To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Anonymous - Sob 03 Lip, 2010 12:38

Akademia Double W.
Praedzio - w ramach kozy musialabys latac ze sciera. Mnie to by wywalili za sciaganie majtek przez glowe na widok prof. Deana. Chociaz jak tak sie zastanowic, to nie wiem, czy panu profesorowi by to przeszkadzalo.
Ale bylabym chyba najpilniejszym studentem z mitologii :) I swietnie radzilabym sobie na zajeciach z Perswazji, negocjacji i tortur. Mam naturalne predyspozycje i wyposazenie. Ale z moim astygmatyzmem oblalabym strzelnice. Kazdy demon marzylby o tym, abym do niego strzelala :twisted:

Deanariell - Nie 04 Lip, 2010 19:05

Agn - kolokwium z egzorcyzmów Ci się marzy... :mrgreen: Na pewno byłabym niezła w recytacji, ten przedmiot wykładałby raczej prof. Sam, bo Dean'owi teksty nie wchodziły coś za dobrze do głowy... ;) :-P Praedzia pewnie w końcu by oblała pierwszy termin :rotfl: - to żeby móc mieć przyjemność poprawki, no i dlatego, że na zajęciach za bardzo skupiałaby się na gapieniu w nauczyciela...

W przypadku ffika odnoszącego sie do SPN tytuł brzmiałby raczej: "Dwóch łowców i nawiedzony dzidziuś" :mrgreen:

Admete - co do wtorku - nie zamknę psa. :twisted: Bez wyroku sądu jest niewinny i nie zasłużył sobie na taką karę. :P Ania jakoś przeżyje, prędzej kurz ją zabije. :-P

AineNiRigani napisał/a:
Mnie to by wywalili za sciaganie majtek przez glowe na widok prof. Deana. Chociaz jak tak sie zastanowic, to nie wiem, czy panu profesorowi by to przeszkadzalo.

Ciekawe, co by zrobił prof. Dean, gdyby na jego widok zdecydowana większość studentek zdjęła majtki... :mysle: ... i tak na każdych zajęciach... :rotfl:

Agn - Pon 05 Lip, 2010 19:44

Nie wiem, co by zrobił Dean, aczkolwiek gdyby ukierunkować nasze rozważania, że potencjalne studentki mieściłyby się w haśle "busty asian beauties" to...
Err...
Ja może nie dokończę...

Calipso - Wto 06 Lip, 2010 11:17

Agn napisał/a:
Ja może nie dokończę...

Boisz się bana ? :-P

Właczam ci ja dzisiaj telewizor, a na polsacie widzę Castiela :shock: :shock: A to tylko ER, w którym Misha grał malutką rólkę jako Bret, członek zespołu muzycznego.

Agn - Wto 06 Lip, 2010 11:41

Bana? Nieeee, u nas modzi tolerancyjni. Ale wyznaję zasadę pozostawiania pola dla wyobraźni. :P
Anonymous - Wto 06 Lip, 2010 16:29

a mi się dziś Dean z Sammem śnili. Ale to straszny sen był zabijaliśmy na kilka sposobów diabła a On ciągle się wymykał :cry2: :wsciekla:
trifle - Wto 06 Lip, 2010 17:26

Ooooooooooo, przypomniało mi się! A mi się śnił Lucyfer z SPN :thud: Nie pamiętam, co robił on ani ja w tym śnie, ale obudziłam się koło 5-6 wystraszona, brrr...
Agn - Wto 06 Lip, 2010 17:40

Diabła na kilka sposobów? So SPN-ish... :mrgreen:
praedzio - Wto 06 Lip, 2010 17:52

No, ładne rzeczy... ;) Lucek po nocach się śni? :wink:
soph - Wto 06 Lip, 2010 17:59

Jeśli byłby ubrany w Sama, to mógłby mi się śnić codziennie ;) .
praedzio - Wto 06 Lip, 2010 18:01

O, to to to! :serce:
trifle - Wto 06 Lip, 2010 18:21

Nie, był tym flejowatym, ale upiornym facetem, niby takim niepozornym, ale brrr ;) Ale nie pamiętam zupełnie, co tam się działo. Może to lepiej :mysle:
Anonymous - Wto 06 Lip, 2010 19:58

też przebudziłam się z tego snu przed piątą(służba nie drużba) ale pamiętam face to face z Deanem i kombinowanie jak wykończyć skurczybyka( nie Deana lecz Czorta) :wink:
praedzio - Pon 19 Lip, 2010 21:58

Dziś urodziny pewnego Jareda Tristana. ;) Wszystkiego najlepszego!!!! :party: :party: :party: :tort:

Calipso - Pon 19 Lip, 2010 22:18

Happy birthday Jared ! :cheerleader2: :party: :kwiatki_wyciaga: :taniec:
Anaru - Pon 19 Lip, 2010 23:21

Uhuhu jakie ładne ciało :-D
I prawie się na zdjęciu dziewczyna zmieściła :mrgreen:

Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 23:28

He he - na pierwszy rzut oka myslalam, ze napisalas I prawie na zdjeciu dziewica ... :rotfl: :rotfl:
Anaru - Pon 19 Lip, 2010 23:38

AineNiRigani napisał/a:
He he - na pierwszy rzut oka myslalam, ze napisalas I prawie na zdjeciu dziewica ... :rotfl: :rotfl:

Nie podejrzewam, Jared nie kaleka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Caitriona - Pon 19 Lip, 2010 23:58

Sto lat Jared!!!!!!! :party:
Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 00:14

No coz... nie watpie, ze cudu mu nie brakuje :twisted: Jak u Stirlitza :)
praedzio - Wto 20 Lip, 2010 00:54

:roll:
Admete - Wto 20 Lip, 2010 07:57

Wszystkiego dobrego dla Jareda :) Ładna fotka :)
Yvain - Wto 20 Lip, 2010 08:33

:mrgreen: 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam :party: fotka super :mrgreen:
Calipso - Wto 20 Lip, 2010 08:54

Anaru napisał/a:
Nie podejrzewam, Jared nie kaleka

AineNiRigani napisał/a:
No coz... nie watpie, ze cudu mu nie brakuje Jak u Stirlitza

*plus mina Praedzi*
Bezcenne :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

praedzio - Wto 20 Lip, 2010 08:58

A pomyśleć, że chciałam inną fotkę wkleić. ;) Zdecydowałam się jednak na upalno-letnią.