To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Zrzutka 2019

ŁukaszG - Czw 30 Maj, 2019 12:07
Temat postu: Zrzutka 2019
Witam

Ale ten czas leci... kolejny rok za nami.

Obie domeny: spdam.info i northandsouth.info, zostały już opłacone.
Miejsce na serwerze (konto WEBD Large, w firmie webd.pl) - 130zł - opłata w lipcu.

Po przeanalizowaniu list wpłacających w ostatnich latach, doszedłem do wniosku, że jest ona bardzo zbliżona. Także nadpłaty jakie powstają w kolejnych latach, a które przeznaczane są na opłaty w kolejnym okresie, różnią się tylko kilkoma złotymi.
Nadpłata z poprzedniego roku to 12zł.
Dlatego postanowiłem (podobnie jak w zeszłym roku), że z góry podam wartość zrzutek - takie same jak w zeszłym roku - zakładając, że na dwie domeny zrzuci się co najmniej kilkanaście osób (ankieta z kwietnia), a łączna ilość użytkowników forum biorących udział w zrzutce będzie w okolicy 18-22.

Składka dla osób, które zrzucają się na serwer i jedną domenę (northandsouth.info) wynosi 9zł.
Składka dla osób, które zrzucają się na serwer i dwie domeny (spdam.info i northandsouth.info) wynosi 15zł.

Podobnie jak w poprzednich latach proszę o umieszczanie w tytule przelewu jedynie wyrazu forum oraz swojego nicka z forum. Wyraz 'forum' poprzedzający nick jest dla mnie bardzo ważny, pozwoli mi potem szybko przefiltrować wpłaty na obu kontach.
Proszę także - jak w poprzednich latach - aby nie informować mnie na PW bądź maila o dokonanych już wpłatach, z pewnością wszystkie zostaną zauważone.

Jak co roku konta są te same (bank PKO BP i mBank), a ponieważ jak widzę prawie wszystkie osoby z listy zrzucały się w poprzednich latach, więc pewnie są w stanie odnaleźć moje PW z numerem kont w swoich skrzynkach. Osoby, które z jakiś powodów nie mają numerów kont, proszone są o napisanie do mnie w tej sprawie na maila: lukaszg1pl@gmail.com

W związku z planowanymi wyjazdami w okresie wakacji, proszę o - w miarę możliwości - dokonywanie wpłat do końca czerwca. Dziękuję.

Pozdrawiam
Łukasz

Admete - Czw 30 Maj, 2019 12:12

Dzięki za informację.
praedzio - Czw 30 Maj, 2019 12:40

O, jak dobrze się składa, że dziś jest MBP! *) :lol: Poszło. ;)

*) Matki Boskiej Pieniężnej

ŁukaszG - Czw 30 Maj, 2019 15:04

praedzio napisał/a:
O, jak dobrze się składa, że dziś jest MBP! *) :lol: Poszło. ;)

Wiedziałem kiedy napisać ;)

praedzio - Czw 30 Maj, 2019 17:40

:mrgreen:
ita - Sob 01 Cze, 2019 07:45

Poszło :-)
Admete - Nie 02 Cze, 2019 12:30

Ode mnie też już poszło.
Barbarella - Nie 02 Cze, 2019 18:59

Zapłacone.
Tamara - Nie 02 Cze, 2019 20:43

Poleciało.
Cathie - Śro 05 Cze, 2019 07:36

Przelew zrobiony :)
ŁukaszG - Wto 11 Cze, 2019 23:07

Witam
Dziękuję za wszystkie dotychczasowe wpłaty.
W ostatnim tygodniu czerwca napiszę ile zebraliśmy i jaka będzie nadpłata na przyszły rok.

Pozdrawiam
Łukasz

Aragonte - Wto 11 Cze, 2019 23:08

A dużo jeszcze brakuje? Trzeba kogoś pogonić?
ŁukaszG - Wto 11 Cze, 2019 23:22

Aragonte napisał/a:
A dużo jeszcze brakuje? Trzeba kogoś pogonić?

Zdecydowana większość już wpłaciła, mamy dopiero 11 czerwiec ;)

Ł

akne - Sob 15 Cze, 2019 14:04

Sorki, zapomniałam. Będzie wpłata.
Caitriona - Czw 20 Cze, 2019 18:21

Zapłacone :-D
ŁukaszG - Wto 25 Cze, 2019 00:49

Chciałem się tylko przypomnieć... W zasadzie zostały chyba tylko dwie osoby, które wcześniej się zadeklarowały. Kiedy wpłacą, uzbierane pieniądze z nadpłatą z zeszłego roku pokryją koszty związane z miejscem na serwerze i dwoma domenami.
Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty.
Pozdrawiam
Łukasz

Admete - Wto 25 Cze, 2019 08:54

Napisz kto, bo tak to będziemy zgadywać ;)
ŁukaszG - Wto 25 Cze, 2019 10:23

:-)
Będę mieć chwilkę, to jeszcze dziś napiszę do tych osób PW/maila.
Ł

Trzykrotka - Wto 25 Cze, 2019 15:03

Ja :kwiatek: Dziś ureguluję, zwyczajnie zapomniałam.
Agn - Pią 28 Cze, 2019 01:51

A ta druga maUpa to ja. Wyleciało mi z głowy, że się kończy czerwiec i miałam zrobić wpłatę. Dobrze, że mi Łukasz przypomniał. Przepraszam za usterki. :kwiatek: Już poszło.
ŁukaszG - Wto 02 Lip, 2019 21:26

Witam
Wszystko doleciało, co miało dolecieć - dziękuję.

W tym roku nadpłata, która przejdzie na przyszły rok, to 2 zł.

Pozdrawiam
Łukasz

akne - Śro 31 Lip, 2019 18:25

No, ja to się dopiero zebrałam:) Poszło parę dni temu. :mrgreen:
ŁukaszG - Nie 04 Sie, 2019 19:29

OK, to mała aktualizacja... W tym roku nadpłata, która przejdzie na przyszły rok, to 14 zł.

Pozdrawiam
Łukasz

Anaru - Nie 04 Sie, 2019 19:47

Rozumiem, że wszyscy ładnie wpłacili? :mrgreen:

Łukasz dzięki wielkie za opiekę nad forum :kwiatek:

Aragonte - Nie 04 Sie, 2019 19:49

Hmm, a ja się właśnie dziwiłam, co taka mała ta nadpłata, bo chyba parę osób wpłaca zawsze "z górką" :wink: Teraz już bardziej się zgadza :mrgreen:

Dziękujemy, Łukaszu! :kwiatki_wyciaga: