To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Robin Hood (Seria 1) 2006

Caitriona - Wto 12 Wrz, 2006 11:42

Jej, ale ten płaszcz to jakby go ściągnął z jakiegos cowboy'a :mrgreen: :mrgreen:

Ale Rysiu oki - tak do szpiku kości zły ;)

Gosia - Wto 12 Wrz, 2006 13:17

No, no! Wreszcie sie pojawily.
Bo i film chyba juz na dniach wystartuje.

Alison - Wto 12 Wrz, 2006 14:16

Bo je oddałam, żal mi się Was zrobiło :wink:
achata - Wto 12 Wrz, 2006 16:33

Gosia napisał/a:
No, no! Wreszcie sie pojawily.
Bo i film chyba juz na dniach wystartuje.

Taśmy jak sądzę? Więc będzie Rysio w super, hiperjakości?!? Fajnie, że mi satelita nie działa i kablówek nie mam, co :) Ale serialik poorbituje chyba u nas jakoś, mam nadzieję
Rysiu spoko, płaszcz na Rysiu mniej. Mam nadzieję, ze to zdjecie zza kulis. Ten kołnierz zupełnie mi nie pasi na średniowiecze.

Gosia - Wto 12 Wrz, 2006 17:14

Niestety myslalam tylko o fotkach :D
Co do tasm, nic o tym nie wiem czy je odzyskali.

Alison - Wto 12 Wrz, 2006 17:15

No fakt, bardziej na jakiegoś dinozaurowatego rockmana wygląda ;-)
Harry_the_Cat - Wto 12 Wrz, 2006 23:38

To link do 1 avka mej produkcji z RA:
http://forum.northandsout...p?p=28016#28016
wiem, skromniutko...

Harry_the_Cat - Śro 13 Wrz, 2006 00:40

Oto trzy zdjęcia ze strony BBC:

Moim zdaniem najlepsze zdjęcie GoG dotychczas!

Gosia - Śro 13 Wrz, 2006 00:41

Jakie wyrazne! :D
I jaka skora!

Strasznie jestem ciekawa tego GoG, chyba bedzie mroczny ...

Harry_the_Cat - Śro 13 Wrz, 2006 00:42

RA wygląda tu świetnie! Ale ta Marion to na razie taka sobie...
Harry_the_Cat - Śro 13 Wrz, 2006 00:55

Znalazłam jeszcze takie:

groźny Guy i ... chłopięcy Robin...

On faktycznie wygląda jak "Robin Who?". Nie wiem, jak Wy, ale ja nie mam pojęcia, jak on ma niby pokonać GoG. Zero szans, żeby to wygladało wiarygodnie... Tymi rączkami bladymi? W tym kaftaniku? Że zacytuje klasyka : NEVER!

Caitriona - Śro 13 Wrz, 2006 01:23

eee...co to ma być? :shock: Robin? wygląda jakby się bał własnego cienia...a ta Marion to jak praktykantka w szkole... Ale Rysiu nieźle się prezentuje! :)
Alison - Śro 13 Wrz, 2006 09:11

A co się martwicie? Treść Robina każdy zna, to se nie będziem główek zawracać przyglądaniem się koniowatej Marion czy przedszkolackiemu Robinowi. Będziem żyć od sceny do sceny z Ryśkiem. A mało to filmów człowiek tak obejrzał?
Gosia - Śro 13 Wrz, 2006 09:22

Ja tez uwazam, ze Robin to jakis niewydarzony chloptas . :roll:
achata - Śro 13 Wrz, 2006 10:33

Alison napisał/a:
A co się martwicie? Treść Robina każdy zna, to se nie będziem główek zawracać przyglądaniem się koniowatej Marion czy przedszkolackiemu Robinowi. Będziem żyć od sceny do sceny z Ryśkiem. A mało to filmów człowiek tak obejrzał?

Nie lubię tak oglądac filmów. Myślałam, że jak się biorą za coś co już kiedys było zrobione to się postarają, żeby było lepiej a tutaj cienizna!
Robinek niech już wygląda jak dziecko-kwiatek, ale co z ta Marion. Ładna miała byc. Obydwa domniemane wątki romansowe szlag trafi. Mnie sam Rysiu do dobrego filmu nie wystarczy. Abuuuu!

Mara7 - Śro 13 Wrz, 2006 18:13

Eeee Marion jest taka przeciętna. Prawda Robin tez taki nijaki tylko Richard dobrze wyszedł...Ale powinni dać ładniejszą babke...nie no :thud: zawiodłam sie... :? ??:
Gosia - Śro 13 Wrz, 2006 22:32

Dwa dni temu na stronie Rysia ukazala sie nowa wiadomosc od niego, jeszcze pisana na Wegrzech.

„Wiadomość od Richarda – On jest na fali!

Do dzieła !
Jesteśmy blisko końca i powrotu do domu na brzegi Anglii. Chcę, żebyście wiedzieli, że promocja Robin Hooda odniosła ogromny sukces. Skakałem wiwatujac na cześć Robina jak jakiś idiota ubranym w naprawdę potworny czarny skórzany płaszcz. Naprawdę mam nadzieję, że będzie się wam wszystkim podobało, jeśli zdołacie oderwać się od pięknej ale dziwnie chłodnej twarzy Pauli Abdul.
Sądzę, że serial jest bardzo ożywczy, muzyka całkowicie mnie powala (jako maniaka muzyki) i dzięki Bogu, znalazły się taśmy HD [High Definition], to jest ogromna róznica jakości, której nigdy wcześniej nie widzieliście. Mam jednak nadzieję, że i babci oglądanie serii na jej rozmazanym czarno-białym przenośnym telewizorze będzie sprawiało radość.
Chciałbym jeszcze skomentować pewien wywiad* dla prasy. Nigdy nie zamierzałem ujawniać niczego o sobie. Miałem jedynie uroczą pogawędkę z bardzo miłą panią i prawie zapomniałem się. Myślę, że trochę wyszedłem z wprawy. To jest lekcja, którą otrzymałem, nienawidzę pilnować się i martwić, że powiem niewłaściwe słowo, aby sprawić przyjemnośc innym, to po prostu nie ja, ale chyba powinienem brać lekcję od Blaira i Browna na temat uników.
Jestem zdania, że nic nie pomoże Wam uwierzyć w mój opis charakteru, ale scena, na której pracuje, jest rodzajem handlu i miejscem, gdzie walutą jest informacja. Zamierzam być rozrzutny w przyszłości.

Cieszcie się serialem, czekając by wejśc do dobrze znanego fast foodu, gdzie można cieszyć się podwójnym Gisburgerem z serem, Dużym Sheiffries i diabelskim sosem, lub może Much Nuggetsami, a McMarian zadowoli zwłaszcza kiedy nastapi po niej Cynamonowy Allan Pączek.

(tylko żartowałem... mam nadzieję)

Pozdrawiam
Richard"

* Prawdopodobnie odnosi sie tu do wywiadu, ktory przetlumaczyla Harry.
------------------------------------
Dzieki Harry za sprawdzenie tekstu i poprawki.

Gosia - Śro 13 Wrz, 2006 22:40

Jeśli ktoś sie stęsknił za głosem Rysia, oto krótki wywiad radiowy:
http://www.bbc.co.uk/nott...y_gisbourne.ram

Link pochodzi z tej strony, sa tam zamieszczone niestety jedynie 3-4 zdania tego wywiadu czyli bardzo skrocony tekst:
http://www.bbc.co.uk/nott...e_feature.shtml

Gosia - Śro 13 Wrz, 2006 23:00

Jak widac tasmy HD do Robin Hooda odnalazly się.
Oto artykul na ten temat:
Police arrest Robin Hood thieves, half the master tapes returned
http://english.mti.hu/def...5&newsid=226074

Podobno 1 odcinek "Robin Hooda": 'Will you tolerate this'
bedzie nadany 7 października na BBC1.

achata - Czw 14 Wrz, 2006 16:44

Gosia napisał/a:
Jak widac tasmy HD do Robin Hooda odnalazly się.
Oto artykul na ten temat:
Police arrest Robin Hood thieves, half the master tapes returned
http://english.mti.hu/def...5&newsid=226074

Podobno 1 odcinek "Robin Hooda": 'Will you tolerate this'
bedzie nadany 7 października na BBC1.

Hm, kuzynka ma sprawną satelitę. Czy to wystarczy do odbioru? Chyba jednak jestem ciekawa tego filmu. Jak człowiek niewyspany to marudzi, a przedwczoraj spałam 4 godziny.
Zawsze jak już film jest całkiem denny można się podśmiać, ale z takim Guyem chyba całkiem denny być nie może ;)

Kaziuta - Czw 14 Wrz, 2006 22:19

Dołączam się do dyskusji po krótkiej przerwie (zakupy przedremontowe) i:
- po pierwsze Gosiu wole Cię w warkoczyku, wystarczył jeden rzut oka i od razu wiedziałam, że to ty,
- po drugie Rysiu jako Gay bardzo mi sie podoba, może kostium nie jest najlepszy, ale te oczy mmm...... boskie i fryzura nie taka wymoczkowata,
- po trzecie gdybym była na miejscu tej Marion to wybrałabym Rysia, może charakter czarny, ale nudno by z nim nie było, a jeżeli jeszcze kochał jak Bohun to .... eh.

Gosia - Czw 14 Wrz, 2006 22:25

Wiem, wiem Kaziutko, to plaszczyk przejsciowy ;)
Rys jako Guy jest faktycznie calkiem
Robin z Guyem nie ma szans powalczyc o czyjekolwiek serce, jak mniemam ;)

Kaziuta - Czw 14 Wrz, 2006 22:26

No to mi ulżyło. Dzięki :wink:
Harry_the_Cat - Czw 14 Wrz, 2006 23:31

Fakt, jest trochę kiepski. Ten płaszczyk, of kors!
Wydaje sie, że musiało być w nim Rysiowi b. gorąco. Chyba mieli straszne wahania temperatur - tu Robin bez rękawów, a ty Naughty Guy taki zakutany...

Gosia - Czw 14 Wrz, 2006 23:34

Harry, Kaziutka mowi o moim avatarku (to sie wytnie ;)
Kaziutko, a co mam powiedziec, jak Wy wszyscy tacy mescy jestescie. Udzielilo mi sie :lol:

Chyba masz racje Harry, ze ten plaszczyk Rysia niewygodny i ciezki.
Chyba w nim duszno strasznie. Musial sie biedak meczyc ...