Filmy - Omijać z daleka czyli czego nie polecam ...
BeeMeR - Pon 13 Mar, 2017 11:06
| Anaru napisał/a: | Keanu w Speedzie czy Na fali był całkiem urodziwy , zwłaszcza jak wyrósł z tej kretyńskiej młodzieńczej fryzury , a Tom Hanks był zawsze taki misiowaty, a teraz jest na dodatek misiowacie tatusiowaty | Też tak uważam. Keanu kiedyś można było nazwać przystojnym - Hanksa nigdy
praedzio - Pon 13 Mar, 2017 11:11
Keanu ma w sobie coś ptasiego. Może to przez te zbyt małe oczka - jak szklane paciorki.
BeeMeR - Pon 13 Mar, 2017 11:16
Za małe oczka (i nalane policzki w ostatnich latach) to ma Hanks - mnie się jednak z deka świńsko, a nie ptasio kojarzył
Co nie zmienia faktu, że grać umie
Agn - Pon 13 Mar, 2017 11:16
Keanu niezbyt urodziwy?! Bluznierstwo! Dla mnie to kawal przystojniaka. Och, Speed albo Matrix - mniam!
praedzio - Pon 13 Mar, 2017 11:26
No, trudno - ja go Wam zostawiam z całym błogosławieństwem (Keanu znaczy, nie Hanksa). Nie mój typ.
Anaru - Pon 13 Mar, 2017 11:27
Nie ma problemu, więcej dla nas
Agn - Pon 13 Mar, 2017 12:29
Praedzik, nie da się, by się wszystkim to samo podobało. Ty masz swoich, my mamy swoich (i Keanu).
BeeMeR - Pon 13 Mar, 2017 12:46
| praedzio napisał/a: | ja go Wam zostawiam z całym błogosławieństwem (Keanu znaczy, nie Hanksa). | 20 lat temu wzięłabym z radością
Teraz już sama "nie, dziękuję"
milenaj - Pon 13 Mar, 2017 14:46
| Agn napisał/a: |
Keanu niezbyt urodziwy?! Bluznierstwo! Dla mnie to kawal przystojniaka. Och, Speed albo Matrix - mniam! |
Oj, tak. Speed to jeden z tych nie nudzących się filmów. Wyrzucam z pamięci ciąg dalszy.
Praedzio Legion, jak?
Agn - Pon 13 Mar, 2017 17:29
| milenaj napisał/a: | | Wyrzucam z pamięci ciąg dalszy. |
Jaki ciąg dalszy? Nie znam żadnego ciągu dalszego. Oczywiście, że nie widziałam tego filmu, gdzie zabrakło Keanu Reevesa i wszyscy płynęli statkiem, a Sandra Bullock wyglądała, jakby żałowała, że zmienili jej partnera.
Nie, naprawdę nie wiem o co chodzi.
milenaj - Pon 13 Mar, 2017 17:51
Agn,
Dokładnie takie same mam odczucia.
A w "Na fali" też.
BeeMeR - Pon 13 Mar, 2017 17:57
| milenaj napisał/a: | Agn,
Dokładnie takie same mam odczucia. | i ja
Anaru - Pon 13 Mar, 2017 19:00
| BeeMeR napisał/a: | | milenaj napisał/a: | Agn,
Dokładnie takie same mam odczucia. | i ja |
I ja
milenaj - Pon 13 Mar, 2017 19:15
| Cytat: |
BeeMeR napisał/a:
milenaj napisał/a:
Agn,
Dokładnie takie same mam odczucia.
i ja
I ja
_________________ |
Jakież my zgodne.
Calipso - Pon 13 Mar, 2017 21:46
| BeeMeR napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Keanu w Speedzie czy Na fali był całkiem urodziwy , zwłaszcza jak wyrósł z tej kretyńskiej młodzieńczej fryzury , a Tom Hanks był zawsze taki misiowaty, a teraz jest na dodatek misiowacie tatusiowaty | Też tak uważam. Keanu kiedyś można było nazwać przystojnym - Hanksa nigdy |
Hanks nie byl przystojny ? Zobaczcie na te kreacje
https://goo.gl/images/hNjKhL
https://goo.gl/images/6ieWnQ
https://goo.gl/images/8emnz5
Agn - Pon 13 Mar, 2017 21:47
Eeee... nie. Zwłaszcza na tym ostatnim.
Calipso - Pon 13 Mar, 2017 21:50
Rozwiany wlos Cie nie powalil ?
Agn - Pon 13 Mar, 2017 21:55
Powalił. Ciągle leżę znokautowana.
Calipso - Pon 13 Mar, 2017 22:09
Trzeba biec a nie lezec
Ogladal ktos The Revenant ?Warto dac mu szanse ? Leci w telewizorni a ja nie moge sie do niego przekonac. Ani Leo ani oscar mnie srednio przekonuja W
Deanariell - Pon 13 Mar, 2017 22:20
Keanu tylko w Matrixie był pociągający (jak dla mnie ), ale to głównie przez fabułę filmu. | Calipso napisał/a: | | Ogladal ktos The Revenant ?Warto dac mu szanse ? Leci w telewizorni a ja nie moge sie do niego przekonac. Ani Leo ani oscar mnie srednio przekonuja |
Oglądałam. Rolę faktycznie miał ciężką (cały czas upaćkany na maksa w błocie, ziemi, krwi i czym popadnie... ) - ale czy to było oskarowe? No, nie wiem, miał w życiu znacznie lepsze filmy - np. "Incepcja" czy z ostatnich "Wilk z Wall Street" (gdzie niezłego świrusa grał ). Na "Zjawie" się trochę wymęczyłam, choć obejrzałam do końca - taki trochę smętny...
BeeMeR - Pon 13 Mar, 2017 22:23
| Calipso napisał/a: | | Ogladal ktos The Revenant ? | Ja oglądałam - mordują się wszyscy na potęgę
Film w sumie nie jest zły, ale niekoniecznie wszyscy lubią takie kino.
Przystojność Hanksa - jak i każdego innego faceta - jest kwestią indywidualną. De gustibus
Calipso - Pon 13 Mar, 2017 22:25
| Deanariell napisał/a: | | Na "Zjawie" się trochę wymęczyłam, choć obejrzałam do końca - taki trochę smętny... |
No ja sie mecze okrutnie chocby samym zerkaniem zza laptoka A polski tytul....
Deanariell - Pon 13 Mar, 2017 22:32
| BeeMeR napisał/a: | Ja oglądałam - mordują się wszyscy na potęgę
Film w sumie nie jest zły, ale niekoniecznie wszyscy lubią takie kino. |
No, właśnie o to mi chodziło, że się krew strumieniami leje , ale sama końcówka była nawet dość emocjonująca. Twardy koleś z głównego bohatera, normalnie nie do zdarcia. Kiedyś dawniej pewnie bardziej by mi się podobało, jak miałam zajawkę na filmy z indiańskim motywem. Generalnie tak chyba gdzieś od połowy akcja się w miarę nawet zaczyna rozkręcać.
A tłumaczenie tytułu - całkiem dobre przecież - "revenant" to według słownika "duch, upiór, zjawa", więc w zasadzie nie skrzywdzili go jak w wielu innych przypadkach (np. pamiętny "Wirujący seks" - znaczy się "Dirty Dancing" ).
praedzio - Pon 13 Mar, 2017 22:42
| milenaj napisał/a: | | Praedzio Legion, jak? |
Pisałam w wątku Marvelowym. Mnie się ogląda super. No i ja lubię bardzo Dana Stevensa.
Anaru - Pon 13 Mar, 2017 23:03
| Calipso napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Keanu w Speedzie czy Na fali był całkiem urodziwy , zwłaszcza jak wyrósł z tej kretyńskiej młodzieńczej fryzury , a Tom Hanks był zawsze taki misiowaty, a teraz jest na dodatek misiowacie tatusiowaty | Też tak uważam. Keanu kiedyś można było nazwać przystojnym - Hanksa nigdy |
Hanks nie byl przystojny ? Zobaczcie na te kreacje
https://goo.gl/images/hNjKhL
https://goo.gl/images/6ieWnQ
https://goo.gl/images/8emnz5 |
No szczególnie z tym brodziszczem, seksapil na maxa
Na pierwszym całkiem całkiem, ale to każdy w młodości jednak wygląda lepiej iż te fefdziesiąt lat później
|
|
|