To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

praedzio - Sob 28 Lut, 2009 07:56

... i nowa sesja Jensena:

Harry_the_Cat - Sob 28 Lut, 2009 11:10

Sequel F13 potwierdzony....
Caitriona - Sob 28 Lut, 2009 12:18

Fajna ta sesja, ma trochę dziwne oświetlenie, ale mi się podoba :D
Deanariell - Sob 28 Lut, 2009 15:04

Fakt - oświetlenie dziwne... ale to spojrzenie Jensena na ostatniej fotce... :paddotylu: :serce2: :slina:

Nie wiem, może ten wywiad już był (bo nowy nie jest ;) ) i widziałyście go, ale gdyby któraś chciała sobie popatrzeć i posłuchać Castiel'a, to proszę :D :
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/wa...laynext_from=PL

Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 00:00

praedzio - Nie 01 Mar, 2009 00:09

Ale żeś moment uchwyciła! :shock: ;)

Wszystkiego najlepszego, Jensen! :kwiatki_wyciaga:

Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 00:13

praedzio napisał/a:
Ale żeś moment uchwyciła! :shock: ;)

Sama jestem w szoku :lol:

Deanariell - Nie 01 Mar, 2009 00:48

Uroczy dzióbek :slina: :serce: Ale na litość - dlaczego w różu?! Od razu widzę Dodę i inne takie... :confused3: :rotfl:

Pijemy Twoje zdrowie Jensen! Sto lat! :tort: :kwiatki_wyciaga: :party:

Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 00:50

Ja sobie Dodą nie zawracam głowy, to nie mam takich skojarzeń ;)
Deanariell - Nie 01 Mar, 2009 01:05

Harry_the_Cat napisał/a:
Ja sobie Dodą nie zawracam głowy, to nie mam takich skojarzeń

Ja też sobie szczególnie nie zawracam, ale trudno się na tę różową Barbie nie natknąć - zresztą ja generalnie za różem nie przepadam - poza ubrankami dla małych dzieci :P Róż to domena flamingów ;)

Ale nie myśl Harry, że to jakaś krytyka Twojej pracy - karteczka śliczna - Jensen jak zwykle - boski :slina: w tej czy innej kolorystyce... Chociaż gdyby Ci się chciało "machnąć" wersję alternatywną - nie pogardziłabym (różową i tak sobie zapisałam :D ) Rozumiem jednak, że to miało być dla solenizanta - nie dla mnie :-D

Agn - Nie 01 Mar, 2009 09:30

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, JENSEN!!! WIELU CIEKAWYCH RÓL, RZESZY WIERNYCH FANEK I JESZCZE MOCNIEJSZEGO "JENSEN EFFECT"!
(Aczkolwiek to ostatnie już chyba jest niemożliwe, nie może być lepiej, mój ssskarbie.)
Ile to już lat? 31? Jak wino, jak wino...

:party: :party: :party: :party: :party:
:kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
:banan: :banan: :banan: :banan: :banan:
:banan_czerwony: :banan_czerwony: :banan_czerwony: :banan_czerwony: :banan_czerwony:
:tort: :tort: :tort: :tort: :tort:

Admete - Nie 01 Mar, 2009 09:49

To i ja się dołączę. Życzę Jensenowi, by w końcu udało mu się zagrać w czymś poza horrorami :-) Marnuje sie chłopak. Komedia romantyczna z jego udziałem to by było coś. Nie pogardziłabym też rolą jakieś policjanta lub agenta FBI ;-) Wszystkiego najlepszego! :kwiatki_wyciaga: :tort: :love_shower:
Harry_the_Cat - Nie 01 Mar, 2009 10:17

Admete napisał/a:
To i ja się dołączę. Zyczę jensenowi, by w końcu udało mu się zagrać w czymś poza horrorami :-) Marnuje sie chłiopak. Komedia romantyczna z jego udziałem to by było coś. Nie pogardziłabym też rola jakieś policjanta lub agenta FBI ;-) Wszystkiego najlepszego! :kwiatki_wyciaga: :tort: :love_shower:

Ooooo - Admete, rozmarzyłam się.... taki Jensen w kurteczce z wielkim FBI na plecach....

(CSI: Lawrence :rotfl: )

Admete - Nie 01 Mar, 2009 10:21

A wiesz, jak ja się rozmarzyłam... :rumieniec: Taki jakiś z lekka udręczony, jak Mulder swego czasu ;-) W pogoni za niebezpiecznym przestępcą, na granicy prawa ;-)
Teraz Helo z BSG gra agenta w Dollhouse? Choćby dla niego pooglądam ten serial ;-)

soph - Nie 01 Mar, 2009 10:24

Faktycznie Jensen im starszy tym fajniejszy. Życzę mu jak najwięcej interesujących ról :)
soph *na SPN-owym głodzie*

Caitriona - Nie 01 Mar, 2009 14:14

A, moje Słonko przekroczyło 30 :mrgreen: Zdrówka, szczęścia i wielu wspaniałych ról filmowych i serialowych (tylko nie w horrorach)!! :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:
(idę zmienić avka na deanowego)

praedzio - Nie 01 Mar, 2009 14:58

Nowe zdjątko promocyjne:

Agn - Nie 01 Mar, 2009 15:36

Że też jeszcze go za wygląd nie aresztowano... :thud:
PS Nowa sesja Jensena zapodana przez przedpiszczynię jest zaiste warta grze... ekhm, uwagi. ;)

Aragonte - Nie 01 Mar, 2009 16:32

Jensen, wszystkiego najlepszego!!! :tort: :tort: :tort:
Jako że w SPN występujesz jako miłośnik słodkości, to dorzucam jeszcze :czekoladka:
No i impreza! :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:
:taniec: :taniec: :taniec: :taniec: :taniec:

Deanariell - Nie 01 Mar, 2009 17:25

Agn napisał/a:
Że też jeszcze go za wygląd nie aresztowano...

Prawda? :shock: :thud: :slina: :serce: Rozwaliło mnie to zdjęcie :uzi: :serce2: :paddotylu: :love_shower: :cry2: I ten jego "zezik"... :serduszkate:

*reset mózgu*

:rotfl:

Btw - bardzo mnie interesuje ta jego lekka blizna na brodzie, po prawej stronie :mysle: Ciekawe jak się jej dorobił? Może Harry przy okazji zapyta Jensen'ka? :-P :mrgreen: Niech wie, że jest wnikliwie gladany i analizwany - centymert po centymetrze :lol:
Harry, nadal zbierasz ewentualne pytania do pana Ackles'a? To ja bym miała dwa - to powyższe i jeszcze takie, o którym już kiedyś pisałam - czy to dlatego zmienili mu bransoletki na ręce, bo były wkurzająco niewygodne? (zauważcie, że reszta w zasadzie jest niezmienna ;) ) - w pierwszym sezonie miał takie sztywne, czarne, niby z włosia słonia czy jakoś tak... :roll: Ta, którą ma teraz jest o niebo lepsza! :)

Agn - Nie 01 Mar, 2009 20:49

Widziałyście tę tapetkę? Acklesoholics rozpowszechnia...
http://users.livejournal....ulse/46412.html

praedzio - Nie 01 Mar, 2009 20:53

Skany artykułu o Castielu i inszym anielstwie panoszącym się w SPN ;) :

1
2
3

Admete - Nie 01 Mar, 2009 21:01

Dobry artykuł :-) Podoba mi się podejście Mishy Collinsa do grania i do życia w ogóle :-)
BeeMeR - Pon 02 Mar, 2009 09:17

Wszystkiego dobrego, rówieśniku! :cheerleader2:
Przede wszystkim wielu wspaniałych filmów i ról :serduszkate:
I szczęścia w codziennym życiu :mrgreen:

*to kiedy idziemy na te Krwawe Walentynki 3D? :mysle: *

Calipso - Pon 02 Mar, 2009 15:06

BeeMeRku,co Ty masz w podpisie? :shock: :confused3: