To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Harry_the_Cat - Pon 27 Lip, 2009 21:05

Buddy TV o panelu: http://www.buddytv.com/ar...ypse-30303.aspx

i inny raport: http://www.cinemaspy.com/article.php?id=2846

(jest tego tyle, ze nawet nie mam jak wszystkiego przeczytać)

zdjęcia: http://www.flickr.com/pho...57621723910789/

klipy z panelu: http://www.youtube.com/user/Gonturan74

Harry_the_Cat - Wto 28 Lip, 2009 01:35

Dla b. niecierpliwych - 5 minut z 1 odcinka. Slaa jakość dzwiekuu: http://www.youtube.com/watch?v=s8OPyAHCNO8
aneby - Wto 28 Lip, 2009 09:30

:excited:
Nie mogę sie doczekać :-)

praedzio - Wto 28 Lip, 2009 09:37

Jauuuć!!! :excited:

Fajna reakcja oglądających dzieciaków. Zwłaszcza na wejście Zachariasza. ;)

Calipso - Wto 28 Lip, 2009 12:50

praedzio napisał/a:
Fajna reakcja oglądających dzieciaków. Zwłaszcza na wejście Zachariasza.

Brawa i okrzyki radości :lol: Po tym urywku nabraliśmy ochoty na powtórki i przed chwilą obejrzeliśmy dwa pierwsze odcinki trzeciego sezonu.Jacy chłopcy byli gładziuścy :lol: Dean i Ben - wykapani tatuś i synek AC/DC rocks ! :mrgreen: Brat zmienił powiedzonko z Dean jest za.......sty na Impala jest za....sta :rotfl: Lecem na kolejne dwa odcinki.

Anonymous - Wto 28 Lip, 2009 15:08

Mama się przyznała, że najpierw żaden z chłopaków jej się nie podoba... teraz podoba Jej się.... Dean :paddotylu:
Admete - Wto 28 Lip, 2009 19:04

Jaki fragment!!! Jaka końcówka! Dean!

Nie mogę się doczekać.

Spoiler:
Jak Dean rysuje ten znak krwią i odsyła Zachariasza, co dokładnie mówi? "That was for our friend Cas, you son of a bitch"
A na początku Gostfacers ;)

Caitriona - Wto 28 Lip, 2009 23:24

Nie mogłam się powstrzymać i zajrzałam fragment. Wow, jak zobaczyłam chłopców, to o mało nie zaczęłam piszczeć tak jak te wszystkie panny na widowni :mrgreen: :mrgreen:
Admete - Śro 29 Lip, 2009 00:08

Caitriona napisał/a:
Nie mogłam się powstrzymać i zajrzałam fragment. Wow, jak zobaczyłam chłopców, to o mało nie zaczęłam piszczeć tak jak te wszystkie panny na widowni :mrgreen: :mrgreen:

Ja też, ja też ;) A na końcu :shock: ;) To było takie...no wiecie ;) A jak w tym skrócie serii 4 Casa pokazali, to cała sala zrobiła taki rumor ;)

Agn - Śro 29 Lip, 2009 00:14

lady_kasiek napisał/a:
Mama się przyznała, że najpierw żaden z chłopaków jej się nie podoba... teraz podoba Jej się.... Dean :paddotylu:

Wolałabyś, by konkurencyjnie kleiła się do Sama? ;)

Admete - Śro 29 Lip, 2009 00:16

Mama ma dobry gust. My teraz na GG prowadzimy z Riella wysoce intelektualna rozmowe na temat Spn ;)
Doszłysmy do wniosku, że prawdopodobnie Lucyfera zrobią naprawdę miłego...Nawet pewnie będzie miał całkiem logiczne argumenty.

Caitriona - Śro 29 Lip, 2009 01:16

Admete napisał/a:
Ja też, ja też

Serio? Bo już myślałam, że tylko ja tak mam :mrgreen:
Boziu, jak mi się za chłopakami tęskno już zrobiło...

Admete napisał/a:
Doszłysmy do wniosku, że prawdopodobnie Lucyfera zrobią naprawdę miłego

To nie byłoby takie dziwne: anioły nie saprawują się najlepiej (jak widzę Zachariasza, mam ochotę go w twarz strzelić), więc główny zły będzie przynajmniej miły i pewnikiem szalenie elegancki.

Harry_the_Cat - Śro 29 Lip, 2009 01:21

chyba zarazilam dzis jedna kolezanke... nie mialam poczataku, wiec zaczelysmy ogladac od odcinka 12.... Jak wychodzilam zaczynaol sie 17... (1 sezon) :mrgreen:
Agn - Śro 29 Lip, 2009 09:39

Caiti, to byłoby niezłe posunięcie na biedne, niczego nieświadome owieczki. Ale ciekawe, co na to chłopcy. Po zetknięciu ze sługami Lucka pewnie nie będą tacy skorzy do współpracy. Aniołki czy nie to demony jednak bardziej bruździły. No a Dean gościł w piekiełku, więc raczej nie da się nabrać na logikę argumentów Lucyfera, wszystko jedno jak bardzo będą logiczne.

Kocie, brawo! Kuj żelazo póki gorące, sprawdzaj postępy w zeSPNowaniu koleżanki. :mrgreen:

To teraz idę obejrzeć te 5 minutek pierwszego odcinka, bo jak pragnę zdrowia nie wytrzymam! *gna kurcgalopkiem na tubiśka*

EDYCJA: Nie, nie oglądam tego. Nie daję rady oglądać czegoś, co jest w takim stanie (czytaj: fruwająca kamera, beznadziejny dźwięk, piszczałki w tle). :( Poczekam do września. *le sigh*

Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 11:12

Agn napisał/a:
Wolałabyś, by konkurencyjnie kleiła się do Sama?

jak tak na to spojrzę to oczywiście, że nie, no, ale tak jakoś dziwnie....

Zobaczycie jeszcze się w Lucyferze będziemy na wyścigi kochały :-P

Admete - Śro 29 Lip, 2009 13:52

Czytam teraz to sprawozdanie z panelu i wieści na temat Castiela sa bardzo, ale to bardzo ciekawe ;)
Spoiler:

Cytat:
Of course Castiel comes back, but Kripke warns us not to expect the same old Cas to come back. Collins elaborated that Castiel has changed - he's lost some of his angel mojo and he struggles with the change, but ultimately must face it. Kripke offered only cryptic clues into the direction Castiel is headed. He would only say that he has a very ambitious mission next season but would not elaborate. Collins offered that Castiel is in "full rebellion mode" because he has been completely cut off from heaven, and will have to find a way to become more human.

Coś mi się widzi, że Dean będzie uczył Castiela jak byc człowiekiem ;)

BeeMeR - Śro 29 Lip, 2009 14:26

Cytat:

purple-nurples, kobietki i impala? ;)

Admete - Śro 29 Lip, 2009 14:38

BeeMeR napisał/a:
Cytat:

purple-nurples, kobietki i impala? ;)

Coś w tym stylu ;) :-D

Calipso - Śro 29 Lip, 2009 16:35

A ja mam dla Was zagadkę :wink: W którym odcinku pierwszy raz było wymienione imię Castiela?
Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 18:57

w pierwszym? mówi, że Castiel się zwie.(nie wiem byłam u siostry nie jestem w stanie do zagadek) :mrgreen:
Calipso - Śro 29 Lip, 2009 19:01

Chyba uściślę pytanie : w którym sezonie i w którym odcinku ? :wink:
lady_kasiek napisał/a:
(nie wiem byłam u siostry nie jestem w stanie do zagadek)

Ja teraz w ten sposób jestem u brata ;) (widziałam opis na gg :-P )

Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 19:10

Calipso napisał/a:
w którym sezonie i w którym odcinku ?

czwarty sezon pierwszy odcinek. Chyba :mrgreen: . bo jw.

chyba się wypiszę z forów do końca dnia :wink:

Harry_the_Cat - Śro 29 Lip, 2009 21:09

Oewnie gdyby odpowiedz na zagadke była taka prosta, to by wcale nie było zagadki...

BTW - w 12 odcinku (sezon 1) Roy mowi, ze wybrał Deana bo zobaczył człowieka z zadaniem do wykonania... ;)

Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 21:15

najtrudniejsze pytania mają najprostsze odpowiedzi, jak powtarzała nam matematyczka :mrgreen:
Calipso - Śro 29 Lip, 2009 21:54

Od razu napisze że imię Castilela nie bywo wymawiane jako "Jego".Wszystko słychać tutaj http://www.youtube.com/watch?v=_BgdqY8jHMg ,pierwsza kwestia Sama.