Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
praedzio - Sob 28 Lut, 2009 07:56
... i nowa sesja Jensena:
Harry_the_Cat - Sob 28 Lut, 2009 11:10
Sequel F13 potwierdzony....
Caitriona - Sob 28 Lut, 2009 12:18
Fajna ta sesja, ma trochę dziwne oświetlenie, ale mi się podoba
Deanariell - Sob 28 Lut, 2009 15:04
Fakt - oświetlenie dziwne... ale to spojrzenie Jensena na ostatniej fotce...
Nie wiem, może ten wywiad już był (bo nowy nie jest ) i widziałyście go, ale gdyby któraś chciała sobie popatrzeć i posłuchać Castiel'a, to proszę :
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/wa...laynext_from=PL
Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 00:00
praedzio - Nie 01 Mar, 2009 00:09
Ale żeś moment uchwyciła!
Wszystkiego najlepszego, Jensen!
Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 00:13
| praedzio napisał/a: | Ale żeś moment uchwyciła! |
Sama jestem w szoku
Deanariell - Nie 01 Mar, 2009 00:48
Uroczy dzióbek Ale na litość - dlaczego w różu?! Od razu widzę Dodę i inne takie...
Pijemy Twoje zdrowie Jensen! Sto lat!
Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 00:50
Ja sobie Dodą nie zawracam głowy, to nie mam takich skojarzeń
Deanariell - Nie 01 Mar, 2009 01:05
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ja sobie Dodą nie zawracam głowy, to nie mam takich skojarzeń |
Ja też sobie szczególnie nie zawracam, ale trudno się na tę różową Barbie nie natknąć - zresztą ja generalnie za różem nie przepadam - poza ubrankami dla małych dzieci Róż to domena flamingów
Ale nie myśl Harry, że to jakaś krytyka Twojej pracy - karteczka śliczna - Jensen jak zwykle - boski w tej czy innej kolorystyce... Chociaż gdyby Ci się chciało "machnąć" wersję alternatywną - nie pogardziłabym (różową i tak sobie zapisałam ) Rozumiem jednak, że to miało być dla solenizanta - nie dla mnie
Agn - Nie 01 Mar, 2009 09:30
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, JENSEN!!! WIELU CIEKAWYCH RÓL, RZESZY WIERNYCH FANEK I JESZCZE MOCNIEJSZEGO "JENSEN EFFECT"!
(Aczkolwiek to ostatnie już chyba jest niemożliwe, nie może być lepiej, mój ssskarbie.)
Ile to już lat? 31? Jak wino, jak wino...
Admete - Nie 01 Mar, 2009 09:49
To i ja się dołączę. Życzę Jensenowi, by w końcu udało mu się zagrać w czymś poza horrorami Marnuje sie chłopak. Komedia romantyczna z jego udziałem to by było coś. Nie pogardziłabym też rolą jakieś policjanta lub agenta FBI Wszystkiego najlepszego!
Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 10:17
| Admete napisał/a: | To i ja się dołączę. Zyczę jensenowi, by w końcu udało mu się zagrać w czymś poza horrorami Marnuje sie chłiopak. Komedia romantyczna z jego udziałem to by było coś. Nie pogardziłabym też rola jakieś policjanta lub agenta FBI Wszystkiego najlepszego! |
Ooooo - Admete, rozmarzyłam się.... taki Jensen w kurteczce z wielkim FBI na plecach....
(CSI: Lawrence )
Admete - Nie 01 Mar, 2009 10:21
A wiesz, jak ja się rozmarzyłam... Taki jakiś z lekka udręczony, jak Mulder swego czasu W pogoni za niebezpiecznym przestępcą, na granicy prawa
Teraz Helo z BSG gra agenta w Dollhouse? Choćby dla niego pooglądam ten serial
soph - Nie 01 Mar, 2009 10:24
Faktycznie Jensen im starszy tym fajniejszy. Życzę mu jak najwięcej interesujących ról
soph *na SPN-owym głodzie*
Caitriona - Nie 01 Mar, 2009 14:14
A, moje Słonko przekroczyło 30 Zdrówka, szczęścia i wielu wspaniałych ról filmowych i serialowych (tylko nie w horrorach)!!
(idę zmienić avka na deanowego)
praedzio - Nie 01 Mar, 2009 14:58
Nowe zdjątko promocyjne:
Agn - Nie 01 Mar, 2009 15:36
Że też jeszcze go za wygląd nie aresztowano...
PS Nowa sesja Jensena zapodana przez przedpiszczynię jest zaiste warta grze... ekhm, uwagi.
Aragonte - Nie 01 Mar, 2009 16:32
Jensen, wszystkiego najlepszego!!!
Jako że w SPN występujesz jako miłośnik słodkości, to dorzucam jeszcze
No i impreza!
Deanariell - Nie 01 Mar, 2009 17:25
| Agn napisał/a: | | Że też jeszcze go za wygląd nie aresztowano... |
Prawda? Rozwaliło mnie to zdjęcie I ten jego "zezik"...
*reset mózgu*
Btw - bardzo mnie interesuje ta jego lekka blizna na brodzie, po prawej stronie Ciekawe jak się jej dorobił? Może Harry przy okazji zapyta Jensen'ka? Niech wie, że jest wnikliwie gladany i analizwany - centymert po centymetrze
Harry, nadal zbierasz ewentualne pytania do pana Ackles'a? To ja bym miała dwa - to powyższe i jeszcze takie, o którym już kiedyś pisałam - czy to dlatego zmienili mu bransoletki na ręce, bo były wkurzająco niewygodne? (zauważcie, że reszta w zasadzie jest niezmienna ) - w pierwszym sezonie miał takie sztywne, czarne, niby z włosia słonia czy jakoś tak... Ta, którą ma teraz jest o niebo lepsza!
Agn - Nie 01 Mar, 2009 20:49
Widziałyście tę tapetkę? Acklesoholics rozpowszechnia...
http://users.livejournal....ulse/46412.html
praedzio - Nie 01 Mar, 2009 20:53
Skany artykułu o Castielu i inszym anielstwie panoszącym się w SPN :
1
2
3
Admete - Nie 01 Mar, 2009 21:01
Dobry artykuł Podoba mi się podejście Mishy Collinsa do grania i do życia w ogóle
BeeMeR - Pon 02 Mar, 2009 09:17
Wszystkiego dobrego, rówieśniku!
Przede wszystkim wielu wspaniałych filmów i ról
I szczęścia w codziennym życiu
*to kiedy idziemy na te Krwawe Walentynki 3D? *
Calipso - Pon 02 Mar, 2009 15:06
BeeMeRku,co Ty masz w podpisie?
|
|
|