Ekranizacje - To Walk Invisible
behemotka - Pon 23 Maj, 2016 15:11 Temat postu: To Walk Invisible http://www.yorkmix.com/ne...-costume-drama/
takie wieści
Agn - Pon 23 Maj, 2016 17:46
Bardzo chętnie to obejrzę! Behemotko, dzięki za cynk!!!
Admete - Pon 23 Maj, 2016 18:26
Bardzo się na to cieszę. Świetna wiadomość.
Caroline - Pon 23 Maj, 2016 20:41
Wszystko takie niewyidealizowane, z lekka przybrudzone i bez makijażu. Super
Przypominają się Perswazje z 1995.
primavera - Śro 25 Maj, 2016 16:30
już nie mogę się doczekać
primavera - Pią 13 Sty, 2017 22:25
no i obejrzałam .... żeby nie spoilerować powiem tylko, że kręcony był w Haworth, tam gdzie wszystko miało miejsce i powiem wam, że miałam tak samo dreszcze jak osobiście stąpałam po plebanii i "tych" uliczkach
Admete - Sob 14 Sty, 2017 06:55
Juz niedługo powinnam obejrzeć.
Szafran - Śro 18 Sty, 2017 22:15
DVD już przyszło, tylko chwilowo nie mam czasu na seans. W kinach za dużo się dzieje interesujących mnie rzeczy:).
Deanariell - Czw 26 Sty, 2017 21:44
| Admete napisał/a: | | Juz niedługo powinnam obejrzeć. |
Jak byś miała, to ja bym chciała.
Admete - Pią 27 Sty, 2017 07:25
Nie ma sprawy
Deanariell - Pią 27 Sty, 2017 18:06
| Admete napisał/a: | | Nie ma sprawy |
Dzięki na zapas. Fajnie się zapowiada.
Aragonte - Czw 16 Lut, 2017 15:27
| Szafran napisał/a: | | DVD już przyszło, tylko chwilowo nie mam czasu na seans. W kinach za dużo się dzieje interesujących mnie rzeczy:). |
Może się kiedyś o to uśmiechnę, tj. o pożyczenie DVD
Szafran - Pią 17 Lut, 2017 23:13
| Aragonte napisał/a: | | Szafran napisał/a: | | DVD już przyszło, tylko chwilowo nie mam czasu na seans. W kinach za dużo się dzieje interesujących mnie rzeczy:). |
Może się kiedyś o to uśmiechnę, tj. o pożyczenie DVD |
A może byś miała ochotę wspólnie obejrzeć? Ciągle nie tknęłam, leży biedactwo i czeka. W jakiś zwykły dzień tak popracowo, miałabyś do mnie blisko od siebie z roboty:).
Aragonte - Wto 21 Lut, 2017 22:08
| Szafran napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Szafran napisał/a: | | DVD już przyszło, tylko chwilowo nie mam czasu na seans. W kinach za dużo się dzieje interesujących mnie rzeczy:). |
Może się kiedyś o to uśmiechnę, tj. o pożyczenie DVD |
A może byś miała ochotę wspólnie obejrzeć? Ciągle nie tknęłam, leży biedactwo i czeka. W jakiś zwykły dzień tak popracowo, miałabyś do mnie blisko od siebie z roboty:). |
Oo, chętnie
Sorki, że późno odpisuję, dopiero przeczytałam tego posta.
Szafran - Wto 21 Lut, 2017 23:07
Spoko i tak chwilowo mam małe urwanie głowy. Z pocżątkiem marca się uspokoi, to się odezwę już bezpośrednio i się już dokładniej umówimy na oglądanie siostrzyczek:).
behemotka - Pią 14 Kwi, 2017 10:02
| primavera napisał/a: | | no i obejrzałam .... żeby nie spoilerować powiem tylko, że kręcony był w Haworth, tam gdzie wszystko miało miejsce i powiem wam, że miałam tak samo dreszcze jak osobiście stąpałam po plebanii i "tych" uliczkach |
tak, ale cała plebania jest zbudowana obok od nowa, nie kręcono w oryginalnym wnętrzu ani plenerze, tylko ulice Haworth są autentyczne
milenaj - Pią 14 Kwi, 2017 10:23
A jakoś nie mogłam przebrnąć. Chyba brak nastroju na takie kino.
Admete - Pią 14 Kwi, 2017 12:38
Mnie się bardzo ten film podobał.
|
|
|