Aktorzy - Ben Barnes
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 21:55
Dziś właśnie widziałam te zdjęcia. To pierwsze powinno być nielegalne. You know, sposób, w jaki on tam patrzy, jest porażający, I think...
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:09
Prawdę rzeczesz! Powinno być nielegalne. A zarówno fotograf jak i obiekt powinni zostać surowo ukarani za stworzenie tego zdjęcia! Czysty testosteron. Bardzo seksowne zdjęcie...
| Admete napisał/a: | Choć ja się Benem nie zachwycam, to jednak miło was poczytać i widziec, jak jesteście szczęśliwe |
Sulwen, jestem gotowa założyć temat Willa, gdzie będę z równym zapałem wyrażać skrajny zachwyt nad nim. I NIE robiłabym tego z przymusu, wierzaj mi. Jak ci się podoba taki pomysł?
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 22:21
| Agn napisał/a: | | Czysty testosteron. Bardzo seksowne zdjęcie... |
Ha! TY to powiedziałaś!
Ja dłuuugo się zastanawiałam, jak zastąpić to słowo, żeby nie było, że jestem jakaś dziwna, ale skoro to nie tylko ja tak mam, to mogę wyznać, że to bardzo adekwatne określenie.
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:26
Ale co tu się krygować i kombinować? Należy nazywać rzeczy po imieniu. Tym bardziej, że fotka specjalnie tak zrobiona. No, właśnie taka testosteronowa jest...
Admete - Nie 15 Cze, 2008 22:28
| Agn napisał/a: |
| Admete napisał/a: | Choć ja się Benem nie zachwycam, to jednak miło was poczytać i widziec, jak jesteście szczęśliwe |
Sulwen, jestem gotowa założyć temat Willa, gdzie będę z równym zapałem wyrażać skrajny zachwyt nad nim. I NIE robiłabym tego z przymusu, wierzaj mi. Jak ci się podoba taki pomysł? |
Nie trzeba Wiesz, że ja się publicznie i tak nie będe zachwycać Zbyt szacowna wiekiem jestem...;-)
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 22:36
No to z serii, że tak sparafrazuję z RPJ, sex on the legs:
.
To zdjęcia bardzo mi się podoba:
.
Jego jedyny minus jest taki, że wystrój kojarzy mi się z balową sceną "Van Helsinga" i "Maską czerwonej śmierci" Poe.
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:37
| Admete napisał/a: | Nie trzeba Wiesz, że ja się publicznie i tak nie będe zachwycać Zbyt szacowna wiekiem jestem...;-) |
Smerferere! Czasem ci się wypsnie to i owo. Przecież nie zaczniesz nagle publicznie zaprzeczać, że Will jest fajny, zarówno reprezentacyjnie jak i aktorsko.
Guniu, też lubię tę drugą fotkę. Poe? Poe? Rozwiń temat (privkowo ofkorz!). Pierwszą też, chociaż motorek ją jednak przebija...
Gunia - Pon 16 Cze, 2008 21:21
Jest parę zabójczych ujęć...
Agn - Pon 16 Cze, 2008 21:34
Wszystkie już chyba widziałam. No, może ze dwóch ujęć, w których odgarnia swoje włosy nie miałam wcześniej zaszczytu podziwiać, ale poza tym chyba wszystko.
Muzyka jest okropna. Nigdy nie lubiłam Jessiki Simpson.
Gunia - Pon 16 Cze, 2008 21:38
| Agn napisał/a: | Wszystkie już chyba widziałam. No, może ze dwóch ujęć, w których odgarnia swoje włosy nie miałam wcześniej zaszczytu podziwiać, ale poza tym chyba wszystko.
Muzyka jest okropna. Nigdy nie lubiłam Jessiki Simpson. |
Jaka muzyka? Wyłączyłam i zastąpiłam stosowniejszym podkładem.
Agn - Pon 16 Cze, 2008 21:43
Wygląda na to, że moje pokłady masochizmu są niezmierzone...
Gunia - Pon 16 Cze, 2008 22:00
Moje też są duże, bo obejrzałam nawet klip, w którym pojawiali się Kaulitzowie...
Gunia - Nie 22 Cze, 2008 01:33
Czyż on nie jest cudny?
Agn - Nie 22 Cze, 2008 09:58
Ciekawe, co miał na myśli mówiąc "an appetite for other things"...
Lubi kobiety z talentem... Hmmm...
*idzie poćwiczyć rysowanie*
*albo nie - pisanie, bo do rysowania wciąż wena brak*
Ale nie łudźmy się - na pewno wygląd też się liczy. To facet, a oni są wzrokowcami.
PS A to mi wygląda na dalszy ciąg fotki motorowej:
http://benbarnesonline.ne...album=58&pos=26
Gunia - Nie 22 Cze, 2008 16:06
| Agn napisał/a: | Ciekawe, co miał na myśli mówiąc "an appetite for other things"... |
A wczoraj śmiałam się z TEGO artykułu.
Delektuj się potrawami; wiadomo, że kto lubi jedzenie, lubi też seks.
| Cytat: | | Lubi kobiety z talentem... Hmmm... |
Ja też dokonałam przeglądu swoich talentów i idę popracować nad biegami i grą na fortepianie.
| Cytat: | | Ale nie łudźmy się - na pewno wygląd też się liczy. To facet, a oni są wzrokowcami. |
Większość ludzi to wzrokowcy, a już u facetów miażdżąca większość, aczkolwiek znam parę wyjątków.
Agn - Nie 22 Cze, 2008 20:07
Owszem, my też. Nie oszukujmy się - nie wielbimy Bena za jego przymioty duchowe. Być może jest niesamowitym facetem, oczytanym, inteligentnym, uroczym, szarmanckim etc. etc. etc. Ale przecież z nóg zwaliła nas jego uroda.
Ale jednakowoż jakoś więcej zauważam przypadków, kiedy to kobieta wlepia wzrok w atrakcyjnego inaczej faceta niż odwrotnie.
soph - Nie 22 Cze, 2008 21:51
Obejrzałam sobie właśnie po raz kolejny "Gwiezdny pył" (pierwszy raz byłam na tym w kinie z pół roku temu) i przypomniała mi się refleksja, która pojawiła się w mojej głowie na początku seansu: tatuś Tristana (w młodości) zdecydowanie fajniejszy od głównego bohatera . Będę z pewnością śledziła karierę Bena z uwagą i sympatią .
Agn - Nie 22 Cze, 2008 21:58
Soph, Stardust, powiaaaadasz?
Są pierwsze fotki promocyjne do Easy Virtue!!!
Raz...
...i dwa!
Wspominałam już kiedyś, że on ma bardzo ładną małżowinę uszną?
[post o niskiej... etc.]
soph - Nie 22 Cze, 2008 22:26
Zaraz niskiej... To była prosta (i nie pozbawiona słuszności) obserwacja .
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 15:47
| Agn napisał/a: | | Są pierwsze fotki promocyjne do Easy Virtue!!! |
Hmmmm... Wygląda nieźle! [miałam na myśli oczywiście Ben'a ]
Agn - Śro 25 Cze, 2008 21:13
Riella, a kogóż by innego mogłabyś mieć na myśli w wątku o Benie?
Hmm, chyba mu te dłuższe włosy ciapeńkę przeszkadzają, bo je poprawia stale i wciąż. Esz, pozwoliliby mu ściąć tę czuprynę...
Co za ćwok walnął znak wodny na buźce, no?!
Ed.: Tak sobie oglądam te wywiady z nim i - nie chcę gościa idealizować, ale ewidentnie ma cechę, którą lubię u ludzi. Założę się o całą moją wypłatę (a właśnie dostałam podwyżkę), że Ben czyta. Skąd ten wniosek? Po wywiadach. Przerobiło się już niejeden wywiad z niejednym aktorem (czy tam piosenkarzem) i to po prostu słychać. Wydaje mi się, że ludzie, którzy czytają, mówią zdecydowanie płynniej, nie "klecą" wypowiedzi, a po każdym pytaniu nie następuje długa przerwa, by wydusić z siebie "yyyyyyyyyyy..."
Aczkolwiek mogę się mylić i może być tak, że moja teoria sypie się w proch.
Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 19:56
| Agn napisał/a: | Riella, a kogóż by innego mogłabyś mieć na myśli w wątku o Benie? |
Ja mam bogate spektrum przemyśleń - nawet jeśli to wątek poświęcony jedynie Benowi No bo w końcu na tych zdjęciach jest z nim jeszcze kobieta i fragment samochodu - właściwie to wszyscy razem świetnie wyglądają - wolałam sprecyzować
| Agn napisał/a: | | Tak sobie oglądam te wywiady z nim i - nie chcę gościa idealizować, ale ewidentnie ma cechę, którą lubię u ludzi. Założę się o całą moją wypłatę (a właśnie dostałam podwyżkę), że Ben czyta. |
Też tak sądzę - poza tym myślę, że tę ogładę wyniósł również z domu - rodzice sami muszą być na poziomie, skoro wychowali takiego syna Gratuluję podwyżki w pracy!
Gunia - Czw 26 Cze, 2008 20:11
| Deanariell napisał/a: | Agn napisał/a:
Tak sobie oglądam te wywiady z nim i - nie chcę gościa idealizować, ale ewidentnie ma cechę, którą lubię u ludzi. Założę się o całą moją wypłatę (a właśnie dostałam podwyżkę), że Ben czyta.
Też tak sądzę - poza tym myślę, że tę ogładę wyniósł również z domu - rodzice sami muszą być na poziomie, skoro wychowali takiego syna Gratuluję podwyżki w pracy! |
Też mi się wydaje, że jest oczytany. Wspominałam już wcześniej o tej jego wypowiedzi o ludziach, którzy nie czytają. Taki wniosek wynika również z tego, że nie chciał iść na studia, a jednak kiedy się zdecydował (dzięki ich perswazjom!), wybrał właśnie literaturę, czyli przypuszczalnie coś, co wydawało mu się najbliższe i najłatwiejsze. Mnie zupełnie podbił ten jego tata czytający mu "Opowieści" różnymi głosami. Ale ja w ogóle mam słabość do ludzi z "psycho" branży. Ciekawe, czy jego brat jest podobny.
A co do włosów - mi się on bardziej podoba w długich (ale może to fetysz, bo ja uwielbiam [rozsądnie] długie u mężczyzn). Te zdjęcia, na których je poprawia uważam za urocze.
P.S. Gratulacje Thin.
Agn - Pią 27 Cze, 2008 19:57
Dziękować za gratulacje. Jeszcze nie wiem, ile to wyjdzie na rękę, ale i tak się cieszę.
| Gunia napisał/a: | Te zdjęcia, na których je poprawia uważam za urocze. |
Och, ja wcale nie mówię, że nie są. Ale jak tak komuś lecą w ślepka kudły, to w końcu ciężka szlagcica może człeka wziąć. Mnie by wzięła. I dlatego teraz tnę włosy na krótko.
A teraz czas dla urody, znaczy się - na podziwianie urody Bena. Ja wiem, to takie proste i oklepane... Przystojniak z różą, bleee... Ale ta seria zdjęć jest fajna.
Kobitka to tam niezbyt pasuje, ale niech jej będzie.
Mhmmm...
I znowu te włosy.
Zdaje się, że widziałem Ryczypiska!
W tak pięknych okolicznościach przyrody...
...przyrody...
Kto włączył kosiarkę?!
Diana - Pią 27 Cze, 2008 20:26
Drugie zdjęcie- cudne! Pozostałe też zresztą fajne.
Ciekawa jestem po kim Ben odziedziczył urodę: po mamie czy po tacie? A może to po prostu wypadkowa różnych genów czy coś...
Jest takie jedno czarno- białe zdjęcie, na którym Ben wygląda niesamowicie (chyba na filmwebie było?). W ogóle wydaje mi się, że czarno- białe zdjęcia czasem są bardziej urokliwe i generalnie ładniejsze od tych kolorowych. Fajniej się na nich wypada, nie widać tak pryszczy (moja zmora! ) itp. Stąd też ciekawa jestem innych sesji zdjęciowych B.B. właśnie w tych 2 kolorach. Jeśli takowe są.
|
|
|