To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Hugh Jackman

Matylda - Pon 26 Cze, 2006 21:44

Gunia napisał/a:
Matylda napisał/a:
Gunia napisał/a:
Właśnie - co u doktorka? :wink: Dlaczego wszyscy fajni faceci są zajęci? (Autoodpowiedź: bo są fajni...)

Ale ten nie był zajęty
Trzeba było mieć czas , żeby się nim zająć :wink: :mrgreen:
Toć mało drzew koło plaży? Poprzywiązywać bachory do pni i heja!

A chciałabys , żeby Twoja nauczycielka przywiazała Cię do drzewa na wycieczce ??? :mrgreen:
Ale by było
Skończyłoby się donosem do ministra :wink:

Alison - Pon 26 Cze, 2006 21:49

No nie.... Aine mnie rozczarowuje. Hugh jej się podoba... :shock:
Ale oszyfiście rozczarofanie jest jak najbarziej posytyfne ;-)

Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 22:01

Mamuś, zamiast się cieszyć, jedna z córek nie tak do końca na złą drogę zeszła, to Tyś rozczarowana jest? Nawet pozytywnie, to jednak rozczarowanie :mrgreen:
Mag - Pon 26 Cze, 2006 22:05

Matylda napisał/a:
Gunia napisał/a:
Matylda napisał/a:
Gunia napisał/a:
Właśnie - co u doktorka? :wink: Dlaczego wszyscy fajni faceci są zajęci? (Autoodpowiedź: bo są fajni...)

Ale ten nie był zajęty

A chciałabys , żeby Twoja nauczycielka przywiazała Cię do drzewa na wycieczce ??? :mrgreen:
Ale by było

może dało by się to podpiąć pod walkę o moralność młodzieży i jeszcze byś nagrodę dostała :lol:

Gunia - Pon 26 Cze, 2006 22:11

Mag napisał/a:
Matylda napisał/a:
Gunia napisał/a:
Matylda napisał/a:
Gunia napisał/a:

Ale ten nie był zajęty

Ale by było

może dało by się to podpiąć pod walkę o moralność młodzieży i jeszcze byś nagrodę dostała :lol:

Ja moja kochana Matyldo, to bym skorzystała ze swej wrodzonej charyzmy i zamknęła całą wycieczkę w pobliskim Toi-Toi'u, żeby moja nauczycielka mogła ratować swoje życie miłosne... :wink:
I widzicie: nie mógł Colin, nie mógł Rysiek, Mateusz nie dał rady, ale Hugh sprowadził Aine na dobrą drogę. :D

Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 22:16

Aine zawsze chodzi dobrymi drogami :D
Mag - Pon 26 Cze, 2006 22:20

AineNiRigani napisał/a:

oczywiście własnymi :lol:

Aga85 - Pon 26 Cze, 2006 22:21

AineNiRigani napisał/a:

Taaa... tylko czasem "pomyli" ścieżkę i "niechcący" wsadza pewnych panów na ruszt :lol:

Caitriona - Wto 27 Cze, 2006 00:15

Dziewczyny! Koniec offtopa!!

Wracamy do sedna sprawy:

Anonymous - Wto 27 Cze, 2006 00:24

No więc Hugh jest boski i jest to dogmat absolutny
Amen

Alison - Wto 27 Cze, 2006 18:31

AineNiRigani napisał/a:
No więc Hugh jest boski i jest to dogmat absolutny
Amen

Aine, nareszcie zaczynasz dojrzewać do właściwych wyborów życiowych, bo dotychczas to błądziłaś córko, błądziłaś... :wink:

Gosia - Wto 27 Cze, 2006 19:41

Dam, a co mam robic ? :roll:
Mnie Hugh nie kreci ..
...przynajmniej jego wyglad nie zachecil mnie dotad do obejrzenia filmu z jego udzialem, choc mam w domu "Kate i Leopold".

Aga85 - Wto 27 Cze, 2006 20:12

Monika napisał/a:
Agusiu, Ty na etapie Ani i Gilberta i taaakie zdjęcia? :wink:

Kurde, teraz się bedą czepiac Gilberta :evil: . No a co ja na to poradzę? Myślalam, ze ten okres bezpowrotnie już minął... od lat nie myślałam o Gilbercie... ale teraz mnie znowu wzięło :neutral:. Tylko prosze mnie nie pomijac i na liste spoleczna juz dopisac! Myslicie, ze jak Gilbert pojawił się na arenie, to koniec z Ryskiem?! Nigdy! Dla Rysia w moim serduchu zawsze znajdzie sie honorowe miejsce :wink: . I czekam na fotki :lol:

Gitka - Czw 13 Lip, 2006 09:20

Poruszony Hugh Jackman
Hugh Jackman czuł się zaszczycony mogąc zaśpiewać na weselu swojej dobrej znajomej Nicole Kidman z Keithem Urbanem, bowiem nowożeńcy darzą się ogromnym uczuciem.

Aktor, który był w czerwcu gościem na weselnym przyjęciu pary odbywającym się w Sydney, był bardzo poruszony wydarzeniem.

- Naprawdę wyglądają na wspaniałą parę - ocenił Jackman. - To było najbardziej romantyczne i piękne wesele w jakim miałem okazję uczestniczyć. Poza moim własnym oczywiście. Zaśpiewałem piosenkę, o którą poprosiła mnie Nicole. To ulubiony utwór Keitha, "Tenterfield Saddler" Petera Allena, którą ja również wyjątkowo lubię. Keith także śpiewał. Zaczęło się przed piątą popołudniu, a zakończyliśmy zabawę o pierwszej nad ranem. Nicole wyglądała jak księżniczka, naprawdę niesamowicie. Zauważyłem, jak bardzo była szczęśliwa. Najwyraźniej jest szaleńczo zakochana.

Aktor ukończył niedawno zdjęcia do "The Prestige" oraz "The Fountain".
http://film.wp.pl/p/id,69594,m,pl,wiadomosc.html

Narya - Sob 15 Lip, 2006 23:32

Gitka napisał/a:

Aktor ukończył niedawno zdjęcia do "The Prestige" oraz "The Fountain".

Linki do trailerów i stronach o tych filmach umieściłam w temacie "niedługo w kinie".
A tu tapetka ze zdjęcięm z serii, którą lubimy :mrgreen:
Hugh Jackman

Alison - Sob 15 Lip, 2006 23:35

Ale niepodobny! W życiu bym nie powiedziała, ze to Hugh, dla mnie trochę za zniewieściały na tym zdjęciu, ale i tak go love very much ;-)
miłosz - Nie 16 Lip, 2006 11:05

Narya napisał/a:
[Hugh Jackman

och och jakiż pięknie zniewieściały jest Hugh na tym zdjęciu ;)

a jak spiewa widziały?

http://www.youtube.com/wa...=hugh%20jackman

Alison - Nie 16 Lip, 2006 13:59

O jeju mój jeju, jaki operetek! :shock:
Nigdy bym nie przypuszczała! A jak mu się klateczka chabrowa zdyszała ;-)

Anonymous - Pon 17 Lip, 2006 13:00

Jak dla mnie bomba !!!
Alison - Wto 18 Lip, 2006 12:06

Aine, Ty coś podejrzanie gust zmieniłaś po tym wyjeździe. Coś tam się wydarzyło? W zakresie awi- i lepidofauny ;-) Przyznaj się córko.... :razz:
Anonymous - Sob 22 Lip, 2006 23:56

E tam, gust mi się nie zmienił Mateczko. Zajrzyj do moich przedwyjadoiwych komentarzy w tym temacie
Hugh zawsze był cool "D
mala galeryjka

miłosz - Wto 01 Sie, 2006 16:01

Proszę bardzo w jwkiej Hugh jest cenie moje panie (ciekawam czy jeansy zostały uprane )

"Para starych dżinsów należących do aktora Hugha Jackmana została sprzedana podczas charytatywnej aukcji w Australii za ponad 22 tys. dolarów.

Dżinsy Jackmana przyozdobione przez miejscowego artystę i podpisane przez aktora zlicytowano w czwartek na aukcji "Dżinsy dla genów" w Sydney. Dochód z akcji przeznaczono na Dziecięcy Instytut Badań Medycznych.

Spodnie australijskiego aktora były większym hitem niż granatowe dżinsy jego koleżanki po fachu, Nicole Kidman, które osiągnęły cenę jedynie 8200 dolarów. Spodnie modelki Megan Gale sprzedano za 7500 dolarów. W sumie na aukcji znalazło się 17 par dżinsów."

Gitka - Wto 22 Sie, 2006 14:19

Hugh Jackman zapewnia, że bez oporów przyjmuje role, które wcześniej odrzucili inni aktorzy, chociaż dobrze wie, że nie był faworytem producentów.

Rola Jackmana w najnowszym filmie "The fountain" była początkowo przeznaczona dla Brada Pitta, zaś do obsady nowego projektu Baza Luhrmanna zaproszono aktora dopiero po tym, jak wycofał się z niej Russell Crowe.

Z kolei Dougray Scott miał się wcielić w postać Wolverine w cyklu "X-Men", jednak musiał zrezygnować z roli, ponieważ grał w "Mission: impossible 2", więc w jego zastępstwie zaangażowano Jackmana.

„Nigdy się tym nie przejmowałem. Znam tę branżę wystarczająco dobrze, aby wiedzieć, że zanim scenariusz dociera do mnie zdążyło go już przeczytać 5 albo 6 innych aktorów. Kiedy zaczynałem karierę, bywałem nawet 30 w kolejce.

Na szczęście nie muszę być faworytem, żeby czuć, że zasłużyłem sobie na rolę”.
artykuł i galeria aktora tutaj
http://film.wp.pl/p/id,70438,m,pl,wiadomosc.html

miłosz - Wto 22 Sie, 2006 20:05

a to tak słodko wyglada ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CIAlNJ4f9_Y

kami - Wto 22 Sie, 2006 21:34

miłosz napisał/a:
a to tak słodko wyglada ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CIAlNJ4f9_Y

Fantastico :smile: