Seriale - SUPERNATURAL
Admete - Nie 19 Paź, 2008 18:04
Zacznij - fajne jest Pamiętaj tez o plecach - tam może być jakis napis Ogólnie napis Supernatural chyba powinien się gdzieś pojawić.
Deanariell - Nie 19 Paź, 2008 20:00
| Admete napisał/a: | Zacznij - fajne jest Pamiętaj tez o plecach - tam może być jakis napis Ogólnie napis Supernatural chyba powinien się gdzieś pojawić. |
Popieram - też mi się podoba ta fotka - jeszcze jak się ją ładnie obrobi Na plecach może hasło "Saving people, hunting things..."? A z przodu napis Supernatural? Chociaż mi się podoba też coś takiego jak jest na jednej z koszulek z tej strony "firmowej" http://www.tvmerch.com/cg...ER_ID=330519235 "You should be afraid of the dark"
Harry, no i nie napisałaś w końcu, gdzie konkretnie Twój mąż wydziergał sobie ten tatuaż (a może pisałaś, ale ja coś przegapiłam? )... Bardzo jestem ciekawa jak to wyszło...
Aaaaaa... btw - cudny ten picspam z Dean'em Harry
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 20:05
No tatuaż jest prawie tam, gdzie mają chłopcy... Trochę mu niżej zrobili Nie sądzę, żeby dał sobie zrobić zdjęcie, ale mogę zapytać - na razie dalej jest owinięty folią spożywczą
Tak, ten picspamik też mi się baaardzo podoba
Deanariell - Nie 19 Paź, 2008 20:19
| Harry_the_Cat napisał/a: | No tatuaż jest prawie tam, gdzie mają chłopcy... Trochę mu niżej zrobili Nie sądzę, żeby dał sobie zrobić zdjęcie, ale mogę zapytać - na razie dalej jest owinięty folią spożywczą |
No proszę - spodziewałam się dokładnie takiej odpowiedzi - mówiłam Admete, że na pewno na "klacie" sobie zrobił, a nie np. na ramieniu... (nadal jesteśmy pod wrażeniem takiego poświęcenia i serialowego zaangażowania ). Ale na zdjęciu przecież nie będzie widać twarzy? Można zrobić zbliżenie na sam tatuaż - oczywiście jak się już na dobre zagoi Bardzo dobrze, że się uparł i nie dał się przekonać do żadnych zmian - no a płomienie zazwyczaj bolą, nie? Znaczy się też przeszedł przez piekło jak Dean?
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Tak, ten picspamik też mi się baaardzo podoba |
Najbardziej chyba wzruszył mnie powód nr 7 : "Because he'll stand between you and any monsters." Mam słabość do bohaterów ratujących damy z opresji Inne podpisy równie trafne i prawdziwe - też się uśmiałam przy tych "ass'ach"
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 20:30
Z tym tatuażem to nie do końca ze względu na SPN Chciała sobie zrobić od jakiegoś czasu - myślę, że wspominał już ze dwa lata. A to to był taki impuls. Ten tatuaż naprawdę fajnie wygląda więc...
A tak przy okazji - koleś, który mu robił ten tatuaż bardzo się zainteresował bransoletką - mówił, że swego czasu widział takie w Nepalu - czyli to jest " a real thing" - tamte nepalskie były związane bodajże z kultem bogini Kali.
Deanariell - Nie 19 Paź, 2008 20:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | | tak przy okazji - koleś, który mu robił ten tatuaż bardzo się zainteresował bransoletką - mówił, że swego czasu widział takie w Nepalu - czyli to jest " a real thing" - tamte nepalskie były związane bodajże z kultem bogini Kali. |
No tak... zdaje się, że już gdzieś o tym słyszałam - swego czasu (zanim trafiłam na tę stronkę "Power Star...") szukałam gadżetów z SPN'u na amerykańskim e-bay'u - były tam wtedy takie podobne, ale jednak różniące się trochę i z różnych materiałów, nie tylko z drewna, również zrobione z kości
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 20:45
No ta z drewna też cała nie jest..
Anyway - tak wygląda przerobione nieco zdjęcie:

Czekam na uwagi.
Teraz pobawię się tekstem.
Muszę powiedzieć, że przy takim rozmiarze zdjęcia GIMP pada co chwilę i każda zmiana zajmuje naprawdę sporo czasu.
Admete - Nie 19 Paź, 2008 20:54
Zdjęcie mi się nie otwiera - link nie działa, obejrzałam z Żaby. Problem z tym zdjęciem jest taki, że Deana mało widać. Ogólnie jednak wygląda dobrze. W zasadzie pasowałoby na jasniejszą koszulkę, nie na czarną.
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 21:11
Faktycznie coś jest nie tak z hostem. Ale na żabę całe nie wejdzie, bo jest za duże, do Photobucketa te jest za duże... może ewentualnie wysłać mailem.
a zbliżenie Deana wygląda tak: http://profile.imageshack...capture1qs8.png
Jeśli chodzi o koszulkę, to jednak się nie zgodzę z tym kolorem - na jasnej to trochę straci efekt...
Ale to oczywiście zależy od Was.
(wszystko mi dziś tak wolno chodzi, że się zaraz zachlastam... )
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 22:33
no to mniej więcej wygląda tak...
przód: http://i154.photobucket.c...shirt_FRONT.jpg
tył: http://i154.photobucket.c...-shirt_BACK.jpg
(krzywo wkleiłam na tą koszulkę... )
Admete - Nie 19 Paź, 2008 22:49
Harry - jesteś wielka Wyślesz mailem? Podam Ci może na priva mój mail na Gmailu, bo tam duże rzeczy przejdą bez kłopotu. Zaczynam się zastanawiać, gdzie znajdę w mojej mieścinie jakieś koszulki bez nadruków. I żeby były przywoitej jakości.
Przypomniałam sobie fragmentami kilka moich ulubionych odcinków z 2 serii. Tęskniłam za chłopakami To chyba moja ulubiona seria. Czwarta zaczyna z nią konkurować, ale nie można chwalić dnia przed zachodem słońca. Dopiero teraz widzę, jak bardzo zmienił się Sam. Wcześniej był sumieniem Deana, modlił się, obawiał się ciemności w sobie. Teraz dał się tej ciemności objąć...Dean natomiast na początku serii 2 jest z lekka przerażający. Obejrzałam Croatoan, Playthings, Nightshiftera i Houses of the Holy. Wydało mi się ważne przypomnieć sobie je teraz w kontekście początku serii 4. Dean niedowiarek wybrana na narzedzie Boga, prowadzony przez anioły. Mam wrażenie, że w tej scenie w kościele, gdy ksiądz opowiada o aniołach w Biblii i Dean spogląda na obraz archanioła Michała, jest już zapowiedź tego, co się wydarzyło później. Wtedy wydawało mi się istotne, że to włąsnie Dean spogląda na ten obraz z uwaga i czuje się niezbyt pewnie po słowach księdza na temat aniołów:"Naraz stanął przy nich anioł Pański i chwała Pańska zewsząd ich oświeciła, tak że bardzo się przestraszyli." I na końcu próbuje powiedziec samowi, że być może jest coś więcej poza demonami na tym świecie, coś poza tym przypadkowym złem...
Aragonte - Nie 19 Paź, 2008 22:49
Kocie, mnie się bardzo podoba
Czy to już jest w takich wymiarach, które są do ewentualnego wykorzystania?
Edit: Admete, a jaki masz rozmiar? M? Bo jakby co, to ja to załatwię i Ci wyślę gotowy produkt
Admete - Nie 19 Paź, 2008 22:55
Raczej L - jestem wyskoka i szeroka w biodrach Wolałabym jednak przymierzyć...Chciałabym znaleźć taka koszulke bardziej "babską" - są takie trochę dopasowane. Najpierw poszukam, jeśli nie znajdę, to poprosze Ciebie o pomoc. W Warszawie jest też na pewno taniej z takimi usługami - u nas jest zerowa konkurencja w tym względzie.
Harry coś wspominała o wysyłaniu projektów na maila.
Aragonte - Nie 19 Paź, 2008 23:04
Admete, sprawdzę, jakie są ceny i jakiego rodzaju koszulki można znaleźć w tych miejscach, które znam
I raczej podejrzewam, że pasuje Ci M, jak mnie
Deanariell - Nie 19 Paź, 2008 23:06
| Harry_the_Cat napisał/a: | | no to mniej więcej wygląda tak... |
| Admete napisał/a: | | Zaczynam się zastanawiać, gdzie znajdę w mojej mieścinie jakieś koszulki bez nadruków. I żeby były przywoitej jakości. |
Ja też chcę! Może coś znajdziemy... A jak nie znajdziemy, to... nie wiem co...
Hmmm... a czy z tyłu dałoby się jeszcze dopisać pod spodem "the family business" ? Czy wolicie bez całego tekstu jak teraz? Poczułybyśmy się jak w rodzinie
Admete - Nie 19 Paź, 2008 23:07
Uwierz mi, ze kupuję nawet XXL - zwłaszcza jak jest chińskiej produkcji i niezbyt rozciągliwe. A zwykle noszę L, bo nie lubię, jak mnie dusi. Jesteś ode mnie szuplejsza Popytaj się.
Deanariell - Nie 19 Paź, 2008 23:09
| Admete napisał/a: | | Popytaj się. |
To jak się tak umawiacie, to może o M-ke dla mnie też byś zapytała?
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 23:13
@ Aragonte - nie wiem, jaki powinien być rozmiar obrazka - to po prostu największy obrazek, jaki miałam.
@ Admete, zaraz wyślę Ci mailem.
W razie czego, to czcionki nazywają się : Maszyna Plus i Supernatural Knight.
Chyba najlepiej by było, gdybym wysłała takie z napisami, ale też samo zdjęcie i TIFY z czcionkami - gdyby się okazało, że łatwiej im będzie dopisać samym (kiedyś robiłam jakiś rekonesans i tak mi poradzili w jednym punkcie)
Harry_the_Cat - Pon 20 Paź, 2008 01:32
No to skoro już to wielkie zdjęcie obrabiałam, to poszłam po całości - tapetki i banerki:
http://community.livejour...452.html#cutid1
jedna z tapetek jest tylko w dwóch rozmiarach, ale jakby ktoś chciał inny, to niech da znać...
Anonymous - Pon 20 Paź, 2008 06:58
zaczęłam wczoraj oglądać odcinek, ale uznałam, że północ to zła pora.
Ale i tak Dean robiący Samowi wyrzuty, że poszedł do kina bez Niego i że fakt przebywania brata w pielke Go nie usprawiedliwa
tak się zrobiło miło... Dean i jego wzrok za panienkami... i "normalnie" zapowiadająca sie akcja
Caitriona - Pon 20 Paź, 2008 12:53
Super tapetki i koszulka Ciekawa jestem jak duża musi być ta grafika na koszulkę (tak żeby miała już na samej koszulce rozmiar A4) Jak ktoś się dowie niech da znać
Riella, matko, jaki avek
Calipso - Pon 20 Paź, 2008 13:08
Oł maj gad ! Riella kogo masz na avku ? Nie było mnie kilka dni,a tu takie zaskoczenie
praedzio - Pon 20 Paź, 2008 13:36
| Calipso napisał/a: | | Riella kogo masz na avku ? |
Na Bobby'ego mi nie wygląda...
Kurczę, ale wyposzczona jestem! Dopiero w piątek, albo sobotę obejrzęęęęęę.... Grrrrr...!
Calipso - Pon 20 Paź, 2008 13:49
| praedzio napisał/a: | | Na Bobby'ego mi nie wygląda.. |
Czyżby to był Dean Qrcze,nawet powiększenie nie pomogło
aneby - Pon 20 Paź, 2008 17:30
Eeee, to fotomontaż musi być.....
|
|
|