To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Gunia - Nie 15 Cze, 2008 21:55

Dziś właśnie widziałam te zdjęcia. To pierwsze powinno być nielegalne. ;) You know, sposób, w jaki on tam patrzy, jest porażający, I think... :slina:
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:09

Prawdę rzeczesz! Powinno być nielegalne. A zarówno fotograf jak i obiekt powinni zostać surowo ukarani za stworzenie tego zdjęcia! Czysty testosteron. Bardzo seksowne zdjęcie...

Admete napisał/a:
Choć ja się Benem nie zachwycam, to jednak miło was poczytać i widziec, jak jesteście szczęśliwe :wink:

Sulwen, jestem gotowa założyć temat Willa, gdzie będę z równym zapałem wyrażać skrajny zachwyt nad nim. I NIE robiłabym tego z przymusu, wierzaj mi. :mrgreen: Jak ci się podoba taki pomysł?

Gunia - Nie 15 Cze, 2008 22:21

Agn napisał/a:
Czysty testosteron. Bardzo seksowne zdjęcie...

Ha! :banan_Bablu: TY to powiedziałaś! :mrgreen:
Ja dłuuugo się zastanawiałam, jak zastąpić to słowo, żeby nie było, że jestem jakaś dziwna, ale skoro to nie tylko ja tak mam, to mogę wyznać, że to bardzo adekwatne określenie. ;)

Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:26

Ale co tu się krygować i kombinować? Należy nazywać rzeczy po imieniu. Tym bardziej, że fotka specjalnie tak zrobiona. No, właśnie taka testosteronowa jest...
Admete - Nie 15 Cze, 2008 22:28

Agn napisał/a:

Admete napisał/a:
Choć ja się Benem nie zachwycam, to jednak miło was poczytać i widziec, jak jesteście szczęśliwe :wink:

Sulwen, jestem gotowa założyć temat Willa, gdzie będę z równym zapałem wyrażać skrajny zachwyt nad nim. I NIE robiłabym tego z przymusu, wierzaj mi. :mrgreen: Jak ci się podoba taki pomysł?

Nie trzeba ;-) Wiesz, że ja się publicznie i tak nie będe zachwycać ;-) Zbyt szacowna wiekiem jestem...;-)

Gunia - Nie 15 Cze, 2008 22:36

No to z serii, że tak sparafrazuję z RPJ, sex on the legs:
.
To zdjęcia bardzo mi się podoba:
.
Jego jedyny minus jest taki, że wystrój kojarzy mi się z balową sceną "Van Helsinga" i "Maską czerwonej śmierci" Poe. ;)

Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:37

Admete napisał/a:
Nie trzeba ;-) Wiesz, że ja się publicznie i tak nie będe zachwycać ;-) Zbyt szacowna wiekiem jestem...;-)

Smerferere! Czasem ci się wypsnie to i owo. Przecież nie zaczniesz nagle publicznie zaprzeczać, że Will jest fajny, zarówno reprezentacyjnie jak i aktorsko.

Guniu, też lubię tę drugą fotkę. Poe? Poe? Rozwiń temat (privkowo ofkorz!). Pierwszą też, chociaż motorek ją jednak przebija...

Gunia - Pon 16 Cze, 2008 21:21

Jest parę zabójczych ujęć...
Agn - Pon 16 Cze, 2008 21:34

Wszystkie już chyba widziałam. No, może ze dwóch ujęć, w których odgarnia swoje włosy nie miałam wcześniej zaszczytu podziwiać, ale poza tym chyba wszystko.
Muzyka jest okropna. Nigdy nie lubiłam Jessiki Simpson. :obrzydzenie:

Gunia - Pon 16 Cze, 2008 21:38

Agn napisał/a:
Wszystkie już chyba widziałam. No, może ze dwóch ujęć, w których odgarnia swoje włosy nie miałam wcześniej zaszczytu podziwiać, ale poza tym chyba wszystko.
Muzyka jest okropna. Nigdy nie lubiłam Jessiki Simpson. :obrzydzenie:

Jaka muzyka? :cool: Wyłączyłam i zastąpiłam stosowniejszym podkładem.

Agn - Pon 16 Cze, 2008 21:43

Wygląda na to, że moje pokłady masochizmu są niezmierzone...
Gunia - Pon 16 Cze, 2008 22:00

Moje też są duże, bo obejrzałam nawet klip, w którym pojawiali się Kaulitzowie... :obrzydzenie:
Gunia - Nie 22 Cze, 2008 01:33

Czyż on nie jest cudny?

Agn - Nie 22 Cze, 2008 09:58

Ciekawe, co miał na myśli mówiąc "an appetite for other things"... :rumieniec: :mrgreen:
Lubi kobiety z talentem... Hmmm...
*idzie poćwiczyć rysowanie*
*albo nie - pisanie, bo do rysowania wciąż wena brak*
Ale nie łudźmy się - na pewno wygląd też się liczy. To facet, a oni są wzrokowcami.

PS A to mi wygląda na dalszy ciąg fotki motorowej:
http://benbarnesonline.ne...album=58&pos=26

Gunia - Nie 22 Cze, 2008 16:06

Agn napisał/a:
Ciekawe, co miał na myśli mówiąc "an appetite for other things"... :rumieniec: :mrgreen:

A wczoraj śmiałam się z TEGO artykułu.
Delektuj się potrawami; wiadomo, że kto lubi jedzenie, lubi też seks.
Cytat:
Lubi kobiety z talentem... Hmmm...

Ja też dokonałam przeglądu swoich talentów i idę popracować nad biegami i grą na fortepianie. :lol:
Cytat:
Ale nie łudźmy się - na pewno wygląd też się liczy. To facet, a oni są wzrokowcami.

Większość ludzi to wzrokowcy, a już u facetów miażdżąca większość, aczkolwiek znam parę wyjątków. ;)

Agn - Nie 22 Cze, 2008 20:07

Owszem, my też. Nie oszukujmy się - nie wielbimy Bena za jego przymioty duchowe. Być może jest niesamowitym facetem, oczytanym, inteligentnym, uroczym, szarmanckim etc. etc. etc. Ale przecież z nóg zwaliła nas jego uroda.
Ale jednakowoż jakoś więcej zauważam przypadków, kiedy to kobieta wlepia wzrok w atrakcyjnego inaczej faceta niż odwrotnie.

soph - Nie 22 Cze, 2008 21:51

Obejrzałam sobie właśnie po raz kolejny "Gwiezdny pył" (pierwszy raz byłam na tym w kinie z pół roku temu) i przypomniała mi się refleksja, która pojawiła się w mojej głowie na początku seansu: tatuś Tristana (w młodości) zdecydowanie fajniejszy od głównego bohatera :) . Będę z pewnością śledziła karierę Bena z uwagą i sympatią :-D .
Agn - Nie 22 Cze, 2008 21:58

Soph, Stardust, powiaaaadasz?

:mrgreen:

Są pierwsze fotki promocyjne do Easy Virtue!!! :excited:

Raz...

...i dwa!

Wspominałam już kiedyś, że on ma bardzo ładną małżowinę uszną?

[post o niskiej... etc.]

soph - Nie 22 Cze, 2008 22:26

Zaraz niskiej... To była prosta (i nie pozbawiona słuszności) obserwacja :wink: .
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 15:47

Agn napisał/a:
Są pierwsze fotki promocyjne do Easy Virtue!!!

Hmmmm... :mysle: Wygląda nieźle! :wink: [miałam na myśli oczywiście Ben'a :-P ]

Agn - Śro 25 Cze, 2008 21:13

Riella, a kogóż by innego mogłabyś mieć na myśli w wątku o Benie? :P

Hmm, chyba mu te dłuższe włosy ciapeńkę przeszkadzają, bo je poprawia stale i wciąż. Esz, pozwoliliby mu ściąć tę czuprynę...

Co za ćwok walnął znak wodny na buźce, no?! :evil:

Ed.: Tak sobie oglądam te wywiady z nim i - nie chcę gościa idealizować, ale ewidentnie ma cechę, którą lubię u ludzi. Założę się o całą moją wypłatę (a właśnie dostałam podwyżkę), że Ben czyta. Skąd ten wniosek? Po wywiadach. Przerobiło się już niejeden wywiad z niejednym aktorem (czy tam piosenkarzem) i to po prostu słychać. Wydaje mi się, że ludzie, którzy czytają, mówią zdecydowanie płynniej, nie "klecą" wypowiedzi, a po każdym pytaniu nie następuje długa przerwa, by wydusić z siebie "yyyyyyyyyyy..."
Aczkolwiek mogę się mylić i może być tak, że moja teoria sypie się w proch.

Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 19:56

Agn napisał/a:
Riella, a kogóż by innego mogłabyś mieć na myśli w wątku o Benie? :P

Ja mam bogate spektrum przemyśleń :P - nawet jeśli to wątek poświęcony jedynie Benowi ;) No bo w końcu na tych zdjęciach jest z nim jeszcze kobieta i fragment samochodu - właściwie to wszyscy razem świetnie wyglądają - wolałam sprecyzować :mrgreen:

Agn napisał/a:
Tak sobie oglądam te wywiady z nim i - nie chcę gościa idealizować, ale ewidentnie ma cechę, którą lubię u ludzi. Założę się o całą moją wypłatę (a właśnie dostałam podwyżkę), że Ben czyta.

Też tak sądzę - poza tym myślę, że tę ogładę wyniósł również z domu - rodzice sami muszą być na poziomie, skoro wychowali takiego syna ;) Gratuluję podwyżki w pracy! :kwiatki_wyciaga:

Gunia - Czw 26 Cze, 2008 20:11

Deanariell napisał/a:
Agn napisał/a:
Tak sobie oglądam te wywiady z nim i - nie chcę gościa idealizować, ale ewidentnie ma cechę, którą lubię u ludzi. Założę się o całą moją wypłatę (a właśnie dostałam podwyżkę), że Ben czyta.

Też tak sądzę - poza tym myślę, że tę ogładę wyniósł również z domu - rodzice sami muszą być na poziomie, skoro wychowali takiego syna ;) Gratuluję podwyżki w pracy! :kwiatki_wyciaga:

Też mi się wydaje, że jest oczytany. Wspominałam już wcześniej o tej jego wypowiedzi o ludziach, którzy nie czytają. ;) Taki wniosek wynika również z tego, że nie chciał iść na studia, a jednak kiedy się zdecydował (dzięki ich perswazjom!), wybrał właśnie literaturę, czyli przypuszczalnie coś, co wydawało mu się najbliższe i najłatwiejsze. :) Mnie zupełnie podbił ten jego tata czytający mu "Opowieści" różnymi głosami. :mrgreen: Ale ja w ogóle mam słabość do ludzi z "psycho" branży. ;) Ciekawe, czy jego brat jest podobny. ;)
A co do włosów - mi się on bardziej podoba w długich (ale może to fetysz, bo ja uwielbiam [rozsądnie] długie u mężczyzn). Te zdjęcia, na których je poprawia uważam za urocze. :serduszkate:
P.S. Gratulacje Thin. :party:

Agn - Pią 27 Cze, 2008 19:57

Dziękować za gratulacje. Jeszcze nie wiem, ile to wyjdzie na rękę, ale i tak się cieszę.

Gunia napisał/a:
Te zdjęcia, na których je poprawia uważam za urocze. :serduszkate:

Och, ja wcale nie mówię, że nie są. Ale jak tak komuś lecą w ślepka kudły, to w końcu ciężka szlagcica może człeka wziąć. Mnie by wzięła. I dlatego teraz tnę włosy na krótko.

A teraz czas dla urody, znaczy się - na podziwianie urody Bena. Ja wiem, to takie proste i oklepane... Przystojniak z różą, bleee... Ale ta seria zdjęć jest fajna.

Kobitka to tam niezbyt pasuje, ale niech jej będzie.

Mhmmm...

I znowu te włosy.

Zdaje się, że widziałem Ryczypiska!

W tak pięknych okolicznościach przyrody...

...przyrody...

Kto włączył kosiarkę?!

Diana - Pią 27 Cze, 2008 20:26

Drugie zdjęcie- cudne! :slina: Pozostałe też zresztą fajne.
Ciekawa jestem po kim Ben odziedziczył urodę: po mamie czy po tacie? A może to po prostu wypadkowa różnych genów czy coś...
Jest takie jedno czarno- białe zdjęcie, na którym Ben wygląda niesamowicie (chyba na filmwebie było?). W ogóle wydaje mi się, że czarno- białe zdjęcia czasem są bardziej urokliwe i generalnie ładniejsze od tych kolorowych. Fajniej się na nich wypada, nie widać tak pryszczy (moja zmora! :thud: ) itp. Stąd też ciekawa jestem innych sesji zdjęciowych B.B. właśnie w tych 2 kolorach. Jeśli takowe są. :mysle: