Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
praedzio - Wto 27 Maj, 2008 22:37
... a reszta pewnie do zamrażarki.
Caitriona - Wto 27 Maj, 2008 22:51
| praedzio napisał/a: | | ... a reszta pewnie do zamrażarki |
praedzio - Wto 27 Maj, 2008 23:54
Tak popatrzyłam na wasze avki i stwierdziłam, że na jakiś czas zdradzę Damiana...
Agn - Śro 28 Maj, 2008 09:24
| praedzio napisał/a: | ... a reszta pewnie do zamrażarki. |
Brr! W zamrażarce jest zimno i niewygodnie. Nie ma to jak klasyczna trumna. I nawet poduszeczkę tam wkładają...
Caitriona - Śro 28 Maj, 2008 10:51
| praedzio napisał/a: | | Tak popatrzyłam na wasze avki i stwierdziłam, że na jakiś czas zdradzę Damiana... |
O, i zdradziłaś - bardzo fajny ten avek!
A ja znalazłam Alexa w reklamach - trochę ich chłopak nakrecił:
Toyota: http://www.youtube.com/wa...ULHyrO123Q&NR=1
Mitsubishi: http://www.youtube.com/wa...PtXkEbY2J4&NR=1
A z tej się uśmiałam: http://www.youtube.com/wa...feature=related
praedzio - Śro 28 Maj, 2008 11:13
Oooo... ta reklama Toyoty baaaardzo mi się podoba - znaczit' maładiec, maszina i pjesa. Żeńszczinie my skażom spasiba.
Anonymous - Śro 28 Maj, 2008 11:42
Widzę że grono fanek Alexa-Micka się powiększa
Season 2 Spoilers
At this weekend’s MoonlightCon, writer/executive producer Harry Werksman spilled the beans on possible storylines for Moonlight’s (hoped for) second season. Check them out under the cut.
Humans sent the list of vampires to Talbot. These humans belong to a group called the Legion that has been around as long as vampires have been around (kind of like the Watchers in Highlander, but more deadly). They see their job as keeping the vampire population manageable, so whenever vampire populations threaten to grow too large (by whatever their definition of too large is), they will cull the flock. Besides the French Revolution, other famous historical events were also really vampire cullings.
The theme of season two would be “vampire apocalypse” — the Legion has decided that there are way too many vampires in LA and has marked Mick, Josef and others for a culling. The human/vampire relationship would become an us vs. them that forces Mick to choose sides. Lance and Coraline would be back. Mick may not want anything to do with Lance and Coraline but “the enemy of my enemy is my friend” — if Mick isn’t on Lance’s side, he would essentially be saying that he’s on the Legion’s side, which of course would be suicidal.
praedzio - Śro 28 Maj, 2008 11:49
Wow!
Widzę, że akcja serialu przeniosłaby się na wyższy poziom! Tylko, żeby nakręcili ten drugi sezon...
Agn - Śro 28 Maj, 2008 12:50
| praedzio napisał/a: | Oooo... ta reklama Toyoty baaaardzo mi się podoba - znaczit' maładiec, maszina i pjesa. Żeńszczinie my skażom spasiba. |
Praedzio, uprasza się o pisanie we Wspólnej Mowie. Skąd mam wiedzieć, że mnie nie obrażasz?
Wiecie co, głupio mi przy tych waszych avkach. Każda uwampirzona, tylko ja z przekąską na sukience...
praedzio - Śro 28 Maj, 2008 14:05
| Agn napisał/a: | Praedzio, uprasza się o pisanie we Wspólnej Mowie. Skąd mam wiedzieć, że mnie nie obrażasz? |
Ok. Dla ciebie w przekładzie: | Cytat: | | Oooo... ta reklama Toyoty baaaardzo mi się podoba - to znaczy młodzieniec, samochód i piosenka. Pani podziękujemy. |
Caitriona - Śro 28 Maj, 2008 14:13
| praedzio napisał/a: | | znaczit' maładiec, maszina i pjesa. Żeńszczinie my skażom spasiba. |
Coś mi się zdaje ze Mick St.John i Moonlight powinni mieć swój własny temacik jak tak dalej pójdzie
Agn - Śro 28 Maj, 2008 14:33
Eee tam, Twilight nie ma, to i ten nie ma. Ja myślę, że wszystkie wampiry powinniśmy trzymać razem.
Admete - Śro 28 Maj, 2008 14:56
Wampiry koniecznie razem - dla ochrony A wiecie, że ja pod koniec Moonlight miałam wyraźne skojarzenia z Nieśmiertelnym? ( z serialem ). Jaka szkoda, że drugiej serii M. nie będzie.
praedzio - Śro 28 Maj, 2008 14:58
Admete - odkąd pojawił się temat dekapitacji - miałam takowe skojarzenia. A spoilery zaserwowane nam przez otherwaya tylko to umocniły
Agn - Śro 28 Maj, 2008 15:39
Ochrona wampirów? Czego to nie wymyślą śmiertelnicy... <--- tak by zapewne powiedział Lestat.
Ach, Kocie! Koooocieeee!!! Pamiętasz pierwsze fotki promocyjne Twilight? Dorwałam jedną z nich wielkości obrusa.
Ed.: Ślag by to tiafił! Gupia ziaba pomniejszyła!
No to będzie bezpośredni śniur...
http://www.robert-pattins...ightpromohq.jpg
O!
Aragonte - Śro 28 Maj, 2008 19:32
| Caitriona napisał/a: | Coś mi się zdaje ze Mick St.John i Moonlight powinni mieć swój własny temacik jak tak dalej pójdzie |
| Agn napisał/a: | | Eee tam, Twilight nie ma, to i ten nie ma. Ja myślę, że wszystkie wampiry powinniśmy trzymać razem. |
To zależy od Was, mod czeka na sugestie
| Admete napisał/a: | Wampiry koniecznie razem - dla ochrony A wiecie, że ja pod koniec Moonlight miałam wyraźne skojarzenia z Nieśmiertelnym? ( z serialem ). Jaka szkoda, że drugiej serii M. nie będzie. |
Dla ochrony kogo? Wampirów?
Caitriona - Śro 28 Maj, 2008 19:53
| Aragonte napisał/a: | Caitriona napisał/a:
Coś mi się zdaje ze Mick St.John i Moonlight powinni mieć swój własny temacik jak tak dalej pójdzie
Agn napisał/a:
Eee tam, Twilight nie ma, to i ten nie ma. Ja myślę, że wszystkie wampiry powinniśmy trzymać razem.
To zależy od Was, mod czeka na sugestie |
Nie upieram się, tym bardziej że to byłoby dużo roboty. Najwyzej będę tutaj truć o Alexie
praedzio - Śro 28 Maj, 2008 20:01
| Caitriona napisał/a: | Najwyzej będę tutaj truć o Alexie |
Nie ty jedna.
Caitriona - Śro 28 Maj, 2008 20:04
| praedzio napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | Najwyzej będę tutaj truć o Alexie |
Nie ty jedna. |
No to dobrze!
Caitriona - Czw 29 Maj, 2008 23:50
| praedzio napisał/a: | Lubiłam jasnookiego Micka... |
Ja toże!
Caitriona - Pią 30 Maj, 2008 17:15
Mick St.John (tapetki znalezione):
(drugą mam na pulpicie )
Agn - Pią 30 Maj, 2008 17:22
Bardziej podoba mi się ta pierwsza, aczkolwiek nie do końca pasuje mi wycięcie postaci.
Mówiąc krótko - ty byś to lepiej zrobiła.
Ed. Dopiero teraz wyświetliły mi się wszystkie tapetki. Trzecia ma fajną kolorystykę.
praedzio - Pią 30 Maj, 2008 17:22
Mrrrrauuuu!!!! Tapetki cudne!
Tak popatrzyłam sobie na pierwszą i przypomniało mi się jak Mick powiedział do Josefa: "Tatku!"
Caitriona - Pią 30 Maj, 2008 17:25
| Agn napisał/a: | Bardziej podoba mi się ta pierwsza, aczkolwiek nie do końca pasuje mi wycięcie postaci.
Mówiąc krótko - ty byś to lepiej zrobiła. |
U, chciałabym żebyś miała racje, ale daleko mi do tego poziomu
Ta z Beth też mi się podoba - właśnie przez kolorystykę
Agn - Pią 30 Maj, 2008 17:26
| Caitriona napisał/a: | ale daleko mi do tego poziomu |
Oczywiście - bo prezentujesz wyższy.
|
|
|