny, a i Słodziak pokazał w końcu na co go stać.
Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 11:27
Musze w koncu nadgonic!!!
Anonymous - Pon 16 Lis, 2009 17:01
Świetny odcinek jeśli chodzi o relacje interpersonalne, Gordon Gordon ze Sweetsem tworzyli swietny dutet! B&B..... chemia, chemia moje Damy.... chociaż Bones rzucającymi dżoukami.... to drastyczne odejście od tej sztywnej I don't know what that means.
Tyle, że widać, ze jeszcze się uczy.... Mam nadzieję, ze rozwiążą to w wiarygodny sposób a nie będą to ciągnęli jak Huddy w Housie...
Alicja - Pon 16 Lis, 2009 19:40
| lady_kasiek napisał/a: | | chemia, chemia moje Damy... |
gdyby był emotek zacierajacy ręce to bym go tu wrzuciła
Admete - Pon 16 Lis, 2009 19:44
Co z tego, że chemia! Mnie się wydaje, że znów nas będą bez końca zwodzić. Cierpliwośc i nadzieja - rada Gordona dla agenta była też chyba skierowana do widzów. Tyle, że mnie się cierpliwośc kończy
Alicja - Pon 16 Lis, 2009 19:53
i to jest ten błąd, w końcu nikt się nie doczeka a można by taką piekną historię stworzyć ze związkiem
Admete - Pią 20 Lis, 2009 20:43
Najnowszy odcinek Bones był dobry. W końcu Booth zaczyna sie zachowywać jak dawny Booth. Mam nadzieję, ze coś pójdzie w końcu we właściwym kierunku. Daję scenarzystom ostatnią szansę. Dziadek agenta jest bardzo sympatyczny i swietnie dogaduje sie z Bones
Caitriona - Pią 20 Lis, 2009 22:01
A ja obejrzałam poprzedni, ten z powrotem Gordona Gordona. Boziu, jak ja go lubię I świetnie się dogadują ze Sweetsem, nawet jeśli jeden z nich jest kucharzem, znaczy się szefem kuchni. Troszku mnie niepokoi, że Booth ma być cierpliwy... Przepadam za tym serialem, ale już naprawdę mogloby coś ruszyć na linii B-B... Podobała mi się bardzo mina Bootha w ostatnim ujęciu I to że Bones zaczyna zartować
Admete - Pią 20 Lis, 2009 22:03
| Cytat: | | Troszku mnie niepokoi, że Booth ma być cierpliwy |
Mnie też to martwi...To taki wyraźny sygnał do widzów...
|
|
|