Fantastyka - Hobbit
Aragonte - Śro 27 Mar, 2013 23:27
Za długo muszą czekać na drugą część Hobbita, to nic dziwnego, że głupoty wymyślają
Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 23:45
sama mam tysiace pomyslow na minute
Aragonte - Pią 12 Kwi, 2013 22:24
Melduję, że DVD Hobbit już jest w moich łapkach, kupiłam wczoraj w Empiku
Admete - Pią 12 Kwi, 2013 22:53
Pewnie kupie jutro, jeśli dotrę do Empiku
Anonymous - Pią 12 Kwi, 2013 23:55
a za ile? Tutaj jest za 10 funtow...
Aragonte - Sob 13 Kwi, 2013 00:01
Podobna cena, kupiłam za niecałe 50 zeta.
Anonymous - Sob 13 Kwi, 2013 00:09
Chyba sie nie chwalilam moja nowa posciela: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544559_10200114941329291_39268773_n.jpg
Aragonte - Sob 13 Kwi, 2013 00:49
Łohohoho
A już chciałam się zdziwić, czemu w tym wątku się nią chwalisz
Admete - Sob 13 Kwi, 2013 07:24
Piękna, ale nie mogłabym w niej spać Aragonte sa na tym dvd jakies dodatki?
primavera - Sob 13 Kwi, 2013 08:51
wow, położyc głowę na twarzy Gandalfa mmmm gwarantuje cuowne sny
mam nadzieję, że kolory długo pozostaną jak nowe
Aragonte - Sob 13 Kwi, 2013 10:25
| Admete napisał/a: | | Aragonte sa na tym dvd jakies dodatki? |
Jest płyta z dodatkami, ale jeszcze nie oglądałam, dzisiaj nadrobię. Pewnie nie ma ich za dużo, ale podejrzewam, że tak samo jak w przypadku LOTR będą się różniły od tych z wersji rozszerzonej Notka z okładki zaświadcza, że "wydanie zawiera 10 materiałów produkcyjnych".
I ja też chyba wolałabym nie spać w tej pościeli, szkoda by mi było ją zakłaczać
primavera - Sob 13 Kwi, 2013 11:01
kupiłam z dodatkami i wczoraj obejrzałam - ohhhh Thorionie Oakenshild
dodatki stanowią osobne DVD i są fajne - nie będę spoilerować - niech damy same się przekonają
szkoda że, na kolejną część Hobbit: The Desolation of Smaug trzeba poczekać do końca tego roku
Anonymous - Sob 13 Kwi, 2013 12:39
Tez poczatkowo zastanawialam sie, czy w takiej poscieli mozna spac - ale pomyslalam sobie, ze jesli nie teraz to kiedy? Jesli nie ja, to kto? Jesli nie spac, to co z nia zrobic? Mialaby lezec w szafce?
Tak przynajmniej cieszy oko. Mysle jeszcze o drugiej na zmiane (i do spania w domu).
Anaru - Sob 13 Kwi, 2013 14:25
Wow, jaka pościel!
Racja, jak nie teraz to kiedy, jak fascynacja osłabnie? Teraz warto.
(przypomniało mi się stadko kubeczków z czasów fascynacji bolly )
Anonymous - Sob 13 Kwi, 2013 17:32
| Anaru napisał/a: | Wow, jaka pościel!
Racja, jak nie teraz to kiedy, jak fascynacja osłabnie? Teraz warto. |
Fascynacja nie oslabnie, jedynie zycie moze nie dac szansy na realizacje Tym bardziej trzeba korzystac
Admete - Sob 13 Kwi, 2013 19:48
Hobbit zakupiony. Stwierdziłam, że dlaczego mam mieć jedno wydanie, jeśli mogę mieć dwa? A zresztą mogę nie dożyć drugiego i co wtedy?
asiek - Sob 13 Kwi, 2013 19:56
O, już jest DVD ? Byłam dzisiaj w empiku i nie zauważyłam.
Admete - Sob 13 Kwi, 2013 20:06
Ano jest
asiek - Pon 15 Kwi, 2013 15:24
Kupiłam dzisiaj w Świecie Książki za 44 złocisze.
Admete - Pon 15 Kwi, 2013 16:22
Jak tylko znajdę czas, to sobie przypomnę.
Anaru - Pon 15 Kwi, 2013 18:54
| AineNiRigani napisał/a: | Fascynacja nie oslabnie, jedynie zycie moze nie dac szansy na realizacje Tym bardziej trzeba korzystac |
Mnie się też tak wydawało w sprawie bolly
I dlatego faktycznie tym bardziej. Póki cieszy i póki człowiek ma siły, chęci i możliwość się tym cieszyć.
Już dawno doszłam do wniosku, że życie najczęściej nie daje drugiej szansy, więc trzeba łapać pierwszą póki jest i korzystać w tej właśnie chwili.
A konkludując - bardzo zacna pościel.
Admete - Pon 15 Kwi, 2013 20:09
Ja mam inaczej. U mnie pewne rzeczy zostają na stałe. Jak się zainteresowałam bolly, tak nadal się interesuję. Faza samej fascynacji jest krótka, natomiast zainteresowanie trwa często bardzo długo. A Tolkien u mnie jest na całe życie. Pewne u Aine Tolkien też ważny
Anonymous - Pon 15 Kwi, 2013 20:35
| Anaru napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | Fascynacja nie oslabnie, jedynie zycie moze nie dac szansy na realizacje Tym bardziej trzeba korzystac |
Mnie się też tak wydawało w sprawie bolly
I dlatego faktycznie tym bardziej. Póki cieszy i póki człowiek ma siły, chęci i możliwość się tym cieszyć.
Już dawno doszłam do wniosku, że życie najczęściej nie daje drugiej szansy, więc trzeba łapać pierwszą póki jest i korzystać w tej właśnie chwili.
A konkludując - bardzo zacna pościel. |
w gruncie rzeczy zycie, obowiazki warunkuje to, w jaki sposob spedzamy wolny czas. Pasja tolkienowska na pewno bedzie istniala, moze jedynie byc w slabszej formie. W koncu istnieje juz (odpukac) 15 lat. Nie przecze, ze moga zaistniec inne, wazniejsze priorytety, ale sadze, ze pewnych rzeczy sie juz nie pozbede - tolkienaliow, dekupazu, celtofilii i celulitu...
Jedynie moge im poswiecac mniej czasu
Admete - Wto 16 Kwi, 2013 13:28
O to chodzi - może mniej czasu, ale podskórny watek będzie istniał.
Anaru - Wto 16 Kwi, 2013 14:27
| Admete napisał/a: | | O to chodzi - może mniej czasu, ale podskórny watek będzie istniał. |
No i w tym jest własnie problem - w czasie. Podskórnie istnieje dalej, chociaż taka ogromna fascynacja już chyba nie ma szansy wrócić...
I Tolkienową fascynację też pamiętam z czasów LOTR, to bardzo miłe wspomnienia. Chociaż aż taka dogłębna jak bolly to ona nie była.
Teraz czekam niecierpliwie na następna część filmu.
|
|
|