To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Guy of Gisborne 3 (Robin Hood seria 3) 2009

Sofijufka - Śro 18 Lut, 2009 19:54

no na tych zdjęciach w C19 to ma włosy jak skrzyżowanie muszkietera z cocker spanielem.... :obrzydzenie: już bym go chyba w dredach wolała.... że to n iby taki abnegat sie z niego zrobił...
Gosia - Śro 18 Lut, 2009 20:12

Aż poszłam tam zobaczyć. Jeśli to ta fotka, którą właśnie widzę, to ma włosy długie, ale zaniedbane. Wygląda jak dzikus.

Sofijufka - Czw 19 Lut, 2009 08:45

tylko mu wampirzych kłów brakuje.... :paddotylu:
Anonymous - Nie 22 Lut, 2009 12:12

Robin w zalotach? Ten RObin? Według mnie to jest promowanie pedofilii w mediach, przecież On nie przypomina męzczyzny, on nie wygląda na takiego co leżał w pudełku z Napisem "mężczyzna" :roll:
Anonymous - Nie 22 Lut, 2009 12:33

Taki Robin nawet w średniowieczu nie byłby amantem.....
co najwyżej Wiejskim głupkiem i dlatego
Mag13 napisał/a:
Lubimy Robina. Bardzo!
:mrgreen:

Wolę Geja z Gizborn :mrgreen:

Gosia - Nie 22 Lut, 2009 12:34

Zawód aktora jest ciężki - szwy na wargach?
A gdzie ten wywiad, gdzie je widać?

damamama - Pon 23 Lut, 2009 09:48

Tak z innej beczki. Może się powtórzę ale co tam :ops1: BBC Entertainment emituje w sobotnie popołudnia o godz. 17.oo nasze przygody Robin Hood'a. W najbliższą sobotę odcinek 3 pierwszej serii. Jak ktoś ma Cyfrowy Polsat to może oglądać :mrgreen:
Gitka - Czw 26 Lut, 2009 00:33

Robin Hood - klip z sezonu 3
Zapraszam do obejrzenia pierwszego klipu z trzeciego sezonu "Robin Hooda". Guy Gisbourne pogrążony w rozpaczy rozmawia z bratem Tuckiem.

http://serialebrytyjskie.blox.pl/html

achata - Czw 26 Lut, 2009 17:53

Jaki ten Guy chudziutki biedulek. Nie do końca zrozumiałam o czyją śmierć chodzi i czy Guy jest za czy przeciw, ale cieszę się, że można zoczyć cokolwiek. Dzięki Gitko :kwiatki_wyciaga:
Sofijufka - Czw 26 Lut, 2009 18:14

braciszek Tuck jest CZARNY :thud: ?
Gosia - Czw 26 Lut, 2009 18:48

Jak mówiłam, Guy umorusany, długie włosy, zaniedbany.
W klipie dla LalaTV :mrgreen: był czyściutki i miał świeżo umyte włosy ;)

lemurcio - Czw 26 Lut, 2009 21:36

Ja go zdecydowanie wole takiego czystego, ostrzyżonego, z baczkami najlepiej, takiego spooksowego :wink: .Ryś to cywilizowany chłopak z miasta jest, gdzie oni go tam w lasy wpuścili!
A propo tej chudości - po 8 latach w ruskim prisonie, to chyba naturalne...

Sofijufka - Pią 27 Lut, 2009 07:51

po zabójstwie Marian chciał się zagłodzić?
spin_girl - Pią 27 Lut, 2009 10:27

Sofijufka napisał/a:
po zabójstwie Marian chciał się zagłodzić?

W ramach pokuty pościł przez 40 dni. :mysle:

szarlotka - Sob 28 Lut, 2009 19:40

A ja jestem mocno zapóźniona i dopiero dziś obejrzałam na BBC Entertainment trzeci odc. pierwszej serii. Na razie jestem w lekkim szoku – RA jako bezwzględny killer w czarnej pelerynce wyglądającej jakby była z ceraty ;)
Gosia - Sob 28 Lut, 2009 20:45

Okazuje się, że jest to możliwe :mrgreen:
No tak, to bezwględny killer zasadniczo ;) ale ma czułe miejsca i mięknie nieco pod wpływem pewnej lady ;)

Gosia - Sob 28 Lut, 2009 21:01

To fakt. Tak naprawdę, przygotowując się do 3 serii, powinno się jeszcze raz je wszystkie obejrzeć :mrgreen: ewentualnie jakiś fajowy skrót: the Best of ;)
Gosia - Sob 28 Lut, 2009 21:11

Chyba mam taki jeden :lol: zupełnie nie wiem skąd ;)
Gosia - Sob 28 Lut, 2009 21:18

Ja nie zdradzam moich miłości, w każdym razie skoki na boki są, ale zawsze do nich wracam :mrgreen:
No tak, są dwa The Best of :wink:

szarlotka - Nie 01 Mar, 2009 12:25

Mag13 napisał/a:
Czy mam rozumieć, że Szanowna Pani przetrwała dotąd jako Guyowa dziewica i zobaczyła go po raz pierwszy? :shock: :wink:

Zgadza się. Zdumiewające, ale możliwe ;)

lemurcio - Nie 01 Mar, 2009 16:27

Cytat:
Czy mam rozumieć, że Szanowna Pani przetrwała dotąd jako Guyowa dziewica i zobaczyła go po raz pierwszy? :shock: :wink:

Zgadza się. Zdumiewające, ale możliwe ;)

No ja też, tego, przetrwałam...ledwie parę zajawek i zdjęć widziałam, i tak chyba zostanie, bo na widok Robina dostaję kolki jelitowej. A Marion to tragedia jest, żywcem ją z angielskiego średniaka wywlekli, nawet makijażu nie zmywszy.

Sofijufka - Nie 01 Mar, 2009 17:23

kiedy ja aktorke nawet polubiłam.... A Robina nie trawię, wrrr. Ogladałam tego aktora w jakimś innym serialu {oddział duchów czy co} - ze dwa razy, i o dziwo wcale wacale był, taki.... miły... A w RH :uzi:
Gosia - Sob 14 Mar, 2009 08:05

Za serialebrytyjskie.pl:
Jak donosi portal My Park Magazine w nowym sezonie przygód Robin Hooda główny bohater sformuje nową ekipą. Will i Djaq pozostali w Ziemi Świętej, Marian nie żyje, a reszta, czyli Much, Mały John i Allan A Dalle również nie pojawią się w kolejnych odcinkach.

Od śmierci ukochanej minęły trzy miesiące. Robin jest kompletnie odmienionym mężczyzną. Pełen gniewu pragnie dokonać zemsty na swoim wrogu Guy'u z Gisborne, który pozbawił Marian życia. Jak już podawałem wcześniej, do zakapturzonego bohatera dołączą dwie nowe postacie. Jedną z nich będzie duchowny - brat Tuck, oraz dziewczyna o imieniu Kate. Między nią a Locksley'im rozwinie się romantyczne uczucie.

praedzio - Sob 14 Mar, 2009 08:10

Gosia napisał/a:
oraz dziewczyna o imieniu Kate. Między nią a Locksley'im rozwinie się romantyczne uczucie

Po ponad 20 latach w końcu się doczekałam tego, że ktoś o mnie pomyślał. ;)

Gosia - Sob 14 Mar, 2009 08:26

Niestety w tej roli występuje tu Jonas Armstrong ;)

Przy okazji:
Jak głosi legenda, Robin Hood był szlachetnym rozbójnikiem, który okradał bogatych i rozdawał biednym, przez co był znienawidzony przez jednych, a kochany przez drugich. Jednak znaleziony ostatnio manuskrypt z XIII wieku wskazuje, że Robin Hood i jego kompania mogli wcale nie być tak uwielbiani, jak się powszechnie uważa – donosi serwis internetowy brytyjskiego brukowca „Daily Mail”.
Robin Hood nie taki szlachetny, jak go malują?

Już dawno mówiłam, że to Guy powinien być tym dobrym ;)