Komunikaty - Zrzutka na domenę/serwer 2018
ŁukaszG - Nie 10 Cze, 2018 02:02 Temat postu: Zrzutka na domenę/serwer 2018 Witam
I kolejny rok za nami...
Obie domeny: spdam.info i northandsouth.info, zostały już opłacone - suma faktur za obie domeny to 120zł.
Miejsce na serwerze (konto WEBD Large, w firmie webd.pl) - 130zł - opłata w lipcu.
Po przeanalizowaniu list wpłacających w ostatnich latach, doszedłem do wniosku, że jest ona bardzo zbliżona. Także nadpłaty jakie powstają w kolejnych latach, a które przeznaczane są na opłaty w kolejnym okresie, różnią się tylko kilkoma złotymi.
Dlatego w tym roku postanowiłem, że z góry podam wartość zrzutek - takie same jak w zeszłym roku - zakładając, że na dwie domeny zrzuci się co najmniej 10 osób (ankieta z końca marca br.), a łączna ilość użytkowników forum biorących udział w zrzutce będzie w okolicy 18-22.
Składka dla osób, które zrzucają się na serwer i jedną domenę (northandsouth.info) wynosi 9zł.
Składka dla osób, które zrzucają się na serwer i dwie domeny (spdam.info i northandsouth.info) wynosi 15zł.
Podobnie jak w poprzednich latach proszę o umieszczanie w tytule przelewu jedynie wyrazu forum oraz swojego nicka z forum. Wyraz 'forum' poprzedzający nick jest dla mnie bardzo ważny, pozwoli mi potem szybko przefiltrować wpłaty na obu kontach.
Proszę także - jak w poprzednich latach - aby nie informować mnie na PW bądź maila o dokonanych już wpłatach, z pewnością wszystkie zostaną zauważone.
Jak co roku konta są te same (bank PKO BP i mBank), a ponieważ jak widzę prawie wszystkie osoby z listy zrzucały się w poprzednich latach, więc pewnie są w stanie odnaleźć moje PW z numerem kont w swoich skrzynkach. Osoby, które z jakiś powodów nie mają numerów kont, proszone są o napisanie do mnie w tej sprawie na maila: lukaszg1pl@gmail.com
W związku z planowanymi wyjazdami w okresie wakacji, proszę o - w miarę możliwości - dokonywanie wpłat do końca czerwca. Dziękuję.
Pozdrawiam
Łukasz
Admete - Nie 10 Cze, 2018 07:27
Wyślę jak najszybciej.
Aragonte - Nie 10 Cze, 2018 08:28
Ja takoż
akne - Pon 11 Cze, 2018 14:19
| Admete napisał/a: | | Wyślę jak najszybciej. |
Posłałaś już? Zapłaciłabyś też za mnie za jedną domenę. Oddam , gdy się spotkamy.
Admete - Pon 11 Cze, 2018 15:12
Place też za Riellę. Zapłacę ci.
akne - Pon 11 Cze, 2018 23:01
Dzięki
Caroline - Śro 13 Cze, 2018 16:55
Nie wiem, jak tam idzie zbiórka adminowi, ale pomyślałam, że podbiję temat
Cathie - Śro 13 Cze, 2018 21:42
Wysłałam
ŁukaszG - Śro 13 Cze, 2018 22:24
Zbiórka idzie bardzo sprawnie, na oba konta wpłynęły już składki mniej więcej od połowy osób, na które liczyłem.
Dziękuję.
Pozdrawiam
Łukasz
Ania Aga - Czw 14 Cze, 2018 20:20
Też wpłaciłam
Agn - Pią 15 Cze, 2018 15:35
Ode mnie tez poszlo.
ita - Nie 17 Cze, 2018 20:44
Ode mnie w końcu też
Aragonte - Nie 17 Cze, 2018 22:38
Khem, chyba Łukasz woli nie byc o tym informowany w wątku, o ile pamiętam, wystarcza mi samo dokonanie przelewu
Tak tylko przypominam dla porządku
Agn - Nie 17 Cze, 2018 22:58
Łukasz napisał, że nie chce być informowany na privie i mailowo.
Wątek to co innego - to także dla nas informacja.
Anaru - Nie 17 Cze, 2018 23:11
| Agn napisał/a: | Łukasz napisał, że nie chce być informowany na privie i mailowo.
Wątek to co innego - to także dla nas informacja. |
Faktycznie , nie wiem dlaczego tez zrozumiałam, że w wątku nie
Widać jak człowiek czasem niedokładnie czyta w pośpiechu
Aragonte - Nie 17 Cze, 2018 23:32
| Agn napisał/a: | Łukasz napisał, że nie chce być informowany na privie i mailowo.
A, faktycznie - wbiłam sobie do głowy, że lepiej w ogóle nigdzie nie pisac, sori
akne - Pon 18 Cze, 2018 12:30
| Aragonte napisał/a: | | Agn napisał/a: | Łukasz napisał, że nie chce być informowany na privie i mailowo.
A, faktycznie - wbiłam sobie do głowy, że lepiej w ogóle nigdzie nie pisac, sori |
A czemu? RODO obowiązuje?
Trzykrotka - Pon 18 Cze, 2018 16:17
Admin miał kiedyś tak, że dostawał na komórkę powiadomienia o postach. Bzika można dostać.
ŁukaszG - Śro 20 Cze, 2018 02:23
Powiem szczerze, że w sumie jest mi to teraz obojętne, jeśli ktoś czuje potrzebę pochwalenia się na forum, że już wpłacił to nie ma problemu
A swoją drogą w związku z RODO powinienem zrobić jakieś wyskakujące okienko przy wejściu na forum o zarządzaniu danymi osobowymi, ale nie mam czasu - w ciągu najbliższego miesiąca coś zrobię, żeby ktoś się nie czepiał.
Admete - Śro 20 Cze, 2018 05:37
Na pewno nikt się nie przyczepi. My na pewno nie.
Anaru - Śro 20 Cze, 2018 11:11
My nie, ale nie wiadomo czy jakiś kontroler praworządności w necie, jest coś takiego?
Aragonte - Śro 20 Cze, 2018 12:53
Lepiej to zrobić IMHO - my się nie będziemy czepiali na pewno, ale na wszelki wypadek...
Może zrobić to w takiej formie jak to ogłoszenie o składce na forum, żeby nie irytowało za bardzo? Czy to by wystarczyło?
Aragonte - Pon 25 Cze, 2018 21:28
Tak podbiję wątek i spytam: czy wszyscy zainteresowani składką wpłacili, czy trzeba kogoś pogonic?
Caroline - Wto 26 Cze, 2018 12:54
No właśnie, ciekawe jak nam się nowa formuła zbiórki sprawdziła. Adminie, jak coś, prosimy o info do nas na priv, będziemy interweniować
praedzio - Czw 28 Cze, 2018 11:25
Dziś poszło ode mnie (czekałam na wypłaczę, bo się spłukałam kompletnie przez wycieczkę ).
|
|
|