To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Wiersze, ody i pieśni ku czci JT/RA

trifle - Pią 13 Sie, 2010 22:09

To ma chyba osobny wątek? 3-odcinkowy serial "Impresjoniści". Podobał mi się bardzo, ale jedno obejrzenie mi wystarczyło ;)
Anonymous - Sob 14 Sie, 2010 01:02

ale to nie zmienia faktu, ze jako egoistyczny i kaprysny Monet byl obledny :)
akne - Sob 14 Sie, 2010 10:12

Wątku o Monecie nie znalazłąm, choć szukałam. Trudno jest być nowym, ciągle ktoś upomina , że to już było :(
Admete - Sob 14 Sie, 2010 10:37

Aniu - tutaj jest.

http://forum.northandsouth.info/29.htm

trifle - Sob 14 Sie, 2010 12:25

akne napisał/a:
Wątku o Monecie nie znalazłąm, choć szukałam. Trudno jest być nowym, ciągle ktoś upomina , że to już było :(

To nie jest upominanie ;) To właśnie wskazówka, że coś ma własny wątek, pardon, za niedodanie linki :kwiatek:

Anonymous - Sob 14 Sie, 2010 21:22

No wlasnie - mnie, Admete, Trifle jako weteranom jest latwo - zeby zezarlysmy na tutejszych watkach. Pamietamy, ze cos bylo na pewno i szukamy do skutku (nawet jesli czasem wychodzi, ze w zlym miejscu :twisted: )
Ale odsylki sa wskazowka, nie upomnieniem - trifle prawde rzecze...

VeraDeDiamant - Śro 17 Lis, 2010 22:52

Ech... nie wiem, jakim cudem dotarłam na to forum dopiero dzisiaj;D :omg: Jestem ogromną fanką North & South (a w specjalności JT i RA;D :slina: :serduszkate: ) od dłuższego czasu, a od minionych wakacji - także Robina Hooda BBC (a raczej Guya z Gisborne;D;D :excited: :serduszkate: ). Ody i poematy są genialne! Dzisiaj miałam paskudny humor, a Wasza twórczość postawiła mnie na nogi i wydłużyła mi życie (tak długo się śmiałam;D;D :rotfl: :excited: ) tak z dzisięć lat!!! :lovera: ;D :kwiatki_wyciaga: :rotfl:
Sofijufka - Czw 18 Lis, 2010 09:11

no to jeszcze przejrzyj wątek o dziewictwie/jego braku Johna Thorntona :mrgreen:
VeraDeDiamant - Czw 18 Lis, 2010 10:05

Sofijufka napisał/a:
no to jeszcze przejrzyj wątek o dziewictwie/jego braku Johna Thorntona :mrgreen:

Dzięki, już tam lecę;D :mrgreen:

Katrin - Pią 19 Lis, 2010 17:03

VeraDeDiamant napisał/a:
Ody i poematy są genialne! Dzisiaj miałam paskudny humor, a Wasza twórczość postawiła mnie na nogi i wydłużyła mi życie (tak długo się śmiałam;D;D :rotfl: :excited: ) tak z dzisięć lat!!

Przeżywam to za każdym razem jak tu zaglądam. :-D
Dodałabym od siebie jakiś wiersz, ale poezja mi jakoś nie wychodzi :wink: