To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Brzydula

Anonymous - Czw 20 Gru, 2007 10:57

ale mogl krecic :D
Caitriona - Sob 08 Mar, 2008 19:10

Kurczę, chyba zdjęli mi "Brzydulę" z anteny... :cry2:
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 19:24

a ja myslalam, ze to mnie sie cos dni porabaly ...
Caitriona - Sob 08 Mar, 2008 19:26

No, w pomniedziałek nie było, w następne dni też nie... I wg mojego rozkładu nie będzie także w przyszłym tygodniu... A ja naprawdę polubiłam ten serial... chlip
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 19:29

jak sprawdzilam w gazacie telewizyjnej to bardzo prawdopodobne, ale na pocieszenie moge powiedziec ze w zeszly poniedzialek byly 2 odcinki podrzad
Caitriona - Sob 08 Mar, 2008 19:32

W zeszły? Tzn. 25 marca? Przegapiłam........
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 19:41

Caitriona napisał/a:
W zeszły? Tzn. 25 marca? Przegapiłam........

nie to raczej byl 3. marca (25. jeszcze nie bylo :lol: ) i tak obejzalam tylko 1 odcinek ktory jako tako mi sie podobal. choc kiedy betty powiedziala ze jest bardzo w ciazy (soy muy embarazada)gdy chciala powiedziec ze jest bardzo zdenerwowana bylo smieszne :rotfl:

Caitriona - Sob 08 Mar, 2008 19:43

O, sori - kwietnia, no to ja widziałam jeden odcinek, nie wiedziałam że sa dwa...
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 19:48

Caitriona napisał/a:
O, sori - kwietnia, no to ja widziałam jeden odcinek, nie wiedziałam że sa dwa...

wybacz ale chyba zyjemy w innych swiatach :rumieniec:
u mnie jeszcze nie bylo 25. kwietnia 2008 :cry2:

Caitriona - Sob 08 Mar, 2008 19:50

Nie, nie my tylko ja! :mrgreen: :mrgreen: tak to jest jak się robi kilka rzeczy w jednym momencie ;)
niezależnie od daty wychodzi że coś niestety przegapiłam i mi żal... tymbardziej że tvp zawiesiła (bo na to wygląda) emisję serialu...

hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 20:23

Tylko żeby House'a nam nie zawiesili, bo wtedy już całkiem nieciekawie będzie :roll:
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 20:27

hamadryad napisał/a:
Tylko żeby House'a nam nie zawiesili, bo wtedy już całkiem nieciekawie będzie :roll:

oj bron cie Panie Boże od wypowiadania takich mysli na glos :bejsbol:
toz ja tego bym nie przezyla :frustracja: . jak narazie to jedyny serial ktorego nie moge przegapic, a od poniedzialku tez takim serialem bedzie muj kochany ostry dyzur :serce2:

hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 20:31

Ostry dyżur?! Na tvp?!
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 20:31

nie na tvn7
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 20:37

No to już koniec radości :cry2:
aneby - Nie 07 Wrz, 2008 18:03

Nareszcie skończyli powtórkę. Ale chyba przegapiłam jakiś odcinek :roll: Nie wiem o co chodzi z tym wypadkiem :(
Caitriona - Nie 07 Wrz, 2008 19:46

Alexis wiozla brata do szpitala, bo przedawkował. A że wiozła go samochodem ojca w którym na jej zlecenie płatny morderca przeciął hamulce to mieli wypadek. Matko opis jak z telenoweli :mrgreen: Ale i tak lubię ten serial :D
Harry_the_Cat - Nie 07 Wrz, 2008 20:24

Cait, bo to była na początku telenowela... A słyszałyście,że kręcą polską wersję? BrzydUlę... :roll:
aneby - Nie 07 Wrz, 2008 20:25

Dzięki Cait :kwiatki_wyciaga: chyba tylko jeden przegapiłam :-D
Caitriona - Wto 09 Wrz, 2008 10:05

Harry_the_Cat napisał/a:
Cait, bo to była na początku telenowela...

Którą ja namietnie oglądałam po powrocie ze szoły :mrgreen: :mrgreen:
Harry_the_Cat napisał/a:
A słyszałyście,że kręcą polską wersję? BrzydUlę...

Połowa świata ma swoje wersje tego serialu/telenoweli ;)
aneby napisał/a:
chyba tylko jeden przegapiłam

To chyba możesz to nadrobić na youtube ;)

Serenitka - Śro 22 Paź, 2008 19:51

Polska BrzydUla juz leci na TVN ponad 2 tygodnie;
serial mi sie spodobal, a w szczegolnosci główny bohater (jest na co popatrzec :slina: )
jak ktoras jeszcze nie widziala Filipka to zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=GfcVcDYrg2M

Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 16:14

Jutro nie ma "Brzyduli" na dwójce :( Czy to koniec 2 serii?
lizzzi - Nie 14 Gru, 2008 10:52

No faktycznie, nie ma serialu już drugi tydzień. Bardzo szkoda. Pasjami uwielbiałam patrzeć na intrygi Wilhelminy i jej "wiernego" asystenta Marka.
aneby - Nie 14 Gru, 2008 11:26

Jak zwykle polska tv pokazała co potrafi. Jak już wszyscy zapomną o co biegało w ostatnim odcinku, puszczą następne. :confused3:
Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 08:54

Przyznaje, tez ogladam pasyjnie polska Brzydule, aczkolwiek przypuszczam, ze niezwykle wiernie bazuje na latynoskim oryginale...
I przyznaje - ten princessek jest naprawde ciachowaty :D