Richard Armitage - Informacje i nowosci
Harry_the_Cat - Wto 10 Paź, 2006 22:52
Widziałam komentarze, że to mogli nagrywać w tym czasie, kiedy robili te zdjęcia w płaszczu - wiecie, o czym mówię?
Caitriona - Wto 10 Paź, 2006 22:57
Jje, jakie ramionka!
Jutro sobie ściągnę.
Gosia - Wto 10 Paź, 2006 23:06
Super!!! Swietny byl!
I duzo lepiej wygladal, w czarnym mu bardzo dobrze
A ten glos.........
Pieknie go modulowal.
I nie wygladal juz tak mlodo jak poprzednio.
OJ Rysiu, Rysiu.
Caitriona - Śro 11 Paź, 2006 00:16
No, już jest jutro
Mam zapisane na komuterku i sie rozkoszuję bajeczką na dobranoc (ta opowiastka bardziej mi się podoba).
Rysiu cudny, w podkoszuleczku, ta grzyweczka i TEN GŁOS
achata - Śro 11 Paź, 2006 00:18
Biedne te dzieci w Wielkiej Brytanii. Na dobranoc puszczają im jakąś wiedźmę, na której widok zimne ciary mi chodzą po grzbiecie. Nie mogła to być po prostu czarodziejka? I moze by trochę umilić animację? Jakbym była dzieckiem to bym się bała.
Druga bajka lepsza do oglądnięcia, ale znowu same strachy. I jak im się juz powie, jakie straszne rzeczy moga się w nocy dziać to się dzieciątka wysyła do łóżka... Litości!
Za to Rysio ładnie się wczuwa: "Abrakadabra!"
Chyba byłby dobrym tatą, nie uważacie?
Harry_the_Cat - Śro 11 Paź, 2006 00:21
Ja mam duży sentyment do tej 1. bajki o Winnie, znałam ja wczesniej. I w Anglii jest bardzo popularna. I rysunki tez uważam, że sa świetne.
Ale w drugiej bardziej podobał mi się sposób opowiedzenia, to, że sie rymowała ... no i czarny T-shirt...
| Caitriona napisał/a: | | No, już jest jutro |
A Ty Caitri jakis limit dzienny sobie ustaliłaś?
Caitriona - Śro 11 Paź, 2006 00:23
hehe, ja nie - nie wytrzymałabym
wcześniej zajęta byłam cenzurka czegoś innego
achata - Śro 11 Paź, 2006 10:08
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ja mam duży sentyment do tej 1. bajki o Winnie, znałam ja wczesniej. I w Anglii jest bardzo popularna. |
Ja jednak wole coś w stylu "Kota Filemona' czy "Reksia", chociaż ta druga nie dawałaby Ryskowi większych szans do zaprezentowania tego cudownego głosu.
Harry_the_Cat - Śro 11 Paź, 2006 19:42
Podobno dzisiejszą bajkę Ryś czyta odziany w koszulkę w paski. Możeliwe, że ma kołnierzyk... Nie wiem jak Wy, ale ja się niecierpliwię...
Caitriona - Śro 11 Paź, 2006 20:04
Ja również czekam na jakiegoś linka...
Harry_the_Cat - Śro 11 Paź, 2006 21:09
Szkoda, że tylko ja tu mam takiego fioła... Czekamy na bajkę (śledzę rozwój sytuacji live), a tymczasem:
Harry_the_Cat - Śro 11 Paź, 2006 21:32
Juz jest bajka!
Harry_the_Cat - Śro 11 Paź, 2006 22:03
Ja obejrzałam!
Strój dzisiejszy chyba najmniej mi sie podobał. Ale spojerzenie "meanwhile" - *omdlewa* i jeszcze "It's time for YOU to go to bed" - aż chce sie powiedzieć "Yes, Richard."
Świetnie udawał te zwierzątka - szczegółnie podobały mi się mysz i nietoperz.
Gosia - Śro 11 Paź, 2006 22:17
Ja tez wlasnie obejrzalam. Naprawde go lubie
Mnie najmniej podobal sie stroj pierwszy, ten dzisiejszy nie byl zly, tak opinal go jakos fajnie ....
No i "to bed", chetnie Richard, moze dolaczysz ?
Caitriona - Śro 11 Paź, 2006 23:11
Ooo! Już jest link. Dzięki, idę sie zainteresować nim bliżej
Caitriona - Śro 11 Paź, 2006 23:24
Jejku, jaki ten Rysio słodki z tym naśladowaniem głósów, podobał mi się nietoperz i mysz :grin:
A koszulke miał taką w miarę, ja wolę go w czerni...
achata - Śro 11 Paź, 2006 23:38
Ja to mam fart! Zachciało mi się bajek ze zwierzaczkami i Rysio czyta o zwierzaczkach.
Moze jutro coś o Kubusiu Puchatku albo Muminki... Jak sądzicie, na co nam wypadnie?
Dzisiaj mi sie podobało. No to chyba "it's time to go to bed"
Harry_the_Cat - Śro 11 Paź, 2006 23:42
Są gdzieś podane tytuły, ale mi one nic nie mówią.
Anonymous - Czw 12 Paź, 2006 02:45
| achata napisał/a: | | Biedne te dzieci w Wielkiej Brytanii. Na dobranoc puszczają im jakąś wiedźmę, na której widok zimne ciary mi chodzą po grzbiecie. |
Czyżbyś pisała o Rysiu?
No nawet ja muszę przyznać, że AŻ TAK źle nie wyglądał
achata - Czw 12 Paź, 2006 10:50
| AineNiRigani napisał/a: | | achata napisał/a: | | Biedne te dzieci w Wielkiej Brytanii. Na dobranoc puszczają im jakąś wiedźmę, na której widok zimne ciary mi chodzą po grzbiecie. |
Czyżbyś pisała o Rysiu?
No nawet ja muszę przyznać, że AŻ TAK źle nie wyglądał |
Nie, to bylo o zamieszczonych rysunkach. Rysio mógłby ewentualnie za wiedźmina robić
Oj, Aine ty to potrafisz ludzi rozbawić
Harry_the_Cat - Czw 12 Paź, 2006 22:21
Ja jestem na posterunku, a Wy?
Gosia - Czw 12 Paź, 2006 22:48
My tez
Tym razem bajeczka dluzsza, czy mi sie zdaje?
Ubranko okay
achata - Czw 12 Paź, 2006 22:52
| Gosia napisał/a: | My tez
Tym razem bajeczka dluzsza, czy mi sie zdaje?
Ubranko okay |
Ja już tez na posterunku. Kto by pomyślał, ze na stare lata tak polubię dobranocki
Gosia - Czw 12 Paź, 2006 22:53
Ja nie wiem czy to bajeczki dla dzieci, czy ich mamusiek
Gosia - Czw 12 Paź, 2006 23:01
Tak dzis Rys wygladal
|
|
|