To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anonymous - Sob 04 Sie, 2007 22:59

wilkołaki? Ależ skąd !!! Braci nie atakują :D gryzienie osobników tego samego gatunku jest zabronione - patrz link w sygnaturze :D
Wampiry natomiast - inksza inkszość :D Kołkiem je !!!

Anaru - Nie 05 Sie, 2007 21:10

Ja też dziękuję za spotkanie, było bardzo miło :mrgreen:
Dorfi, cieszę się, że Cię mogłam poznać :D
Admete i Aine - miło było zobaczyć Was ponownie :przytul:
Mam nadzieję, że jeszcze nam się kiedyś uda jeszcze jakieś spotkanie (i może będą jeszcze jakieś nowe osoby?)

Admete - Nie 05 Sie, 2007 23:24

O tak - oby nam się udało znów spotkać w szerszym gronie :-)
BeeMeR - Pon 06 Sie, 2007 08:13

Ja też dziękuję za spotkanie! :hug_grupowy:
I za ręcznie zdobiony talerzyk - :kwiatki_wyciaga:
I mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się znowu :banan:

Admete - Pon 06 Sie, 2007 11:06

BeeMer jestem w szoku - Rysiek u Ciebie na avku :-D
Trzykrotka - Pon 06 Sie, 2007 12:03

BeeMer lubi Ryśka, nie wiedziałaś? :wink:
Kochane Dziewczyny, szkoda, ze mnie nie było. Na jakieś jesienne spotkanie piszę się bardzo chętnie. Żal mi zwłaszcza okazji spotkania Dorfi - Aine mówiła, ze robisz piękne rzeczy własnymi rękoma :-D

Dorfi - Pon 06 Sie, 2007 12:25

Żałuj, bo było wspaniale. Tym bardziej, że to Aine nas wszystkie obdarowała prezencikami wykonanymi jej rączkami :mrgreen:
BeeMeR - Pon 06 Sie, 2007 12:37

Pewnie, że BeeMeR lubi Ryśka, i to jak!
Zwłaszcza w tej roli :mrgreen:

izek - Śro 29 Sie, 2007 20:42

Kochane Krakowianki, może znajdziecie chwilę czasu 8 września w sobotę? Będę w Krakowie :cheerleader2: i będę miała czas na małą kawkę z ploteczkami w drodze z Konarskiego na PKP
Dorfi - Śro 29 Sie, 2007 20:56

znajdziemy :mrgreen:
Admete - Śro 29 Sie, 2007 20:56

To moze ja ten wrzesień jakoś zacznę sensownie? Dam znac za kilka dni :-)
Anonymous - Śro 29 Sie, 2007 21:21

ja rowniez sie postaram przybyc - nie wiem czy mi sie uda - troche mi spadlo na glowe, ale postaram sie.
izek - Śro 29 Sie, 2007 22:23

Och, ale fajnie :excited:
BeeMeR - Czw 30 Sie, 2007 01:23

ja powinnam mieć czas :mrgreen:
Trzykrotka - Czw 30 Sie, 2007 12:31

BeeMer, czy Ty się co sekundę zastanawiałaś nad tym czasem? Ja pozdrawiam ciepło - jeszcze będę na urlopie w sobotę.
miłosz - Czw 30 Sie, 2007 15:39

Beemeer posiada strasznie duuuuuuużo czasu :mrgreen: ja lecę do Helsinek ale jak będę trzezwa to mogie pomachać łapą :hello: :hello: :hello:
Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 19:39

Miłosz, gdzie Cie tak niesie ciągle? Najpierw jakieś biwaki, morze, teraz helsinki, no noremalnie burżujka !!!
BeeMeR - Czw 30 Sie, 2007 22:23

Eeeee.... powiesił mi się komputer wtedy :frustracja:
ja robiłam swoje a on swoje :frustracja:
a potem to i zapomniałam usunąć :ops1:

Anonymous - Czw 06 Wrz, 2007 17:03

mamy czawartek i zadnych konkretow.
Koffane, a moze chcialybyscie kupic sobie jakis gadżet (filizanke z JA, talerzyk. Ostatnio mi wyszły piekne przyprawniki - w cholere roboty, ale warto było !!!).
Zbieram na studia... :roll:

izek - Czw 06 Wrz, 2007 21:24

No właśnie już czwartek, ja na pewno będę w sobotę w Krakowie, zajęcia powinny mi się skończyć o 18 przy Konarskiego. O 20 mam pociąg, zostają więc 2 godzinki do przyjemnego wykorzystania. Tylko proszę jeśli dalej macie naszą kawkę w planach, powiedzcie gdzie mam się stawić?

Aine, podrzuć zdjęcia swoich cudów, wszak święta - jak przypomina Miłosz - już za pasem.

A ja właśnie dziś widziałam się z Loaną, byłyśmy na wspaniałej kaffce w Kaffce :mrgreen:
Loana dzięki za spotkanie i do następnego.

Marija - Czw 06 Wrz, 2007 21:47

AineNiRigani napisał/a:
mamy czawartek i zadnych konkretow.
Koffane, a moze chcialybyscie kupic sobie jakis gadżet (filizanke z JA, talerzyk. Ostatnio mi wyszły piekne przyprawniki - w cholere roboty, ale warto było !!!).
Zbieram na studia... :roll:
O, filiżankę to ja chętliwie! Wzorek pozostawiłabym do Twojego wyboru (a dużo musisz nazbierać na te studia?)
Anonymous - Czw 06 Wrz, 2007 22:30

miesiecznie ok. 300 zl/miesiac lub 1500/semestr. Obliczylam, ze po odjeciu czesnego, biletu miesiecznego, raty za kompa, zostanie mi na reke 50 zeta. MUSZE sobie jakos poradzic, stad i wzmozona aktywnosc.
Co do zdjec, to co juz mam:
http://www.janeausten.pl/...opic.php?id=728
Ostatnie 3 dni siedzialam nad przyprawnikami/pojemnikami na herbate. Chyba mi sie udaly, jutro zamieszcze zdjecia.
Do tego machnelam popielniczke (wem - to juz lekka perwersja jest :D )

Ceny obowiazuja w zasadzie te same. Ziarnko do ziarnka ...

Dorfi - Czw 06 Wrz, 2007 23:40

A ja nie wiem czy będę mogła przyjść. Muszę Michałowi kupić buty na jesień. Niby kupić buty to żaden problem, tyle, że to mają być buty Postępu z obcasem Thomasa (lecznicze). Może któraś z dam wie, gdzie mogę kupić takie buty w Krakowie? Jak nie kupię ich jutro w Krakowie, to w sobotę jadę na zakupy do Radomia. Tam przynajmniej wiem gdzie takie buty sprzedają. :mrgreen:

A jak już jesteśmy w wątku o spotkaniu w Krakowie, to informuję, że od 20 do 22 września jestem w Poznaniu. Co prawda na konferencji naukowej, ale zawsze można się urwać na chwilkę. :mrgreen:

Anonymous - Czw 06 Wrz, 2007 23:50

Te zdjecia wyszly troche niewyraznie (kolry sa intensywniejsze), ale jutro dorzuce pojemniczki austenowskie, popielniczke, to i te zrobie jeszcze raz (w dziennym swietle)

Co do godziny - uczciwie przyznam, ze godz. 18 jest dla mnie raczej problematyczna. Biorac pod uwagę że musze sobie zgrać 2 przesiadki, musze miec troche marginesu, szczegolnie na ostatni autobus do mojej miejscowosci... Przy tej godzinie - niestety niczego nie gwarantuje.

Marija - Pią 07 Wrz, 2007 07:47

Pojemniczki mówisz? :mysle: Aine, pokaż te pojemniczki (za popielniczkę dziekuję :confused3: , choćby była najcudniejsza).