Seriale - Sing me a song of a lass that is gone...
primavera - Nie 14 Wrz, 2014 21:06
| Caitriona napisał/a: | Ja tez już obejrzałam 6 odcinek. Oj, momentami ciężko było patrzeć... Biedny Jamie...
Za to Jack Randall, kurczę, psychopata. Straszny człowiek. |
biedny ten Jamie to fakt
Jack Randall to istna bestia
Harry_the_Cat - Pon 15 Wrz, 2014 09:59
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Szczegolnie w kontekscie finalu ksiazki. |
A jaki jest finał? |
Czytajcie na wlasna odpowiedzialnosc....
Agn - Pon 15 Wrz, 2014 10:08
Przeczytawszy to, co ukryte pod kołderką mogę rzec tylko jedno - BEZ KOMENTARZA. Gabaldon to się chyba czegoś naćpała...
Eeva - Pon 15 Wrz, 2014 10:11
Hahahahahahahahahahaha
Miałam nie czytać, bo dopiero jestem na trzecim odcinku, ale po komentarzu Agn musiałam i nie żałuję decyzji
Agn - Pon 15 Wrz, 2014 10:38
Oooo, Eeva, dołącz do radosnej dyskusji! Ja sobie szósty odcinek chyba dziś obejrzę, może już będą polskie napisy? *marzy*
Eeva - Pon 15 Wrz, 2014 10:49
Dołączę jak nadrobię nie miałam teraz czasu w ogóle żeby cokolwiek oglądąć wiec jestem w mocnym tyle.
Agn - Pon 15 Wrz, 2014 10:55
Ale pisz wrażenia na temat tego, co oglądasz. Myślisz, że ktoś cię tu pogoni? Kochaaaaaana! Nie miej takich lęków.
Eeva - Pon 15 Wrz, 2014 10:57
Haha, widze właśnie:-)
No moje wrażenia są takie, ze jak na razie mi sie podoba. Czekam na rózwój wydarzeń, czy wróci do swoich czasów, czy zostanie.
BeeMeR - Pon 15 Wrz, 2014 11:03
Spoiler jest mało zachęcający , ale co tam - kiedyś się zapoznam (z serialem, nie książką )
praedzio - Pon 15 Wrz, 2014 11:57
Trochę zdjęć z nadchodzącego odcinka 7 (The Wedding):
I... khem...
Harry_the_Cat - Pon 15 Wrz, 2014 18:43
Pradziu, nareszcie!!! Haha
Harry_the_Cat - Pon 15 Wrz, 2014 18:48
Ps. Sorry za literowki, Internet jest tu rzadki i na malym telefonie 😉
praedzio - Pon 15 Wrz, 2014 18:56
Znam ten ból. *praedzio stojący na przystanku i stukający w klawiaturę telefonu*
Agn - Wto 16 Wrz, 2014 00:02
Fiu fiuuuuu! Będzie się działo!
Tak już abstrahując od powagi serialu - pozwolę sobie na pewne babskie spostrzeżenie. Jeśli faceci mogą do woli rozprawiać o oprzyrządowaniu pań tudzież ich zgrabnych nogach, to ja też mogę, a co! A zatem - podoba mi się - BARDZO mi się podoba - jak jest zbudowany pan grający Jamiego. Kurczę, patrzę i widzę, że to jest kawał chłopa, a nie ułomek. Miło popatrzeć.
praedzio - Wto 16 Wrz, 2014 05:22
No, wzrostu mu Bozia nie poskapila.
Agn - Wto 16 Wrz, 2014 07:14
Nie tylko wzrost, hie hie hie. Ogólnie ładnie wyrobiony.
praedzio - Wto 16 Wrz, 2014 14:47
Przecież wiadomo, że ogólnie cenimy go za przymioty ducha i pogodne usposobienie.
Caitriona - Wto 16 Wrz, 2014 20:43
| Agn napisał/a: | | A zatem - podoba mi się - BARDZO mi się podoba - jak jest zbudowany pan grający Jamiego |
Faktycznie, miły widok dla oka
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Czytajcie na wlasna odpowiedzialnosc.... |
No kobieta już nie miała czego wymyślić...
Agn - Wto 16 Wrz, 2014 21:30
| praedzio napisał/a: | Przecież wiadomo, że ogólnie cenimy go za przymioty ducha i pogodne usposobienie. |
Tak, tak, oczywiście. *skwapliwie przytakuje*
| Caitriona napisał/a: | No kobieta już nie miała czego wymyślić... |
Być może właśnie na tym polega problem.
Harry_the_Cat - Wto 16 Wrz, 2014 21:39
Agn, popieram obrazki pogladowe, popieram 😉
Agn - Wto 16 Wrz, 2014 21:57
Też je popieram.
Kurczę, jest na co popatrzeć. ^^
primavera - Wto 16 Wrz, 2014 22:23
I pomyśleć, że dalsze odcinki tej serii dopiero za rok
Agn - Wto 16 Wrz, 2014 22:26
| primavera napisał/a: | I pomyśleć, że dalsze odcinki tej serii dopiero za rok |
ŻE CO PROSZĘ?!
Ale... jak to? 7 odcinków i koniec???
Caitriona - Wto 16 Wrz, 2014 23:08
Dafuq???? To już na dalszą część serii trzeba tyle czekać??? Nie bawię się tak
Agn - Śro 17 Wrz, 2014 00:29
Też mam ochotę strzelić focha, ale na razie jest mi dobrze, bo odcinek był bardzo dobry. Przerażający (a przy na-pewno-wiecie-której scenie ciężko się patrzyło - łzy mi wtedy stanęły w oczach), ale świetny. Rozmowa z Randallem - cymes i paluszki lizać. Kurde, nienawidzę skurczygnata, ale nie mogę mu odmówić inteligencji.
Dougal w tym odcinku zasługuje na pokłony i podziw. Nie dość, że wroga na jego terenie prosto w oczy nazwał szczylem, to potem uratował Claire z groźnej sytuacji. Okej, wierzy w jakieś zabobony, ale niech tam - takie czasy. A i do dzisiaj niektórzy pod drabinami nie chodzą, to czemu magiczne źródełko miałoby być gorsze?
|
|
|