Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Admete - Śro 14 Mar, 2007 20:22
Wiem, że 18 - 15 też już mam Amerykance to maja dobrze. I też mam ochote na powtórki, ale wciągnął mnie nowy - Medium
Miłosz - obejrzałam 18 odcinek Chirurgów - ale sie porobiło. Jeśli chcesz spoilery, to pisz na priva.
Ja tak sama ze sobą tu gadam ( wiadomo serialomaniaczka ) - właśnie obejrzałam dwa ostatnie odcinki Medium z II serii. wiecej nie mam dostepnych. Szkoda...Może za jakiś czas coś się trafi Serial naprawdę mi się podoba - ciekawe postacie, bardzo dobre dialogi ( zwłaszcza mąż Allison - Joe ma rewelacyjne kwestie ) i dbałość o szczegóły. Jest trochę rzeczy niepokojących ( w końcu to serial o jasnowidzącej ), ale też sporo humoru. Udało się w medium pokazać bardzo ładnie miłość małżeńską i rodzicielską. Świetnie wypadły na tle dorosłych aktorów dwie dziewczynki w rolach córek Allison - jestem fanką Bridget
Marija - Nie 18 Mar, 2007 19:21
"Uwaga-facetów" sobie obejrzałam na TVN Style, wytrzymałam jakieś 15 minut i to tylko dlatego, że nie chciało mi się ruszyć z miejsca (załamka po skoku Małysza :cry: ). I oświadczam, że nie będę tego oglądać, bo tematyka mnie nie pociąga: kto z kim i kiedy . Normalnie się nudzę i żenuję w trakcie oglądania. "Seksowi (seksu?) w wielkim mieście" do pięt niestety nie dorasta, a pora emisji (niedzielne popołudnie) też nie ten tego ??: . Ale marudzę dzisiaj .
miłosz - Pon 19 Mar, 2007 14:11
Admett - słonko w ten czwartek ma być 19 odcinek GA -0 to moze poczekam na oba i mie trzasniesz... ? Porobiło sie to widzę - oni qrtka to znowu spaprza i tak będa wałkonić aż do , daj Boże, szczęśliwego końca Der&dMer (jak w przypadku Douga and Carol w ER).
"Uwga faceci" to poprostu nieudany serial albo ja juz jestem za stara i robię się cyniczna jak Admett choć ona zgoła mlodsza ode mnie. Zgoła
Admete - Pon 19 Mar, 2007 14:47
Nie ma sprawy Miłosz Nie jeestem pewna czy mam ochotę oglądać jak się pewien wątek rozwinie, bo strasznie zamotali.
Trzykrotka - Pon 19 Mar, 2007 15:06
| Marija napisał/a: | "Uwaga-facetów" sobie obejrzałam na TVN Style, wytrzymałam jakieś 15 minut i to tylko dlatego, że nie chciało mi się ruszyć z miejsca (załamka po skoku Małysza :cry: ). I oświadczam, że nie będę tego oglądać, bo tematyka mnie nie pociąga: kto z kim i kiedy . Normalnie się nudzę i żenuję w trakcie oglądania. "Seksowi (seksu?) w wielkim mieście" do pięt niestety nie dorasta, a pora emisji (niedzielne popołudnie) też nie ten tego ??: . Ale marudzę dzisiaj . |
No niestety, muszę sie z Tobą zgodzić. Lepiej się zapowiadało, niż jest.
Za to odcinek pierwszy serii drugiej Rancza był bardzo pierwsza klasa.
Admete - Nie 15 Kwi, 2007 20:41
Oglądam właśnie Ranczo i zwijam się ze śmiechu. ten serial rewelacyjnie podpatruje i pokazuje w krzywym zwierciadle prowincjonalną Polskę. Właśnie jest wizyta biskupa. Normalnie jak na tej wsi, gdzie pracuję
Trzykrotka - Śro 18 Kwi, 2007 16:24
Ja przy biskupie umierałam ze śmiechu. Te wysiłki, żeby go nie rozpoznawać! A równocześnie piosenki wyśpiewywane rządkiem przed szkołą i zbieranie papierków wzdłuż ulicy i Michałowa z wystawnymi obiadkami!
No i Pieczka sie już pojawił. Leona Niemcvzyka on nie zastąpi, ale pewnie wniesie swoją własną jakość.
Admete - Śro 18 Kwi, 2007 17:57
Trzykrotko ja od czasu do czasu przerabiam te wierszyki, chóry, zbieranie papierków, transparenty i malowanie trawy
Agn - Wto 24 Kwi, 2007 17:49
*w pokoiku zjawia się radosny tatusiek* Lllludu! No wiemc... nie mam jak obejrzeć Prison break w telepudle, bo kiedy to leci, to ja jeszcze w pracy siedzę. A ponieważ ciekawość mnie zżerała... no to zakupiłam sobie pierwsze cztery odcinki, coby zaspokoić ciekawość. No i teraz żałuję................................... KUCHNIA, ŻAŁUJĘ, ŻE KUPIŁAM TYLKO TE 4 ODCINKI, BO MNIE CIEKAWOŚĆ ZŻERA, CO DALEJ!!! Szszszlaaaag... Bardzo bym kciała wiedzieć, jak wygląda cały szczwany plan Michaela. Jak ktoś wie, to niech mi nie mówi. Kupię dalszy ciąg, to sobie zobaczę.
No dobra, ok, momentami serialek troszkę przekombinowany (no żeby się z uporem maniaka tak starać o śrubkę i przyszorować ją podłogowo, tylko po to, by potem móc odkręcić KOLEJNĄ śrubkę... *ściana*). Niemniej ogląda się to znakomicie.
PS Tak, Wentworth ma ładne oczki. Co prawda wielka szkoda, że nie tańczy i nie jest Hindusem, ale nikt nie jest doskonały. [ZAMKNIJ SIĘ, AGN!!!]
Admete - Wto 24 Kwi, 2007 19:12
Agn PB to w serialach sensacyjnych piszemy - zajrzyj Druga seria mniej mi sie podobała.
Agn - Wto 24 Kwi, 2007 19:56
Wiem. Wpisałam jednak pierwsze wrażenia tutaj, jako że uznaję serial za fajny. A że zobaczyłam... Dalej będę się udzielać we właściwym wątku.
BeeMeR - Czw 26 Kwi, 2007 10:28
| Agn napisał/a: | | PS Tak, Wentworth ma ładne oczki. Co prawda wielka szkoda, że nie tańczy i nie jest Hindusem, ale nikt nie jest doskonały. [ZAMKNIJ SIĘ, AGN!!!] |
Ale z odcinkami też tak miałam - jak zaczęłam, to nie mogłam skończyć - MUSIAŁAM się dowiedzieć co dalej
Agn - Pią 27 Kwi, 2007 22:05
Basiu, zupełnie nie wiem, co cię tak rozbawiło.
Jak sobie pomyślę, że w domku czeka na mnie I i II seria to... ..................
Caitriona - Pią 27 Kwi, 2007 23:38
A ja właśnie zakończyłam przygodę z II serią - matko, III też muszę zobaczyć!! Czegoś takiego się nie spodziewałam...
Admete - Sob 28 Kwi, 2007 00:32
A ja się przy PB zatrzymałam przy 17 II serii odcinku i dalej ni hu hu Nie mogę wrócić - zaczęłam w tym czasie oglądać dr Housa i Criminal Minds ( oba seriale polecam ).
praedzio - Sob 28 Kwi, 2007 11:54
A ja zaczęłam oglądać nowy serial TV Fox (tej od PB) pt. "Drive". Serial traktuje o nielegalnym wyścigu samochodowym przez całe Stany. Jego uczestnicy zostali do niego zwerbowani w przeróżny sposób - najczęstszym haczykiem było coś, na czym im zależało, np. głównemu bohaterowi porwano żonę, i ten, żeby ją odzyskać, musi wygrac ten wyścig. Pomysł na serial całkiem fajny, akcja kręci się żywo z zaskakującymi niekiedy zawijasami... Jest tylko jeden szczegół. Po emisji czterech odcinków TV Fox zawiesiła produkcję tegoż serialu!!! Ponoć zbyt mała oglądalność! A ja tak bardzo chcę wiedzieć, co będzie działo się dalej!!
Vasco - Nie 29 Kwi, 2007 01:03
> Skąd: Puszcza Knyszyńska
Knyszyn? Mońki?
praedzio - Nie 29 Kwi, 2007 08:04
Ok. 40 km na wschód od Białegostoku...
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 19:07
Oj to pieknie mieszkasz. Obok mojej Wyżyny Krakowsko- Częstochowskiech te tereny są najpiękniejsze jakie znam. A jesli chodzi o czystość i smak potraw - nigdzie lepszych nie jadłam.
Praedzio, ja się nie dziwię, że z ciebie taka Robinhooda jest
praedzio - Nie 29 Kwi, 2007 19:13
No i wszystko jasne! :razz: Nie ty pierwsza mi to mówisz...
Admete - Sob 05 Maj, 2007 21:40
Własnie obejrzałam ostatnie dwa odcinki GA z 3 sezonu. Były one jednocześnie pilotem nowego serialu Private Practice. Mają zamiar zrobić spin off Chirurgów, z Kate Walsh czyli Addison w roli głównej. Powiem wam, że zapowiada sie intrygująco. Wśród pbsady dla każdego cos miłeg- - jest na przykład Joe ze Skrzydeł ( pamiętacie jeszcze? ) i agent wredny Kellerman z PB ( on jest rewelacyjny w takiej troche komediowej konwencji, już lubie jego postac - gra pediatrę ).
Matylda - Nie 06 Maj, 2007 08:39
A ja wczoraj obejrzałam sobie film Sylwia z Gwyneth ( którą uwielbiam)
Film ten opowiada o życiu dorosłym ( głównie małżeństwie) poetki Sylwi Plath z poetą Tedem
Hughesem
Film bardzo dobrze zrobiony. Świetnie zdjęcia oddające stan psychiczny bohaterki i choć kończy się tragicznie przyjemnie się go ogląda
Gwyneth zagrała w tym filmie z własną mamusią
Matylda - Nie 06 Maj, 2007 12:15
Ojej gdzie ja to wpisałam??? :sad:
przecinek - Nie 06 Maj, 2007 16:10
Ogladałam na HBO pierwszy odcinek nowego serialu "studio 60", zapowiada się całkiem ciekawie, opowiada o pracy przy produkcji programu telewizyjnego, a nazwiska aktorów w czołówce zwalają z nóg.
http://www.imdb.com/title/tt0485842/
Admete - Nie 06 Maj, 2007 17:12
Metthew Perry, no proszę...A ja własnie wpadłam na trop serialu o pewnym plotkarskim tabloidzie i jego pracownikach - Dirt. W glównej roli Courtney Cox.
|
|
|