To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 2 wątku

Agn - Nie 08 Cze, 2014 22:29

Trzykrotka napisał/a:
Niom :-D Niby nic nadzwyczajnego, ale strasznie miło się z nim spędza czas. Jedyny facet, którego wiedźma czasami posłucha

Jest to też facet, który jest po prostu chodzącym ideałem - broni kobiety w nieciekawej sytuacji, odda własne buty, zadba o jej dobre samopoczucie, rozbawi ją i nie marnuje czasu na jakieśtam wallkissy, tylko przechodzi do konkretów.
Problem w tym, że jest tak idealny, że aż się boję, czy się okaże, że lubi mordować malutkie puchate króliczki. :P

Zadziwia mnie, jak za każdym razem ktoś się dziwi, że bohater jest:
a) młodszy
b) aż o tyle młodszy
No wiecie państwo... Toż to widać gołym okiem. Rozumiem, gdyby różnica wynosiła z 5 lat, to jeszcze jakoś by można przyślepnąć czy nie zauważyć. Ale przy takiej różnicy? Kiedy to gołowąs? Zaprawdę, buzię ma gładziusią jak pupcia niemowlęcia. Zabawni są ci ludzie. :lol:

W dalszym ciągu bawię się przednio. :mrgreen:

PS Wiedźma jest jakoś strasznie nieprzyjemna dla tej młodej stażystki. Tak bez powodu zupełnie, a to sympatyczna dziewczyna. Dong Ha dba o jej dobre samopoczucie. Się zastanawiam, czy tu nie będzie trójkącika.

Trzykrotka - Pon 09 Cze, 2014 00:10

Agn napisał/a:

Problem w tym, że jest tak idealny, że aż się boję, czy się okaże, że lubi mordować malutkie puchate króliczki. :P

Buahaha :twisted: w dzisiejszym odcinku zmywał gary :paddotylu: Co prawda kolega Szpinak to zaproponował, ale jednak...
Dla równowagi - upił się i boksował z przystankiem :mrgreen:

Agn napisał/a:
PS Wiedźma jest jakoś strasznie nieprzyjemna dla tej młodej stażystki. Tak bez powodu zupełnie, a to sympatyczna dziewczyna. Dong Ha dba o jej dobre samopoczucie. Się zastanawiam, czy tu nie będzie trójkącika.

Skoro ją filmują z rozwianym włosem i w slow motion, to coś musi być na rzeczy... :wink:

Aragonte - Pon 09 Cze, 2014 01:02

Admete napisał/a:
Też tak miałam. Siedziałam jak na szpilkach w trakcie oglądania. Czekam na kolejne odcinki - w tym tygodniu powinny być już normalnie dwa pod rząd.

No to za jakiś miesiąc obejrzę sobie całość NL :wink: a na razie będę cierpliwie poprawiać to, co poprawiam i fazować się czymś, co w sumie doskonale znam :banan_czerwony:
Może jednak powinnam założyć znowu stosowny wątek, bo coś mnie nosi i za dużo offtopuję albo męczę privami :wink:

Admete - Pon 09 Cze, 2014 07:22

Załóż - będzie prościej ;) A ja sobie przeglądam wątek BV ba soompi i wyszukuję wywiady z KMM. Interesuje mnie to, co mówi o graniu.
Agn - Pon 09 Cze, 2014 07:24

Trzykrotka napisał/a:
Dla równowagi - upił się i boksował z przystankiem :mrgreen:

Podejrzewam, że i to jest w jakiś sposób idealne. ;)
Trzykrotka napisał/a:
Skoro ją filmują z rozwianym włosem i w slow motion, to coś musi być na rzeczy... :wink:

Ano właśnie. Zwłaszcza, że oni są zawsze pokazywani z takiej normalnej strony, tak jak ludzie się spotykają przypadkiem i są wobec siebie uprzejmi. Nie ma motywu wrednej dziewczyny bezczelnie polującej na faceta, który należy do głównej bohaterki. W zasadzie lubię "tę trzecią". :)
Aragonte napisał/a:
Może jednak powinnam założyć znowu stosowny wątek, bo coś mnie nosi i za dużo offtopuję albo męczę privami :wink:

W zasadzie - czemu ty go kasujesz? :mysle:

PS Nowi Zakorkowani!
http://zakorkowani.podoma...T22_00_00-07_00
Dziś o religii w Korei. :)

Trzykrotka - Pon 09 Cze, 2014 10:28

Agn napisał/a:

Aragonte napisał/a:

Własnie - czemu? :kwiatek:
Mnie nie męczą Twoje offtopy tfurczościowe - serio serio. Bardzo trzymam kciuki i nie mam nic przeciwko dzieleniu się myślami na bieżąco.

Agn napisał/a:
PS Nowi Zakorkowani!
http://zakorkowani.podoma...T22_00_00-07_00
Dziś o religii w Korei. :)

O, ten temat mnie ciekawi - dzięki! :kwiatek:

A propos - w sensie, że akcja będzie się działa w kościele :wink: - wczoraj u dominikanów miałam śliczne widoki.
W okolicach Rynku jest już o tej porze tak, że - autentycznie - idąc w stronę kościoła słyszałam jak elegancka starsza pani pyta: czy mówi pan po polsku? No nieźle :shock:
W kazdym razie - tramwaj przyjechał mi tak, że byłam dość wczesnie i siedziałam sobie w pustawym jeszcze kościele, po którym kręcili się turyści. W pewnym momencie jeden stanął obok mnie i zaczął robić zdjęcia kaplicy, która miałam za plecami.
Gdyby nie to, że nie umiem w moim głupfonie przestawić aparatu na tryb słit focia, to nic by mnie nie powstrzymało: na stówę Koreańczyk, młodziutki, w grubych okularach, z dołeczkami i ... grzybkiem :lol: Wypisz wymaluj Doktor Medycyny Wschodniej z TGL - śliczny jak malowanie. Miałam chyba durnego banana na gębie... Był z kolegą, ale tamten jakoś tak dramowo nie wyglądał.

Aragonte - Pon 09 Cze, 2014 11:15

Trzykrotka napisał/a:
Agn napisał/a:

Aragonte napisał/a:

Własnie - czemu? :kwiatek:
Mnie nie męczą Twoje offtopy tfurczościowe - serio serio. Bardzo trzymam kciuki i nie mam nic przeciwko dzieleniu się myślami na bieżąco.

Offtopy kasuję, bo to offtopy.
A jeśli Agn pytała o wątki okołotfurczościowe, to one z założenia są czasowe, bo jakoś nie chcę, żeby to w nieskończoność wisiało w sieci (zwłaszcza fragmenty tffurczości).

Trzykrotka - Pon 09 Cze, 2014 11:59

Aragonte napisał/a:
jakoś nie chcę, żeby to w nieskończoność wisiało w sieci (zwłaszcza fragmenty tffurczości).

Jak już założysz wątek :kwiatek: to - jeśli pozwolisz - podeślę Ci pewien link :-D

Obejrzałam wczoraj kolejny odcinek YAB - o tym, że Go Mi Nam to tak naprawdę Go Mi Nyu wie już mamusia Tae Kyunga. Ta postać zapowiadała się na tak rozkosznie zUą babę, że aż mi żal, że jej funkcję przejęła o wiele mniej interesująca Narodowa Wróżka, a ona głównie patrzy w przestrzeń smętnym wzrokiem :roll:
Shin Woo oppa dostał już chyba ostatecznego kosza, skoro nasze dziewczątko zadziałało czynnie i odmówiło wyjazdu do jego rodziców do Busanu (tjaaa, wiem, pretekst był dobry: jedziemy wyjaśnić nieporozumeinia. Dobrze, że smętny rycerz sprecyzował: wsiądż na pokład, jeśli dajesz mi jakąś nadzieję). Co prawda jeszcze nie w sposób: nie pojadę, bo definitywnie ci odmawiam (z drugiej strony - na mało którego dramowego Tego Drugiego działają takie deklaracje), tylko przez w tył zwrot i wycofanie się prosto w ramiona czekającego już Tae Kyunga.
Zielone buciki, kosze kwiatów - wszystko na marne, ech...
Jest mniej śmiechawo, choć zapisywanie się do fanklubu oppy przez wypełnianie testu mogło to i owo wynagrodzić :mrgreen:
A, no i gotowanie spaghetti z
a/solą
b/cukrem
c/octem
w ilościach hurtowych :lol:

BeeMer :kwiatek: ja już pewnie przed wakacjami (końcówka czerwca/do połowy lipca) nie zdążę napocząć, ale umówmy się na Mary - z Tobą się cudnie takie głupotki ogląda.

A Wiedźmę polecam jako niezobowiązujący przerywnik od bardziej serioznych tematów :kwiatek:

Aragonte - Pon 09 Cze, 2014 12:33

Trzykrotka napisał/a:
Aragonte napisał/a:
jakoś nie chcę, żeby to w nieskończoność wisiało w sieci (zwłaszcza fragmenty tffurczości).

Jak już założysz wątek :kwiatek: to - jeśli pozwolisz - podeślę Ci pewien link :-D

Nie wiem, czy założę, więc może podeślij mi na PW :wink:

Trzykrotka - Pon 09 Cze, 2014 12:51

Aragonte napisał/a:

Nie wiem, czy założę, więc może podeślij mi na PW :wink:

:kwiatek: Napiszę po południu w takim razie - żeby porządnie wszystko wyklawiaturzyć.

BeeMeR - Pon 09 Cze, 2014 16:57

Trzykrotka napisał/a:
Jest to też facet, który jest po prostu chodzącym ideałem - broni kobiety w nieciekawej sytuacji, odda własne buty, zadba o jej dobre samopoczucie, rozbawi ją i nie marnuje czasu na jakieśtam wallkissy, tylko przechodzi do konkretów.
:rotfl:
Tak się dobrze bawicie, że po prostu muszę zerknąć na dramę - już sobie nabyłam ;)
Wiem, że ciekawość zabiła kota, ale raz się żyje ;)

Trzykrotka napisał/a:
na stówę Koreańczyk, młodziutki, w grubych okularach, z dołeczkami i ... grzybkiem :lol: Wypisz wymaluj Doktor Medycyny Wschodniej z TGL - śliczny jak malowanie
:mrgreen:

Trzykrotka napisał/a:
umówmy się na Mary - z Tobą się cudnie takie głupotki ogląda.
Bo się obie cieszymy jak na przykładne nastolatki (duchem) przystało? :mrgreen:
Po prostu zacznij jak będziesz miała czas i ochotę, a ja się dołączę :kwiatek:
W międzyczasie mam wiele do nadrobienia - nie braknie mi materiału poglądowego :mrgreen:

Trzykrotka napisał/a:
Shin Woo oppa dostał już chyba ostatecznego kosza

Jeszcze będzie "ostateczniejszy" kosz ;)

Skończyłam wczoraj YAB i powiem, że oglądało mi się bardzo dobrze, do bohaterów nie mam zastrzeżeń (co miałam to już napisałam ;) ), aktorów khem, tego, postanowiłam się nie czepiać ;) fabuły też nie - ale dramatozy pod koniec trochę mnie dobiły :czekam2: (przede wszystkim ich czas trwania - bite dwa odcinki :frustracja: )
Że już nie wspomnę o kwestii piosenki sprzed lat będącej przedmiotem dramatoz (i zawiłościom "co kto ma do kogo i za co" w związku z nią) bo mnie na chłopski jakby nie było rozum wydaje się dość oczywiste, że raz: ludzie powinni się umieć dogadać i zrozumieć o co chodzi drugiemu nie prze to jaką i czyją piosenkę kto wydał, ale przede wszystkim np. z rozmowy :P
Dwa: rozwiązanie i rozumowanie dramowe mnie nie bardzo przekonuje w tym temacie :roll:

Westchnę też, jak ja lubię jak się bohaterowie dogadują ostatecznie wcześniej niż na kilka minut przed końcem dramy :roll: Niemniej wcześniej drama potrafiła pięknie pokazać jak szukają swojego towarzystwa i że jest im bardzo dobrze gdy razem spędzają czas więc się nie będę tego czepiać. Ponadto spokojnie można uwierzyć (przynajmniej nie gorzej niż w to, że wszyscy postronni brali dziewczynę za chłopaka ;) ), że ten związek będzie hulał, bo ona będzie szczęśliwa spełniając każdą jego zachciankę: pójdzie do kina w nocy, mimo, że już spała :thud: przyniesie każdą kawę czy nawet kapcie w zębach, a on będzie szczęśliwy z tych kapci ;) i mogąc się nią opiekować i pomagać gdy ta będzie wpadać w kolejne tarapaty (zawozić tu i tam, rozklejać palce itp).

Summa summarum: jest to lekka, sympatyczna bzdurka, w sam raz na upały i niedospane noce. :mrgreen:
A kissy najładniejsze ma faktycznie Shin Woo ;)

Anaru - Pon 09 Cze, 2014 21:52

Aragonte napisał/a:
Offtopy kasuję, bo to offtopy.
A jeśli Agn pytała o wątki okołotfurczościowe, to one z założenia są czasowe, bo jakoś nie chcę, żeby to w nieskończoność wisiało w sieci (zwłaszcza fragmenty tffurczości).

Tak offtopicznie na pociechę :przytul:
http://blog.remigiuszmroz.pl/jak-wydac-ksiazke/
Pojęcia nie miałam, że aż tak ciężko im było... :confused3:

zooshe - Pon 09 Cze, 2014 23:01

Gap Dong – odc 16
Bardzo dobry odciek, trzymający w napięciu pomimo, że skupia się głównie na przesłuchaniu.
Policjanci ścigają się z czasem próbując obejść termin przedawnienia, a Tae Oh najwyraźniej szuka sposobu na uniknięcie kary śmierci.

Co? że co? kolejny Gap Dong się pojawił. Czy oni rosną na drzewach czy jak?? :confused3:
Strasznie zawiłe mają to prawo. Wygląda na to że Dr Han chce się poświęcić dla sprawy i przyznać do współudziały w 4 zbrodni aby uchylić termin przedawnienia.
Nie rozumiem na jakiej zasadzie ale najwyraźniej się udało i MM zyskał więcej czasu na znalezienie dowodów.
W zapowiedzi kolejnego odcinka Tae Oh był bez grzybka. :excited:

BeeMeR - Wto 10 Cze, 2014 00:02

To jest kwintesencja tego, co sądzę o 9 odcinku YAAS:
Dramabeans napisał/a:
It’s no shocker that Cha Seung-won steals the show since he’s the veteran here, but he was especially great in this episode, where he remained so understated and kept the big reveal anchored in such a perfect mix of happiness and sadness. He just wore it on his face, from the relief over finding Ji-yong alive to the regret over the years he must’ve spent growing up all alone. I just loved the massive distance between them, and how Pan-seok kept inching toward him and searching for a way in.

i to ;)

zooshe - Wto 10 Cze, 2014 12:05

Podoba mi się ten fanart. Zresztą ogólnie jestem pod dużym wrażeniem wizualnej strony Gap Donga.

A tu Oh Maria w swoim mrocznym wydaniu:

Trzykrotka - Wto 10 Cze, 2014 13:51

Maria jest jak kameleon. W tym rynsztunku nie tylko wygląda jak sliczna laleczka, to jeszcze zmienia się w kobietę patrzącą z fascynacją, jak ktos zdycha u jej stóp.
Cieszę się, ze Gap Dong jeszcze się nie kończy. Przywiązałam się autentycznie do tego pokręconego świata.

Poszłam wczoraj znowu dalej z Wiedźmą i po prostu oderwać się nie mogłam :banan:
Jak podejrzewałam - niestety - wraz z pojawieneim się Misia Polarnego poszło w smutasy, rozterki i dramaty. Wiedźma niby zakochana, ale smutna, Polarny Miś z permanentnym zatwardzeniem, przyjaciele obojga oraz jej mamusia patrzą ze współczuciem na Mordercę Puszystcyh Króliczków. Morderca zabiera zabawki. Wszyscy są zbolali.
Honor zawartości cukru w cukrze i komdeii w Wiedźmie ratuje póki co mamusia i dyrektor Wiedźmy, którzy słodko mają się ku sobie, oraz koleżka Gotowany Szpinak.
Pocieszają mnie dwie zapowiedzi z dramabeans:
1/ cute is back!
2/ Witch is back!
To na przyszłe odcinki.
Drugie pocieszenie, to że ze smutkiem zrobiło się parno, duszno i seksi. Morderca Króliczków przecudnie gra wszelkie dramatozy - czyli słodko i bez dramatoz (sarange, oppa - normalne :serduszkate: ), a wypromieniowuje w kierunku Wiedźmy takie ilości intensywnego seksapilu, że buty spadają. Scena, w której nachyla się nad nią, aby pomóc odzyskać zagrożony plik, a pokazana przez li i jedynie ujęcia ich rąk, na pewno skoczy do 1 dziesiątki najseksowniejszych scen bez kissu.
Kissu też będą :banan_czerwony:

BeeMeR napisał/a:
To jest kwintesencja tego, co sądzę o 9 odcinku YAAS:
Dramabeans napisał/a:
It’s no shocker that Cha Seung-won steals the show since he’s the veteran here, but he was especially great in this episode, where he remained so understated and kept the big reveal anchored in such a perfect mix of happiness and sadness. He just wore it on his face, from the relief over finding Ji-yong alive to the regret over the years he must’ve spent growing up all alone. I just loved the massive distance between them, and how Pan-seok kept inching toward him and searching for a way in.

Tak, tak, tak! Dla mnie to zresztą jest drama CSW - dopiero za nim drama Ary, potem Żabula i reszty. Ajussi zeżarł ich jednym kłapnięciem.

Trzykrotka - Wto 10 Cze, 2014 17:25

Nie wiem, co oni mają z tym zasłanianiem twarzy... Wiem że to w gruncie rzeczy łatwe, ale dla zabawy zgadnijcie, kto jest kim:

1/cesarz z Empress Ki
2/Wachlarz
3/Young Do
4/Kim Tan
5/ Sweet Potato
6/Żabul
7/Tysiącletni Demon
8/Świrus

Jeszcze dwóch zamaskowanych: oppa naszej Go Mi Nam i Snake małej Saet Byul

BeeMeR - Wto 10 Cze, 2014 17:38

Moja wersja :mrgreen:

1.Young Do
2. Wachlarz
3. Świrus
4. cesarz z Empress Ki
5. Tysiącletni Demon
6. Kim Tan
7. Gap Dong - Te Oh (kształt ucha na to wskazuje ;) )
8. Sweet Potato

Żabula nie widzę nigdzie :co_stracilam:

Cytat:
oppa naszej Go Mi Nam
tak sobie myślałam, że go brakuje ;)

Trzykrotka napisał/a:
Tak, tak, tak! Dla mnie to zresztą jest drama CSW - dopiero za nim drama Ary, potem Żabula i reszty. Ajussi zeżarł ich jednym kłapnięciem.
Ano - on jest świetny zwłaszcza w subtelnych scenach :oklaski:
Bo w przerysowanych jest... przerysowany ;)
I jego tatuaże tez już znam - tj. ten z aniołem i imieniem córki - bo na kostce to tylko wiem, że coś ma, ale jaki wzór to już nie. ;)

(wygląda tu jak bandzior ;) )

I jeszcze ploteczki: Żabul został rany w oko - będzie tylko jeden odcinek YAAS w tym tygodniu.
Niech żyje live-shooting... :roll:

A KMM powróci jako detektyw K :mysle:

A ja oglądając 6 odc. GD skapnęłam się, że Mad Monk to Oska :thud:
Bystra jestem, nie ma co - dobrze, że nie łapię morderców ;)

Admete - Wto 10 Cze, 2014 20:04

Zapowiedź 11 odcinka NL - najpierw jest reklama, ale można ją pominąć:

http://tvpot.daum.net/v/v035fX6ZWM9bWPyyje2h2W9

SJ najwyraźniej ostatecznie opuści firmę. I Sang tae chyba będzie jego prawnikiem w sprawie tych tajemniczych kont.

zooshe - Wto 10 Cze, 2014 21:13

BeeMeR napisał/a:

A ja oglądając 6 odc. GD skapnęłam się, że Mad Monk to Oska :thud:
Bystra jestem, nie ma co - dobrze, że nie łapię morderców ;)

Rychło w czas. :-D
Ja tam na żadnym zdjęciu nie widzę żabula, musieli go mocno zphotoshopować.

BeeMeR - Wto 10 Cze, 2014 21:16

zooshe napisał/a:
Ja tam na żadnym zdjęciu nie widzę żabula, musieli go mocno zphotoshopować.
Właśnie się zedytowałam ;)
Nr 7. to Tae Oh z Gap Donga - wiedziałam, że skądś znam ten kształt ucha - puściłam wieczornie GD i pstryk ;)

Tja, zreflektowałam się szybko - ten głos i sposób podawania tekstu wydawał mi się znajomy - wreszcie sprawdziłam i bum! Oska. :mrgreen:
To mi przypomniało, że pisałyście o tym, ale musiałam zapomnieć :mrgreen:

Trzykrotka - Śro 11 Cze, 2014 10:04

Znalazłam wczoraj niesamowitą kopalnię zdjęć wszelakich - będę penetrować, jak archeologo Dolinę Królów - po kawałku :banan:

zooshe napisał/a:
Skończyłam wczoraj Master’s Sun.

A właśnie - a jak ci się podobał Ten Drugi - czyli ciasteczkowy szef ochrony? Bo właśnie skończyła się wczoraj Wiedźma - a po niej wchodzi drama z tym aktorem w roli pierwszoplanowej. Nie zamierzam oglądać, tylko miło mi, że dostał główną rolę. Podobał mi się bardziej niż Ten Pierwszy.

BeeMer :thud: Oski nie poznałaś :paddotylu: Choć co tu się dziwić, rola diametralnie różna. Tylko głos nadal charakterystyczny :wink: Muszę kiedyś - dla niego - obejrzeć I hear your voice.
Wczoraj miałam siłę tylko na YAB, odcinek 14 (dwa do końca, chlip) - no tak... zaczynają się komplkacje i zawracanie głowy tym, kto jest czyim dzieckiem i jak to wpływa na to drugie :roll: Królem odcinka był zdecydowanie Jeremy. Jego wypłakana piosenka przecięła mi serce na pół - cudnie to zrobił i biłam mu brawo.
A Shin Woo wrócił z Busanu rozkoznie zUy i zbuntowany - dawaj, chłopie! Tupnij nóżką! (na własną głupotę).
Nie mam pojęcia, co tu jeszcze można wymyślić na 2 odcinki - materiału widzę tyle, co na połowę jednego - ale fighting!

Sorry za pomyłkę żabulową :kwiatek: Teraz trochę trudniejszy konkurs. Kogo my tu mamy?

Filmy, z których ich znamy w spoilerze
Spoiler:
BBF, SKK Scandall, Heirs, Nine, City Hunter, Gu Family Book

zooshe - Śro 11 Cze, 2014 10:34

Trzykrotka napisał/a:

A właśnie - a jak ci się podobał Ten Drugi - czyli ciasteczkowy szef ochrony?

Aktor niczego sobie.
Aczkolwiek wątek romansowy mniej mnie interesował w dramie niż pozostałe wątki.

Trzykrotka napisał/a:
Bo właśnie skończyła się wczoraj Wiedźma - a po niej wchodzi drama z tym aktorem w roli pierwszoplanowej. Nie zamierzam oglądać, tylko miło mi, że dostał główną rolę. Podobał mi się bardziej niż Ten Pierwszy.

Główny był mocno przeciętny, brak mu tego czegoś i na dodatek skrzywdzili go potwornym grzybkiem.

Trzykrotka napisał/a:

Królem odcinka był zdecydowanie Jeremy. Jego wypłakana piosenka przecięła mi serce na pół - cudnie to zrobił i biłam mu brawo.

Uwielbiam ten odcinek. To było 5 minut Jeremiego, którego postać w całej dramie była przez większość czasu pomijana. Na szczęście był na tyle charakterystyczny że nie został "tym trzecim" jak biedy "czwarty" z BBF.
Dla niego planuję nawet kiedyś obejrzeć Bride of the Century, ale nie mam jeszcze materiału poglądowego.

Trzykrotka - Śro 11 Cze, 2014 10:37

zooshe napisał/a:

Dla niego planuję nawet kiedyś obejrzeć Bride of the Century, ale nie mam jeszcze materiału poglądowego.

Zaopatrz się szybko, bo wiadomo, w jakim tempie materiał po emisji znika z naszych ulubionych miejsc.
Cudny był w tym odcinku i bardzo ładnie zagrał to, co miał zagrać. W reszcie dramy był tylko do rozbawiania i jako tło.

zooshe - Śro 11 Cze, 2014 11:20

Trzykrotka napisał/a:
zooshe napisał/a:

Zaoptarz się szybko, bo wiadomo, w jakim tempie materiał po emisji znika z naszych ulubionych miejsc.

No właśnie zniknął już dawno.

Co do konkursu:
1 ???
2 rzygacz z Heirs.
3 LMH???
4 ???
5 dziennikarz z Nine
6 hmmm z ust to mi Oskę przypomina.
7 żabul GFB
8 prokurator z City Hunter