To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Sofijufka - Czw 17 Wrz, 2009 15:51

a wczoeaj Emily oglądałam w Bogeymanie :-D
Alicja - Czw 17 Wrz, 2009 18:37

plakat zabawny, te szkielety... i ładne czółenka :wink:
Admete - Czw 17 Wrz, 2009 20:35

Obejrzałam :) Fajne, ale dalej wodzą nas za nos ;)
Popatrzcie jakie cudne promo serialu:

http://www.youtube.com/watch?v=DaBy0iL3FTA

Anonymous - Czw 17 Wrz, 2009 21:26

Gdyby nie Admete to bym do jutra żyła w nieświadomosci bo miałam w kalendarzu zapisane, ze premiera dziś czyli oglądamy jutro... W wyniku sploty niepomyślnych okoliczności staram się "oglądnąć" :wink: ale idzie po grudzie.... może przed północą się uda.
Admete - Czw 17 Wrz, 2009 21:37

Oficjalnie jutro ;)
Caitriona - Czw 17 Wrz, 2009 22:19

Admete napisał/a:
Popatrzcie jakie cudne promo serialu:

http://www.youtube.com/watch?v=DaBy0iL3FTA

Ale faaaajne! Z tegoSweetsa to całkiem niezły tancerz jest ;) :D

Admete - Czw 17 Wrz, 2009 22:34

Caitri napisz mi co mam robić...No wiesz...
Caitriona - Czw 17 Wrz, 2009 22:41

Si! :D :D
Anonymous - Pią 18 Wrz, 2009 11:38

Oglądnęłam....

Fakt wodzą nas za nos strasznie. Ale moje podstawowe pytanie dlaczego Hodginsy nie są razem?? Domagam się szczęśliwego Jacka... może być z Angelą :wink:
Jak tak dalej będą eksploatowali wątek B&B to się to w końcu przeje.... podobała mi się rozmowa z Camile.... bo te karty... no niezły wątek, ale przecież trzeba być idiotą, zeby mieć chociażby nadzieję, ze Kostucha to kupi... No i to wyznanie miłosne.... aa zapomniałabym. Strasznie mi się podobała ta scena z pocałunkiem....
Booth ratujący życie Bones to już normalka.... a takie wtykanie nosa uparte jest bardzo w stylu książkowej Tempe stworzonej przez Reichs...

Tęskniłam za Koścmi

Caitriona - Wto 22 Wrz, 2009 22:34

Obejrzałam, całkiem niezłe rozpoczęcie sezonu :D

Podobało mi się kilka scenek: to jak Cam i Sweets troszczą się o Bones, całowanie Bootha w czoło, king of the lab, rozmowa z Cam. Nie podobało mi się to całe wyznawanie miłości... i wolałam kiedy Seeley nie lubił klaunów (tak jak ja ;) ).

Cieszę się że wrócili!

Harry_the_Cat - Śro 23 Wrz, 2009 19:46

Kurde, tydzien mnie nie bylo a zaleglosci tyyyyyyyyleeee.... :thud:
Anonymous - Śro 23 Wrz, 2009 19:50

Harry Miałam właśnie w Superrnaturalnym temacie pisać, ze Twoja nieobecność znacząco się w oczy rzuca... pusto tak jakoś...
Harry_the_Cat - Śro 23 Wrz, 2009 20:11

Zanim sie odkopie to jeszcze potrwa.... ale SPN mam zamiar dziś nadrobić ;)

No coż, ale Szkocja warta byla tych poświęceń :wink:

Anonymous - Czw 24 Wrz, 2009 20:30

Oglądnęłam dziś odcinek. Sama nie wiem co napisać, bo nie zachwycił mnie jakoś.... ostatnia scena bonesiasto-Boothowa. Ale to tyle :-| Mało Hodginsa. Niewiele humoru...
Anonymous - Czw 01 Paź, 2009 08:53

Dziś jest już nowy odcinek?
Admete - Czw 01 Paź, 2009 11:56

Niby w Kanadzie wyemitowano, ale na razie nie ma.
Anonymous - Czw 01 Paź, 2009 12:37

no właśnie tak rozpuściłam wici i nikt nie widział.....
Anonymous - Sob 03 Paź, 2009 19:38

Ok jestem już po najnowszym odcinku.
ładny... smutny, zwłaszcza z taką melancholijną muzyką, przyjmujący, ale w wielu momentach zabawny. Bardzo zabawny, wrócił dawny duet B&B bez podtekstów, czysta współpraca rozmowy o religii, światopoglądzie kulturze....
Ciekawie pokazana kultura Amiszów. naprawdę całkiem niezły odcinek

Admete - Nie 04 Paź, 2009 08:28

Podobał mi sie ten odcinek. Historia smutna i poruszająca, a każdy z bohaterów dostał ładną scenę. Clark znów mnie rozbawił - on jednak jest najlepszym stażystą. Jego interakcje z zespołem, a zwłaszcza z Cam i Angelą sa przezabawne. Cam strasznie mi się podobała, urocza jest w tym niepokoju o swoja przybrana córke, a rozmowa Booth'a z chłopakiem Michelle - bezcenna :D Wróciły też dyskusje B&B na różne tematy :)
Anonymous - Nie 04 Paź, 2009 13:37

Rozomowa z Boothem tego chlopca była po prostu bosska :rotfl: :rotfl:

a ten chłopak umarły miał talent... naprawdę

Admete - Nie 04 Paź, 2009 14:23

Tak sobie pomyślałam, że twórcy serialu niepotrzebnie obawiają się, że napięcie padnie, gdy B&B będą razem. W tym odcinku byli jak stara para małżeńska i to był bardzo udany odcinek.
Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 17:46

Oglądnęłam odcinek z grilowanym ciałem.... chyba mam nadmiar seriali bo ten mnie znudził.... mimo, ze chyba nie był taki zły, ale wciąż ten sam schemat zaczyna naprawdę usypiać.... no i wyciąganie zabawnych historii z karawanu asystentów.... Sweets stracił to sowje "coś" ale Parker w dzisiejszym odcinku był uroczy, ten chłopiec ma wiele uroku... a jego pytania były zabójcze....
ale.... wszystko juz było... powoli naprawdę ten serial traci świeżość....

Admete - Nie 11 Paź, 2009 20:55

Tez tak sądzę i dlatego poczekam trochę - może się jeszcze rozkręci. Ma się pojawić dziadek Booth'a. Zabili serial w tamtym sezonie. Mają pecha.
Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 21:04

Co nowego może wnieść do serialu kolejny Booth?
Dlaczego nic poza SPN-em nie utrzymuje poziomu? Chirurdzy, House teraz Kosci.... idzie się załamać...

Admete - Nie 11 Paź, 2009 21:07

Trzeba nowe rzeczy oglądac ;) Ze starszych poziom utrzymuje Criminal Minds. Polecam, teraz jest 5 seria. Mroczne, ale dobre. Mentalista jest bardzo dobry, Flashforward zaczyna się interesująco. Z medycznych jest coś nowego - Trauma - ale na razie nie widziałam. Fringe jest rewelacyjne. Przyzwoity Dollhouse.

Wiesz ja obejrzę pewnie ten sezon Bones, tyle że nie będę tego robic na bieżąco. Greysó odpusciłam już dawno.