Aktorzy - Brad Pitt
zuza - Sob 07 Lis, 2009 19:42
Mnie sie z czasow Joe Black juz podoba... ech
damamama - Sob 07 Lis, 2009 20:07
świetny film, z dobrą obsadą.
BeeMeR - Pon 09 Lis, 2009 09:10
zasnęłam na nim...
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 09:28
Też lubię ten film. Za każdym razem, jak leci w TV go oglądam. Nie sposób od niego się oderwać. Anthony Hopkins jak zwykle genialny.
damamama - Pon 09 Lis, 2009 11:13
| BeeMeR napisał/a: | zasnęłam na nim... |
Ja ostatnio zasypiam na każdym filmie, gdy wybije 22.oo
BeeMeR - Pon 09 Lis, 2009 12:14
| damamama napisał/a: | Ja ostatnio zasypiam na każdym filmie, gdy wybije 22.oo | No właśnie, prawie przespałam ostatnie pół godziny "Piratów" w zeszły weekend,
ale Jacka Black to pamiętam że oglądaliśmy do piątej nad ranem, na końcu wyjazdu żaglowego - miałam prawo być wykończona
Anaru - Wto 10 Lis, 2009 21:58
Mnie się podobał, jeden z lepszych z tym aktorem.
Lullaby - Czw 12 Sie, 2010 19:09
Może wyjdę na kompletnego odmieńca, ale Bradzik jakoś na mnie nie działa. Są aktorzy, którzy bardziej pobudzają moje zmysły;) Jak dla mnie trochę przereklamowany, chociaż jego zdjęcia z dziećmi i Angeliną są naprawdę słodkie.
BeeMeR - Pią 13 Sie, 2010 09:05
Na mnie też nie działa - nigdy nie działał
Musiał się oszpecić (12 małp), żebym zauważyła, że umie grać i to nieźle
Admete - Pią 13 Sie, 2010 09:26
W Siedem był świetny i w 12 małpach tez.
Yvain - Pią 13 Sie, 2010 10:27
Ja go lubię najbardziej za Przekręt, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona też mi się podobał ale jako facet nie mój typ.
Anonymous - Sob 14 Sie, 2010 00:58
a ja po wielkim namysle doceniam jego role Amerykanina (patrz: prymitywnego idioty) w Bekartach Wojny.
Ogladalam z Barbarella po raz piewszy - wielkie rozczarowanie za zmarnowany scenariusz, ale teraz staram sie doceniac to, co jest...
Ogolnie kazdy film z nim w roli glownej jest wart tych 2 dych za bilet. A to juz duzo...
Alicja - Wto 17 Sie, 2010 18:49
| AineNiRigani napisał/a: | | doceniam jego role Amerykanina |
tak, Brad grać może i umie (patrz: Babel), ale to nie ten typ co by mnie "kręcił". Za bardzo wyczesany,opalony, zbyt regularne rysy, taki ładny mężczyna to nie to
Deanariell - Wto 17 Sie, 2010 19:37
A ja lubię takich ładnych jak Bradzio.
| Admete napisał/a: | | W Siedem był świetny i w 12 małpach tez |
Powiedziałabym wręcz, że genialny. Podobnie jak scenariusze tych filmów.
| Yvain napisał/a: | | Ja go lubię najbardziej za Przekręt |
Nie będę oryginalna w swoich typach...
"Przekręt" (Snatch) - rewelacyjny!!! Lubię jeszcze "Fight Club" (Podziemny Krąg) - też dobra obsada i ciekawy pomysł. Polecam również "The Mexican", gdzie zagrał z Julią Roberts - bardzo fajna, choć "lekka" historia. "Kalifornia" (taki thiller z z 1993 r.) też była niezła, no i pojawia się tam również młody David Duchowny. "Zdrada" (The Devil's Own) - całkiem ok., oglądałam na fali zainteresowania tematyką IRA.
O "Wywiadzie z wampirem" nie wspomnę, to już klasyka prawie. Co by nie mówić o Bradziu, to moim zdaniem facet naprawdę ma talent i potrafi wczuć się w rolę. Tylko w "Troi" jakoś mi nie podszedł (z takich znanych szerzej tytułów), ale w sumie cały film był raczej średni... Btw nie wiedziałam do dziś, że tak faktycznie, to on jest William Bradley Pitt, zaiste spostrzegawcza jestem...
Alicja - Wto 17 Sie, 2010 20:54
| Deanariell napisał/a: | | A ja lubię takich ładnych jak Bradzio |
wolę raczej przystojnych niż ładnych, ale że to wątek o Bradzie to cicho sza
aneby - Wto 17 Sie, 2010 22:43
Mnie się bardzo podobał w Siedem lat w Tybecie i w Fight club. W zabawnym Mr & Mrs Smith też fajnie zagrał
Ale generalnie nie lubię aktorów zbyt "hollywoodzkich" tzn. których wszędzie pełno. W każdej plotkarskiej gazecie - gdzie był na wakacjach, z kim, ile ma dzieci, z kim .... itd I niestety Brad nie jest magnesem, który przyciągnąłby mnie do kina.
Deanariell - Wto 17 Sie, 2010 23:10
| Alicja napisał/a: | | wolę raczej przystojnych niż ładnych |
Ależ Alicjo, on jest ładnie przystojny... A tak poważnie, to ja doskonale rozumiem, że to kwestia gustu. I tak najbardziej kocham teraz niezmiennie Jensen'a Ackles'a z SPN.
Śnieżka - Pią 27 Sie, 2010 14:44
A mnie Brad przekonuje tylko w dwoch filmach : Flight Club i Wywiad z wampirem
Ogólnie nigdy nie pojęłam jego popolarności i się zastanawiam: co te wszytskie kobiety/dziewczyny w nim widzą?
Anonymous - Pią 27 Sie, 2010 14:45
Pamiętam(a dawno to było) że w "Wichrach namiętności" mi się podobał
|
|
|