Aktorzy - Paul Bettany
kami - Śro 16 Sie, 2006 17:58 Temat postu: Paul Bettany Dziewczyny a co myslicie o tym angielskim aktorze? Paul Bettany urodził się w 1971 roku, dokłanie 27 maja w Harlesden ( Londyn). Jego żoną jest Jennifer Connelly, mają trzyletniego synka Stellana. Ja osobiście, wstyd się przyznać, poznałam Paula dopiero dzieki jego roli Silana w "Kodzie da Vinci" (potem sobie przypomniałam że jeszcze w "Pieknym umysle"). A wczoraj widziałam kolejny film tego aktora pt. "The Reckoning(Rachunek sumienia) " (dzięki Aine :smile: ) i muszę powiedziec że ten facet jest niesamowitym aktorem- do tej pory jestem pod wrazeniem i filmu i jego roli. Musze nadrobic koniecznie zaległości z filmografii Paula
A tutaj klip (fantastycznie zresztą nakręcony) do muzyki Depeche Mode "Personal Jesus" z filmu The Reckoning (przez chwilkę pojawia sie tam też Mateuszek )
http://www.youtube.com/watch?v=HlM5KMt1Nj8
Harry_the_Cat - Śro 16 Sie, 2006 19:52
Bardzo go lubię :grin:
Mam do niego ogromny sentyment po "Obłędnym rycerzu", gdzie był przezabawny
Caitriona - Śro 16 Sie, 2006 20:23
Paul Bettany... Ja go polubiłam po Obłędnym rycerzu. W sumie to powtarzam sobie ten film tylko właśnie dla niego Oczywiście bardzo, ale to bardzo podobał mi się w Rachunku sumienia. Cały ten film jest interesujący, ma dobre zdjęcia, dobrą obsadę, no i Mateuszka w czerni A rola Paula jest bardzo dobra. Kodu... nie widziałam, więc się nie wypowiem. A, jest jeszcze Pan i władca na krańcu świata i Bettany jako medyk irladdzkiego pochodzenia na statku Crowe'a - kolejny dobry film na podstawie bardzo dobrej książki.
Anonymous - Śro 16 Sie, 2006 21:35
a mnie sie podobał we wszystkim w czym go widziałam.
A zwróciłam na niego uwage jeszcze zanim wypłynął tak naprawdę na światło dzienne, po wypowiedzi na temat Jen. Baaardzo ładnie o niej mówił
Jest to jednak facet, który na zdjeciach dużo traci. Jego trzeba po prostu widzieć - mimike, gest, uśmiech, spojrzenie. Wtedy nagle człowiek (patrz kobieta ) dostrzega ile ma w sobie seksapilu.
miłosz - Śro 16 Sie, 2006 21:38
A sio - widzicie tu pański krzyż? akysz, akysz, akysz....
Paul Betany - brzyyyyyyyyyyyyyyyyyydal
kami - Śro 16 Sie, 2006 21:42
| miłosz napisał/a: | A sio - widzicie tu pański krzyż? akysz, akysz, akysz....
Paul Betany - brzyyyyyyyyyyyyyyyyyydal |
Ja zawsze jakoś tak dość spaczenie obserwowałam otaczajacy świat i jako jedyna z moich kumpeli uwielbiam taki typ urody nordyckiej jaki reprezentuje Paul. On jest piekny , no może nie przystojny, ale ma bardzo interesujace rysy twarzy, a do tego jak gra . Cudo
Anonymous - Śro 16 Sie, 2006 21:45
ja ogólnie lubię blondynów, więc jestem za. Z typem wikingowsko-skandynawskim włącznie (uwielbiam takich z warkoczykami w brodzie - he he)
Cóz, południowm tympom mówię stanowcze - iiii tam !!!!
milka - Śro 16 Sie, 2006 22:49
A ja wręcz przeciwnie - wolę takich czarniawych, z dwudniowym zarostem najlepiej
A pan Bettany zagrał jeszcze w Dogville i to ponoć rewelacyjnie
Kaziuta - Śro 16 Sie, 2006 22:56
Zdecydowanie podzielma typ Milki. Albinosi to nie dla mnie. Lubię u mężczyzn piekne oczy, a tu musiałabym długo ich szukać.
Anonymous - Śro 16 Sie, 2006 23:16
a to zalezy co sie lubi. Moim fetyszem są brwi, ręce i stopy A i tak mogę wiele wybaczyć przy niskim ładnym głosie (bo zawsze wtedy mogę zamknąć oczy )
Ogólnie jestem wzrokowcem, ale własnie dlatego cenie sobie walory dzwiekowe
Harry_the_Cat - Czw 17 Sie, 2006 08:39
Raczej nie ma typów niemieszanych, Aine, przeważnie 2 lub więcej cech się uzupełniają - ty pewnie obok bycia wzrokowcem, jesteś typem audio :grin:
Anonymous - Czw 17 Sie, 2006 10:53
a własnie, że nie, u mnie wzrokowość jest na drugim miejscu. Przede wszystkim jestem czuciowcem
Ale musze przyznać, że miedzy 2 i 3 miejscem (właśnie audio) była niewielka różnica (jeno ten czuciowiec zdecydowany i węchowiec na sromotnym końcu - mam kiepski węch. Natura nie dała )
GosiaJ - Czw 17 Sie, 2006 11:26
| miłosz napisał/a: | A sio - widzicie tu pański krzyż? akysz, akysz, akysz....
Paul Betany - brzyyyyyyyyyyyyyyyyyydal |
Czekałam na Miłosza w tym wątku i Jej reakcję
Mnie tam Paul Bettany ni ziębi, ni grzeje, chociaż jako występny mnich w "Kodzie Da Vinci" przyciągnął mój wzrok - ale może dlatego, że cała reszta była koszmarna, a widoczków Paryża, które mogłyby zrekompensować nudę, malutko.
Harry_the_Cat - Czw 17 Sie, 2006 11:29
| AineNiRigani napisał/a: | | Ogólnie jestem wzrokowcem, ale własnie dlatego cenie sobie walory dzwiekowe |
| AineNiRigani napisał/a: | | u mnie wzrokowość jest na drugim miejscu. Przede wszystkim jestem czuciowcem |
Ej, to są sprzeczne informacje...
Caitriona - Czw 17 Sie, 2006 12:05
Przypominam, że to wątek o Battany'm
Ja go po prostu lubię ogladać; piękny to on nie jest, ale brzyyyydalem moim zdaniem ciężko go nazwać - ma coś w sobie (a lubię facetów z ciemnymi włosami).
Harry_the_Cat - Czw 17 Sie, 2006 12:21
Dobra, Caitri, to mnie wieczorem wytniesz....
sunshine - Czw 17 Sie, 2006 18:02
Podczas czytania postów przypomniało mi się, że ja tego aktora poznałam dzieki jego roli w filmie "wimbledon", ale nie o tym miałam napisać...
TEgo samego dnia kiedy to poszłam na "KOd da vinci" tylko wcześniej zobaczyłam go w Obłednym rycerzu i nie wiem czemu ale pierwszą myślą jaką miałam w kinie na Kodzie było : hmmm on chyba lubi się rozbierać na ekranie w obu latał na golasa
Anonymous - Czw 17 Sie, 2006 20:07
| sunshine napisał/a: | | w obu latał na golasa |
I mu to świetnie wychodziło
Agn - Pon 21 Sie, 2006 17:37
Uwielbiam go!!! A tym bardziej cenię po Panu i władcy, w którym - wbrew przewidywaniom coponiektórych mądralińskich - nie dał się zjeść Russellowi C. i godnie mu partnerował.
Caitriona - Wto 22 Sie, 2006 01:37
http://ashkeyana.livejournal.com/143490.html
http://frika-111.livejournal.com/54107.html
Harry_the_Cat - Wto 22 Sie, 2006 01:42
Ktos miał wenę... 117 avków z Paulem...
Caitriona - Wto 22 Sie, 2006 01:56
Fakt, Paul był czyjąs weną i natchnieniem... Podoba mi się ta środkowa, czarno-biała, z dymem - a w sumie to niecierpię papierosów...
Anonymous - Wto 22 Sie, 2006 02:15
A mnie reading is sexy
Co chyba widać
Anonymous - Wto 22 Sie, 2006 02:18
nie widac, bo mnie wylogowalo. a to bylam ja, mła, aj, jo, iś
Gitka - Wto 22 Sie, 2006 10:12
Czytałam, że w filmie Firewall (2006) gra świetnie, choć sam film ponoć przeciętny.
http://firewall.filmweb.pl/
|
|
|